EGO

såhär ser jag förövrigt ut i håret nu, peppar valborg lite smått .. tbh

 


VALBORG!

såhär ser jag ut nu, leker lite med webbcameran som bestämt sig för att funka!

och den här ska jag ha på mig idag :)


Mario Kart Love Song


vet inte hur mycket jag tycker om den här låten, känns ju som sagt konstigt när det är om mario kart .. Men ändå älskar jag den

I'll pause this game so our love will never end

Hatar mitt liv, hatar att vara där jag inte trivs. Visst problem, fine. Men när det alltid är samma saker, ingen orkar lägga ner sig, bara synd om sig själv, bara klag bara klag. Jag bara orkar inte, vill bara bort och verkligen känna att man lever.

Jag hatar mitt liv, fast egentligen så gör jag inte det.
För vet ni vad? Jag har värlens underbaraste pojkvän, världens bästa vänner och världens bästa syster.


Lovet har gått för foort

Halleluja, lovet har gått fort.. för fort! Men det har varit jättebra :) Igår "firade" jag och Daniel ett halvår med lite mys hos hans farmor och farfar och sen lämnade han mig för träning, haha sen lagade vi mat och kollade på film och the rest is history :D Massamys iaf! Älskar honom ♥

Imorgon är det valborg, ska bli awesome! Slänger ut mamma och pappa ett litet tag så kan man vara här innan. Blir inte alls många, men det är skönt det också + att man inte vill att det ska se ut som en bombnedslag. Sen så blir det lite grillning på det också :) Kalasbra!

Orkar inte skriva mer, är sjuukt trött.
Var inte allt för fulla imorn nu bara ;D Puss!



What can I say?

Hallåidetblå!
Lovet har börjat massabra, igår åkte jag hem till Daniel :) Var med Julia och Patrik hela kvällen och så gjorde vi tacos och kollade på film och tog det chill. Så det var awesome :) Imorse då, vaknade upp brevid bästa någonsin med ont i ryggen för hans säng inte gillar mig. Haha!
Var kvar till fem ungefär, sen åkte jag hem. Fast ska tillbaka imorgon, stannar tills på fredag. Så det kommer nog bli supermys, sa jag föresten att vi har varit tillsammans i ett halvår på tordag. Jag som aldrig skulle ha ett förhållande för det var bara skit. Och vart sitter jag nu? haha Ibland krävs det inte mycket för att ändra uppfattning, det har ju jag lärt mig ;D

Ska ta och skriva rent matteuppgiften vi fick som jag fick hjälp med idag, tur att jag har Daniel alltså ♥ Aja, sen blir det väl natta eller nått. Haha nej men vi får se vad som händer. Har iaf just nu världens bästa lov, och jag gillade faktiskt att det regnade idag.
Ni får ha det bra, vi hörs när vi hörs!


In my arms

Dont look down
Dont look back
I am beside you
Close your eyes, know Im here
I know its hard to let go, all that defines you
You feel like you never be whole again

We will find the way,
to erase the past
Stay with me, stay with me!

In my arms, you'll be fine, I never let go
All you've lost will come again, just stay here with me
Never look back, never again, its over
Everything ends here in my arms

Dont give in
Dont let your memories break you
Let me take you away from here

We will find the way,
to make this work
Stay with me, stay with me!

In my arms, you'll be fine, I never let go
All you've lost will come again, just stay here with me

Never look back, never again, its over
Everything ends here in my arms

I'll be here forever, here in my arms, I'll be here forever
I'll be here forever, forever, forever.

In my arms (in my arms), you'll be fine (you'll be fine), I never let go.



Men nu, nu när jag har dig är allting bara så bra.
Trodde aldrig att jag skulle bli såhär, var bara tvärt emot.
Men nu, nu när jag hittat dig har jag ingen aning om hur jag skulle klara mig utan dig.
Jag behöver dig, och jag älskar dig mer än allt annat, jag är så glad att jag har dig, ni har ingen aning.

