Shinedown - Simple man

Mama told me when I was young
"Come sit beside me, my only son
And listen closely to what I say
And if you do this it will help you some sunny day"

"Oh, take your time, don't live too fast
Troubles will come and they will pass
You'll find a woman and you'll find love
And don't forget, son, there is someone up above"

"And be a simple kind of man
Oh, be something you love and understand
Baby be a simple kind of man
Oh, won't you do this for me, son, if you can"

"Forget your lust for the rich man's gold
All that you need is in your soul
And you can do this, oh baby, if you try
All that I want for you, my son, is to be satisfied"

"And be a simple kind of man
Oh, be something you love and understand
Baby be a simple kind of man
Oh, won't you do this for me, son, if you can"

Oh yes, I will

"Boy, don't you worry, you'll find yourself
Follow your heart and nothing else
And you can do this, oh baby, if you try
All that I want for you, my son, is to be satisfied"

"And be a simple kind of man
Oh, be something you love and understand
Baby be a simple kind of man
Oh, won't you do this for me, son, if you can"

Baby, be a simple, really simple man
Oh, be something you love and understand

Kan inte omfatta allt jag skrev i en rubrik, too much stuff

Idag har det varit en fin och en mindre fin dag.

Dagen började med att jag vaknade en kvart innan bussen skulle åka. Hade filosofilektion och förstod ingenting av det Krister gick igenom. Sen åkte jag och mediagirlsen in till stan för att kika runt lite och ta med kaffe/varm choklad från espresso house. Åkte tillbaka till skolan i både solsken och kyla. Träffade på en pms tant som tyckte att hon skulle köra på mig med sin rullator för att inte hennes liv gick som hon ville. Sen hade jag psykologi med min söta lärare och tittade på gökboet.

I överlag var det kanske en mindre bra dag, men är stolt över Milla som "missbrukar" busskortet lite ;) Glömde förövrigt säga att vi satt på en cp plats på vägen hem så jag har fått ont i ryggen...

Har en hel del att skriva idag,
idag åker Elin till Indien. Vilket betyder att hon kommer att vara borta i en månad, men hoppas att hon njuter av att skita i golvet och torka sig med händerna! ;) haha nejdå, hon kommer nog få superkul! Hon har ju fint sällskap :)

Sen så kommer jag bli fattig, födelsedagspresent, mobilräkning, klippning, nya springskor och nytt idsmink. Ska faktiskt försöka hinna med att köpa detta under februari, sen i mars blir det studenfest för fulla muggar. Sen hade jag tänkt att spara mina pengar och mitt studiebidrag!

Nu ska jag ringa min favorit kille och prata lite!

tänk när man kunde sitta och invänta bussen i linne och INTE frysa.
Bilden är ju sisådär två år gammal också! Men undrar var jag har gjort av dedär linnet..


Andra försöket

För det fösta missade jag halva programmet (som förövrigt var så ska det låta) för jag fastnade vid gitarren! Vilket också gav noll resultat i nybäddad säng. Så det gick inte så super!

Imorgon väntas halv 8 bussen för att åka till skolan. Hatar söndagskvällar.

Även om jag vet att ingen som läser min blogg lyssnar på dead by april, men någon gång är det dags att lära sig :D

Incomparable


fuckyeah

Och så var helgen slut ja ..
Men idag vaknade jag upp bredvid en trött kille, tur att jag kan vara världens elakaste på morgonen! Låg hela förmiddagen framför tvn och chillade lite fram tills Daniel skulle åka. Efter det tog jag och mamma en powerwalk i en timme, söndag standard!

Har mestadels gjort klart mitt arbete i naturkunskapen så det är sköönt! Var någonting på tv:n klockan åtta som jag ska titta på. Men innan dess hade faktiskt jag tänkt att bädda rent min säng! Dags att börja nu med tanke på att det tar år och dar att bädda den.
Och nu ska jag ta ur tummen ur röven och faktiskt göra det ..

Note to myself:
Spela gitarr - textkommunikationsläxa
Mer random kan det inte bli ..


Lite plugg, lite bil, lite shopping och lite mys!

