Nov. 28, 2012

Sitter och inväntar Daniel Svensson, segast i värmland är han så jag passade på att äta kvällsmat.

Imorgon väntas en heldag på Miroi och allt jag vill är att bara ha fredag kväll. Helg resten av året vore ju fint. MEN jag har nog kirrat praktikplats iaf, nästa år... Det går halvt rätt detta! Haha.

Nu ska jag ställa in maten och sen dö :)))

Varför hamnar bilderna snett?Har precis varit och hämtat ut Oriflame paketet och dolat med beställningarna. Passade på att slå in lite paket av gratissaker jag fått, billiga julklappar ;)

Nov. 28, 2012

Godmorgon!
Det är onsdag idag och jag är ledig. Hur skönt som helst. Trots detta åkte jag hem från Daniel halv nio, har blivit lite morgonvan.

Greys anatomy gick precis på tvn och jag passade på att ta en god toast till det. Tänkte snart ta mig ett bad för jag är småförkyld och frusen. + att det inte är något bra på tvn. Annars ska jag bara njuta av att vara ledig idag för sen är det två dagar kvar på miroi denna veckan.

Tänkte i alla fall bli lite mer aktiv här på bloggen igen, vet bara inte ifall den ska vara privat (med lösenord you know) eller om den ska vara öppen. Only time will tell.
to light the night, to help us grow

Sitter för tillfället på Miroi, går här nu för att vara aktiv i ett program för att kunna få utvecklingsstöd/jobbgaranti/ersättning eller vad man nu kan kalla det. Har föreläsning fram tills lunch och efter är det eget arbete. Vilket resulterar i att man sitter på arbetsförmedlingens hemsida ungefär hela tiden för att se ifall det kommer upp ett nytt jobb.

Men nu ska vi snacka ickejobb-relaterande, är väl kanske lite roligare ;) Har spenderat helgen hemma med min gos och julpyntat. Såg fram emot det för första gången på fem/sex år, vet inte riktigt vad som hände där .. haha! Mår helt enkelt bättre tack vare umgänge av mina fina vänner. Som jag förövrigt ska åka på skidsemeter med v.3, 50 mil bort härifrån. (haha krydd med typ 50 mil, skulle till sälen men det vart fullbokat) Man tager vad man haver!

Det var liksom ett tag sedan jag uppdaterade, men allt är bra i varje fall. MEN jag skulle inte tacka nej till ett jobb. Ska faktiskt nu maila flera företag ang praktik. Men har börjat fundera på att börja plugga, men självklart ska alltid det bli något komplicerat. Men livet går inte under för det.

RSS 2.0