Boys don't cry - Ulrik Munther

Have ever try to smile and hide your pain, even though you're not okey.
I have, I have.
Have ever been caught in the poring rain, wondering if anything can ever bee the same, again. yeah.

You try to bee proud of who you are, but still you got to let those teardrops fall, away.


Cykeltur med Erika!

Tänkte bara berätta för er att det inte blev mangskog idag, mamma orkade inte och tyckte det var för varmt. Jag har spenderat praktiskt taget hela dagen i solen och kom in med soleksem på mina ben. Jag hatar att jag har världens problemhy med pigmentförändringar och får eksem hur lätt som helst. Livet är inte lätt alltid!

Ska snart ut på en cykeltur med Erika, vet inte hur länge sen det var vi sågs utanför skolan. Så det var verkligen på tiden, ska bli supermys! :)
Sen måste jag också bara berätta att det är någonting som har  tagit våra fiskar i dammen, inatt försvann det 9stycket tror jag och så låg det fjäll på stenarna efter dem, stackars. Vi tror det är en riktigt fet fågel, och vi ska nog ta reda på det inatt. Hahaha pappa ska kolla om webbcameran fungerar så vi kan filma. Hur nördigt? Men vi ska gå till botten på det här! Är bara två fiskar kvar, albino (för den är heeelt vit) och något annat namn för den mörka ;D (undrar vad milla tänkte på när jag ska mörk ..... )

Imorgon är dagen fullspäckad! Åker in till stan för att träffa Adrian en sväng, sen så åker jag hem till Daniel efter. Måste tvinga han att hjälpa mig med matten! (a)
Puss!


Mangskog

Har klippt mig och solat idag osv. Gjorde premiär på taket idag, alltså.. har ett litet tak utanför mitt fönster som jag varje år ligger och solar på :) Så det var mys att äntligen kunna göra det!

Imorgon väntas det en tur till mangskog, där vi har vår sommarstuga och hälsa på lite där. Mammas moster bor där också, är väl en stor anledning varför vi åker dit också. Inte träffat henne på jättelänge, och sen är det alltid mys att vara i stugan lite också. Till sommaren kommer man sitta där och lösa lite korsord (eftersom det inte finns mycket att göra +ingen täckning.) Så ah, och sen gå ner till älven och svalka av sig och åka på lite ringar och ta kort på forsarna. Hur mysigt som helst! Ska tvinga med Daniel upp dit när han har tagit körkort, (när han nu gör det ;D) till sommaren, skulle vara värsta mys :)

Just letting you know, när jag har lite sådär småtråkigt på kvällen. Skulle till Nathalie en sväng men det blev så sent med tanke på att om vi åker imorgon så vill man komma iväg i tid och innan solen steker på för mycket. Blir en plåga att åka bil annars! Menmen annars då, det är gött och jag flagnar. I APRIL. Hur sjukt är inte det?

Hehe, blev ett ganska långt inlägg. Men det kan väl vara gött det med + ni som har tråkigt kanske har något att läsa ett litet tag? Hoppas jag underhöll er skapligt iaf! :D
Puss!

Mamma, jag, mormor och morfar ♥


Påsk!

Haft världens bästa påsk typ, eller påskpresent från mamma. Hon köpte massakläder åt mig idag ♥ Fick hem tre tröjor, ett par assköna byxor, en blus av något slag, ett linne som det är lite virkat på, sen även ett linne, ett par skor, strumpor och lite godis :) Betalade faktiskt blusen och linnet själv! (Ja det var värt att kommentera..)

Har öppnat jessicas påskpresent för jag hade lite tråkigt, och hon fick första säsongen av greys anatomy :) Så har kollat på det lite nu :) Ska snart ta mig ut på en promenad också! Och imorgon ska jag förövrigt klippa mig, det är på tiden!
Tänkte bara meddela er det :)

två tröjor såg ungefär ut såhär, som jag har letat!


Charlottenberg

Nu tar jag och mamma bilen till charlottenberg, är peppad på att köpa massa nya kläder :) Får se ifall jag får med mig nått hem, kanske en ny frisyr också? ;D
Hare gött!

