Halvt ny design sådär..

Förstår mig inte på headern, ska dock inte ens vara den jag har nu! och inte denna designen länge, ville bara ha någonting nytt och den är inte klar än alls x) haha! Men man måste ju lära sig också :)

ska snart ta och hoppa i sängs, klockan ringer på 6imorn! tror ni jag kommer vara död?! :o det tror jag, eller jag vet.. bäst att hoppa i säng nu tänker jag! Fast först: Blåsa håret, kvällsmat och borsta tänderna!
hoppas alla har haft en bra dag, och nu får ni ha en god natt :)

sadface

Hellu!
känner inte direkt för att skriva någonting idag.. dagen har varit jobbig och cpdryg. men jessica skjutsade mig iaf till skolan idag, så fick ett till hejdå. Men sen fick jag gå in och torka tårarna. Tror inte det är så normalt att reagera så starkt på att hon åker, men ändå så gör jag det. Många förstår sig nog inte på mig, men vasen.. kommer verkligen att sakna henne, vem ska liksom ligga och sova på mig och förstöra natten för mig nu? :( sånna där småsaker som jag verkligen kommer sakna, fast i den stunden hatar. Alla minnen, västenridning bak och fram och jag vet inte allt! 

iaf fyfan, skiter nog i nyttiga veckan denna veckan. tröstäter ju i bott!
hejdå!


Protect and guide always stay by my side

sa precis hejdå till bästa syss, och jag sitter fortfarande och gråter. Det blev värre än vad jag trodde det skulle bli.

tar och går en sväng med hanna och rensar tankarna lite!

sovmorgon!

Godmorgon! :)
jag taggar inte för skolan idag, dock har jag sovmorgon och det känns underbart. Bussen går om typ 40minuter och jag är redan klar, ska bara borsta tänderna! Så jag har tid för ett litet inlägg.

har bara en lektion idag, arbetsmiljö och säkerhet. Vet inte riktigt vad vi ska göra på den? typ kolla klart någon dålig knarkarfilm (enligt mig.) känns rätt ovärt, men duktig som jag är ska jag åka dit ändå! Känns som jag har börjat dra på mig någon slags förkyldning som inte rikigt bryter ut, för jag är bara lite snuvig. Och jag hoppas att det håller sig så!

Denna veckan ska jag börja träna, eller ja.. typ springa och göra lite fys med migsjälv. Men hur bra ska det gå om jag är sjuk? nej inte bra alls. Första veckan utan godis gick förvånansvärt bra! Känner mig duktig.. :U höhö. aja, idag ska jag säga hejdå till Jessica också :( fyy.. nej positiv ska jag vara! Åker ju och träffar henne i November (:
xoxo


JAG HAR TRÅKIGT

morfar och kerstin har precis åkt hem, var ju en slags "hejdåmiddag" för syss som åker på tisdag :( menmen, åt iaf tacos och jag var mätt. och jag är också, men jag åt nyss glass :D höhö! btw så gör robert det nu!

vaknade värsta tidigt imorse vid 7, av typ möss i väggarna.. kände för att ta livet av mig. Sen vaknade jag av en jävla fluga också, snacka om att den älskade att landa i mitt ansikte och surra runt mina öron. kände för att ta livet av mig igen. fast bra som jag är lät jag bli! så jag gick upp halv 10. kändes rätt bra ändå, inte ställa om dygnet igen. Har tillräckligt svårt för att somna redan liksom.

imorn har jag bara en lektion, och den börjar fem i tolv. FETT GÖTT!
vettefan hur jag tänkte heller, trodde jag skulle komma till skolan över 1timme innan vi började -.- men jag tänkte asfel, kommer 10min innan vi börjar, eller typ en kvart! så ska inte klaga ;p och nu ska jag sluta skriva för det blev mycket skrivskriv nu!

ungefär så pigg som jag är på bilden kommer jag vara imorn när jag väntar på bussen! även om jag kan sova läänge.

& måste skaffa ny design snart också. Någon duktig som kan hjälpa mig? :)

yo bro!

Är såååå himla trött att jag ska hoppa i sängen snart, blir bara att borsta tänderna och tvätta bort sminket innan.. för ja, det kan väl kanske vara bra!

såg världens fetaste padda i min grusgång förut :( snacka om att jag SPRANG ut och in!
bra kväll annars med twilight och new moon tittande :) men ni får sova gött som moooos :)

Lite småblandat sådär

Bara för jag har lite tråkigt..

Within Temptation – Our Farewell
The Cribs – Be Safe
The Veronicas – Take Me On The Floor
Eminem – Love The Way You Lie
Emmure – Rusted Over Wet Dreams
Maskinen – Buffalo Blues
I Set My Friends On Fire – Things That Rhyme With Orange
Adept – Grow Up, Peter Pan
As I Lay Dying – An Ocean Between Us
In Fear And Faith – Live Love Die
Bara På Låtsas – Vad Är Jag

ganska ovärt inlägg ändå..

Gooodmorgon eller eftermiddag? spelar ju ingen roll direkt :)
som jag skrev igår, att kvällen blev faktiskt bra! Förutom det där med att vi inte skulle dryga. dåliga på att hitta på saker alltså :p
inte gjort så mycket idag inte, än sålänge iaf! Småstädat lite typ, ätit och njutit av helgen! sov till halv 10, skönt att vakna soppas tidigt ändå :o även om jag drog mig till halv 11 :) skönt att kunna göra sånt nu i två dagar x)

ska inte störa er något mer utan kände bara att jag är lite tvingad till att skriva ett inlägg idag och voila: HÄR ÄR DET.

ha en awesome dag allesammans!

sova?

