Back on track?

Så bra gick min bloggpaus! Men det var skönt att inte känna att jag behövde skriva faktiskt. Skolan har blivit mindre stressam nu, fast det kommer snart att gå upp igen när jag måste plugga på ARL provet (inte samhäll, jag gör framsteg inte sant milla? ;)) sen börja läsa en fucked up bok och läsa en till i svenskan. och sen göra klart mitt reportage och börja med något annat arbete i texten.

kom nu på att det hade inte alls lugnat ner sig, utan det är förmodligen bara jag. blev för mycket där ett tag!
Idag har jag iaf varit i skolan, sen åkte jag till stan med Erika och Hanna, mötte upp Nathalie och gick runt och shoppade + lite tjejkväll på mitticity ;D hann även bli sminkad av grannen (y) och hem följde det med: En typ tunika, trosor och halsduk.

Och nu är det nästan bestämt 18-21november blir det besök i spanien. can't wait! ♥

GODNATT


blir för mycket

skolan tar över mitt liv.
så jävla mycket just nu, idag har jag inte haft någon fritid alls. Skolan till tjugo i fem, fick småspringa till bussen men jag hann! samtidigt som jag kom hem märkte jag att jag har ett fett skavsår på flera av mina tår efter 5km powerwalk på idrotten.

iaf när jag kom hem var jag helt slut så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. åt lite mat och gick upp för att skriva ut en uppgift. det gick jättebra, jag satt på stolen och tappade bara helt totalt kontrollen över migsjälv, eller somnade? iaf, det slutade med att hela jag och stolen tippade. det var nog, jag bara satte mig och lät tårarna rinna.. sen bärde det av mot morfar för intervjun som gick piss? det var inte ens en intervju skulle jag nog kunna säga -.- men jag har ingen tid till att blogga längre iaf! så blir nog en bloggpaus lite nu framöver.

jag orkar inte med skolan just nu, och det blir bara värre. till helgen ska jag sova framför oth!
hejdå!


nått fel är det ju ..

AJ MITT ÖGA!
sprutade ganska precis värmeskydd i ansiktet och i ögat då.. inte för det inte sitter i ansiktet men iaf! Jag trodde jag hade sönder den, så jag var tvungen att testa. sjävlklart rätt mot ansiktet -.- smart äss!

sitter och lyssnar på nice musik och kissar snart på mig. får skynda mig att blogga nudå! hehehe, har kollat igenom svenskan lite snabbt och nu får det räcka. Imorn ska jag göra intervjun för textkommunikationen, känner lite paniik för det just nu! NU MÅSTE JAG VERKLIGEN KISSA!
godnatt!

snart helg!!!!!

Måndagen avklarad!
Kom precis ut från duschen typ, är ganska trött efter dagen trotts sovmorgon! engelskan tar livet av mig.. jag ska snart sätta mig och läsa på svenskaprov som jag har imorgon, förhoppningsvis är det inte så svårt.

men morgondagen kommer vara jobbig, slutar lite innan fem. ska gå 5km på idrotten så det är väl skapligt chill att man inte måste springa! aja, har ingenting mer att säga nu faktiskt :o bara att jag längtar tills veckan är över!

på fredag kommer hanna och erika hit, och bara så ni vet ska vi laga tacos osv ;) haha jag bestämde det nyss!
pösshäj


slutkörd

Ganska trött och död just nu!
kom precis hem nästan, hunnit med en snabbdusch bara. Blev till att åka till hallen och kolla på en rätt bra match (: åkte sedan och hämtade träningsgrejer som sedan följde med till hanna. satt mest och chilla lite med henne, erika och eliN! gick sedan vidare för att träna, och det var inte lika roligt som innan men det kommer bli fler gånger!

var helt slutkörd och var påväg hem till hanna när vi kommer på att vi vill ha pizza ;p jag erika och hanna delade på en vesuvio med kebab på <3 jummmmm... haha bäst mat efter man har tränat, eller?

nu tänkte jag kolla igenom svenskan lite till och blåsa håret. sen blir det natta!



mardröm!

fick liksom inte plats med alla papper på ett och samma ställe!


galet

Peppad för plugg!
-inte direkt nej.. får bli till att plugga svenska hela dagen och fortsätta med frågor till intervjun. Jag är lite fast gällande den :/ men får hoppas att det blir bra. det är gaanska mycket denna veckan!

måndag: glosor och läsa texter.
tisdag: svenskaprov
onsdag: vara klar med intervjun, kunna börja skriva på ett reportage.
torsdag: omskriven text måste vara klar

höhö, rolig vecka?
men jag ska iaf träffa erika på torsdag så jag har något att se fram emot (: och ja ikväll blir det träning!


trött

Bara så ni vet det är vrölkallt och blött ute.

jag ska ta mig lite ben & jerrys och tina upp lite (: (värt att äta glass då?) sen blir det faktiskt sängen, imorn väntas plugg och träning!
godnatt


random bild bara sådär.

ehm ja.. precis!

Vaken och sitter och spelar gitarr.
Ja som jag skrev, jag är vaken. Men vaknade soppas sent idag så det var skönt! Har gitarren i knäet också, sitter och plingar lite ;D

orkade inte skiva mer igår, jag var ju i stan! Fick med mig typ en jacka hem.. alltid nått! Ska beställa kläder från internet istället eftersom det finns mycket mer! Sen ska jag sparasparaspara pengar. Iaf när jag kom hem så kom hanna hit, så vi satt och åt massa geisha och kollade på idol/satt vid datorn/spelade tv-spel. senare under kvällen åkte vi en sväng till robin! Hanna satt och spelade tv-spel hela tiden och jag knarkade läkerol :D haha. Åkte hem vid halv 2 och somnade bums när jag kom hem.

nä, nu ska jag göra nått!

hejs!


