SJUKLING

Märks att det är fint väder ute, knappt någon som bloggar! (Iklusive migsjälv.) Själv har jag mest varit inne idag, pga att jag brände mig på hela baksidan idag så jag har bara solat framsidan lite nu i eftermiddag. Men annars har jag varit sjuk, det började igår. Knöl i sidan på halsen som förflyttar sig lite när den vill, samt sjukt äcklig huvudvärk och illamående. Men efter tre alvedon mår jag bättre!

Har som sagt varit inne mest idag, men jag vet inte riktigt vad jag har sysselsatt mig med.. katten har ju sovit hela dagen! haha, nej men lite tv och korsord typ :) Ska snart gå och lösa lite mer med mamma! haha kärring.

Skulle ju till Daniel idag, men han var tvungen att jobba över och visste inte när han skulle komma hem.. bara tidigast klockan sju. Och idag känner jag absolut inte att åka buss, skulle svettas ihjäl. Men det kanske var bra så får jag friskna till lite mer :) (om det nu är det jag gör..) hehe. Han kommer hit imorgon iaf, och är väl här över helgen eftersom mamma och pappa har planer på att förmodligen åka upp och sova i mangskog.

Nu ska jag kila, och jag har inga bilder för jag sitter på mammas bärbara dator här nere :) Men hare gött!

DAG I BILDER

nu                                               då

och jag tog steget och klippte av p&l bandet. snygg bränna va?


KÄRLEK TILL VÄDRET

Har mer eller mindre levt i poolen idag, sjukt varmt och underbart väder ♥

AWESOME VÄDER

Åkte hem nu på kvällen ändå, jag körde både dit och hem :) Dock ville jag inte köra igenom kil, så mamma fick ta allra första sträckan och allra sista. Känner mig inte riktigt helt redo för att behöva starta i backar eller inte heller i rondeller. Det ska jag träna på!

Men kändes skönt att komma hem idag också med tanke på att det ska bli jättefint väder imorgon, så då kan man bara ligga hemma och sola och bada så gott man vill. Dock var det så jävla varmt där uppe, satt på altanen i solen och dog, verkligen dog av värme. Och inte kunde jag bada heller, för badstället vi har där är typ förstört. Mindre med vatten och sen för att knappt någon badar där så är det bara en massa alger och dret på grunden. Omys.

Är himla trött nu så ska väl kolla klart på ett program på tvn och sen blir det nog ett greys avsnitt och sen får vi se hur länge jag orkar hålla mig vaken. Men jag hoppas alla har haft en bra dag!

saknar böbben!


SOMMARSTUGAN

Morsning!
Vilket väder ♥ Ska snart ut och hoppa i poolen och sola liite. Ikväll bär det av en sväng till sommarstugan, och  förmodligen så sover jag och mamma över. Och det gör mig påmind om att jag måste köpa en korsordstidning, nej jag är inte tant.. är faktiskt bara 17!

Inge avis  på alla som åker till peace and love idag, var det verkligen ett år sen jag var där? Känns konstigt. Hade gärna varit där iår igen om inte allt hade blivit så cp. Fast jag har ju några år till på mig att åka! :) Sen så åker jag ju på Putte i parken nästa onsdag! 

Jovars, nu ska jag uuut! Här är två bilder från förra året!


PIP

Har varit en helt jäkla värdelös dag, trots att jag åt jordgubbar till frukost. Har varit så mycket nu under helgen och man har haft någonting att göra hela tiden typ, då blir det ännu tråkigare att bara sitta hem och göra ingenting sen. Sen också att inte ha någon att umgås med heller, woho!

Men det har varit en positiv sak med dagen, jag har beställt min PIP biljett så nästa vecka kommer jag att få se Paramore och Pendulum ♥ Kul att alla banden jag vill se bara krockar med varandra (n) men som tur är så handlar det bara om 15minuter!

Nu ska jag kila ner och äta lite mer jordgubbar och idag ska ni faktiskt få en bild! .. på jordgubbar. Från google.


...

Är en trött tjej med huvudvärk som har ett värdelöst sommarlov

YOGI BEAR

Godkväll! Bara jag som är vaken?