Tror jag är ganska trött? eller jag vet det till och med. skriver fel hela tiden så sudd knappen är till stor hjälp må jag säga!

hade en bra kväll även om det bara blev att chilla..
sen skrämde dom även livet ur oss när dom ställde sig i hannas fönster! jajamen.. döööööööö
ska sova nu :)
godnatt

Underbara helg

Det är helg och jag är mätt som en plätt!
hade varit lite ironiskt om jag hade ätit plättar idag :) haha, fast jag åt kebab! länge sen och jag kom på att... det är inte så jävla gott ändå! Det är helt undebart med helg nu också måste jag erkänna, första helgen på länge som man faktiskt uppskattar.. eller hur?

börjar dra ihop sig, nästa helg äre fest igen. awesome!

har iaf idag varit i skolan, fick sluta tidigare p.g.a Helena hade migrän men det gråter vi inte för! :D kunde inte passa bättre.. nu försöker jag fixa till det lite på mitt rum vilket är väldigt svårt! Eftersom fönstrerna är nyuppsatta och ser hemska ut, detsamma med alla möbler huller om buller och allt damm!

ikväll är det planerat att träffa Hanna, Robert & Ramsus, vi ska försöka att inte dryga! Men vad finns det man kan göra? Deje har inte så jävla mycket att erbjuda, men vi får hare nice ändå. Får ni med ha resten av dagen (:


mysig kväll

okej nu är det kväll och jag skrev att jag skulle skriva ett inlägg då! höhö
det var mys hos hanna med glass och sjungande och sånna där raketgrejs i glass :D cyklade hem lite efter 8, kände att jag var sjukt trött och att jag ville hinna duscha ett bra tag innan jag ska lägga mig så att håret torkar :) så nu kom jag precis ut från duschen typ!

imorn börjar jag kvart i tio, börjar med matte! sen har jag faktiskt för första gången: arbetsmiljö och säkerhet :o hur ska det gå tro? sista timmarna har jag med min älskade mentor -.- svenskaaaaaaaaaaa. (det suger)

på kvällen blir det att träffa hanna, robert & rasmus. det var ju faktiskt ett bra tag sen! så det är på tiden :)
men nu ska jag borsta håret och fixa det sista inför natten och lyssna på the kooks!

The Kooks – Naive
The Kooks – Sofa Song

17år

Måste säga att min lärare är lite koko innan jag börjar skriva någonting!

iaf, ska snart åka iväg till hanna (: eftersom hon blir stor tjej idag! ska väl typ äta glass och så med henne, erika och nathalie? aja det blir bra vilket som!
våran tv funkar inte, det suger snopp. så jag var duktig och städade istället, tyckte det behövdes lite mer!

ska cykla till hanna nu, skulle vara där runt fem och det tar ju 5-10min att cykla bort till henne så ja.. det är på tiden!
hare nice, så skriver jag med ikväll (:


imorgon är det en bra dag

hej & hååå
fortfarande sur för förra inlägget och kommer förmodligen att vara det ett bra tag. Ska försöka ta och fixa allting imorn!

sitter och gör ingenting, funderar på att lägga mig snart.
har mensvärk så det sjunger om det :( ja nu är det meningen att ni ska tycka synd om mig.. hahaha typ mata mig med glass på sängen! nej usch och fy, ingen sån skit!

imorn fyller hanna år :D ska åka till henne och mysa lite med bra människor (:
och jag har fått sovmorgon till 10, ist för att börja tjugo i 9 :) det känns bra! slutar förmodligen 12.10 också, torsdagar har alltid varit dedär jättejobbiga dagarna men nu är det en dag man faktiskt ser fram emot!
nej men nu ska jag bädda ner mig, godnatt!














blä

ALLTSÅ, sur marion idag..
skulle seriöst kunna spy!
men vi tar det inte här.

tråkig dag kan jag lova att det var. fick iaf åka hem vid halv 12, orkade inte vänta över 2timmar för att kolla på någonting vi redan sett. så bussen blev.
orkar seriöst inte skriva någonting mer, men mat blir nu!


TA DOM BAKIFRÅN - GUNDE SVAN

jag var emo i förra inlägget, jag var trött och ville dö. Kände att skolan sög och lite på det osv.

men nu har jag iaf vilat lite så är piggare, ska försöka sova snart ändå! så man kanske kan komma upp imorn och inte somna vid 2 inatt..
blir att "nolla" ettor imorn, men jag kan inte kalla det nolla -.- våra lärare har sätt regler. De lekar som dom ska göra var vi också tvugna att göra.. så var det inte förra året för att de "GLÖMDE" nämna det då. cp lärare

kollade iaf på fångarna på fortet nu, haha det var roligt. älskar gunde svan!
TA DOM BAKIFRÅN!
eller... i stjärten!

satt och asgarva x)

men nej godnatt!


..

Känner att hela den här dagen har varit jobbig.
dålig sömn, dåligt väder & dålig kommentar. tack.

ska nog ta mig en dusch snart, sen ska jag nog ta att somna gråtandes i min säng.
hejdåå



stackars ettor.

Då var allting på gång på riktigt! Jag är inte alls sugen på skolan, men det är väl ett måste antar jag.

skönt att träffa alla igen, kändes helt underbart om jag ska vara ärlig.
imorn ska vi visa alla små ettor runt, sjukt kul att se dom gå runt och vara förvirrade och knäpptysta. känner ju igen sig själv så det är inte klokt x)
längtar tills på onsdag då vi ska få nolla dom där :D haha, något att se fram emot!

aja, jag cyklade nyss hem. Var med hanna och tog en lååång och skön promenad, och jag körde på en snigel påvägen hem. en såndär lång svart äckel sak, och sen såg jag en groda och börja nästan gråta... hahah sjuk fobi :(
ska iaf försöka sova nu, klockan ringer kvart över 6 imorn! :)

godnatt

Godmorgon!

