Ångest

Är ganska trött på livet just nu, ingenting går bra och jag får bara mer och mer ångest inför min framtid.

Behöver få ett jobb, flytta hemifrån och stå på mina egna fötter men jag har fastnat i en ond cirkel. Cirkeln av att ha försökt så hårt till att tappa hoppet om att få belöningen, en bekräftelse. Allt står still, och jag orkar inte göra något åt det.

I need a job

Well hello!
Livet leker ej, söker efter praktikplats just nu för tillfället. BEHÖVER JOBB (denna gången menar jag faktiskt det att jag inte söker ett enda telfonförsäljningsjobb igen) Funkar inte alls hahaha ..

Bara för en liten update liksom! Gjorde de godaste muffinsarna idag, värt att säga.

...

What´s up egentligen, varför har jag börjat blogga igen? Haha har för lite fritid... slutar väl snart igen då jag inte kommer ha någon tid alls!

Tummen upp för hemtelfoni

Kom på en grej som är ganska onödig information men äsch wth.

Vi köpte nyss nya hemtelefoner och då ställde jag mamma och pappa frågan om vi behöver ha hemtelefon idag, eftersom många säger upp det med tanke på att man alltid ringer via mobil osv. Men jag kom nu på ett argument FÖR att ha hemtelfoni.

Ni har säkert alla varit med om att ha slarvat bort mobilen under täcket, i garderoben eller mellan soffkuddarna ect.. och om ni har det som jag kanske ni oftast är ensamma hemma och alla andra har med sig sina mobiler. Ingen hemma = ingen telefon att ringa på till sin egen mobil. DÅ är det bra att ha en hemtelefon så man kan finna sin mobil igen!!! Problem solved

Ska alltid ha en hemtelefon .. eller två mobiler åtminstonde, eller så gör man som pappa och har tre!

Monday again

Måndag igen, en såndär dag som de flesta hatar. Inklusive mig själv däri.
 
Tänkte göra nått roligt i morse, men jag kom på när jag höll på att kratta löv att det inte var lika kul som när man var 7 år. Tyvärr! Men bet ihop och fortsatte ändå, heelt i onödan då vi inte hade några påsar så jag kunde rensa undan alla löv så de ligger fortfarande kvar halvt i högar ute på gräsmattan.
 
Nåja, ska kanske (läs ett stort kanske) in till stan sen med Daniel och sedan åker vi hem till honom och tittar på sons of anarchy. För er som inte sett det innan, TITTA PÅ DET. Imorgon börjar min upplärning, förhoppningsvis går det fint och jag börjar jobb. Hoppashoppashoppas.
Hare gött!
 
sötare par får man ju leta efter ...

tänk om man kunde sova lika bra som katten


Sova?

Sover ensam, inte van det så mycket längre och jag lyckades självklart matcha in en bra thriller film så sova lär inte jag göra ... fail
 
Imorgon är det måndag igen = ensam hemma i flera timmar = inget att göra. Blir det bra väder ska jag gå ut på en tur. Det är det enda som botat min huvudvärk den senaste veckan, frisk luft är underskattat. 
 
Nu ska jag göra ett försök att sova, natti!

Old out, new in

Det var time för en ny design på denna blogg, pinsamt att ha gått media och har en mall som finns att välja på ;) inte okej!

Still halvt arbetslös, börjar förmodligen jobba på måndag nästa vecka om jag överlever upplärningen. Kommer förmodligen att arbeta efter ett egengjort schema, men vill ändå tjäna lite money så jag överlever hemma och slipper fjäska för mamma eller pappa när jag måste.

Påtal om money så har ju jag jobbat en hel vecka och får min första riktiga lön (om man inte räknar med 4-timmars arbetande) och ska även skicka in jobbgarantin, så i slutet av denna månad är jag inte lika råpank längre. Detta ska firas den 9:e november, i Karlstad, på nöjes, under maskinen ;)
 
Humöret är uppe! Slänger in en ny favorit också.
Hola!
 
 

Snabbt

Är påväg in mot stan med Hanna, har lite rabatt på åhlens som vi båda tänke använda. Sen något litet presentkort här och där, funderar på om jag ska vara dum och ta en liten peng från student/födelsedag så att jag kan handla nått. Borde snart få ungdomsgaranti från af, får väl lägga tillbaka pengarna då .. haha (vet att jag inte kommer att göra det) men kan ju alltid tänka så och få ha lite kul! Meeen när jag får min lön för ... fyra dagar ska jag nog spara allt.


Release

Den senaste tiden i mitt liv har inte varit lätt. Det har hänt väldigt mycket, saker har kommit och saker har gått. Jag tog studenten och efter dess har allting bara rasat mer.

Jag är kluven, vad ska jag göra?

Förlorat en människa som jag försökt intala mig själv inte var värt allting, men jag har haft fel. Det är verkligen helt otroligt hur man kan sakna en människa som finns vid liv, som man skulle kunna springa på varje dag men som man ändå på något vis alltid lyckas undvika? Men man är två i en vänskap, och som en bra vän måste man även kunna acceptera att det inte alltid fungerar och att delas är det bästa sättet.
 
Jag har försökt med allting nu känns det som, kring allt vad vänner och arbete heter. Och att testa på ett jobb som telefonförsäljare fick mig att inse att jag kan utvecklas, men tyvärr har jag inte personligheten som krävs för ett sådant arbete. Men jag uppskattar hur jag steg för steg började växa till mig och hur mycket det kommer att ge mig i framtiden, av bara 6 dagar.

Men för att inte bara sikta på det jag saknar och fokuserar på så lättar jag upp stämningen med att jag har fina vänner (som jag ska ut och festa hårt med när jag får pengar) och världens underbaraste pojkvän. Hur hade jag överlevt utan er?

Efter att ha lyssnat på musik i några timmar så blev jag väldigt känslig och jag skiter i ifall ni läser eller inte. Detta var bra för mig, då jag förmodligen för fösta gången lyckats skriva ut allt i ord istället för att sitta och gråta.

Release


RSS 2.0