LOV!


Och dagarna man räknade ner till är redan här

Som ni förmoligen ser så har jag ändrat lite på bloggen, eller ja kanske inte så lite! Eller jo, det var ganska lite.. men det är mycket stor skillnad, om jag säger så då! Blev trött på den gamla att den var blå och tråkig och aldrig blev klar, tyckte det var bättre såhär då!

Aja, har fortfarande lite bloggtorka och skriver när jag känner för det. Så hoppas inte på för många inlägg! Sen så har man ju lov snart, ska spendera det hos Daniel. Åtminstonde några dagar, sen ska jag såklart tagga valborg som blir här hemma i Deje.. Sen har jag ju självklart engelska nationella att förbereda och även matte. Har också tänkt att vårstäda rummet .. vi får se hur långt jag hinner!

Och justja, blir ju även lite påskfirande med familjen och sen så kanske jag och mamma (kanske jessica, kanske carina?) ska åka till charlottenberg och fylla garderoben med lite nya vårkläder ♥
Ha det gött!



Glömde ge er lite awesome låtar:
Pendulum – Witchcraft
Pendulum – The Island - Pt. I
In Flames – Abnegation
Jessie J – Who You Are
Dead by April – I Made It
Sonic Syndicate – Enclave

Dreaming is believing

I stare at my reflection in the mirror:
"Why am I doing this to myself?"
Losing my mind on a tiny error,
I nearly left the real me on the shelf.
No, no, no, no, no...

Don't lose who you are in the blur of the stars!
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!

Brushing my hair, do I look perfect?
I forgot what to do to fit the mould, yeah!
The more I try the less it's working, yeah
'Cause everything inside me screams
No, no, no, no, no...

Don't lose who you are in the blur of the stars!
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
But tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
There's nothing wrong with who you are!


snyggaste brännan

Älskar vädret, hatar brännan.



haha fail

Sometime

Hann inte slänga in ett inlägg igår, fick lite för bråttom! Men ni får nöja er med ett nu istället!

Har haft grafiskkommunikation hela dagen, känns helt okej! Vi var även på en "föreläsning" om projektarbetet som vi kommer ha i trean. Känns bra att jag inte alls vet vad jag ska göra eller inte ha någon att jobba med. Nej det känns inte alls bra! 

Är sjukt trött och allt består av ett jobbigt liv just nu, men det är tur att jag har mina nära och kära!
Tror också att bloggen kommer ligga på is ett tag, så vi hörs när vi hörs!
Hare gött


random

Nuni har jag kollat klart på filmen och den var mycket "klarare" andra gången man såg den, fattade noll första gången typ! Har också hunnit med att kolla lite på tv med mor och far.. inte så jätteintressant kanske!

Ska snart ta och hoppa i säng så jag kommer upp imorgon!
HIM – Disarm Me [With Your Loneliness] - älskar 2.30 stället ♥

Hehe nej nu ska jag bädda min säng, eftersom jag är expert på att dra bort lakanet när jag sover.. lyckas nästan alltid med det! Annars är allt gött, är bara lite otaggad för morgondagen. Hörde att det skulle regna hela dagen också.. woho!

såhär ser min tisdag ut
Mediekommunikation
Svenska
Lunch
Matte
Idrott

Ni får sova så gott så hörs vi kanske imorgon, får se om jag hinner!
Sov gott och dröm sött!

juuust chillin'

UH vad mätt jag är, vill spy typ och ser ut att vara gravid!

Men ah, tja! Hemma från skolan, hade utvecklingssamtal idag också, det gick la brao :) Skönt att det är gjort nu iaf. Tisdag imorgon, vill helst inte.. men bara att bita ihop! inte många veckor kvar nu :)
Ikväll ska jag bara ta och kolla på film, är så trött. Sådär trött så att det svider i ögonen.. men ska kolla på shutter island för engelska redovisningen ska vara nästa vecka och ja.. orkar och har inte tid att läsa boken så filmen blir bra och sammanfattningar på internet!