Spotifylista

Loose my mind
-
bäst just nu! :D

HELG!

NU ÄR DET DAGS FÖR FREDAGSMYS lalalallala
fredag, och gud så jag har längtat! Ska bli skönt att få ta det lugnt faktiskt :) eller jaa typ som alltid! Kommer även spendera helgen åt att plugga svenska, och göra en intervju. Vet inte hur jag ska hinna med alltning? GALET. kom precis på att vi fick läxa i engelskan också, vi var uppe till rektorn och pratade på om vi fick byta grupp eller inte. Men eftersom det skulle kosta för mycket så fick vi inte, jag kommer inte stå ut! Men jag tog iaf en karamell, och den var god!

sitter just nu och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka iväg mot stan. trött som få men jag orkar allt stan! H&M har fått massafina kläder som vi tänkte åka och kika lite på ;D åker om en timme, så jag borde sluta äta mig mätt på geisha.. men det går inte så superbra x) ska börja platta håret lite och sådär eftersom att vädret idag gjorde det lockigt </3
HEJDÅ!


ungefär så fint ser mitt hår ut nu x) hahaha, kanske inte allt hår på en sida menmen ^^

eller?

haha dog lite jämt nyss, jag gjorde ett såntdär test på facebook.
typ: Hur kommer din framtid se ut? - rådfråga!
fick svaret att jag kommer bli en hemmafru och få 10barn.

Alla som känner mig vet hur jag tycker om barn x) att dom är äckliga, jobbiga och bara till besvär! haha.. iofs borde jag vara glad att inte graviditet stalkar mig igen!

nej jag är trött och ska ta en snabbdusch innan idol börjar, får verkligen skynda mig!
Hejdå

SABINA POSE FTW!

haha hittade en lite gammal bild, eller inte så jättegammal. Men i våras! Söt_chey :D


duktig

Vaken!
Har varit vaken sen 10, sov himla skönt. Var hur sliten som helst igår när jag la mig! Jag vaknade iaf av snarkningar, fast ingen var hemma så jag blev lite förvirrad :o kommer utanför dörren då det ligger en hund i sängen och snarkar för fulla muggar. haha blev lite full i skratt :p

kollat igenom intervjun idag, och jag känner mig klar! Så den ska lämnas in imorgon. Ska också börja kolla efter information och fixa lite bilder, så är det dags för en ny intervju redan till helgen -.- snacka om intervjuer!
Imorgon har vi ingen svenska heller, vilket innebär att vi slutar vid 1. Jag ska ta och gå på stan en liten sväng för att fixa lite grejer :) såå nu får det vara slutskrivet och mer pluggande!

den snarkande tjuven! haha.. lite söt ändå


fortfarande plugg

Blev precis klar med intervjun!
Nu återstår bara reflektionen, ska försöka bli klar med den idag så jag har den gjord. Alltid skönt!

Imorgon kommer jag ju att arbeta hemma, ska leta reda på information om dejes bruk, gå dit och ta kort, skriva tonvis med frågor och kanskekanske intervjua morfar om det också. Tror inte att jag hinner med allting kanske, men kan ju alltid ta och försöka! Men som sagt, alltid mycket skönare att arbeta hemma. Man får inte samma press på sig att bli klar p.g.a tiden, utan jag kan sova hur länge jag vill och göra arbetet under hela dagen med mellanrum (y) 

blir mitt sista inlägg idag iaf, jag har inte hunnit att hoppa in i duschen än. Så känner mig skapligt fräsch, ska ta och hoppa in nu medans datorn laddar så ah! 
                                                                       hare nice,
                                                                         godnatt.


plugg

Nyhemkommen från ett träningspass, det var inte direkt min grej det där med afrikansdans! Men det lär nog bli någon mer gång :)

ska ta och sätta igång att skriva på intervjun som ska vara inne på fredag, tackar morfar för han var jättesnäll! ♥ bärbar dator, soffa och idol blir!

hihi

Slutade tidigare och mycket skolarbete
Kan inte beskriva hur underbart skönt det var att få sluta två timmar tidigare idag! Jag var klar med det jag skulle göra, och jag kan vara hemma imorn och arbeta. Känns hur värt som helst, borde vara så oftare!

Idag ska jag till morfar och hämta svaren till intervjun :) sen så ska jag nog skriva en reflektion lite senare ikväll! men ska även försöka ta tag i texten som jag måste skriva om :( buhu. har lagt ner tillräckligt med tid på den tycker jag! hmm, men idag vid 5 i think? ska jag iväg till forshaga och testa på affrodans! Märks väl om det är kul eller inte ;p men ah!

får räcka för nu,
hejdå!

21:15

Är så himla trött just nu så det lutar mot att gå och lägga mig nu, 21:15. Aldrig lagt mig så tidigt förut tror jag, iaf inte på väldigt länge! Men nångång måste det ju hända igen!

