!!

SKREV PRECIS KLART MIN PROJEKTRAPPORT OCH DET FÖRTJÄNAR ATT STÅ HÄR. Ha kul i trean nuvarande tvåor, det är ett helvete!

Explosions in the sky

Goo söndag!
Idag är jag glad över att ha gjort alla inlämningar som ska vara inne under veckan osv, mår inte bra alltså. Illamående och extrem huvudvärk, har typ luggit i sängen hela dagen. Förhoppningsvis är det väl bättre till imorgon så jag kan komma iväg till skolan. Tänkte sova bort lite tid nu och hoppas att det försvinner snabbt.

Annars så är jag smått panikslagen då min projektarbetesfil har blivit skadad = om jag har riktigt otur så får jag göra om allting. Tror dock att det går att lösa skapligt bra, tänkte fråga kung håkan som kan allt.

Hoppas alla haft en fin helg, puss.

F7e388105879db2dd0d8e21565efdf75_large

Ed Sheeran – The A Team
Explosions In The Sky – Your Hand In Mine


-

3LAU – Dubsex
Flight Facilities – Crave You - Adventure Club Dubstep Remix
Katy B – Katy On A Mission

av 1095 dagar återstår endast 62

Sedärja, mycket arbete som har skickats in och är klart nu. Bort med historiaskiten, filosofiskiten och cv/anökningsbrevskiten. Projektarbetet är snart klart och jag har påbörjat projektrapporten, har väl skrivit ca nio sidor nu ungefär, kan tänka mig att det blir nio till. Bara jag får g så är jag nöjd.

Har inte direkt tid till att sitta här och skriva längre, kommer väl något inlägg då och då. Men som jag skrev i förra inlägget så har jag skaffat instagram och är mycker mer engagerad där, så där kan ni hålla koll på mig!

Hoppas att alla haft ett bra lov, och bara så ni vet är det bara TVÅ månader kvar till studenten. Två månader av tre hela år med fina vänner och snart är jag ensam och arbetslös. Kan erkänna att jag är rädd, har ångest men ändå känner lyckan att inte ha någon skola kvar (fram tills jag väljer att gå någon utbildning/läser vidare dvs)Hunger games

efter en mycket förvirrad dag med om och men blir det bio med Elin! Hunger games ska vi se, har velat sett den ända sen jag var på breaking dawn. Har förövrigt skaffat instagram också, marionsjoberg - som överallt annars ... Ha en fin kväll, puss!

ni måste älska mitt piercinghål?


Wohohoho

Här var det dött ...

Är mer eller mindre ledig så jag borde ha tiden att blogga, men det har jag inte! Tonvis med skolarbete, men har fått lite avbockat som körkort, en inlämning som skulle varit inne för typ tre veckor sen och också två textutkast. Men det är ointressant!

Något mer intressant är att jag hämtade ut mitt körkort förut, måste bara säga HAHA på bilden. Cp att man kan vara så ful. Och ni som ska ta körkort, skriv STORT, synns knappt annars.

Har drömt så himla mycket inatt, varav att jag körde på en vit fet bmw när jag skulle parkera - men jag smet. Känns bra?

trodde sommaren var påväg fram tills igår .. men idag verkar det vara på g igen!


RSS 2.0