Onsdag

Tjolahoppsansa!
Egentligen skulle jag sluta just nu, klockan 17.00 alltså. Men eftersom vi har projektarbete de sista timmarna så får vi arbeta där vi behöver. Idag tog jag mig friheten till att åka hem och jobba. Har väl kanske inte hållit på så jättelänge, men har ändå mätt ut och fixat hur jag vill ha med alla mått och grunder! Så det är bra iaf.

Sitter på en bärbar dator här nere nu med tanke på att det åskar så är det smidigt att inte behöva ha i någon laddare :) Så riskerar inte min dator inte! Så jag har iaf också kunnat skicka in en svenska uppgift vi fick idag. Bättre att bli klar och få undan direkt!
Vill att det ska sluta åska, om det inte blir för sent så ska jag faktiskt ut och klippa gräset och bli lite rikare. Hade tänkt att beställa lite grejer från Nelly snart igen, hittat någon småsak här och där så pengar får gärna komma in! Hade så mycket pengar så att jag blev jättesnål haha, lite ångest att göra av med 2000 utan att veta på vad typ.

Nej nu hade jag tänkt att byta om och sådär, smälta maten lite också! Har förövrigt trott att det har varit tisdag eller torsdag hela dagen, onsdagar existerar inte i min hjärna just idag.

Tisdag

Fick hem tröjan idag från Nelly som satt jättebra, rekomenderar den! :)

Jessica är hemma här nu, hon tar tåget till Göteborg imorgon eftersom hon ska börja en skola där och vara borta i  ett år. Tuur att hon kommer hem ibland och att jag och mamma  ska åka dit någon helg framöver! Annars skulle jag sakna henne lite för mycket!

Slutade tidigt idag för man har en förstående lärare ♥ Så vi drar igång allting (eftersom man nästan glömt allting i multimedian) efter praktiken. Så det känns skönt, så idag hade vi lektion i en timme ungefär så fick vi sluta sen efter att vi hade gjort en liten planering. Så tog bussen 12.20 hem med Millisvanillis!
Ska snart iväg in till stan igen för jag ska till Daniel. Han ska få däng i guitar hero :D
Nej nu ska jag packa ner lite smink, kläder osv!
Puss!


Om man vore rik ..

... så skulle man kunna köpa dedär klänningarna, byxerna, skjortan och sminket!


Ledig

Goodmorgon!
Aldrig heelt fel att vara ledig, är det pga att vi inte har börjat med våra inviduella val än utan gör det nästa vecka. Och denna dagen består bara av de ämnena så vi är lediga :)

Hade tänkt att börja dagen med (iofs har jag redan börjat den med frukost och tv..) men iaf med en powerwalk! Ska bara ta och byta om och borsta tänderna! Annars har jag ingenting planerat för idag!

sugen på sånhär fest igen, var så mys! Men bilden bjussar jag på haha


Åååh

Har lite damp.

Blir så trött på att du alltid ska ha det jobbigast och så fort ingenting passar dig så hör man den där höga sucken. Du tycker nog allt och ingenting. Jag har hört miljontals gånger på hur mycket du sliter, att du jobbar så att du tappar allting du håller i. Men vet du vad? Alla kan vara lite lössläppta i händerna ibland och alla jobbar, JAG går i skolan. Och skolan idag är ingen jävla lekplats som det var när ni var små utan idag är det någonting "framtidsbyggande" som är jävligt psykiskt jobbigt.
Att behöva ta bussen varje dag som tar 50 minuter när du kan sätta dig i en bil i 5 minuter och sen är du framme. Och ändå samma klag hur jobbigt allting är osvosv. Ja, jag har nog hört det mesta. Det är aldrig synd om någon annan förutom om dig. Jag är trött på ditt klag hit och dit och hur irriterad du blir när man kommer med en sak som bevisar att man själv har det värre.