Ska upp kvart i 7 imorn, så klockan står på ringning halv (: kommer säkert snooza till 7 ;) får ha det mesta iordning för imorn så jag hinner och inte får springa tillbaka efter halva vägen till bussen för att jag glömt nyckeln som jag fick idag! 

Sov gott mina små kycklingar ♥


trött på skolan - ja!

Skolan kan ta sig!
kom hem halv 6 idag, ingenting jag vill. Sjukt trött och allting just nu! Men iaf, kom hem och åt. Sen bärde det iväg till morfar direkt för intervjun, tack till han som tog tag i kladdpappret själv så jag slapp! :D Och kom även på vad jag ska skriva om i mitt reportage som jag ska börja med imorn.

nu är det bara kvar att ha prov på tisdag samtidigt börja läsa en bok, 5läxor på måndag, inlämning på intervjun och en reflektion. Sen har jag kvar ett prov till, och även läsa ut två böcker och skriva om en text. känns skitkul att skolan tar över ens liv! DÖ.

men nu ska jag inte klaga, men då kommer jag på att ingenitng har varit bra idag? bara mediabrudarna iofs ;) as always. nu ska jag ... jag vet inte. sova snart låter skönt!
hejs

mys

Trött!
Jag är fortfarande himla trött, ska ta och lägga mig medans jag kan höra hur regnet smattrar på fönstret. SÅ himla mysigt att ligga och lyssna på det (:

btw så kollade jag nyss på new yorks hollywood fruar. alltså, en är ju helt beng och totalt dum i huvet. att det ens finns sånna männinskor? hahha, dock skratta man lite åt henne så hon får en tumme upp ;)
nej men nu slänger jag mig i sängen!
dröm sött

liiite jobbigt just nu

Måndagen gjord - snart helg!
haha eller inte.. men iaf, kom hem en halvtimme tidigare för vi fick sluta 10minuter tidigare för våran lärare som gav oss typ tre läxor :o hon vill ta livet av mig.

ska även hinna med att komma på något att skriva om i ett reportage, göra en intervju med morfar om hur hans första jobb var och sen skriva en reflektion hur det var mellan jobb förr och nu typ. Sen kommer vi snart ha prov i Svenska. Sen måste jag skriva om en text i textkommuntikationen, vill bara dö. Men vadå vem har sagt att media är slappt? -ALLA. fast det är det inte.

Imorn slutar jag runt fem någongång eftersom vår lärare tycker om att hålla kvar oss typ en kvart. cp. iaf jag är sjukt trött nu! Så tänkte ta det lite chill och så framöver, duscha, kolla på idol och säkert spela mario.
ciao!

äntligen!

Slutet av söndagen imorgon börjar helvetet igen.
Men en sak som är bra är att valet är över, en sak som är mindre bra är att det ser FÖR ljust ut för moderaterna. DÅLIGT! Jag orkade inte sitta och kolla så jag och mamma valde att spela super mario istället, och sen när vi skulle äta så skratta vi åt oss själva.. så ja, slutade med att mamma gick ifrån rummet för vi inte kunde äta tillsammans x) haha! bradär (y)

imorn är det iaf skola och måndag, vilket innebär engelska med hitler. (den nya hitler) och vi ska ha något prov? och ja jag bara hoppas att man får byta.. men tänkte ta och lägga mig nu faktiskt, stackars robert (som btw är "miljonär") har suttit och väntat på att jag ska uppdatera i en timme nu ;) haha, han ska få sova! :D

annars tycker jag att allting är himla bra just nu! (:
godnatt

ny möblerat (:

NU är jag klar!
vet att ni tycker det är hur ointressant som helst men ni ska få bilder ändå ;) haha

FRÅN BÖRJAN OCH NU :


knäpp

Vaken och mätt!
Vaknade halv 10 idag av ljuset, var hungirg så jag sprang ner och åt! Drömde någon knäpp dröm också, att jag var fast i ett hus med spöken? Så kom jag till ett "säkert" rum med änglar, en ängel var Sarah jessica Parker? :s iaf, hon försökte supa ner mig men jag genomskådade henne! Sen var det någon gubbe där också som ville ta på min röv? (sa ju att den var knäpp.)

mår liite bättre idag, men har asont i armarna.. låg nog konstigt inatt! Ska iaf möblera mitt rum och fixa det mysigt :D sen får vi se hur det blir med träning ikväll :o
HEJDÅ!

haha

pratade på att jag var hungrig och vad jag kunde äta.. hahah, glass var ett förslag men det kom jag inte långt på x) den är stenslut.. någon som känner mig rätt bra ändå!

 


Saturday

okej, trött, sjuk, tråkigt, knarkar kent, msnspel med julelulia! - Så har jag min lördag.
ska inte klaga för det kunde varit värre. Och snart så borde min jävla förkyldning försvinna, för nu börjar jag hallucinera (?) och förra gången jag gjorde så såg jag en tjej krypa mot mig :D:D hoppas inte på det igen!

och jag tar rummet imorn, för jag orkar inte nu. Har spelat mario med mammsen hela dagen x)
hejdå!


okej, hösten för två år sen var fin/varm.
Hur är den nu? SVINKALL & REGNING

blir aldrig frisk?

Trött och så vidare..
mår inte så jävla bra idag, känns som jag ska spy ungefär när som helst. Känns skitroligt! Förmodligen feber också (y) wowowow jippie yoy jippie yey.