Är sjukt stolt över mig själv som lyckats ha börjat med vår uppgift i naturkunskapen! Inte för jag fattar så jättemycket men.. gött om den blir klar så fort som möjligt! Har dock lååångt kvar på den :(

Nåja, idag har jag övningskört en hel del! Har varit inne en sväng på ikea för att kolla på garderobsdörrar och sen in på både bergvik, jula och elgiganten. Inte för att jag fick med mig något hem förutom en lila skål och en papperskorg!

Ikväll kommer Daniel hit i alla fall, så det ska bli mys :) Blir förmodligen till att beställa pizza och titta på apornas planet tillsammans med familjen. Någon som sett den förövrigt? Har hört att den är bra!

Egentligen skrev jag nu bara för att få ett break i min lilla fördjupning om energikällor, så bäst att återgå!
Pusstjao!

saknar min gamla klass! :'(


tjugofemte

Nämen ser man på, det är redan onsdag kväll. Vilket betyder två dagar innan helg!

Imorgon slutar jag tjugo i tre och på fredag klockan fyra! Så det är inte så himla mycket kvar denna veckan. Till helgen så ska jag och Daniel ha mys för att det är den 28:de, planerade att göra god mat osv men det kommer säkert sluta med pizza eller kebab! Såååå typiskt oss, haha!

Jaajaaa, nu ska jag snart spela tv-spel för jag har inget liv. Meeen idag har det varit en bra dag, för idag har det ramlat in en liten lön på mitt konto!


Tumblr_l8i2crgxzq1qcctvao1_500_large_large


22/1

God eftermiddag eller morgon! Jag kom nyss hem efter en långpromenad med mamma och pappa, så har precis tryck i mig god mat :) det är iaf dags att krypa ner i soffan för klockan tre är det skidskytte och efter det ska ja och mamma nöta super Mario bros!
Fryser som in åt helvete, förkylning är på g. Men jaja, blir inget speciellt idag utan ska vila upp mig för ännu en skolvecka och ny påbörjad text kurs! Puss!

I saw the real you

Det kommer bli en dyr dag detta .. Ska köpa min studentklänning, kanske möjligtvis presenten till Daniel och titta efter någon balklänning (och om jag nu blir kär i någon, köpa den..)

Får se när man kommer iväg, men ska iaf börja göra mig iordning nu!

PUSS!!!!


I know all your dirty secrets that you kept from me

Nu är det HELG! Har också avslutat min grafisk kommunikationskurs idag, slutade med redovisning och lite fika. Mitt betyg väger mellan vg-mvg, så det bara att hålla tummarna!

Hmm jani, hur skönt som helst med helg trots inte så mycket att göra. Men imorgon ska jag åka in till stan, kolla lite balklänningar och så. Hittade en som var aaasfin, men den hade korsettrygg men nu har jag iaf nått att gå på!

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på oth hela kvällen lång och sooova ut imorgon!

Ge mig bara en sen sommarkväll, med lite väl fina bilder och fryksdalsdansen tillsammans med vänner! Jag har glömt bort hur det känns ..


Trött? - JA!

Tröttare än tröttast är jag.. Efter maten la jag mig i badet, sen satte jag på mig min onepiece och ett avsnitt av oth, rena sömnpillret. Iofs så var idrotten stenhård idag så är väl inte så konstigt, inte van att träna längre. Sååå jaa.

Imorgon har jag två lektioner, slutar dock fem. Men vi brukar få sluta tidigare, får se hur det blir för jag måste skicka mitt projektarbete till ett företag. Så måste försöka få lite hjälp med det osv!

Nu ska jag gå upp och kolla på ett till avsnitt av oth, somnar säkerttt. Hatar migsjälv också för att jag skriver kollar istället för tittar. Sånt man gör på media!

Tv, tv och lite mer tv.

Guuuud vad helgen har gått fort! Imorgon är det dags för skola igen, känns fortfarande som man har lov.

Vad har jag gjort i helgen då?
Kollat på när Daniel har spelat tv-spel heela dagen igår och halva dagen idag, plus köpt glass och kollat på Super 8. Den var heelt ok, men jag fick väcka Daniel imorse vid fem för jag drömde en cp mardröm om aliens (Super 8 handlade om det). Haha, jag ska inte kolla på sånt där ja!