Godmorgon kan man verkligen säga idag!
klockan är 07.22 och jag blev väckt en timme tidigare innan jag skulle gå upp :( raassmuus.... dock för ljust för att somna om och pappas väckarklocka var i action. tänkte att det var bäst att gå upp dårå så jag hann slippa bli illamående av frukost. Men när jag tänker efter så är jag faktiskt hungrig redan nu!

nej jag ska gå ner och äta lite, sen göra mig i ordning för första skoldagen på ungefär 2,5månad. Känns inte direkt sådär superduperunderbart!

nej tjarå!


vissa har tur.

Tycker jag är duktig på att blogga, till skillnad från vissa......... haha nejdå just kidding!

känner att jag ska vara en duktig tjej att gå ner och borsta tänderna nu och sedan slänga mig i säng och försöka sova, tror ni det kommer gå bra? och jag tror ni redan har svaret på det ^^

så iaf, hatar typ tullholmen och nobel som börjar på tisdag (vissa iaf)
hatar äckel sundsta :(
men soovgooott :)

Vadå har folk ångest eller?

sitter och läser på facebook, typ varannat inlägg står det någonting med ångest...

kan ju undra varför?
ELLER...........

Always look on the bright side of life

godmiddag hörrni!
hade planerat att vakna i tid idag, eller ja.. hela veckan! eftersom att skolan börjar imorgon :( och jag har ingen vrölångest över det eller så :/ ska va där vid 10, men går det någon bra buss som är där ungefär då? NEJ.

skit bussar
skit schema också för den delen.

menmen, det mesta är faktiskt rätt bra nu ändå.
allting blir bättre bara man försöker se det som positivt, jag får nya och bättre lärare (förhoppningsvis) och jag får träffa alla efterlängtade människor. Ser redan bra ut! :)

ska försöka hjälpa pappa med mina fönster, men jag kan inte vara till stor hjälp. fönstrerna väger nog över 1ton x) jävligt tunga var dom iaf!
men iaf, försöka är alltid en början till någonting :) ha en bra dag!


+hannah med h!

godnatt

Har la vart i skoghall idag! inte dirkekt varje dag inte :D
spelat lite (eller jättemycket) supermario bros med daniel, julia och patrik! har varit en mycket bra dag :)

är trött som ett as, skata och äta lite kvällsmat och sen tvätta bort sminket och sen får det bli sängen alltså för min del.
godnatt <3

Tha Ninja Cat

tillägnad till Hanna!


Bara för typ alla gjorde den..

1. Har du ett par rosa string? - dom är vita också!
2. Vem var den senaste du pussade? - skipp? :D
3. Vad har du för bhstorlek ? - 75B
4. Trivs du med det? - höhö, inte direkt x)
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - ska faktiskt räka nu bara för det! 50!
6. Gillar du nån nu? - självklart?
7. Vad gjorde du inatt? - tror jag sov och sen jagade möss!
8. Och i förrgår natt? - försökte sova, men min syster sov PÅ mig :(
9. Vad gör du innan du ska sova? - borstar tänderna, byter om osv?
10. Kan du prata med din mamma om allt? - nä.
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - vet inte? :o
12. Har du varit gravid? - nooope
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - haha, inte i denna åldern ;p

Tio  fakta
1. Hemstad/ort: dajööö
2. Hårfärg: mörkblond, ljusbrun
3. Längd: 1.62
4. Frisyr: mellan långt slitet
5. Ögonfärg: bluue
6. Skostorlek: 37
7. Humör: glad
9. Civilstatus: siingel!
10. Vänster eller högerhänt: höger

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - ja
2. Tror du på kärlek? - ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - hmm, nae
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - nej.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - vet inte? :(
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - what? nej? eller ja?
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - vill inte ha ett förhållande egentligen x)
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - om den är hemlig så vet väl inte jag?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - kanske!

Tio har du nånsin
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - no, aldrig behövt göra det! :p
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - hmm, fylla på ödikfest... hahah
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja
4. Har du hoppat bungy jump? - nej!
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - nej
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - almondy daim har jag säkert lyckats äta upp själv!
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - har jag nog
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - hahahha, nej?
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? nej, höhö alla älskar ju mig?!
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - haha jajamen!

Tio känslor
1. Saknar du någon just nu? - yes
2. Är du glad? - jadå.
3. Är du fundersam? - för ofta!
4. Är du uttråkad? - jämt lite, har engentligen bättre saker att göra!
5. Är du tysk? - ja?
7. Är du italienare? - ja?
8. Är du fransk- och ja?
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - neeej
10. Gillar du någon just nu? - den frågan var däruppe? :o annars är jag kär i tomten.

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu: - 13:46
2. Namn? - marion
4. Hur många barn vill du ha? - 000000000
5. Vill du gifta dig? - kanske det.

Fyra grejor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - hahaha nej.
2. Har du en hund? - ja
3. Sover du helst själv eller med någon? - beror på vem man sover med! inte med jessica iaf haha :D
4. Tror du på spöken? - japp

Skulle:
1. Skulle du vilja vara längre: någon centimeter gör ingenting :)
3. Skulle du vilja ha sex nu? nej
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? nej

Har:
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - har hänt ja ;p
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - ja
3. Har du syskon? - yesbox
4. Har du någonsin haft sex med någon? - tomten?
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - jag vet inte, bara för mitt eget bästa isf.
6. Har du varit full den här månaden? - jajamen!
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - lite smått jao!
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - yes.
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - haha, ja
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - nej
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nej
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?- nnnnä
14. Har du ljugit på någon fråga än då? - haha ja.