Kerstin fyller år idag också, vet inte om vi ska till morfar och fira henne eller inte? märks väl. Skulle inte säga nej till att sova faktiskt om jag ska vara ärlig. Sov till 10, drömde jävla mardröm.. Hoppas ni har det bättre än mig iaf, ska försöka möblera om i mitt rum idag eller nått så jag kan få sova..
Ha en mysig lördag!


saknar klassen lite jättemycket.

goodnight

Trött och Mariospelande
Okej jag är för trött för att vara vaken så jag ska lägga mig nu! Det gick asbra att spela mario btw, dock failade jag så grovt på en och samma sak så jag satt och skratta tills tårarna rann. Men jag ägde skiten ur mamma, eller ja.. jag äger skiten ur alla! :D haha *egotippad*
GODNATT!

hehe, lurig

Idol nu, sen så ska jag och mamma spela super marion bros!
(fast mamma vet inte om det än bara, hehe)




Fredagsmys

Det är fredag, vilket innebär dryg dag! Och lite krig på det x)
Gud vilken jobbig dag det har varit då! Först en jävla massatänkande på matten, höll på att avlida. Samhällen var rätt nice ändå (: gick fort osv, roade oss med barnprogram! Sen blev det ju även salamikrig -.- aja skit i rää.. Svenskan var dryg som in i helvete men fick också myyycket gjort. Okej det var inte en så himla jobbig dag ändå, men den var fortfarande dryg :( det är ju fredag liksom? man vill bra ha helg ju!

iaf, tänkte dö framför tvn ikväll och kolla på idol och feta mig totalt! Alltså fredagsmys, can't complain! Annars får jag väl se vad som händer under resten av kvällen. Sova låter ju också rätt nice, trött som en gnu.
Ha en bra fredagskväll!


Dagens WTF?!

vatten i bussen, droppar från taket, vatten mellan fönstret, rappande (dålig) människa bakom elitrobert och mig i bussen! (jag menade att jag också var elit!)

detta är iaf vattnet emellan fönstrerna!

 

hoppas du är glad nu robert, när du fick detta publicerat! :D höhö, lät som jag var värsta tidnings journalist eller nått när jag sa publicerat x) börjar bli lite övertrött nu, hahha.. nej fy!
GODNATT


16/9

Orkade mig till skolan idag!
dock var det absolut ingen jobbig dag som tur var, men det kommer bli imorgon när jag slutar liiite innan 4. Har helena och hon kanske är trött och släpper oss lite tidigare också, vore ju kalasbra (y)

nu har jag iaf just precis kommit ut från duschen och är skapligt trött. Funderar på att åka upp till bogart och köpa någonting, tatueringstidning, telia refil, gooodis (bara för idag) eller nått? vore ju rätt underbart. Men nej jag orkar inte. haha, inge lat! blablabla, jag känner att jag vill till spanien NU. Kunna sola och få lite färg inför hösten, eftersom sommaren sög försvann den redan på sommarlovet :(

ska iaf inte underhålla er nått mer nu, förstår om ni vill att jag ska fortsätta skriva meeen. Jag är ledsen att göra er besvikna ;) inge självgod eller så nejnejnejnejnej x)
Godnatt tänkte jag skriva.

NEW

Tycker vädret är skitkul.
typ regnar ena sekunden och andra sekunden är det sol? knäppt, really.. hörde att det skulle bli regn imorn också! :(

gjort om lite i mitt rum idag också, bort med tvn och vänt hyllan! rött nöjd faktsikt, man kan verkligen säga att jag har grejer -.- men ändå som är nödvändiga! aja, skulle inte prata om det. Eller, jag vet inte ens vad jag skulle säga? :s smart! hmm, jag har iaf inga gratis sms kvar :( och typ 10kronor på mobilen, snacka om att man inte kommer långt på det. Måste fixa det ikväll!

och sen, vem har tagit min bh?! den är vit och är lite efterlängtad, vill använda mina vita linnen igen! :((

BILD  1

BILD 2



BILD 3


huvudvärk

Sjuk ännu en dag.
Fick bli hemma idag, mamma ville inte att jag skulle iväg. och mitt huvud tillät mig inte heller för den delen. Gick upp vid 9 för klockan var ställd då -.- men jag la mig igen vid 11 och sov till 1 så det var behövligt. Skulle kunna sova mycket mer, men jag kanske ska sova inatt också? ^^

Får se vad jag orkar hitta på idag, blir nog ingenting speciellt. Lite synd när det är så fint väder bara .. Började kolla på vampyrer suger förut också, snacka om dålig film? stängde av den efter en halvtimme. Men iaf nu är det så att jag måste till skolan imorgon, kan ju inte missa för mycket! Men döö åt förkyldningar och skolan.
Ha det bra!

tatuering

lite hjälp tack! Vart ska vingarna sitta?

 


sick

Jag går i skolan för länge.
som att det inte räcker att man redan gått i skolan i 12år? men nejnej, sjukt jobbig dag. Jag mådde inte speciellt bra, och blev inte bättre efter idrotten. Vi skulle vara ute i blås vädret och har en lite överdriven lärare faktiskt. +Ingen mat på hela dagen. Kom ihopviken hem av min krampande mage, slängde i mig maten iaf, men värken är inte borta än?