BESTÄLLD

Nu återstår det bara ett par springbyxor så är jag redo för springningen igen!
Sen blir det förmodligen roligare att ha riktiga kläder att springa i :)


Note to myself

Ät aldrig mer på mons pizzeria. Antingen så får man fel sak, eller så kryddar dem järnet så man får sår i gommen. Idag blev det lite av båda.

Marten, bil, åska osv osv

Hmm jani, igår var jag igång för fulla muggar!

Åkte till Skoga marten, och eftersom det ligger i ekshärad så åkte vi in till farmor och farfar. Sen blev det rena släktkalaset typ, haha nej men mina kusiner och pappas bror åkte också dit så ja, det var väl lite mys :) Efter 4 timmar åkte vi hem! Slappade lite och sen åkte jag och hämtade Daniel .. eller ja jag och pappa! Haha var dretnervös för att köra för att Daniel var med så jag fick kärringstopp det första jag fick (y) (vet inte hur länge sen det var ...) och så körde jag faktiskt i trafikljus för första gången! Men det gick brao :)

Kom iaf hem från marten med .. underställ, små klister lappar, remmar, munkar, chips, nougat, t-shirtar, kött, klypor och lite sånt. BARA för att det var lördag så fick jag ju äta godis .. fast det är en hel del kvar! åt inte upp nått x) så får vänta tills nästa lördag, men då är det kräftfiske som är på schemat! :D

Men påtal om det så ska jag prata om natten istället. Det åskade som fan. Och själv är man ju lite smårädd för det där, tänkte att det var tur att Daniel var där iaf. fast han låg på andra sidan sängkanten och snarkade ikapp med åskan så haha, det hjälpte ju inte så mycket!
Nu har jag skrivit waay för långt, ska ut och byta en lampa på bilen och sen hjälpa mamma att städa :) Puss!

Fredagsmys

Det tog emot mycket idag att följa med mamma till affären och se henne köpa godis på godis på godis.. duktig som man är står jag emot och köpte mig en vitamin well! Pratade om det i skolan idag och tänkte att .. någon gång måste jag ju faktiskt köpa en och testa! (Har bara smakat innan.) Och satans vad god den var!

Övningskörde hem också .. hmm, nej nu hade jag tänkt att ta mig lite kvällsmat och sätta mig vid tvn. Fredagsmys! ♥


HEEEELG

!

Negativ

Oj, här var det kass uppdatering. Har inte haft sug eller någonting att sitta vid datorn över huvud taget.

Har både roligt och tråkigt, men känner också att livet kunde vara bättre.
Skolan är igång igen och jag har kommit fram till att jag verkligen ogillar mitt schema totalt.

Nej, nu ska jag gå till sängs ja! Kanske ska kolla när jag börjar imorgon också, så jag vet vilken buss jag ska ta! Tror det skulle vara en ganska bra fördel ändå ..
Natti! 


Duktig!

Första dagen avklarad, och den var inte så hemsk ändå. Med tanke på att vi inte gjorde någonting speciellt ansträngande! Åkte till Ikea och skulle fixa praktikplats och sen äta mat :) Omnomnom! Mitt nyttiga liv började bra, glömde bort det och beställde en dricka utan att ens tänka... Men den sprang jag bort sen. Sprang 4-5km och gick resten, så jag är stolt över mig själv ändå. +att jag körde till skogen för att plocka svamp med familjen också! :D

Imorgon är det bara att gå upp lika tidigt igen, katten kommer nog vara en bra väckarklocka framöver.. han behöver bara lära sig att inte behöva väcka mig 40minuter innan min klocka ringer!

Nej, ska snart lägga mig och sova. Det tar styggt att vara i skolan och träna :) Puss!

Back to school

Nu är jag klar och redo för en bussfärd till skolan! Är bara där en timme innan jag börjar ... woho! Måste också berätta att jag var uppe med tuppen idag, katten är ju rena väckarklockan... kom in och busade med mig klockan tio i sex imorse.. då kunde ju inte jag somna om sen!