Hoppas alla haft en bra dag, och måste bara avsluta med att Julia fyller år idag! :D Stora tjejen nu, GRATTIS!! ♥


Monday morning

Godmorgon!
Måndag idag, så dags för nya tag inför veckan! Och bara två veckor kvar i skolan innan lovet ♥ Det närmar sig!

Har matte och engelska idag, börjar klockan tolv. Daniel sov här inatt och imorse försov han sig två gånger, även om jag väckte honom 150 gånger.. duktig! Så det är därför jag är uppe nu, han tog bussen vid 9 så jag gick upp då jag också. Sitter och är klar nu, skulle lika gärna kunna börja nu så man blir klar med dagen fortfarande! Undrar vad vår engelska lärare kommer hitta på idag ja, det märks vad det blir för tortyr :D

Älskar vädret också, har dörrar och fönster öppet :)
Ska ta och kila iväg nu, hare bra!


BARA FÖR BILDEN ÄR SÖT.


AWESOME

Mår så himla bra! Vaknade dock av att pappa höll på med en borrmaskin imorse eftersom att vårt lås på dörren var trasigt så den inte gick att öppna, tror han höll på med det där i 4timmar!

Aja, älskar vädret! Kom precis in efter en promenad och såg de första fjärilarna för iår, och även en humla ;D Nu är sommaren påväg! Men iaf, fick reda på att Maskinen kommer till pip, måste dit nu. Förmodligen så kansek jag Hanna, Robert och Rasmus dra dit och vara där under festivalen. Tror det kan bli nice :)

Nudå, ska laga mat och invänta Daniel Svensson!
Hejdå!

Tumblr_l8t7iaomcv1qdbbywo1_500_large


Update

Sjukt dålig på att uppdatera under de senaste dagarna, igår spenderade jag dagen i skolan, sen kom jag hem och åkte till stan. Fick mig ett par skor :) Lite skavsår och så nudå, men det blir bättre snart! Efter stan åkte jag till Daniel och chilla lite, träffade Julia och Patrik och sen chillade lite till!

Idag då, åkte lite buss.. åkte lite mer buss och sen firade vi grannen i förskott och åt massagoda bakelser! omnomnom ♥ Gick hem lite tidigt och mötte Hanna, Rasmus och Robert vid affären och köpte lite småsaker eftersom vi lagade våfflor som blev lite som dom blev, haha! Ute och gick lite och hamnade sedan hos Robert och nu kom jag precis hem igen. Älskar känslan när man tvättat bort sminket och borstat tänderna. För sen är det bara att slänga sig i sängen, precis det jag ska göra nu! Är så trött att jag knappt varken vet ut eller in!

Lite update över vad som hände igår och idag, hoppas alla haft en mys lördag! Och eftersom det är söndag nu så fyller Mimmi 18år :D
Sov gott!


:DDD

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELG!
Fyfan vad skönt det är, älskar fredagar! Har gjort mitt första datorspel någonsin, och hoppas inte att det blir fler för fyfan vad irriterande det var. Haha!

Ska förmodligen åka till stan sen när mamma slutat jobba, så jag ska slänga mig i duschen och packa lite. Ska åka till Daniel efteråt, mys! Har helgen fullspäckad! Imorgon ska jag vara med Hanna, Rasmus och Robert. Saknat dem på tok för mycket! Sen söndag kommer nog Daniel hit och sen så fyller grannen år, så ska väl kanske (har ingen aning) över då och fira henne lite med en present :)

Hehe, har inte tid att sitta här. Men måste berätta att jag har fått väääldiga vårkänslor och vill ha sommar nu, satt och lyssnade på Björn Rosenström precis, hej fryksdalsdansen! Åh, sommarlov kom till mig nu ♥ SKA FÖRÖVRIGT SE PARAMORE MED HANNA NORD!!!!!!!!!!!
Hejdååå!