Har tagit med bärbara datorn upp på rummet och kollat film i sängen, kollade på yogi bear! Mysig film! Men ska väl snart ta och krypa ner men innan så måste jag kissa, för er som ville veta det.

Har inget att tillägga så, godnatt allesammans!

FALL FRAM, FALL BAK OCH ETT FALL ...

Har badat för första gången i år (på riktigt) om ni minns förra gången jag "badade". Var ett fall fram, ett fall bak och ett fall i grusgången. HAHA MISSLYCKAT!

Nej men hjälpte mamma att samla upp skräp samtidigt som jag sprang runt och "tränade" haha helt slut nu. Är faktiskt jobbigt att springa runt i vatten!
Nu är det faktiskt mat, fläskfilé och spagetti för att vara specifik, så det är väl bäst att dra ner och äta innan den är slut :)

I'M ALIVE

Hej!
Tänkte bara säga att jag lever! Midsommar var bra och jag mådde väldigt bra igår, och jag är seriös! Tog lite kebab alexander till frukost med Daniel, Julia och Patrik! Sen åkte jag och Daniel hem till mig, tyvärr så har han åkt hem tillbaka nu menmen!

Haft massabra dagar nu, idag hade jag tänkt att vara ute lite.. med tanke på att solen är uppe! Fast nu ska jag nog ner och käka vattenmelon ♥
Puss!

Tog knappt några bilder i fredags, väntar på att Jessica kommer hem så jag kan visa hur jag hade mitt hår :)

GO O GLA MIDSOMMARDA

GLAD MIDSOMMAR!



Idag blir det midsommar firande! Ska åka mot Daniel vid tre (inte för att det börjar så tidigt men) och sen drar vi nog in mot Elenor mellan 5-6 :) Då blir det grillning och äta jordgubbstårta förmodligen :D

Aja, kom precis ut från duschen nu.. var behövligt! Ska snart åka med mamma upp till affären och handla saker inför kvällen som potatissallad, blanddricka osv. Sen är det bara att börja göra sig i ordning för kvällen. Förhoppningsvis så slänger jag inte in nått mer inlägg idag, för det kommer bli stressigt.
Men jag hoppas alla får en bra dag! Puss!

(BILD..)

DÖR

Såg sista avsnittet på greys på sjätte boxen. LEDSAMAST EVER! haha nu har jag ännu mer ont i huvet än innan.

Imorgon så är det ju midsommar, blir att vara inne i stan hos Elenor. Med Daniel, Julia och Patrik och övriga, tror det kan bli riktigt kul :) Men det pratar vi mer om imorgon för nu ska jag borsta tänderna och lägga mig för kvällen!

UPDATE

Kuken vad ont jag har i magen och huvet .. Får bli en promenad upp till Deje, måste ta ut pengar! 
Hörs senare!

BAD DREAMS

Är hemma och nyvaken. Förstår inte, när jag sov hos Daniel sov jag hur bra som helst. Så kommer jag hem och får två mardrömmar på två timmar, orkaaar inte :(

Förövrigt så är den klänningen jag gjorde på Nelly på sida 4 på top 100 av ungefär 40000 klänningar. Tycker det är lite coolt, och den 18/7 kommer nelly att dra ut en vinnare av typ 100. Skulle faktiskt vara coolt att vara bland dem då :) Så ni som inte har röstat får faktiskt jättegärna göra det :D

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Nu ska jag ner och göra någonting vettigt!
PUSS!


NY OCH NY

Sitter på en ny bärbar dator här nere, eller jag kanske inte ska säga ny utan en som pappa har lagat och köpt. Som praktiskt taget är min :) Har iaf precis kommit ut från duschen och är trött. Ska åka till Daniel senare ikväll också! Mys!

Fortfarande huvudvärk osv, förmodligen blir det bättre ifall jag får mat i magen :) Har bara ätit en macka och ett äpple idag, och jag behöver mer!
Ska ta och underlätta det lite för pappa och börja laga stuvade makaroner med falukorv!