Men jag hoppas att alla får en bra dag ändå, brukar vara mycket att ta igen med folk man inte sett så mycket under sommarlovet :)
Tänkte bara skriva det, puss!


!

Nu är det bara några ynka få timmar kvar på det 10 veckors långa sommarlovet. Det allra sista också.

Har varit duktig och varit uppe mellan 8-9 varje dag denna veckan, så jag är trött nu. Vilket är bra eftersom att klockan börjar dra sig till sovdags. Dröjer inte länge innan jag kryper ner. Ska bara ringa Daniel innan!

Idag har jag packat ner lite pennor, block osv för skolan. Hoppas att man får ens skåp redan imorgon så jag inte drar på det förgäves. Men förmodligen så kommer det gå bara bra!
Istället för att ha en negativ inställning inför skolan så tänker jag såhär : Det är mitt sista år i skolan, ta vara på det och använd hjärnan så mycket som möjligt inför prov osv. Om ett år kommer jag förmodligen sitta här utan bidrag/lön och vara arbetslös. Om ca nio månader springer jag ut med mina finaste vänner och har tagit studenten. Och efter det så är man verkligen vuxen. Man lever bara i nuet, man måste ta vara på det också. Om 10 år kommer vi titta tillbaka till denna tiden och tänka att det var den bästa tiden i våra liv!

Sov så gott! Eller ja kanske mer lycka till att somna till er som vänt på dygnet käpprätt åt helvete!
Puss!

Last day

Sista dagen innan skolan drar igång!

Åkte in till stan med mor och far, till I2 marten och kom därifrån 12 strumpor rikare! haha det fanns ingenting att köpa så strumpor fick göra susen! Sen råkade jag tvinga med dem till bergvik, heeelt ok! Därifrån kom jag hem med två nya skor (älskar dem, mer boots känsla över dem som jag alltid hatat men nu efter ett år börjar tycka om riktigt mycket!) Sen en mysig och fin tröja från H&M, länge letat efter det. Och sen några kolligeblock och ett nytt lås inför skolans start imorgon! Och sen på hemvägen (tänker på Hannah som vill bo på hemvägen för att hon ska kunna säga att "jag är på hemvägen", pratade om det idag också när vi åkte förbi där det stället är.. ) så körde jag och det gick jättebra, ska ta tag i det där med skolan och börja med teorilektionerna så snart som möjligt :) Dock ser det tungt ut med ett körkort under detta året!

Mycket bra dag på sista sommarlovsdagen!
Längtar till mina mediabrudar, dock inte lika mycket till själva skolan och tidiga mornar.


imorgon ska jag nog tröstshoppa lite för att skolan är igång. Blir nog dessa två, dock finns inte träningströjan kvar längre i svart så det får bli en blå!

Dedära facebook spelen ...

Jag hittade visst någonting att göra.. spela the sims på facebook! Vilket bra liv jag har sista lördagen på lovet? haha.. Nej men det har jag tidsfördrivit mig med mestadels av tiden idag! Var även en sväng på ransäter marten förut också, såg min blivande hund som jag ska ha när jag blir stor! Fick gå fram och klappa på sötnosen som bara var fyra månader ♥ Men som sagt, det är när jag blir vuxen det .. ska bara ha ett jobb, inkomst och egen bostad innan det kommer hända. (in my face..)

Har planer med mamma på att åka på I2 marten imorgon :) Dock behöver vi inga med nougatgodisar eftersom vi köpte ett kilo sånna idag! Men det hör till när man åker på marten. PLUS nu när skolan börjar så hade jag tänkt att dra igång mitt nyttiga liv (för tusende gången) men denna gången är jag inte själv! Jag och Daniel har lovat varandra att vi ska ta det på allvar nu! :D Vilket jag ser fram emot, kommer må bättre av att träna och kunna koncentrera mig bättre :)

Nu har jag skrivit ett allt för långt inlägg här, hoppas att någon kanske orkar läsa igenom det. Puss!