BAAD

Efter 3 timmars försök att ladda hem trial versionen av In design la jag ner, fan helt omöjligt ju. Hatar det! Sen kom jag på att jag skulle kanske skriva ut min rapport och så krånglar den så jag får springa upp och ner med mitt usb och ändra en jävla massa dret. Sen när jag väl skriver ut är vår skrivare cp och skriver ut bilderna i rosa även om det var inställt på svartvitt. Blev lite mer sur och fick skriva ut samma saker tre gånger innan det lyckades bli okej, trots att bilderna är rosa -.- Och inte nog om det, när jag läste igenom såg jag massa slarvfel jag skrev i texten. Ska kanske skriva om lite på multimedian imorgon om jag får tid, annars är jag fuked :( 

Och med all denna jävla text vill jag bara berätta att allt suger, blev cp på allt och mitt braiga humör försvann. Och nu ska jag inte klaga mer utan ska försöka sova istället, sov gott! /Surpuppan

awesome

Hallihallå, hemma från skolan nu och snacka om vad det blåser.. men solen har tittat fram igen för första gången i april och vi välkomnar den :) Hoppas att det blir fint väder nu och resten av tiden, mamma sa att april skulle bli jättefint! Så bara att hålla tummarna att det bättre vädret kommer snart!

Har hållt på med grafisk hela dagen och blev nöjd med ett bokomslag vi har i grafiskkommunikation :) Ni får nog se den nästa vecka :) Sen satt jag och Milla och försökte få ihop och göra vår broshyr snygg i mediekommunikationen! höhö media skadad kan man verkligen säga!

Ska ta och göra en framsida till min rapport som ska vara inne imorgon och vet att jag kan andas ut sen för allt skolarbete är klart så jag slipper sitta nu i helgen! Total värt. Börjar närma sig påsklov, två veckor kvar!!!!! det är fan ingenting! Mår bara allmänt bra och är inte ett dugg trött, allt är bara awesome!
Pusspusspusspuss! 

vill väääldigt gärna ha denna t-shirten också..


Godnatt

Stor eloge till mig som har skrivit klart engelskan, tog bara två timmar. Dock kollade jag lite bloggar, msn och lyssnade på musik och så samtidigt. Men ah, småsaker som ska justreras bara men skönt att slippa bry sig om det nu iaf! Ska börja leta reda på en bok jag kan göra omslag på också, mycket läxapäxa :(

Imorgon slutar jag halv 4 och ska åka hem och inte göra någonting. Hur skönt som helst det ibland. Nu resten av kvällen ska jag bara chilla och så blir det väl sängen strax efter 10 :) Så blir la inget mer inlägg idag. Haha skriver ändå inget värt! Men bara för att ha något att läsa liksom ;D
Natti!

Thing.7851833.l_large


I hate it

Hemma från skolan och dagen gick skapligt fort ändå! Hade grafisk kommunikation hela dagen, vi fick uppgiften att göra vår egen sköld. Så jag lyckades bli klar med den idag, och imorgon ska vi göra ett bokomslag typ. Hur ska det gå för mig som hatar att läsa böcker och som bara gör det för skolarbete? haha, det får lösa sig helt enkelt.

Ska gå ner och laga mat eftersom pappa köpte hem äckelmat idag, eller ja.. jag gillar inte pommesfrites längre så, idag var jag screwd. (gillar bara donkens ;))
Hoppas på en bra kväll iaf, haha kom på att jag måste skriva en argumenterande text. KUL LIV! 
Hejdå!

Tumblr_l8tierhq6s1qa1e3vo1_500_large


WOHO!

Måste bara säga att det är hur härligt som helst att Färjestad vann nu första matchen, håller tummarna för att det kommer gå lika bra framöver! Och egentligen tycker jag inte ens om hockey .. haha.

Ska ta och sova nu eftersom vissa måste iväg till skolan imorgon, till skillnade från de som har text. LYLLOSAR! sov åt miiig! Nej jag skulle ju egentligen åkt till Daniel ikväll, men av deppighet, trötthet och problem stannade jag hemma istället för att behöva stressa med mat, dusch, packning osv. Tyckte det var lika bra!