Börjar verkligen tveka om jag orkar åka till skolan imorgon, tror det är bäst att vara hemma och vila ut sig! Fick bara tre timmars sömn inatt, och tro mig det kändes på morgonen och ja.. hela dagen! Jag somnade till och med på debatten. haha insatt jag är?

sen så är jag glad, jag har sålt grejer i oriflame för 1111:- vilket gör att jag får köpa ett paket värde 1100 kronor för 99 spänn! lätttttt :D det enda positiva idag om jag ska vara ärlig :s men iaf, tycker att mediabrudarna är bra, bättre, bäst! Ska sätta mig framför tvn och kolla idol nu, inatt blir det att se vampyrer suger eller så gör jag det imorn istället!
Hejdå!

feber, vinduvor & sex and the city 2

Färdigstädat!
tog inte så lång tid ändå, fick sällskap av Buster så var ju tvungen att klia han lite med dom mördarblickarna han gav mig när jag bara gick förbi x) men nu är det iaf städat och nybäddat :) ska bli skönt att lägga sig och sova sen! Sitter och är dötrött med feber, så det kunde ju varit bättre ändå!

annars väntar jag på att pappa ska komma hem, han är uppe och köper vindruvor åt mig! Sen så var kerstin här med bullar så jag ska nog klara mig! Men imorn blir det skolan iaf, om inte febern är kvar vilket jag verkligen inte hoppas! Dissar iaf idrotten, en sak som är säker.
tror pappa kom nu så hämta vindruvorna och lägga mig i sängen och kolla sex and the city 2 :D

ny bild, eller?

Kul att allting jag nyss skrev försvann.

fast denna gången var det faktiskt mitt internet som fucka ur! blev livrädd att min datorn kraschade, men den lever än! skrev iaf att jag är sjuk, lock för öronen, hostande och snuvande. Alltid lika roligt (y)

händer iaf inte mycket idag, ska försöka börja med att städa rummet. Men det kommer ju ta år, för uschochfy hur det ser ut! Nog bäst att börja med en gång, wish me luck!
Have a nice day!

härlig dag ändå

Hemma från träningspasset!
rikigt kul idag igen och jobbigt, känner attj ag kommer må bra imorn (y) eller? nej men jag måste komma igång med träningen och eftersom jag hade energin så var det bara att köra på :)

pannkakor åt vi idag också, robert kan inte laga pannkakor.. så alla vet det! haha, inte lätt! Men hanna tog över och dom blev faktiskt väldigt goda (: blev sådär gött mätt också! -awesome.
nu är jag annars ganska trött, ska ta och sätta mig och kolla på mamma mia! sen blir det nog sängen. Stannar hemma från skolan imorn, tack vare engelskan faktiskt. kommer gå bra med den känner jag....

men nej nu har jag inte tid att sitta här och skriva! men iaf, MIN ÄPPELMOS VAR GOD! eller kanske ska säga äpplemos ;) hahaha.. nej ska inte vara elak nu!
godnatt

söndag

Fortfarande förkyld och dagen har lite framför sig!
jag sov faktiskt till 10idag, var länge sen jag gjorde det. Har verkligen lyckats ställa rätt dygnet bra. Är så jävla trött nu dock, var hemma till lite innan 1 igår så tyckte jag kunde få sova lite längre. Men det gick ju inte bra med det ^^

slapp iaf att åka in till stan imorse och leta efter webbcamera. Mamma och pappa fixade det igår! nu sitter jag mest och väntar på att hanna ska höra av sig så vi kan dra vidare till robert (förmodligen) och göra pannkakor! och sen ikväll försöker jag mig på step träningen, kommer bli dösjuk x) haha, men äsch smällar man får ta. Hostmedicin, nässpray, panodil, halstabletter kommer bli!

är somsagt ganska trött nu, men jag ska börja göra mig i ordning lite smått. typ platta håret eftersom att det är beroende av en plattång!
ha en bra dag! (:

villlll tatuera mig!

btw

jag tror jag saknar min piercing.
och mitt hår
och sommaren


påbörjad förkyldning

Börjar det här inlägget med ett ord: Atschooo!
undrar vem som är förkyld om inte jag? går på nässpray och panodil typ. hostar rätt mycket också! Men jag mår inte så dåligt, utan har fortfarande energi i kroppen vilket känns helt underbart! Får hoppas jag orkar med step passet imorn verkligen. sen så skiter jag förmodligen i skolan på måndag, palla engelskan :s mår dåligt så fort jag tänker på det!

men annars så ska bort ikväll!
och imorn ska jag till stan med mammsen och kolla webcamera så jag kan prata med jessica! Sen under dagen ska jag nog äta pannkakor med rasmus, hanna & robert. :) sen step på kvällen!
jag drömde nått koko inatt igen, men kommer inte ihåg vad det var just nu.. hmm!


-

åh jag är så jävla sur. känns som jag har pms eller någonting, på så dåligt humör.
vill ju nästan seriöst bara dö.

jävla fredag.
hejdå

värd fredagskväll!

ELLER?

-inte alls :/

drömmar

Efterlängtade helgen kom rätt snabbt ändå!
veckan gick överdrivet fort? :o gal1. hoppas inte helgen går lika snabbt bara.. jag är så himla trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen och sen ah blev på dåligt humör. känns ju alltid lika roligt! eller?

ska nog ta mig en dusch i hopp om att bli piggare sen ska jag bänka mig framför tvn under idol, ikväll är det i karlstad! Just so you know. och en sak till: matte b tar livet av mig :) och jag saknar min kamera! lite nyfiken på hur alla bilder blev ifrån helgas? hahah, naa kanske inte vill veta ändå nu när jag tänker på det..


men på tal om inte någonting typ så drömde jag ingenting jag kommer ihåg ikväll. Har drömt mycket senaste nätterna typ som:

1. Jorden skulle gå under (någonting skulle krocka med jorden och det var bara en dag kvar.)

2. Jag hade med mig sprit till skolan, skulle ha idrott tappar väskan i golvet och det blir en liten spricka i drickan, min lärare påpekar att det luktar alkohol och jag springer in på toa och rullar in den i handdukar!