Sarah+marshall_design+crush_large

känner för att få bort lite dumma tankar .. IN FLAMES, BULLET är igång!

 

Och förövrigt jag är inte klar än!
Hatar att jag har fått sömnproblem igen, älskar att jag har ätit klart mitt penicillin och mår bra!


Förslag?

Daniel åkte precis hem, och jag fick tråkigare än tråkigast. Vad kan man hiita på att göra?

Ögonshoppar

Ögonshoppar lite, funderar på att köpa den första eller andra klänningen. Vilken tycker ni är snyggast? :o Och sen ska jag köpa träningströjan eftersom jag tänkt börja springa nu när skolan börjar (om man får tid dvs..)


Det allra sista

Ska snart gå och lägga mig, jag kommer ju iaf inte ha problem att vända rätt dygnet nu innan skolan nu eftersom jag inte lyckades vakna mitt på dagen, eller somna på morgonen! Vilket jag tycker är skapligt bra ändå :) Har heller inte gjort någonting idag, blev så rastlös att jag tog mig en powerwalk och sen har jag bara luggit i sängen och tittat på tv!

Kommer inte ihåg vad jag har gjort nu i sommar .. känns lite tragiskt?
Typ, Paramore och Pendulum har varit det enda som varit helt värt! Sen fryksdalsdansen, midsommar, leksand sommarland, födelsedag .. tror det var allt. Och jag som skulle ta reda på mitt allra sista sommarlov. Känns lite ledsamt att skriva så .. menmen, någongång måste man ju bli vuxen också. (i alla fall i åldern!)

Nej nu ska jag lägga mig och ringa till min pojkvän! Godnatt!


School

Mår just för tillfället inte så bra, ångest som in i helvete typ. Mailade min lärare ang. praktiken som vi ska ha. Men han tycker inte att jag ska göra någon hemarbete .... tycker det är så roligt när det var många som gjorde hemarbete förra gången vi hade det så jag undrar varför man inte kan få göra det nu? :s

Fick reda på mitt schema igår också, har inte riktigt bestämt mig vad jag tycker om det än. Gillar inte dendär hela dagen framför datorn, och heller inte att sluta fem. Börjar hellre tidigt och sluta tidigare. För nu får jag nästan ändå ingen nytta av sovmorgonen eftersom Deje inte har så många passande bussar. (Syftar på våra torsdagar) Men det brukar alltid bli annorlunda när man väl börjar skolan igen och jobbar sig igenom schemana, då vet man liksom hur det känns sen! Så behöver inte vara negativ innan jag måste. haha! Märkte nu också att de har klämt in en till svenska lektion också ..

Måndag: 08.30-16.00
Tisdag: 09.10-12.40 ♥
Onsdag: 08.30-17.00
Torsdag: 10.40-17.00
Fredag: 09.15-16.45


Bergvik!

Bodaborg igår var jättekul, dock har man lite ont här och där, lite blåmärken och träningsvärk! men äsch, det är det värt!

Jessica kommer snart och hämtar upp mig så ska vi gå på Bergvik lite och så, hon skulle ha färgat papper. Och jag ska öka troslådan lite! Skulle behöva några nya jeans också.. Sen ikväll så åker jag nog till Daniel, och fördröjer en timme med att kolla på fotboll för han har match :p
Och har förövrigt blivit mycket bättre efter att fått penicillin, vilket är underbart. Hade inte gått annars! Men nej nu ska jag faktiskt göra mig iordning lite snabbt! puss! 


Vårdcentralen!

Marion Sjöberg har tagit ett kliv in i vuxenvärlden. Ringde till vårdcentralen (själv! brukar vara lite feg med sånt men vet att jag måste bättra mig på det!) Sen så åkte jag dit, så följde pappa med in och sen klarade jag mig själv och blev slängd lite fram och tillbaka. Kände mig lite gammal, eller ja vuxen. Vet inte varför egentligen menmen!