KLAGKLAGKLAG

Får bli ett litet klag inlägg idag. Kunde inte somna igår .. igen, men det gick tillslut efter typ två timmar! Denna dagen består av grått väder, och förmodligen kanske det bjuder på någon regnskur eller åsksmäll för det känner jag av i huvet. Det dunkar så jag vet inte vad. Sen har jag också apont i magen och känner mig allmänt slö.

Men för att muntra upp inlägget så är det ju snart midsommar, och allting verkar faktiskt gå bra. Får se hur allting blir! Sen så har jag också nästan helt bestämt mig efter många om och men att skita i PIP, eller ja inte helt.. ska ju åka dit på onsdagen. Och jag funderar på om jag ska beställa den biljetten nu under veckan.
Nee nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, sommarlovet har ju inte varit det bästa än direkt. Dåligt väder och ingenting att göra..

Men ni får ha en bra dag iaf, puss!

bmth ♥


SMILE

Yeah you said hey,
And since that day,
You stole my heart and you're the one to blame,
Yeah.

And that's why... I smile,
It's been a while,
Since everyday and everything has felt this right...
And now,
You turn it all around,
And suddenly you're all I need,
The reason why I,
I smile.

Tumblr_ln46cdrcaa1qgcuf9o1_500_large

MITT BIDRAG

http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=8WxfYu8uShiqmIDgGTwqzhIYlDyinaAkvvEHe03wfYaHebliuYPh#Gallery

gjorde en klänning på nelly, i brist på annat!
haha rösta ifall ni vill, men jag menar.. hur stor är sannolikheten att man ens vinner?

TISDAG

Frågan är ju när klockan blev 3? Den var ju 12 jämt nyss!

Vaknade ganska sent idag, men med tanke på att jag sovit hur dåligt som helst inatt så är det faktiskt acceptabelt (stavas det så?) Hade också mardrömmar stup i kvarten, ingen rolig natt inte!
Har bara kollat på Greys idag faktiskt, inte orkat med någonting annat, funderar på att gå ut och röra mig lite! Men det är fortfarande bara en tanke. Hare gött!

vill åka upp till sommarstugan och bara ta det lugnt och bada!
det är skönt att få vara 40+ och lösa korsord ibland!


FIKA, ÖVNINGSKÖRNING OCH GA

Hade tur och fick vanlijglass och jordgubbar! Blev mätt som en plätt.. Nu har jag nyss kommit hem efter att jag övningskört men har hunnit käka kvällsmat också. Jessica hade med säsong 6 av Greys Anatomy så det blir till att kolla på en stund in på natten.

Annars då, hoppas alla har haft en bra måndag! Och nu är den över så nu slipper någon ha ångest för att man ska upp en till måndag igen, på ett tag iaf :)
Skulle bara vilja mysa ner i sängen med Daniel och dra på en film, meen sparar det till helgen! Och så får man väl se vad som händer under midsommar!
Natti!


får gosa ner mig med han istället!

PÅ G

Kommer bli fler inlägg idag, åker till Daniel på onsdag istället! Vi skulle fira Jessica hemma ikväll så det blir till att vara hemma :) Hoppas det blir gammaldagsvaniljglass och jordgubbar för den delen ♥

Har varit ute på en promenad, skönt men varmt! Sen har jag hunnit duscha och laga mat också. Hmm, började med designen på mitt projektarbete igår också, hade tänkt att fortsätta på det nu :)
Puss! 


ÄNTLIGEN LITE SOL

Todelu!
Har just precis gått upp, vaknade av att Gibson attackerade mig, tack för det! Hadet tänkt att gå ner och käka frukost nu. Sen ser det ut som vädret är varmt och fint så kanske en sväng i solstolen och sen en promenad!

Ni får ha en bra dag om jag inte skriver nått mer idag, ska förmodligen till Daniel ju :)
Puss!

och såhär var vädret igår, det kan ju bara bli bättre!


PICTURE


MYSSÖNDAG

Nämen tja!
Dannebanne har nyss lämnat mig ensam, haha nejdå :) Tvungen att åka hem för han jobbar ju hela veckan (eller ja hela sommarlovet..) men jag ska till honom imorgon förmodligen!

