New year

Jessica har precis gjort iordning mina naglar för imorgon! Fransk manikyr med rosa glitter blev det :)

Imorgon ska jag till Färjestad på fest med Elin och Michelle + deras kompisar, så där kommer jag att befinna mig. Elin kommer hit innan också så ska vi äta, göra oss iordning osv så det är askalas!

Det har inte hänt så mycket under lovet eller huvud taget, tar dagarna som de kommer! Men hoppas alla får en fin kväll imorgon, det är ju trots allt ett nytt år så hoppas man inviger det bra (Nu kommer jag ju inte ha min kära pojkvän att pussa vid tolvslaget) men det kommer bli bra ändå :D Ser honom förhoppningsvis på natten så! höhö

Nej, nya nyårslöften. Ta tag i allt vad träning heter!! Bättra mig med ansiktskräm morgon/kväll. Bara äta godis på helgerna. ÄR DET VERKLIGEN SÅ MYCKET ATT BEGÄRA HJÄRNA? Brukar alltid börja bra, sluta sämre x)

Nu ska jag kila uppåt och börja kolla på säsong 7 av greys. och bara av de tre sista orden lyckades jag förstöra två av mina naglar!

Är lycklig!

Slängde min gamla, rappliga mobil efter att ha införskaffat mig en ny! Spotify premium också, pricken på iet. Och inte nog med det så fick jag ett par asbra hörlurar i (försenad)julklapp av Daniel igår. Så bättre för tillfället kan det inte bli! Fick också en såndär flygsak som man skickar upp i luften, ni som sett Trassel förstår nog. Lanterna eller vad det heter! Den får nog flyga upp 24 mars, vid minneslunden ♥
Puss!


Gillar Deje föresten, vattenläckor!!


24 December

GOD JUL!

Denna dagen har innehållit julmat (fast jag hatar julmat), julgodis, tv-tittande (ett måste att se på kalle ankas jul), julmys, julklappar, julkramar och familj.

Ska in och titta efter en ny mobil nu på julrean, för min överlever inte så mycket längre. Tur att jag har sparat en hel del pengar så jag kan köpa en bra mobil för en gångs skull. Märkte igår också att jag gömt pengar för mig själv, upptäkte att jag hade 500 kronor mer än vad jag trodde! Lyckan som uppstod!
Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag! Sitter i min onepiece (bästa julklappen iår!) och ska äta lite mer julgodis innan jag tar kvällen :)

är kär i min klänning ♥


Sum 41 – Crash
Sum 41 – Pieces

Etthundratre

Spenderar fredagskvällen ensam, eller ja ensam och ensam. I got my guitar.

Imorgon ska jag åka upp till Ekshärad till farmor och farfar (som jag äntligen hoppas det är bättre med) och hälsa på min gammelmormor som fyller 103 år imorgon. Hoppas på ett bättre avsked denna gången, för det förra gjorde att jag inte har orkat åka dit på flera år. Känner mig självisk, ledsen och tom.

384559_191129257646773_100002491012790_371844_1024338220_n_large


eight days left

Måndag gjord, fyra dagar kvar i skolan! Totalt är det faktiskt 8 dagar kvar i skolan fram tills jullovet så, räknar nog därifrån ;)

Händer inte så mycket, så vet inte varför jag skriver. MEN ikväll är jag bokad framför tvn, imorgon har jag en chill dag och på fredag ska jag kolla på spexet i skolan!

finaste och suddigaste bilden på den här datorn iaf .. sommar vore ju faktiskt!


Jobb!

Sticker ut och hjälper mamma med jobb, blir gött o tjäna lite money! Puss!

Nanana

Just klämt i mig till tacos, ska förmodligen ut och köra för första gången med snö snart. Wish me good luck!

Har lite bloggtorka, nothing to say you know. Men IMORGON ÄR DET HELG <3 och eftersom det inte blev charlottenberg förra helgen kanske vi åker dit denna istället, beror på om det har kommit mycket snö/väglaget. Hoppas på mellanmycket snö och bra väglag!

haha fula jag, älskade min bananer i pyjamas pyjamas!


Sjunde December

Idag har jag varit i skolan, slutat tidigare, kollat oth, beställt jul/nyårklänning, fått fucking jävla utslag på halsen och sist men inte minst ... Julia tog körkort idag !! det var väl inte något jag precis gjorde men, Grattis! :D och ett grattis till min vän Rasmus som blev myndig idag!

Ett inlägg så ni vet att jag lever! För att skriva något händelserikt kan jag berätta att jag åt upp hela min chokladkalender igår, lyckas aldrig! haha ..
Nej men tjarå!

Vilken av bilderna ska jag använda till min almanacka/kalender?


LÖRDAGSMYS

Blir till att spendera denna lördagskvällen hemma hos Julia med henne, Milla och Hannah! Vi ska baka pepparkakor (jag är mer förtjust i pepparkaksdegen än själva kakan som blir efter) så får se hur mycket jag bakar ;) Sen ska vi titta på Harry Potter och säkert sitta och prata skit ;) Sover hos Daniel sen så får vi se ifall mamma hämtar mig där imorgon för en tur till charlottenbergs köpcenter!

Ha en bra kväll!

Har en bullet for my valentine kväll ikväll



Bullet For My Valentine – Fever

RSS 2.0