Ska snart till Forshaga igen för att få mitt penicillin utskrivet, men kommer inte så långt utan bil och körkort. Så får vänta tills pappa slutar!
Annars sitter jag och har ångest inför att skolan är igång nästa måndag. Bara sex lediga dagar kvar. Ångest! Men får göra det bästa av veckan, ska ju trots allt till bodaborg imorgon! Och sen ska jag försöka övningsköra lite också, gjorde det i förrgår i mörkret och igår i regnet och ikväll blir det lite mer :)
Nej men detta är väl inte för intressant för er att läsa så, hejs!

Time flies away

Åkte hem till Daniel igår, skönt att bara ta det lugnt .. hyra film och beställa pizza/kebab! Sen spelade vi monopol junior också, jag vann stort TVÅ gånger. Då blev han inte så superglad ;D

Nej men har haft lite problem, vet inte helt vad det är än. Men det ska kollas upp om det inte gått över till imorgon. Då ska jag iaf ringa till vårdcentralen och se ifall jag kan få hjälp och möjligtvis kanske penicillin. Dock kan jag absolut inte åka på tisdag, ska till bodaborg då med Elin och Michelle!! Får inte missas! Skulle vara bäst att få åka redan imorgon så kan jag lämna in mitt nordea kort samtidigt eftersom jag skaffat ett vanligt kort nu så jag kan beställa och betala genom dosa! Två flugor i en smäll liksom. + Kanske må lite bättre när man hänger i lianer.

Hmm, eftersom jag inte har någonting mer intressant att berätta tänkte jag avsluta här. Men bara ett inlägg så ni hänger med lite vad som händer och håller på i mitt liv.
Puss!


Feelings

Just another moment in your eyes
I'll see you in another life in Heaven
Where we never say goodbye


Nu när ångesten har börjat tränga fram så släpps allt. Allt jag inte vill, det bara kommer ändå eftersom det är enklare att ta allting på en gång. Fast, jag vet faktiskt inte om det är det. Bara ett annat sätt att överleva resten av den andra tiden.

Att en enda låt kan fånga en så hårt och bara dra tillbaka tiden som man har i minnet. Ibland är det bra, ibland är det inte det. Allting beror på just vilket minnet var. Idag drog det mig tillbaka till henne, och det enda jag ser är en tunn människa som varken är vaken, kan sova eller prata. Kan inte förklara, det vi alla hoppades på sprack. Och det har gjort så att jag har slutat tro på mirakel. Samtidigt som jag lärde mig att tiden läker inga sår, vilket är bra för det är en livssak. Och man kan inte lära sig den förän man själv går igenom någonting. Det jag lärde mig var att just den meningen (tiden läker sår) är bullshit.

Jag kanske inte gråter lika mycket längre, eftersom att jag tänker på dig varje dag och jag har lärt mig att leva med det. Men det betyder inte att jag inte saknar dig lika mycket nu som då, och det betyder heller inte att det behöver bli lättare att leva med det. För jag vill fortfarande ha dig här och kommer alltid att vilja ha det också. Jag önskar bara att du kunde få uppleva mitt liv också, träffa mina fina vänner, min bästa pojkvän och bara se hur jag har blivit idag. Men jag nöjer mig med att veta att du är här ibland, och jag vet att du är stolt över mig. Jag håller också hoppet uppe om att få träffa dig igen, när det är min tur att gå.

Men för att komma framåt så behöver man försöka att fokusera på de bättre minnena istället för de sämre. Och det är min hemlighet. Jag saknar dig! ♥

DBA

Evil is on my left, good is on my right
It's like I'm two faced
Telling me to hate, telling me to smile
It's like I'm two faced

It's like I'm two faced
Understand me
I'ts like I'm two faced
Understand me

?

Det där att vara brun ... (mörk)blond ... (ljus)blond ?


Dagens händelser

Min flytta hemifrån låda!