3. Jag blir gravid, alla mina kompisar får reda på det. Men jag har hur mycket ångest som helst över att berätta det för mamma och pappa, och joo. jag var full också, så jag kom inte ihåg vem pappan var/skulle bli? så det går jag tillrätta med!

4. Vampyrer, jag och min familj var "röda vampyrer" och sitter uppe i våran sommarstuga. Då vi får besök av "blå vampyrer" som var typ mina vänner :s och det blir typ krig? Slutar med att de blåa vinner och övergången från röd till blå var oerhört smärtsam.


idol

godkväll! har suttit och kollat på last song och ätit kladdkaka :)
hann inte kolla klart, för idol börjar ju nu :p

inge töligt vrölförkyld jag börjar bli, sitter och nyser och hostar som ett as, känns alltid lika roooligt. eller? men nu har jag iaf en anledning till att äta glass (ont i halsen) haha, här är man inte dum! Men jag är sugen på vindruvor. som vanligt alltså! och gurka och morötter och kiwi och nektarin och jordgubbar och ah vet inte allt :(

fixat hem lite musik osm jag tänkte lägga in på ipoden. Men roligt att itunes suger så det funkar inte :s öhm aja..
blir nog inget mer inlägg idag iaf, men ni får ha en bra kväll och godnatt :)

men haha wtf? märkte att klockan bara är 7 xD jag som hade gjort mig redo för idol och allt. FAIL!

onöjd.

Sitter och har textkommunikation i mediasofforna!
jag och Hannah joinade sofforna i media korridoren för att skriva ett minne man har om musik. Det är ju så min grej! Men iaf, ah jag sitter här och är redan klar medans Hannah försöker få ihop hennes text till så många tecken man skulle ha! stackarn har skrivit för mycket och har också mycket mer att skriva x) inte lätt alltid!

idag slutar jag vid 12 igen. det är niice, fast jag kanske får sluta tidigare? (a) at least i hope so! Blir stan en sväng efter skolan idag igen, jag och julia ska äta på tintin. Och nu har jag bestämt mig, jag är inte nöjd över mitt hår. Det är omöjligt att platta och jaa luggen är fucked och hårspray suger getballe. Bara så ni vet!
Nu får vi inte sitta i sofforna längre, time to go in!

nelly.com

vrölnicea kläder enligt mig! Ska nog köpa svarta tunikan, tubklänningen & vill jättegärna ha linnet/kjolen/skräpet. Men det skulle bli liiiiiite för dyrt. & Väskan är bara söt och underkläderna för dyra dom med!


Nyklippt

Nyklippt chey
fick bli snelugg ändå! Men mitt håår är kort :( men det var väl på tiden att klippa bort skiten. Så trött på mitt hår, tror jag färgar det blått :) jag är faktiskt jättetrött! Gick runt på stan innan klippningen, hittade bara en ny foundation och bodylotion. Men när jag kom hem hade oriflame kommit (jag säljer därifrån) sålde för över 1000:- och fick massagrejer för värde av 900:- känns bra! :D

tror jag ska ta och platta håret lite.. så jag vet ungefär hur jag ska platta det? brukar alltid bli sådär cp i början för håret inte riktigt lagt sig och så, men det får gå ändå! det rimma ;)
tänkte planera att ta en huvudvärks tablett och sova sen :) godnatt!


klipp klipp

I skolan nu, sitter bredvid Hannah, vi är flitiga!
har skrivit texter om gestaltning. DET ÄR SVÅRT! Och som ni kanske förstår så har jag textkommunikation, har det varje onsdag och torsdag hela dagen.

Idag slutar jag 12:00, ska då åka till stan och leta mig en foundation och sen klipper jag mig 13.30. Har fortfarande ångest för hur jag ska klippa min lugg, men det får helt enkelt lösa sig! Jag är trött, jag kom nästan inte upp imorse, hoppas det går bättre imorn och att bussen är i tid! ska inte skriva mer nuva!
xoxo

Jag väntar mig en värld

Kom på att jag glömde nämna massagrejer i mitt förra inlägg!
det är ju så att imorgon är det onsdag, jag har textkommuntikation hela dagen.. fast egentligen inte. Jag beställde ju klipptid förra veckan och den är imorgon. SAMTIDIGT som klassfotona! Men jag åker och klipper mig istället, tror inte det är så jävla lätt att få in någon bra tid där jag ska klippa mig. Verkar vara ett vääldigt bra och seriöst ställe (y)

sen kom jag ju på, det var idol ikväll? jag är själv ingen "idolkollare." Har varit men förra året kollade jag knappt alls! Men det verkar faktsikt vara väldigt många bra iår. Så det är väl bara att kolla på!
& Jag måste fixa en ny mobil. Min håller ju på att paja ihop helt, skickar inte meddelanden, jag får inte alla meddelanden, blir svart då och då osv. IPHONE ♥
wellwell, ska ställa klockan på 06.30 nu. Dags att sova snart! Godnatten!

sitter förövrigt och pratar med Jessica, verkar vara hur underbart i Spanien som helst! Massafina kläder, mycket billigt smink osv. Orkar inte vänta till Oktober/November för att komma iväg och se allt. Och speciellt att träffa min efterlängtade syster!