Vem:
1. Vem älskar du? - nära&kära
2. Vem hade du senast sex med? - men tomten! :@
3. Vem vill du bli full med? - någon rolig :D
4. Vem är den bästa artisten/gruppen? - hjälp
5. Vem pratade du senast i telefon med? - papps
6. Vem är snällast i världen? - jag? (;
7. Vem vill du prata med? - haha? jag vet inte x)
8. Vem sov du senast med? - jessica
9. Vem såg dig full senast? - julia, miriam m.fl
10. Vem vet allt om dig? - ingen tror jag nog.
11. Vem hatar du mest? - ?
12. Vem kramade du senast? - hänabanäna i think? :o
13. Vem kan berätta allt för dig? - den som behöver, det stannar vid mig.

(:

Gooodmorgon!
jag är faktiskt inte alls trött, fått mig bra med sömn och så inatt :) vaknade dock vid 4 av typ möss? låter som dom springer runt i mitt rum och käkar upp min garderob..
ska iaf städa snart, i think! bara lite snabbstädning för mitt rum nu är.... inte okej.

hade massa sjuka drömmar inatt? vaknades upp och var genom svett för en dröm var så läskig :( not okey! sen drömde jag även att jag spelade tennis i skolan med massa random folk som jag inte ens pratar med? :s hmm, aja på tal om ingenting.

ska typ börja städa undan tvätt och kläder och andra prylar som står framme!
Ha en bra dag (:

vart är det fina vädret?

HICKA

käkade ett helt paket vindruvor själv.
borstade tänderna.

sa godnatt,
satte mig vid datorn.

10min senare:

blev hungrig.
stekte bacon

det var gott.
hämtade flingor och fil.

& sitter nu och funderar på vad jag mer kan äta upp, eftersom vårt kylskåp är nästan tomt. hmm!
tar nog en sväng till sängen och däckar. drömmer om problemet och vaknar imorgon och har fått en genialisk idé på mitt problem. och fick nu ett till problem, HICKA!
GODNATT!


mycket på en dag

sitter hemma hos hanna nu :) ska snart ¨åka hem, är trött som fasen!
HJÄLPT SYSS ATT STÄDA lägenheten, sorry för. bärbar dator och hanna skrattar för jag sskribver som ett fyllo på dessa datorer!
träffade även julia en sväng, gick runt på stan och letade lkläder. men kom hem heeelt tomhänt, men fick tillbaka mina pengar, kamera och ögonskugga!
aja iaf, var tvungen att skriva det!
så att jag har uppdaterat idag liksom ;p höhö. sista dagen på sommarloveyt också, känns förjävligt :(
ska vara lite social med hanna nu som sitte och skrattar åt ninja katten!

mys

äntligen hemma och nyduschad!

mysig gårdag och natt i erikas stuga, hade det chill på altanen med lite smultronvin. hann även med att möta en smågalen chaufför! haha, eller ja.. nathalie iaf ;) och nakenbad. jag var dock bara fotograf och fick fina bilder, typ nathalies röv! :D hahaha.. inte lätt när hon ville vara med på kort hela tiden, så jag fick ta kort på henne ;p

somnade vid 2, vaknade varje timme av kajsas klocka som berättade vad klockan var såfort den var hel.
men blev tillräckligt mycket sömn ändå, sletna tjejer!
nu kallar maten så ska inte skriva mer. Men bilder lär nog komma upp på facebook, fast förvänta er inte dom värsta bilderna! jag lovar att det finns värre på datorn (;
hejs!

kalaspuff

Jag åker typ nu, blir inget mer skrivande idag inte! om ni vill mig något så har jag med mooobilen (:
ni får ha en bra kväll boys änd girls höhö

imorgon är dagen rätt blandad :o
får la se hur allting löser sig, annars blir det filmkväll med syss!
tack och hej leverpastej!

bilden är från 20augusti tror jag.

 

BTW, SPANIEN I NOVEMBER


fiskpinne?

inte super pepp men det kankse kommer senare (:
ska la bort ikväll. och hoppas på en bra natt!

vettefan vad jag ska skriva?
ska borsta mitt hår nu iaf.

och jag har vrölångest, det är onsdag. på måndag börjar skolan :(
fast jag får då iaf träffa mediabrudarna som jag saknat en massa!


















Får skynda mig!

okej det blir ett snabbinlägg nu för jag håller verkligen på att kissa på mig! haha, det är viktigt för er att veta ;)

träffade michelle och elin förut en snabbis :)
sen åkte jag hem för att äta, inte lätt att vara hungrig hela tiden. måste ju äta något annat än godis och då är mat det första som kommer upp i mitt huvud ;p haha!

var så himla trött att jag somnade vid halv 7 och vaknar av att jag får sms halv 10, där försvann min natts sömn iaf! Nejdå jag är fortfarande trött, lite iaf.
satt och kollade på prom night, bra film ändå :o fast sett den liiiite för många gånger :p
nu är det panik,
ciao!


ehe

Gosh jag är trött!
men ändå har jag nästan fått 10timmars sömn? wierd. måste väl sova typ 12 för att jag ska vara pigg!
drömde en mardröm också, så jag kunde inte direkt somna om när klockan var halv 11, men bra ändå för då kom jag upp!

ska snart börja göra mig i ordning, men jag orkar inte x)
ska rota lite i en kartong full med kläder som jag lånar av jessica medans hon är i spanien! jag tror jag måste rensa min andra garderob och slänga in lite andra kläder. 
men nej jag ska inte sitta här och ruttna bort! nu blir det till att blåsa håret, sminka mig lite, leta fram kläder osv (:
hare braoo!
och jag kör snyggast pose!