Fick glas idag av mamma, eftersom vi rensade ut i våra skåp och jag sa villigt ja!

Här i är det: 21 glas, pepparpryl, badrumshandduk, kökshandduk, isgrej och spadar man använder när man lagar mat och även en sån man gör kulor av (typ sked) av glass!

 

Har också införskaffat mig två nya saker till garderoben, nästa gång blir det att köpa dörrar och en hylla att ha högst upp. Den lådan längst ner har jag mest bara underkläder och strumpor i!

 

Den andra nya "lådan" kommer här!
Rekommenderar starkt, jäättebra och smidigt att ha!

 

och sist men inte minst, en bild på Gibson som var lite småtrött!



Kom på att jag har varit uppe och igång sen klockan sex imorse, har hunnit med en hel del. Städat in och ur skåp, sätt i och ändrat höjd på hyllerna i både min och mammas garderob och sen har vi också varit i skogen och plockat svamp! Snart ska vi åka till Carina och imorgon ska vi till affären för att leta tapeter till mitt rum :)

 

 


Ipod Nano

Sugen på att köpa en sån här liten ipod! Den andra jag har fungerar lite när den vill +att denna är mycket smidigare :) Sugen på den grå/lila färgen också, matchar bra! Frågan är bara om det är värt att lägga pengar på nu? Tatuerar mig nog inom snar framtid förhoppningsvis! För nu har jag och Jessica nämligen hittat rätt teckensnitt, det enda som är nu för min del är placeringen. Men min andra fråga är hur jag började skriva om tatueringar när det var själva ipoden som det skulle vara fokus på?

 

Nej men, jag kommer inte ha tid att springa runt och handla kläder när jag börjar skolan eftersom att jag förmodligen kommer att sluta fem varenda dag. Så det är väl lika bra att spara pengar då och lägga pengar på någonting jag vet att jag kommer använda nu. Eftersom att jag lyssnar på musik ständigt, och det passar ju perfekt till bussresan till och hem från skolan. Blir ju som sagt nästan två timmars bussfärd varje dag.
Nej det blir nog en sådan här sötis, vilken färg tycker ni? :)


Inspiration kan vara svårt när det är som det är

Jag vill få inspiration att göra någonting, att göra någonting som jag känner att jag verkligen är bra på.

Det är någonting jag saknar i min vardag. Det jag vet och märker av och ser är människor som har någonting som de är speciellt bra på, medans jag inte har någonting. Alltid halvbra på allting, och når aldrig riktigt dit jag vill. Jag kan föreställa mig så himla mycket saker, men det blir aldrig som jag tänkt mig. Sätter upp för höga förväntningar och blir aldrig nöjd utan bara besviken. Det jag vill framför allt vill är att ha någonting som jag känner att jag verkligen är sjukt duktig på.

Jag har massor med tankar på saker, saker jag aldrig kan göra eller bli bättre på. Eftersom att man behöver saker till allting, och pengar räcker aldrig till. Så det man vill göra kommer förbli en dröm.


Within my heart

It's sad that what we had is dead and gone
But within my heart, you'll have a place within my heart
A special place forever, no matter what happens
You have a place in my heart, within my heart
For eternity

Colour vs White

VS

letar tapet till mitt rum, gillar den första jättemycket men vet inte om den blir för jobbig? Och rosen gör hela rummet lite väl vitt tror jag, tror också man tröttnr på den. Vilken tycker ni är bäst?


Nystädat

Föresten, ser ni mediatjejen i spegeln?
Snart ska vi förövrigt slipa sista väggen och sen sätta upp en sak för väv-väggen så vi kan börja tapetsera :) Det kommer bli vitt, plommon och svart färgat :)


Jag älskar dig

Hemma nu! Tog 07.20 bussen från stan som vanligt. Är väldigt trött just nu, har inte sovit mer än 2-3 timmar inatt. Funderar på att gå upp och lägga mig och faktiskt slappna av! Gårdagen var i alla fall mysig med Daniel. Vi drog till några klippor och badade i Vänern och sen åkte vi och spelade minigolf!