Men som sagt så ska jag lägga mig nu så jag tar mig upp imorn och förhoppningsvis kommer jag inte vakna 150gånger inatt!
Sov gott :)


Tisdag

Superduper trött idag också, kanske kan vara för jag inte sov inatt. För att min mage är cp och gjorde ont 24/7. Tycker den kan sluta med det, började få problem med den redan igår men idag var det verkligen inte roligt, känns som jag inte kan äta nått typ :( Får hoppas att jag kan klämma i mig fynd chokladen från Ikea iaf.. var där och åt idag, massamys!

Ska skriva klart min svenskarapport idag faktiskt, om jag inte glömde mitt usb i datorn.. då tar jag livet av mig! Men först ska jag hoppa i badet!
Hare gött!

Trött

Trött_chey, orkar inte blogga idag!

Taken

Har kollat på Taken på fyran hela kvällen, asbra film och rekommenderar den verkligen! Annars då, inte hänt nått speciellt idag. Gjorde inte ens rapporten eftersom jag inte fått med mig den hem, så det var lite svårt att fortsätta då. Meeen, skapligt trött just nu så ska ta och joina sängen. Och bara så ni vet, ibland tycker jag om måndagar. För vi har sovmorgon och börjar 12 ♥
Sov gott nu, pusspuss!


Tröööött

Skrev inget mer igår, fick inte tiden till det. Åkte till Daniel på kvällen och så :) Hade en jättemysig lördagskväll med fet pizza osv.

Är superduper trött nu och idag måste jag skriva på min rapport. Råkade göra annat igår istället. Annars blir det väl inget annat idag skulle jag tro, väntar på mat just nu. Blir pastasallad, jummie.
Hoppas att tiden går fort så att det snart blir vecka 17. Det är faktiskt bara 14 skoldagar kvar tills lovet :)
Ska kila nu!

älskar gullbilden


Lördag

Morsing då va! Lördag idag och det var hur skönt som helst att få sova ut imorse, sov till halv 11. Och det var ganska länge sen faktiskt :) Tycker att vädret kan bli bli bättre faktiskt, lite småtråkigt när det är grått och disigt.

Ska hoppa i duschen och sen ska jag försöka med svenska rapporten och se ifall det går bättre idag. Lets hope so!
Ni får ha en bra dag hörrni :)


ganska exakt att den här bilden är ett år, tar aldrig kort nuförtiden så ni får nöja er med gamla :)

TV

Hehe, lite dålig. Sov för länge och var för lat för att ens kolla på svenskan. Så jag får väl ta den imorgon eller nått, skjuter väl upp den tills sista dagen antar jag. Brukar bli lite så ibland!

Har märkt att spotify sög, alla mina facebook vänner försvann där. Så nu måste man typ "adda" folk på spotify. Ganska cp drygt to be honest. Aja det är ju inte direkt så att jorden går under, än iaf.. höhö
Har kollat på tv med mamma och pappa hela kvällen, lite 101 sätt att åka ur en gameshow, toppless mamma program dret, big brother, afv osv.

Imorgon ska jag till Daniel också, blir kvar där tills på söndag. Funderar på att tvinga med honom hit också, på söndag alltså (6) Annars har jag inte så mycket att berätta för er!
Godnatt :)


haha gammal bild? sommarlovet till 1an. JÄVLAR vad gammal jag börjar bli :( Ålderskris ..


Fredagsmys

Är verkligen dödstrött, men det är skönt att det är fredag!
Ska ta och lägga mig ett litet tag och sen ska jag börja göra lite mer på min svenska rapport, så att den blir klar inom snar framtid (Nästa vecka helt enkelt). Annars blir det ingenting ikväll utan bara chilla.

Fick reda på idag också att Paramore kommer till Putte i parken, nu måste ju jag åka dit. Bara för en dag då kanske! Blir förmodligen inget peace and love heller :/ men får väl se det positivt. Sparar över 2000 i sommar bara för det. Men jag hoppas ändå lite att det skulle kunna lösa sig ändå! får se helt enkelt.
Hare!


RSS 2.0