7/9

Tycker att dagen gick förvånansvärt fort idag ändå!
traskade på hela tiden, dock var mediekommuntikaitionen lite dryg. Men hahahah, rasten var rolig! Drog nått skämt att en moderat skulle bli typ överkörd och sen ligger det en pin previd som det står game over på! hahha eller nått sånt? roligt var det iaf. Men det ballade ur x)

idrotten var nice, beachvollyboll! Vårat lag hette typ dragonowners? mm det var jonathans idé och han hette själv killerboy. Coool kille.
inte mycket mer at tberätta om dagen faktiskt :o inte hänt nått speciellt x) ska ta och hoppa i duschen snart för den som vill veta! öhm, nej hejdå!

hemskt.

Kul att skolan suger & att min engelska lärare är värre än hitler nina :'(
var så trött att jag bara kom hem och käkade sen dog jag lite smått! BUssen var proppad med folk och av misstag var det en som tryckte på stoppknappen och busschauffören stängde av stoppknapparna, så man var tvungen att gå fram till han och säga till när man skulle gå av! Själv satt jag längst in näst längst bak. trevlit.

jag tror jag ska ta och sova snart faktiskt, håller ju på och dör av trötthet!
godnatt :)

Sovmorgon ♥

Herregud godmorgon, jag ska egentligen vakna om en halvtimme!
men så blev det ju inte, speciellt inte när man har en fluga i rummet. Dom är på mig hela tiden, vad är det med dom? :s så ah först vaknade jag vid 6 men orkade somna om, sen vid 7 och jag somnade om igen och nnu vid 8 gick jag upp! Ni förstår.. jag har sovmorgon idag och kan ta 10.50 bussen ♥

är hungrig som ett as så börjar med frukosten idag! Ni får hare bra i skolan toooday då :)


Hejdå bilringar

Hallå i det blå, nyhemkommen från ett träningspass!
eftersom att jag började må lite bättre hade jag tänkt att försöka ta mig iväg på ett träningspass. Vilket jag gjorde! Det var step/kondition/styrka - asnice. men inge dretjobbigt eller så.. haha svettig! så får hoppa in i duschen för andra gången idag :)
jag ska iaf löpa så jag kan gå på sånnadär pass två gånger i veckan, går på 400:- för 12veckor. Hur värt som helst ju?! nu ska bilringarna bort ;)

blev ganska pigg nu, men lär sova gott inatt iaf. Och nu blev duschen ledig så ska slänga mig in i den!
godnatt!

mår bäst

Då är man vaken och mår askalas, eller?
Då var gårdagen över, det sög i början vilket alla tyckte. Men när klockan blev mer droppade det in lite mer folk och alla blev lite lulliga! Vilket gjorde som alltid det mycket roligare! Själv satt jag mest och prata med robert och rasmus och ibbe typ :) sen träffa jag en cool kille som var på peace :D och sen låg jag i ett dike och prata? fråga mig inte.. *skakar på huvet* seeeen mådde jag askalas, stog och spydde som ett as :)

mamma och pappa kom och hämtade mig, så ja.. mamma tog hand om mig lite när jag kom hem och så! Tur att det inte gjorde nått haha. men pinsamt ändå, jao! mår iaf som piss idag, kunde inte somna om vid 8 för jag var/är så bakfull. (y) döööööööööö. ska försöka komma iväg på step ikväll, OM jag orkar.

skååål

Goddagens! Har äntligen bestämt mig!
blir att åka på festen iaf, mimmi skulle inte vara kvar och fiska kräftor så länge, och jag kände inte för att sitta med mamma hela kvällen! :p haha.. men ska bli nice med fest ändå, vet ju inte rikigt när det blir nästa gång? dåligt med det nuförtiden. Men det är rätt bra, för jag blev rätt avskräckt av alkohol igår på arbetsmiljön och säkerheten.

underbart väder ♥ över 20grader. Har suttit och solat i en 20min (: fick liiiite färg. vilket faktiskt behövs MYCKET! ska ta och leta kläder inför ikväll sen drar jag till Dejeby och chillar med braiga flickor och åker sedan vidare till hembygdsgårn och dansar på dansgolvet! :D 
ha en bra lördagskväll!




fredagskvällen

Fredagskvällen spenderades med Hanna!
hon åkte precis hem, båda två var rätt gött utslitna efter den här veckan. Gjorde ingenting speciellt, förutom att äta kvällmat och vindruvor typ :) hmm, pratade om matte B också om hur mycket poäng man kan få på vissa uppgifter.. så sa jag "Man kan ju få rätt mycket utlösning" och pratade vidare som att jag inte sagt något fel. Men Hanna bröt ihop iaf! haha..

fortfarande inte bestämt mig för imorn, får se vad jag är på för humör. just nu är jag för trött för att göra varken eller trorja! Ska gå ner och tvätta bort sminket nu och även borsta tänderna, sen joinar jag sängen ♥
godnatt!


behöver hjälp.