Kommer förmodligen inte att uppdatera lika mycket på ett tag, men det kan väl komma något inlägg då och då.
Ni får ha det så bra sålänge, tills vi hörs igen!

3373742357_79f200e40d_large


3 Augusti

God morgon!
Har inte sovit värst bra inatt, utan vaknat upp och inte kunnat somna om på över en timme. Så det har bidragit till huvudvärk, plus värmen hjälper ju inte direkt till heller. Men ska ta tag i saker och sen sätta mig på en rullande bastu (läs buss) och åka hem till Daniel. Får se ifall de blir att vi går och badar eller bara ligger hemma och kollar på film! Men det spelar ingen roll, bara jag får träffa honom!

Inviger det nya linnet från Bikbok, älskar hur det är. Slappt och skönt och svart! Perfect!
Nej ska jämt plocka lite på rummet eftersom pappa ska försöka byta mitt element idag som läcker. Hoppas det går bra och att jag inte har ett helt blött och fuktigt rum imorgon när jag kommer hem!


En dag på stan

Åkte inte in till Daniel idag efter stan, det passade inte riktigt. Men han ska veta att jag älskar honom ♥

Mycket trevlig stantur med lyckad shopping och lite My thai och sushi på en gräsplätt vid älven! Här kommer det jag köpte:


Beige bh från H&M - 100:-                                                             Vanligt svart linne från H&M - 50:-

Chockrosa Bh (av någon anledning...) från Underklädes Lindex - 100:-   


Linne från Bikbok - 129:-


Väska från Åhléns - 299:-


Döskallehalsband och Rosring från Ginatricot - Priset kommer jag inte ihåg

Tisdag

Godmorgon!
Själv fick Milla mig att börja fundera på någonting, om "bägge" var ett riktigt ord. Både jag och Milla tyckte det lät konstigt och skulle använda "båda" istället. Det visade sig att de var synonymer och det är okej att skriva både bägge och båda! Ifall nu undrade när vi nu tog upp det ;)

Ska snart hoppa i duschen, men lite svårt nu när pappa duschar. Sen så ska jag göra mig iordning och packa för jag ska in till stan med Elin. Ska shoppa lite och sen ska vi äta god mat! Efter fyra någongång så tar jag med mig packningen och åker hem till Daniel. Förmodligen enda gången vi ses denna veckan, inte så superkul :( Kommer sakna honom redan när vi säger hejdå imorn!
Sådär nu vet ni vad jag ska göra, så förmodligen blir det inget mer bloggande idag! Puss!

(Sitter på datorn här nere så har ingen bild att dela med mig av..)

Chillar

Uschamejja, solen tar fan mycket energi. Man kan vara helt slut efter en dag i solen och det är jag nu.. som bara varit i solen i någon timme! haha, nej men seriöst man blir trött efter att bara ligga och chilla.

Som sagt, är aptrött och ligger i mitt rum och tittar på tv. Mycket bra nu, Room service, Couger town, 2½ men och Arga snickarna på G. haha! Kanal 5 ♥

ful bilden blev, ser aldrig lika mysigt ut med blixt! haha

 

hmm, ni får ursäkta hur det ser ut.. kläder på golv och gipsväggar. Men här är iaf en söt bild på min vackra 42" tv :D


Onödigt

Har luggit ute hela förmiddagen. Trotsade tröttheten och gick ut istället, men blev ganska pigg när jag badade ändå!

Händer inget speciellt idag, ska väl bara njuta och ta vara på sommaren som kommer några veckor för sent.. menmen, bättre sent än aldrig! Nej men har ingenting att skriva så inlägget är väl ganska jätte onödigt egentligen!

och eftersom att jag är för lat för att ta en egen bild så har ni här en bild från google!


RSS 2.0