serious shit

hmm, jag och pappa hade en serious talk igår.
som jag senare inte kunde ta seriöst när han sa "jag vill inte att du ska bli en blond bimbo!" haha, jag menar blond bimbo? ofta han sa det x)
sen sa han också att man inte kunde döpa barn till vad som helst, tex om man skulle vilja döpa ett barn till britta.. man vill ju inte att namnet ska rimma på fitta...

vi har lite konstiga samtal ibland, haha.
har iaf kollat klart på filmen nu, tänkte ta mig en kvällstur, men jag ångrade mig. för jag tror det kommer regna snart ;p

iaf imorn ska jag träffa michelle och elin en sväng!
ha det bra & sov gott (:

pain

Sitter framför datorn, har ont i halsen, tungan och min lilltå.

halsen är densamma, tungan brände jag mig på när jag skulle äta, och sprang in i en sko med min lilltå. hahah, klumpig är jag!
syster väckte mig imorse och hon ringde säkert femtioelva gånger, får aldrig min skönhetssömn när hon är i farten! Men det var verkligen skönt att sova ut :o blev inte så mycket sovande i helgas!

öhm hmm.. skulle skriva någonting jättebra som jag självklart total glömt bort! bra gjort (y)
ikväll kanske jag joinar syss också, hon vill att jag ska komma till österdeje för att kolla sex and the city. får la se hur jag gör! men jag ska iaf sätta på en film nu :) hejs!




rätt rånice!

haha snacka om att jag är övertrött, använder en ryggkliare som "mick" och mimar till bra låtar! :D

min hals är inte riktigt som den ska känner jag.. usch o fy! jag har väl mig själv att skylla som inte orkar vänta på att bli helt frisk innan jag är ute och härjar!
måste säga att bilderna igår är .. jättefina! fick med många fina miner och jag vet inte vad. men skäms gör jag, en sak som är säker ;p julia snodde min kamera lite och la in lite bilder på facebook och vissa hade ju verkligen gjort sig bättre i papperskorgen men ibland får man väl bjuda på sig själv och ta bort taggen helt enkelt ;)

julia hittade mig helt random i festival foto grejs. lite roligt ändå, tänk om man är med på fler kort och så vet man inte om det ens liksom x) men det får man väl leva med.
när jag är övertrött har jag verkligen hur mycket som helst att berätta om! tror jag iaf, fast det mesta är bara onödiga grejer som precis det jag skriver nu ;)

men veckan har många roliga dagar framför sig, och jag hoppas att veckan går saaaakta!
hade tänkt sluta skriva nu faktiskt.
godnatt :)


Fest & Godisförbud

Hemma från julia nu, det var en mycket bra kväll igår! :D ett plus är att jag inte blev nerslängd i poolen, fast idag spruta julia vatten på mig :( haha men det gjorde inget! julia, patrik, daniel & wille var också blöta så det var väl orättvist om jag var den enda som var torr haha :D

vaknade iaf imorse och alla sov typ, haha.. inte lätt att somna vid 5 ;)
men iiiaaafffff, jag vet inte vad ajg ska skriva nu :p men jag kommer ihåg allting från igår och inge bakfull idag alls! väldigt ont i magen dock, har ingen aning om varför :o

aja, jag glömde kameran hos julia.. hahah expert på att glömma grejer! får det på måndag igen, när skolan börjar :( BUHU.
imorn börjar iaf mitt godisförbud, får bara äta på lördagar. och jag är pepp på det nu så håll i hattarna för det kommer gå bra ;)
pusshej!

tummen upp för kvällen!

och jag hade så kul som det ser ut att jag har!


hihi, jag är lurig

Hallååå i det blååå!
jag vet intevad jag ska skriva.
hejdå.

okej neeeejdå, ni behöver inte vara oroliga :D haha, åh jag är så trött just nu x)
vaknade halv 6 imorse, tack vare en syster som smyger runt i rummet. iaf somna inte om förrns.... sent :p

har precis börjat packa, jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll :( skräll typ tjejproblem. men jag tvingar julia att hjälpa mig (a) jag måste upppp till affären och köpa engångsgrill och hamburgare samt hamburgarbröd.. hmm, får tvinga mamma eller pappa för jag vill inte med.. lalalala :D ska köpa med bregott också, så vi har smör imorn (alltså till julia)

nej ikväll är det fest! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nej okej nu, hejdå!


Bombnedslag

Gosh, jag är så trött. En heldag på stan är inte att leka med faktiskt :o men allting fixade sig och blev bra, mestadels.. förutom en liten explosion. hmm gal1!

min hals börjar reta med mig nu också, alltså.. vill aldrig bli helt frisk, även om det känns som det? hoppas det bara var för en dag iaf. För imorn har man inte tid att vara sjuk :D
jag ska leta kläder för fulla muggar, jag har ingenting att ha på mig. Fast eftersom att syss packar ur sin lägenhet så slänger hon hit allting. dvs kläder, och jag kanske kan snoka där ;) fast... hon får hellre stanna hemma än att flytta till spanien i ett halvår :(
hmm, nu ser det ut som ett bombnedslag i vårat hus, kartonger, kassar överallt verkligen. flytta verkar jobbigt :p

nej jag är massatrött, ska snart ta och lägga mig tror jag :o fast jag somnar väl ändå inte förrns 3 ändå så! men skönt att få sova ut, eftersom att en viss robert var det som ringde och förstörde min natt.. för hamburgarbröd. hahaha men han är förlåten :D
hejs!

btw. haha titta vad jag hittade för roliga gamla bilder på mestadels mig och hanna och erika! :D


syyysss

Gooodmorgon, jag är vaken och är duktig flicka! :D

sitter invirad i en handduk för jag kom precis ut från duschen.. jessica kom in till mig ungefär kvart i 8 imorse, och jag skvatt lite smått :p hon sover som en stock, nu skulle det egentligen kunna vara värsta läge att få upp henne, efter alla gånger hon har varit på mig att jag ska upp. men snäll som jag är låter jag henne sova! för denna gången ;)

ska typ chilla nu, åker med bussen kvart i 3 med elinpelin. och mina gratis sms är slut :'( nej det blir att fixa mer sånna bra grejer ;p
och jo, inatt klockan 1 ungefär när jag precis skulle somna, så ringer det. dolt nummer, ringde hela 2gånger. och sen kunde jag inte sova på 2timmar. taaack, verkligen jättetack -.-

hmm, jag ska nog upp nu..
goodbye for now :)


Fullt upp!