Vi åkte faktiskt iväg igår och hyrde två filmer, mestadels för att mamma också var sugen på film så det blev familjefilmtittande! Kollade på terror på elm street och draktränaren. Haha det var viktigt att ha en disneyfilm efter skräcken men den var faktiskt över förväntan!
Jessica kommer hem inatt också, så hon ska få mitt paket då! Sen så får vi väl se vad som händer :)
Puss!

GRATTIS! ♥


E.L.F

Sitter och kollar in lite sminke.l.f funderar starkt på att köpa hem lite smågrejer eftersom det är så himla billigt! Fast får se ifall jag hittar tillräckligt mycket, för just nu så har de massa saker jag vill ha. Fast det är slut för tillfället, väntar hellre då kanske :)

Snart kommer Daniel hit, eller ja snart och snart. Han tar la bussen 17.05 och är här strax innan sex! Återstår att se vad man ska hitta på tills dess. Hmm men ja, imorgon fyller Jessica år, 22 till och med. Sikken gamling ;) haha neejdå!
Ska kila nu, göra mig iordning lite :)


ögonskugga 36:-/st

rouge 36:-

penselhållarre 123:-

kräm eyeliner 36:-

"sudda ut skarpa färger" pensel 16:-

ögonbrynskit 123:-

faceprimer 61:-

för att kvarhålla sminket 36:-

för att ta bort smink 36:-

TOTALT: 539:-


GODMORGON

Jag är trött och hungrig, så ska ner och käka frukost nu. Tekakorna väntar på mig!
Hejdå!

BESTÄLLT

Huvudvärken sitter fortfarande i så jag blir hemma ikväll. Känner mig sådär hungrig hela tiden fast jag känner mig mätt, knepigt .. Matlust hela tiden? haha!

skickade förövrigt efter i Oriflame idag, eftersom jag säljer där :) Köpte iaf detta läppstiftet, hoppas det ser bra ut på :D Annars var det ju inte så mycket till pengar ;) Köpte också en fotspray som håller fötterna fräscha och "goddoftande", sen också en bodylotion! Sjukt bra katalog denna gången. Ifall ni ville veta!

 

Nu har jag en katt i knäet som halvsitter/halvsover med huvudet på tangentbordsskivan. Och eftersom min mage är knepig ska jag dra ner och äta smörgås! Ha en bra kväll!


UPPE MED TUPPEN

Gissa vem som kom upp imorse, utan problem? Jo jag! Somnade inte ens om på en halvtimme :) Dock sov jag två timmar när jag kom hem, har haft en sån jävla huvudvärk och jag skyller faktiskt på vädret. Men jag skulle inte bli förvånad ifall jag bara skulle bli sjuk, småförkyldningen håller i sig och jag fryser mer än vanligt (än vad man brukar göra på sommaren när det är 20+ ute) Men det är bara att hålla tummarna!

Ska kanske till Hanna sen, det beror på hur huvudvärken är! Fast nu hade jag faktiskt planerat att duscha!
Puss!

sen hade jag tänkt att väcka sovtutan och busa lite! :D


ÅKA BUSSEEN

Helllooo!
Och där fastnade jag, haha vad kan man skriva liksom? Har varit vaken ett tag och hunnit med en del :) Ska snart börja packa lite, ska åka till Daniel vid 4. Sen så ska jag upp kvart över 6 (!!) imorn för att ta bussen kvart i 7 från Daniel och tjugo över 7 bussen till Deje från stan! haha åka hem och sova igen typ! Men det är det värt :)

Annars händer det typ inget alls, funderar på ifall att jag ska ta och köpa sommarbusskort idag. Lite jobbigt att det kostar 500:- men det är värt i längden. Men är man snål så är man x) haha!
Har ingenting mer att säga, skriva, göra så jag kilar!

älskar min bränna efter p&l bandet ♥



DREAM

Godmorgon tänkte jag skriva, men det hade ju varit helt fel. Ska ju precis gå och lägga mig! Och det ska bli skönt att kunna sova hur länge jag vill och behöver imorgon :) Men jag tänkte bara skriva ett godnatt inlägg och här har ni det!