Död åt jobbiga dagar i skolan, jag har inte vaknat än?!
skolan sög, jag är trött som fan. tror inte ens jag vaknat ;s yeah det är ju normalt. skolan tar seriöst kål på mig och vi har inte ens börjat helt totalt med schemat.. hur ska detta gå?

kollade iaf nyss på korfilmen av i rymden finns inga känslor.. haha, laddade hem någon på typ en halvtimme x) den var rolig ändå! iaf, jag har ett svårt val.. om imorgon!
Fiska kräftor/Fest? - behöver hjälp :(

tralala, jag ska nog tvinga pappa till affärn så han kan köpa vindruvor åt mig (a) sen ska jag nog kolla på tvn hela kvällen! glömde säga: DET ÄR HEEELG! ♥
ha en bra fredagskväll allihop som har mys hos folk, är på get a gig, ligger hemma och är sjuka osvosv. ni förstår ;)

Mobilbloggning - kvällen!

Bara för att jag är cool och mobilbloggar för andra gången i mitt liv!
Jag sitter nere i soffan och chillar, just ätit kvällsmat. Hur gott som helst, men vet ni vad det värsta är? Jag har redan träningsvärk! Jajamen, jag pressade mig som fan.. Men saksamma!

Hade planerat att blåsa håret nu snart, så det blir torrt innan jag lägger mig! Blir faktiskt sängen när som helst. Blir bara tidigare och tidigare nu för tiden! Men imorrn har jag sovmorgon i en kvart <3 det är bättre än ingenting ;)
Men ni får sova så gott, för det ska jag göra! :) xoxo

hurtigt

Jag sitter här och känner mig helt död.
kom precis in från en springtur, sa ju igår att jag skulle ta den idag istället! Känner mig rätt duktig, från och med nu är det att springa minst två gånger i veckan. Får se hur bra jag håller det?

iaf, jag är lite besviken på stan alltså.. eller snarare alla affärer. jag hittade absolut ingenting förutom ett usb minne. Clas Ohlsons 8gig 149:- ett rikitgt kap! höhö. sen beställde jag även klipptid på aqua, fick det som en tack-present av min syster <3 så på onsdag klockan halv 2 sitter jag i en frisörstol och säger adjö till mitt slitna hår!

direkt när jag kom hem så var det mat ungefär, och sen fick mamma för sig att åka till skogen och plocka svamp. Och jag följde med, det är faktiskt mysigt ibland. Vi fick med en jävla massa kantareller kan jag lova! Sen blev det en springtur direkt när jag kom hem. Så det har varit en rätt hurtig dag det här!



tänkte ta att hoppa i duschen nu, sen göra min i ordning för natta! haha illa att sova redan! Men imorn är det är så sjukt jobbig dag, men jag tror att jag kan ta 08.20 bussen :) ska inte störa er mer nu! Hejdå!

skolan, igen..

Slänger in ett inlägg i skolan idag igen! Har text som igår också, fast nu fixar vi vår läxa som vi fick en timme på oss att fixa. Jag var klar med den hemma redan, så jag kan ju chilla. Kan verkligen inte klaga på det! :)

Har bara en lektion idag - textkommunikation. sen så har ju jag faktiskt egentligen mentorstid också, men den är efter lunch i 20minuter. Tror jag skiter i den :p eller ja.. det gör jag. Om vi nu ens har den!
Åker iaf till stan direkt efter skolan med Hänabanäna!
hade planerat att få med mig lite saker hem:
USB
Stickad tröja
Längre grej
Byxor?
Örhängen


ha en bra dag dåva! :D

Godnatt

Tycker jag är duktig på att uppdatera faktiskt! Är iaf svintrött och är klar med läxan, nu är jag bara ute efter ett usb. Vilket jag inte har :/ måste fixa det imorn, blir att gå runt lite med hanna efter skolan! :) ska väl även leta lite kläder, typ stickad tröja och någon fin längre sak :D

ska iaf ta och sova när som helst. Ska bli underbart skönt att komma i säng i tid. jag menar, klockan är ju inte ens 10 än?! :o aja, men sovgott allesammans!

ska joina den där saken på bilden nu!


shopping!

Seriöst så är jag så himla trött!
gick upp vid 6, satt och skrev i 3timmar, slutade, åka hem och fick äckel kille brevid mig i bussen :( lagade mat direkt när jag kom hem, sen började jag med min läxa som vi redan fått! Så det blev ut och ta lite kort och sen cykla hemmåt igen! och ja.. sen blev det ju ikea! Hade planerat in en springtur men jag orkar verkligen inte. Får nog ta den imorn eller nått? slutar tidigt imorn med <3 tror det blir en tur på stan då!

nu ska jag nog hoppa i duschen och sen leta fram mitt usb och fixa läxan!

hittade dock lite saker på bergvik som jag fick av mammsen!


och detta låg i:
lila underkläder & söta tights

ikea

Åker till Ikea nu!
Jag tror att Milla är lite avis ;) haha! skriver mer när jag kommer hem (:


I skolan

Sitter just nu i skolan! Sluta dock snart, om ungefär en timme.. INGA FEL :D
har text och vi kommer få läxa, så ja det är väl mindre nice. Sitter och skriver om miljöer i sammanhang med händelser typ :p lär mig verkligen ingenting. Så lektionerna känns rätt ovärda.
Men nu ska snabbaste Helena prata så är väl dags att sluta skriva!
Hare nice!

RSS 2.0