Blev precis ensam, haft att göra hela dagen!
först så gick jag upp halv 10, och det gick helt okej :) åkte in mot stan och mötte julia. vi gick runt lite osv sen åkte vi vidare mot henne, pratade lite osv ni vet det vanliga! sen bärde det av mot deje för min del igen, och direkt när jag kom hem följde jag med hanna till älvkroken för att kolla på fotboll, det suger -.-' men rätt galet, fick en flygande fotboll på oss!

åkte hem mot mig så lagade vi nudlar för vi var hungriga och ja. sluta med att hon åkte hem och jag ska ta och lägga mig nu! imorn blir det stan igen (för tredje gången denna veckan) hoppas att allting löser sig och blir bra! :)
LÄNGTAR SOM ETT AS TILLS PÅ LÖRDAG! :D:D

har inget mer att skriva nu, har fullt upp också! därför blir det mindre inlägg ;p höhö. hejdå.
hittade dock två gamla bilder!

och btw!
marion: n-i-c-e
hanna: vadå nisse? :s
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

sur

Mitt schema suger kukanus.
jag tyckte det såg bra ut igår, men tror inte dom var klara med det riktigt.

hatar jävla fitt a som har så jävla mycket bättre också. b=bortglömd klass.. jag byter seriöst snart.

"vi, så var det bara jag" -hahahaha

Sitter i mitt rum med en hanna som leker dinusaurie(?) man blir ju som man umgås eller hur? ;) och elin ligger i min säng!

jag ska snart sova, imorn blir det stan igen! ska till julia :) kommer bli askalas, och det mesta börjar ju faktiskt lösa sig! idag köpte jag iaf ett linne, trosor, ögonskugga och armband! kom inte hem helt tomhänt ändå, vilket faktiskt är brao! och mitt internet är helt cp :( det fuckar verkligen 24/7.. men då kanske jag kommer i säng i tid, jag har tvingat julia att väcka mig vid 10 så jag är vaken x) haha illlaaa..

nej jag har inte mycket mer att skriva idag, bara att livet är faktiskt bra. och jag verkar klara mig bra utan dig trotts allt.
godnatt :)


Good day

Har varit en bra dag idag med hanna, började dock med en torr kladdkaka! haha, sen chillade vi lite, gick ut och gick där vi fick våra kommentarer...

hanna och jag pratade på några hundar och hon skulle härma hur de lät och sa typ; atschooatschooatschoo. hahahha och om man är övertrött så var det sjukt kul ;)
sen satt jag och kasta sten och fick såntdär halleluja moment och bara: JÄVLAR VAD EPIC för den hamnade på ballaste stället ;) haha.. nej jag är trött förllåt.

hmm, sen drog vi vidare till järnvägstationen och köpte glass och sen blev det lekparken där vi fick sällskap av världens godaste katt någonsin, vi var påväg att ta med den hem till och med :o kär <3

och nu sitter jag hemma, åkte precis hem från henne :) och jag ska äta kvällsmat och sen blir det nog sängen!
pusspuss!

crazy!

Jävlar sörrni vad jag bloggar idag! :o helt crazy.. på tal om att blogga tycker jag mina mediabrudar suger på att uppdatera, bli bättre på det då! :D

kom nästan precis in, tog mig en liten promenad på några kilometer, fick småspringa hemmåt eftersom att det började småregna (trodde det skulle ösa ner, men det blev inget mer än duggregn) blablablablabla. tror jag ska försöka sova snart :o jag är trötttttt. och när jag lägger mig, vet nni vad jag blir då? PIGGG.. alltså nej.. ingen gris.

nej men, nu ska jag inte störa er mer. Imorn hade jag kanske tänkt mig att dra till stan en sväng, eller att tvinga hit Hannnabaaanna om hon nu känner för och kan det :) höhö.
godnatt :)

höhö



JAG HAR TRÅKIGT.
det finns ju ingenting att göra här i lilla dejeeeeeeee, hmm flytta till stan vore! :D

städat klart rummet har jag iaf gjort, och dammsugaren började funka direkt när pappa testade den. gud så förvånad jag blir, allt jag tar i går sönder allt han tar i lagas. det är verkligen så!
nej jag har faktiskt fullt upp med att klia på mitt supermega myggbett nu.. eller?

& btw, vart tog solen vägen?
jag saknar att vara brun :(





Lyckad

Godmorgon, idag gick marion upp 11! helt otroligt, lite småstolt över migsjälv :)

hmm, dock har det hänt lite grejer idag. Min hand gör inte lika ont efter att jag brände mig igår. Gjorde heller inte min tå, vilket ändrades efter två sekunder. Jag sprang in i mamma och pappas säng med BARA lilltån, jävlar vad oooooont det gjorde. så ah den har två knölar och är lika stor som stortån nästan :p
har även lyckats med att förstöra våran nya dammsugare som vi inte ens haft i en vecka! men det var faktiskt inte mitt fel :( varje gång jag tar i någonting så slutar det fungera.. helt sjukt -.-

aja, jag ska iaf försöka fortsätta städa utan dammsugare. Tur att jag nästan var klar med den iaf :p haha, nej nu blir det dammning och nybäddat!
ha en bra dag :)

har har ni ett annat mästervärk jag har lyckats göra!