Sov gott alla ♥

TRÖTT

Är trött som en gnu, tog tio över nio bussen imorse in mot stan för att senare åka mot Julia! Mycket trevlig dag med mediamys, hundmys (lite hundjuckning också .. haha) och lite bakande och ätande.
Kom ganska nyss hem, vid 6. Har hunnit med att laga mat och ett avsnitt av .. ni kan inte gissa vad va?

Fryser också, eftersom det bestämde sig för att spöregna när jag gick från bussen också. Men nu ska jag försöka få tag på en viss person, sedan ska jag lägga mig under täcket och vila lite. (Läs sova)
Puss!


ÖVNINGSKÖRNING

Har varit en händelserik kväll ändå! Jag har fått reda på att Daniel ska bli golfproffs så vi kan flytta till Miami och jag kan bli en såndär "Miamifru" haha! Nej men back to reality! Var ute och övningskörde och det gick jättebra! (förutom i en sväng, men det behöver vi inte ta upp..) Parkerade, backade lite, varningsghinder och ja, det var faktiskt mycket för att vara fjärde gången, men som sagt. Det gick jättebra :)

Imorgon ska jag åka hem till Julia om jag inte blir för sen dit! Så får jag väl se vad som händer resten av kvällen både idag och imorgon. Men vill att det ska bli helg nu!

Och nu ska jag inte skriva mer, utan göra något annat vettigt, typ som facebook!
Godnatt!

WOHO

Lite nytt på bloggen, blev trött på den andra! Denna ska väl kanske inte riktigt ha den headern som är just nu, eller ja.. ska nog byta ut några bilder. Men i samma stuk, förmodligen. Fast om man känner mig rätt så kan jag ändra och ändra tills hela desginen ser olik sig ut. höhö

Har faktiskt inte bara suttit inne idag och kollat på Greys inte, jag var ute på en promenad förut. Sjukt skönt var det, OCH varmt trots att vädret var dåligt, iofs kom solen fram då menmen! :)
Nu när jag hållt på med designen håller mamma och pappa på att slipar och spacklar, bara en kväll till och sen kan jag börja leta reda på tak, tapeter och golvfärg! :)
Puss!


TUMME NER

Superkul väder måste jag säga, grått, regnigt och tråkigt. En perfekt dag att ha filmdag på! Synd att man inte har en godispåse vid sin sida bara .. hade inte varit helt fel!

Har målat om mina naglar, det gick inte bra. Helt cp blev det :( Orkar inte måla om igen heller.. Är la för lat! höhö. Nu ska jag kila, pusss!


JUST SAY GOODNIGHT

Jag har haft sommarlov EN dag, och jag är redan uttråkad. Vafasen ska jag göra under dagarna? Händer ingenting :(

Kan lika gärna sova nu, är faktiskt trött!


SUPRISED

Nae men självklart hände det ingenting i mitt rum idag ändå. Why am I not suprised?

Har en gnällspik efter mig också, Gibson somnade i mitt knä och sen sov han när jag bärde runt honom som han vore en liten bebis tills jag la ner honom i hans egen säng. Då gick jag upp, fem sekunder senare hör jag en katt som inte kan jama som sprang upp efter mig. Söt han ♥ Fast nu hatar han nog mig för datastolen kom över hans svans :(

Fick förövrigt mina betyg idag, bättre än förväntan och mycket nöjdare än förra årets betyg. Även om jag själv tycker att jag blev fel bedömd då, och gör det fortfarande men det är inte mycket att göra något åt. Men iaf, jag fick MVG i grafiskkommunikation B och VG i textkommunikation A! Vilket var en överraskning! :)
Ifall ni ville veta alltså, Natti! 


HEMMAFRU?

Vaknade för sent idag så jag hann inte med bussen in till stan. Så jag är alltså hemma, och är dutkig! Har städat vårat vardagsrum men sen orkade jag inte städa mer. Skulle bli en bra hemmafru! haha

Idag ska vi nog äntligen fortsätta lite med mitt rum också, hur lång tid kan det ta?! Stör mig hårt när allt annat går före som man planerat i två dagar istället för att göra klart någonting man redan påbörjat för över ett år sedan och har massor av planer med? Nej kan nog diskutera det där för länge för att ni ska kunna orka fortsätta.