Imorgon väntas skola igen som sagt. Håller verkligen tummarna för att det kommer vara så som alla nya kurser startar, hej och välkomna, gå och hämta era böcker och så slutar vi sen!

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn, har skrivit en ny tisplan om mitt projektarbete så nu förtjänar jag att titta det sista på handbollen!

Ni får en gammal bild på min fis.

 


Takida - Was it I

Maybe tomorrow is diffrent?
I don't know how
Cause the only word in my mind is goodbye

I was fighting you in my room

Hämtade ut mitt H&M paket förut, lycklig! ♥

Trots att det är fredagen den 13:de så har det gått skapligt bra idag ändå. BORTSETT från att jag failade med att ställa mitt alarm igår så jag och Daniel vaknade av hans mamma som väckte oss när vi skulle ta bussen om fem minuter. Men vi fick skjuts in! Sen väl i skolan satt man ungefär hela förmiddagen och gjorde ingenting tills vi fick en ny ganska fet uppgift vi skulle göra, bara för att vi hade tid. Men fick sluta tidigare!

Så nu är jag hemma och är mycket mätt och belåten.
Blir till att lägga sig tidigt för jag kommer inte orka vara vaken mycket längre till om jag inte piggnar till. Möjligtvis kanske händer av en sockerkick, eftersom att idag får jag äta godis! Det där med träningen kommer igång tills min förkyldning väljer att bryta ut helt så att jag kan bli frisk, istället för att gå o va små snuvig.

Nuuuu får jag inte till ett bättre avslut på detta hela, så hejdå!

Lille jag på nyår!


Missade 1337 med en minut :(

Inviger sista terminen med halsont, men det var skönt för det var mördaridrott idag så jag kunde skippa den! Får ta och hoppas att den försvinner nu iaf.

Började med att avsluta religionen idag, vg i slutbetyg så jag är nöjd! Sen slutade vi vid halv 12 så det var bara att bege sig hemmåt. Och nu sitter jag framför tvn och vill göra om min bloggdesign men det är helt cp och behåller saker jag har på denna trots att jag tar ett helt nytt tema. Livet är inte lätt alltså! Skulle också jobba lite på mitt projektarbete men det sket sig eftersom vi har cs5 i skolan och här har jag bara cs3 så det ville inte fungera.

Imorgon har jag sovmorgon, men slutar klockan fem! Fet ovärd dag för min del med tanke på att jag är klar i grafisk fast vi ska hålla på med uppgiften i två veckor till. WOHO.
Märks på humöret nu att man inte sovit mer än fyra timmar inatt, blää. Hejdå!

09/01-12

Har ett pirr i magen av någon anledning, vill påbörja något nytt. Men fantasin ligger inte på topp.

Skolan börjar redan på onsdag, påbörjar nya kurser som filosofi b, psykologi b, historia a och naturkunskap a. Men imorgon ska jag njuta av min sista dag!

Nu inväntar både jag och mamma det okända, sen får man se vad det blir. Missen har kastrerats idag så han går runt och är söt med en tratt runt huvudet. Tänkte att ni ville veta det!

I'm bulletproof, nothing to lose

Städat och klart! Belönade mig med att internetshoppa, längtar tills jag får post!!

Inatt klockan två drar finalen i jvm igång, Sverige - Ryssland. Det ska jag försöka hålla mig vaken till, ska sitta och skrika sverigestad som jag sa när jag var liten!
Nej men, har nyss käkat kvällsmat med mamma och tänkte nu lägga mig i en nybäddad säng och dra på ett avsnitt av oth, har lyckats komma till femte boxen på bara någon vecka ..



I always knew that you'd come back to get me
And you always knew that it wouldn't be easy
To go back to the start to see where it all began
Or end up at the bottom to watch how it all ends

Somehow I find a way to get lost in you

Storstädning på g!

Får ju nysattacker när jag är i mitt rum ....


.

vill bara dö.
nyår sög.

RSS 2.0