8/8

Blev en mycket bra dag trotts allt.
Drog för att äta glass med; Hanna, Nathalie, Rasmus & Robert. När dom senare bestämmer sig för att äta pizza, herregud jag som var så proppmätt. haha hanna och jag delade iaf på en barnpizza vi tyckte det räckte efter all mat vi hade ätit innan ;p och dom som behöver kock, dra inte med hanna. Hon kan inte skära falukorv, hahahhaa! och sen efter ett tag kom även Erika! :)

åkte senare runt lite i deje, men det var ganska dött. Inte direkt helg heller, inga som sitter och super och håller på busskurerna ;p det är fan illa. Den bästa beskrivningen på deje "folk som sitter och super i busskurer eller folk med epa." inte okej enligt mig!

har varit lite små otursdag idag ändå, hmm började med att jag sprang ner i trappan (nej jag trillade inte, så klumpig brukar jag inte vara ;)) utan jag vettefan, min lilltå flög på nått jävla sätt så den har värkt praktiskt taget hela dagen. Sen när jag och hanna lagade mat så sprätte det, och det slutade med att vi brände oss som fan. :o
men iaf det var ungefär min dag, mer orkar jag inte säga :) men allt rullar pååååååå

godnatt


svullen tå :(

JAG HAR BRUTIT MIN LILLTÅ
iaf känns det som så! haha

pappa fyller år idag, men väntar på att hanna ska komma hit :) sen blir det jja som jag ska igår, glass :)
och hanna kan använda min lilltå idag (till bortförklarning), för igår sa hon att jag hade stukat foten och att hon var tvungen att ta hand om mig ;) haha, lite kul ändå!

skriver väl mer ikväll i guess! ska typ borsta tänderna och sminka mig nu i think!

:)

Jag är himla trött och kom precis hem! :)
faktsikt varit en sjukt bra dag :D

tror dock inte att jag orkar skriva nått mer idag.. får se vad som händer imorn! eller ja.. pappa fyller år och sen blir det nog glassätande med dejefoooolks :)
godnatt, pusshej (:


ett ord






sitter och har just slutat spelat spel med julia på msn! har vi roligt eller roligt? svårt val va?

hmm, nej jag funderar faktsikt på om jag ska lägga mig snart :) är fortfarande trött sen förut osvosv, jag vet inte mer vad jag ska skriva :o
kanske räcker med ett godnatt :p och det får det göra!

GODNATT :)

& AJ JAG BRÖT NÄSTAN NAGELN!







typ godnatt :o

är trött som ett as.. och vad har jag gjort idag då?

vaknat vid halv 11
tv
dusch
gjorde mig i ordning
åka bil i 1,5timme
typ sitta, äta, träffa folk, gå på dass tillsammans med min syster (hahah det var liksom typ två toaletter, hahah höll på att dö av skratt)
åka bil hem i 1,5timme
och nu datorn :p inte direkt en jobbig dag ;p

hmm, funderar på om jag ska dra till parken ikväll också, men ser inte så ljust ut för det :/ så jag hoppar nog över det! ska försöka komma i säng i tid och grejs :)
och jag längtar massa till nästa helg :D:D:D
nej hejdå!


kvällsinlägg

blev en helt okej lkväll ändå, kom till morfar och dom har gjort kyckling :o jag hade precis ätit hemma, men fick i mig två tallrikar mat där och även två skålar glass. hahah alltså, jag är typ småhungrig fortfarande? jag har nog mask.

vi spelade skipbo, snacka om att jag sög första gången! dock andra gången var jag på hugget. fas okej bara för morfar vann! åkte iaf hem till hanna sen vid 9, hon har vart borta i två dagar och det räckte gott och väl för mig! haha vi hade lite att prata om så ja, prata gjorde vi!
hmm massaglad är jag att min dator klarade av åsksmällarna också, jag hade inte stängt av den! och ja det började åska, det vet nog alla som bor i deje ;D höhö

nej nu ska jag faktiskt äta kvällsmat och försöka iaf åtminstonde komma i säng runt 1 inatt, imorn bär det av till arvika. Släktmiddag och säga hejdå till karen och larry :/ 4år kvar tills man ser dom igen.. men man får tänka positivt, det blir iaf usa igen ;D

godnatt.


Vaknade FÖR tidigt

helloooo
kände för att skriva ett inlägg idag igen, höhö. ställde just ifrån mig gitarren :) ensam hemma idag också.. har varit det varje dag denna veckan eftersom jag är för lat för att gå upp ;p
verkligen vänt upp och ner på dygnet, imorse fick jag en glad och hoppandes syster i sängen KLOCKAN 9! jag somnade ju fan 5 :( trött var jag, gick upp halv 12 sen iaf.. kände inte att följa med till rottneros och kolla på typ blommor :p

och vet ni en sak? jag har på mig chinos :o köpte dom i början av 9:an och nu börjar dom passa ;p haha.. bra gjort.
nejj ag ska hoppa i duschen nu, skriver kanske mer ikväll om jag inte har somnat innan 12! jävligt trött nu ;p


With dead memories in my heart

always look on the bright side of life

Du raderade mig från ditt liv,
och nu gör jag likadant.

orkar inte ligga och vara ledsen längre, jag har redan spenderat för mycket tid på det.
Livet går vidare och det kommer jag också göra, det blev som det blev.
Jag fick ingen chans att säga någonting, inte ens hejdå. så jag säger det här.
Goodbye for a lifetime, jag kommer sakna dig.