Ne, nu ska jag ner och börja kolla på femte säsongen av Greys Anatomy, tror jag är nörd. Speciellt när jag kollade på den fjärde boxen på tre dagar. haha, no life!

http://www.latestseasonepisode.com/wp-content/uploads/2010/10/Greys-Anatomy2.jpg


FEM FINA

Vill inte gå och lägga mig än, är fortfarande inte trött. Om sanningen ska fram så är det väl egentligen så att jag helst inte vill sova själv. Men istället för att sova så är musiken igång, skönt att den alltid finns när man behöver den ♥


What are words, if you really don't mean them when you say them
What are words if they're only for good times. Then they don't
When it's love, yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

Chris Medina – What Are Words


Are you afraid of being alone
Cause I am, I'm lost without you
Are you afraid of leaving tonight
Cause I am, I'm lost without you

blink-182 – I'm Lost Without You


Nevermind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, too,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"

Adele – Someone Like You


And I'll miss your laugh your smile
I'll admit I'm wrong if you'd tell me
I'm so sick of fights I hate them
Lets start this again for real

blink-182 – Always


Carry me
Embrace me
what I win I lose
This is my truth

Of every pain there is, I've felt, this is like never before
I miss your face you are in my dreams I die like never before

Dead by April – Carry Me

SOL

Tog en promenad förut istället för att följa med till Ikea! Kollade lite greys och lagade mat också för den delen :) Sjukt härligt väder att gå i iaf!

Imorgon ska jag försöka komma upp klockan 10 för jag ska träffa Julia och förmodligen Hannah i stan :) Mys! Synd att Sabinabus ska till Gotland och Milla ska sommarjobba så de inte kan följa med bara :(
Nje, just duschat och har planerat att klä på mig! Hejs!


RUBRIK

Hallådär!
Alltid lika svårt att skriva början på ett inlägg, blir alltid samma "hejfras" haha, livet går nog under nu. 

Har iaf varit en duktig tös idag och klippt gräset åt mammsen, sen låg jag på en madrass i poolen och chillade lite. Det var ganska skönt. Men nu under morgonen har jag vaknat upp bredvid en Daniel som sovit på hela mitt täcke inatt så jag fick ta en filt! Sen så ah, typ det vanligt frukost osv you know!

Ska väl inte göra något speciellt idag, kanske åka till Ikea. Har fått en ny garderob ♥ Min höll på att rasa ihop typ. Men mamma ville göra som en hall in till mitt rum, avskärmat av garderober så hon köpte två, och fick reda på att det var köp tre betala för två. Så det blev en extra över till mig (a) Tur man kan ha ibland :)
Men nu ska jag inte underhålla er mer, ut i solen medans den ändå är uppe!


NYDUSCHAD

Lördag idag då, och sommarlov har man = sova hur länge man vill! Trots det gick jag upp skapligt i tid ändå, så känner mig duktig! Nu sitter jag iaf med en handduk på huvet i softlinne och trosor! Gött dä! Måste bara säga att mamma har köpt hem en peelingtvål från Oriflame som luktar hallon, snacka om att det är min favorittvål! Skulle nästan kunna äta upp mig själv nu för jag luktar hallon, haha! :D

Daniel kommer senare, ska bli skönt att liksom bara få vara vi om man kan säga så? Har liksom varit fullt upp för honom och så, så ja. Inte varit ensam med honom på länge nu :)
Aja, nothing more! Puss!


ALL NIGHT, ALWAYS


WHAT TO DO?

JAG HAR RYCKNINGAR I MIN RÖV! eller ja, ovanför.. ganska okul tbh!

Aja, Daniel kommer imorgon istället så det blir ingenting för mig ikväll. Känns kul att ha någonting att göra på skolavslutningen, förra året var planerna att dra ut och dricka lite. Känner inte någon lust med det, man behöver faktiskt inte dricka bara för det är någonting speciellt har jag kommit på!

Mjo mja, nej jag har ingen aning om what to do. Sov två timmar förut så jag börjar inte direkt bli trött heller x) Ska kila nu!

kul att det fina vädret försvann när jag sov också, och nu regnar det. WOHO!
haha dammigt fönster? jao


LALA

Vaknade visst vid 9 idag, har redan hunnit med att kolla ett avsnitt av greys, powerwalk på 7-8km och en dusch! Idag har jag inte så mycket planerat direkt, Daniel kommer nog hit eller så ska jag till honom. Han sa både och igår så haha kluven!

Men gårdagen var iaf jättebra och jättemysig! Och man blev faktiskt trött så jag lovar att det var skönt att få åka hem och lägga sig. Men påtal om typ ingenting så ska jag gå ner och borsta tänderna nu, sen får jag väl se vad det blir. Inte helt omöjigt att jag nördar Greys lite mer :) Älskar förövrigt att det är fint väder igen!


GRATTIS!

Pojkvännen tog studenten idag! Så bjussar på lite bilder :)




glada studenter, flakåkning, kramar och familjer


OCH ETT GRATTIS TILL SABINA CATIBUSIC SOM BLIR MYNDIG IDAG!

HAHA

hittade bilder från nyår - 10, haha troro sabina var nyktrast av oss alla! haha


SOMMARLOV

NU har jag sommarlov. Skolavslutningen är på fredag men jag ska inte på det, så oficiellt har jag sommarlov nu!

Åkte till skolan för att städa ur skåpet, städa ett klassrum som gick på fem minuter och sen åka till Ikea med bästa! Åt dock inte mat utan blev fika för min del.. fet (a) Skulle egentligen till Daniel men han sov så länge så hann att åka hem innan så just nu har jag ingen lust att sätta mig på en buss in till stan igen, även om det skulle vara värt när jag väl var där. Men mår inte så prima heller, la mig och sov ett tag och vaknade illamåendes. KUL.

Hade tänkt att kanske få i mig mat snart och sen städa rummet, det behövs så dammigt som det är just nu!
Puss! 

bjuder på några skolavslutningsbilder från 8:an!


MYS

Det var faktiskt värt att åka och kolla på balen, jag och Julia stirrade ut både fula och fina balklänningar så det stog härliga till! (Gammal jag lät..) kommit fram till att långa klänningar är fina, och har hett hum om hur jag vill ha min klänning. Även om jag kommer byta idé tusen gånger om.

Träffade iaf först Patrik där, sen letade vi upp Daniel haha och fann honom tack vare hans underbara familj. Gillar verkligen att vara bland dem, även om de tvingade upp mig bredvid en iordningjord Daniel Svensson för att ta kort. haha, hej ville inte vara med.. blev nog fina kort, NOT! Aja iaf, åkte hem med bussen med Erika och Hanna!
Haft en asbra dag :)


READY TO GO

muppbild på mig, men söt gibson ♥


BAL

Ville bara säga att jag ägde igår när jag övningskörde, inte kärringstopp en enda gång! Och inget hackande heller för den delen, och jag åkte på 62:an OCH genom Deje :D Stolt!

Har precis kommit hem, slutade vid 10 idag. Självklart går det ingen buss förns 12.20, snacka om att det var bastu i bussen. ALLA nämnde det tror jag, så funkade inte den där air condi (blabla) kan inte stava, men luftgrejen funka inte iaf..
Ska snart in mot stan igen, eller ja. åker 16.15 ska och kolla på balen med Julia :) haha hon lyckades övertala mig tillslut! aja, ska väl göra mig iordning lite och så, kom just ut från duschen!
Pusss!

här har ni två bilder på syss när hon var på balen för 3 år sen!


NATIONALDAG

Glömde att det var nationaldag idag, så hoppas den har varit bra för er alla! Har själv varit hemma och tagit det lugnt, åkte hem till mammas kompis och fixade en facebook åt henne också. Borde börja arbeta med det, fixa och lära ut facebook ;D två stycken på en månad. haha eller inte!

Ska snart ut och övningsköra, men vart är ett mysterium ännnu!
Puss!