Psykopat?

Sitter och fryser som ett arsle bara så ni vet.. men drog på mig min flis adidas tröja, kärlek till den! propp mätt är jag, gjorde spagetti och carbonara :)

blää blev inte mycket sömn inatt, för mycket på tankarna. Det är verkligen sant, och jag kan inte göra någonting. Utan det verkar vara jag som är problemet i det hela :/ bara att försöka släppa det och gå vidare..

iaf, jag satt ute på taket igår för jag behövde rensa tankarna lite. Då jag märker att typ våra grannar gör någonting, sen blir det jätteljust.. fem minuter senare ser jag någon som står och gräver i marken, HALV 1 PÅ NATTEN? är det normalt? nej jag tror inte det.. jag väckte mamma, men hon såg ingen! trodde jag började bli värsta psykopat eller nått.. haha! iaf sen var jag ute och prata i telefon med bästa hanna <3 och då åker det en bil därifrån, alltså hjälp :o sprang in fort som fasen x)

iaf, idag har jag bärt en diskmaskin. haha random! diskriminering alltså :( han som lämnade den bara: tror du du orkar hjälpa till att bära den? den väger ungefär 20kg. jag bara ja det är väl klart? herregud hade en katt som jag gick runt och bärde på när jag var liten som vägde 9kg.. iaf så säger han "du kanske är starkare än du ser ut" jag bara aaah tackdå! :p aja iaf..
ska vara gammal och deppig och spela harpan nu!

every song ends but that's no reason not to enjoy the music


& nedräkningen kan börja

Sitter vid datorn nu igen, haha! jag är trött som en elefant, mamma tvingade upp mig halv 11 :( fika var klockan 11 så ni kan ju gissa vad min frukost blev (a)

åkte iaf till stan, mötte Julia :) alltid lika roligt att träffa folk man inte ser så ofta! men tiden verkar älska att flyga iväg. Det är skola om 20dagar, jag håller räkningen men det är inget jag vill.. alltså, jävla sommarlov, jag har ju inte hunnit gjort hälften av grejerna jag skulle göra :( men nästa helg blir det nog askalas hos julia!

ikväll ska jag väl träffa larry och karen igen! ingen aning om hur/när/var. men det är ingenting ni bryr er om direkt kan jag tänka mig ;p men ah.. finns inte så mycket att skriva.

hmm, den enda bilden ni inte har sett som jag har på mig och julia på datorn.
Så ja haha här har ni den vackraste bilden!


real life

sitter nu och ska snart hoppa i säng, hör verkligen hur den ropar efter mig!
träffa karen och larry idag, kul att se dom igen. men visst, när dom satt och prata om att läsa böcker och jakt, så måste jag erkänna att inte tiden flög iväg :p

imorn ska jag kanske till stan! se några mediabruds, förmodligen iaf jules! askalas..
hmm har försökt ta itu med verkligheten också, det är verkligen inte lätt.. fundera på hur man ska skriva i ett sms i två dagar? är inte det galet? jo! men ja .. det verkar inte som jag får någon respons men det märks väl i guess.

haha pratar med julia på msn, övertrött som fan.
hon och hennes skepp o hoj fick mig att asflabba att jag nästan flög av stolen! ahhaha
nejn u ska jag sova :)
godnatt :)

btw min normala granne tutade nu, mitt i natten. jo hon är lite smått som hon är.. sjuk i huvet nästan!


throw me away

Sitter nu och har gjort mig i ordning, men för vad? nej ingenting, kände bara för det! :) ska ju träffa fooolket ikväll, så ah i dunno :o

men iaf, jag har tråkigt. men jag är ensam hemma så musiken är massahög, fast ena högtalaren sprakar så jag kan inte ha i den :'( sadface. ska hitta dom andra :D blir la asnice det..

atschooooo, jaaa jag nös. jag är hungrig också, var jag verkligen tvungen att borsta tänderna? men iaf, min röst är fortfarande fuckad sen björn rosenström, haha hes_chey och är fortfarande det, eller iaf direkt när jag måste anstränga rösten. haha lite kul ändå, hes röst är nice :D
men nu skriver jag bara för att skriva, tror jag ska ta och kolla på ett avsnitt av....... ni kan väl inte gissa vad va? :p hahaha

hejdå!


Disney random grej

hahaha, alltså vad random saker kan bli.. jag fråga robert på msn hur unbelieveble stavades... och helt random kommer vi in på typ (eller ah det var jag) kim possible och ron stoppable... värsta disney.. dålig fantasi har dom också :p haha det var iaf inte igår! och ja det var lite random, men min blogg är lite random ibland!

skulle faktiskt skriva för att tipsa er om en låt som är goooo, chill att lyssna på bara.. ja ni vet :)
The xx – Islands

inte gjort så mycket idag, tagit det chill. Imorrn kommer jag vara ensam hemma hela dagen och på kvällen får jag träffa karen och larry, ändaaa från usa! nice

godnatt :)

engelska geniet har ni här!
(i nyktert tillstånd)


överdrivet bra kväll!

Snacka om rolig kväll igår! haha, massakort tog jag också och dom finns på facebook för det tar för lång tid att lägga in alla här :p men det kanske kommer eftersom!

björn rosenström ägde sönder, jag och erika stog rätt långt bak och sen vid de sista bästa låtarna stog vi nog längst fram.. haha aja det är så det ska va! Dansa lite bugg och drog vidare till grottan där de spela alla som inte dansar och det blev drag och jag har träningsvärk för jag dansa så mycket :( och mina skor är bruna som egentligen var svarta först, men ja.. lera vettni!
aja bäst kväll på länge :D

hare bra!


RSS 2.0