INGEN MÅNDAGSÅNGEST

(eftersom vi inte är i skolan idag!!)

Tycker det är sjukt hur väl man kan känna att det kommer bli dåligt väder? Har varit helt groggy hela morgonen, och nu har det börjat blåsa och mörkna på. Antar att det kommer någon regnskur och åsksmäll.

Händer inte så mycket idag, ska bara ta det chill nu när det är sista lediga dagen innan skolavslutningen. Eller ja, jag är ledig torsdag också, men då blir det ju att åka och kolla på studenten! Ska iaf bli skönt att komma till skolan imorgon och träffa mina mediabrudar!

Har inget mer att skriva nu faktiskt så, tjao!

haha göllig bild ♥


YEAH


MYS

Åkte hem till Daniel igår och spenderade natten där, kollade på Änglagård och den var faktiskt jättebra :) Nu är jag i alla fall hemma, har inte mått så super idag. Min mage har varit lite småkonstig, men nu har jag liksom ätit och druckigt så det är bättre! Ska till och med snart ut och övningsköra lite, sjukt kul att köra faktiskt!

lite mys och sommarbilder :)


LÖRDAG

Hallå i det blå, jag lever faktiskt efter jag var ute och körde bil igår. Gick bättre än väntat, haha måste lära mig massagrejs också. Men ska åka imorgon igen så jag lär mig det så snabbt som möjligt :)

Har inte gjort alls mycket idag, sovit, klippt gräset, solat liiite, trillat i grusgången, kollat greys och ätit jordgubbar. Sen är det inte lätt om man tagit första doppet i poolen (det var typ 20-30cm vatten) och man får panik av kylan. Så jag flög upp på stegen, snubblade på en stock och trilla rätt ner i grusgången. Låg och skratta åt mig själv där ja, haha! Måste sett sjukt bra ut :)

Ska väl snart hoppa in i duschen, ska åka till Daniel ikväll. Mys! Svarade på sms till honom inatt också, fast jag inte vart helt vaken. Lite små stavfel där och där kan man ju säga! haha
Puss!

ni har aldrig sett bliden va?


GREYS ANATOMY

Sitter och kollar på Greys Anatomy, blir snart ännu ett avsnitt. Idag har jag förövrigt fått godkännelse över att få övningsköra, ska göra vägarna i Olsäter lite osäkra ikväll :) Bättre sent än aldrig, eller? :D

Får se vad man hittar på imorgon, blir nog kanske lite mer sol och klippa gräsmattan.
pusshej!

skulle inte sitta helt fel just nu ...


SOL

Har varit lite dålig på uppdateringen. Men i förrgår åkte jag till Daniel och igår åkte han med mig hem, så har liksom inte haft tiden att skriva. Haft två jättemysiga dagar :)

Idag så har jag faktiskt sprungit (haha till Daniel när han gick till bussen för han glömde sin plånbok) haha typ 50meter eller nått ;) Sen har jag solat för fullt, gick in emellanåt också för det vart så varmt! Haft sällskap av en syster som knappt sovit något = mardröm för mig. För man vet aldrig vad som händer, förra gången hade hon stenkrig på mig typ. Idag hällde hon ett halvt glas iskallt vatten på mig i köket :) Supersnäll!

Ne, vet inte vad jag ska göra nu. Funderar faktiskt på en promenad :)
Puss!

TVÅ FÅ DAGAR KVAR

1:a Juni idag, hur sjukt är inte det?
Har gått galet fort iår, jag menar.. det var ju nyår förra månaden typ!

I alla fall så är det helg nu, tills på tisdag. Då har jag två lektioner och sen är det bara en städdag kvar sen hörrni, SOMMARLOV. Som sagt galet fort det går.
Har just hoppat ur duschen, har solat lite och så, men det vart mycket moln :( Fast sjukt varmt när det var öppen sol eller hur man kan säga? Skitsamma, ska åka till Daniel ikväll. Åh vad jag längtar efter honom, kommer sitta och krama han hela kvällen haha! Allt är bara allmänt gött just nu!

Ska ta och borsta håret och sen blir det väl att göra nått annat, haha logiskt!
Puss!


RSS 2.0