Fullspäckad morgondag!

Klockan börjar bli ganska mycket, speciellt när man vaknade lite efter 9. Blir att dra sig till sängen, för imorgon har jag inte sovmorgon inte! Ska med bussen 10.50 och jag ska hinna att duscha innan och göra mig iordning och packa. Så jag ska upp halv 9 o_O Pappa tycker jag ser ut som hej kom och hjälp mig nu ikväll redan, är så trött. Undrar hur trött jag kommer vara imorgon i så fall ... vill inte veta det tror jag!

Anledningen till varför jag ska upp så tidigt och ta bussen in till stan är för att jag och Hannah ska sätta oss på bussen mot Jules och baka och lite sådär. Hannah fyller ju år på onsdag :) Stora tjejen, ingen barnrumpa heller! Så det ska bli väldigt mys. Synd bara att Milla är strandsatt hemma och är sjuk och att Sabinabus är i Stockholm!
Efter det tar jag väl och går till Daniel, och sover där! 

Där har ni väl min dag imorgon, får se om jag hinner slänga iväg ett inlägg på morgonen eller inte. Det lär bli stressigt nog som det är, annars snor jag Julias stora fina mac dator!
Natti!

Soilwork – Nerve
jag vet att jag tjatar om denna låten, men ni får stå ut! Jag länkar den hur mycket jag vill för jag verkligen älskar den! ♥


MUSIK

We're running out of time
We've got things on our mind
And things we just don't like
Who do you want to see?
Who do you want to be tonight?

Forgetting the promises you make,

Is how your, your promises easily break
Oh, you sit on your fence
And I'll dig under it
I'll count my losses
And I'll count my sins
I hope you've cleared your mind


You Me At Six – Hard To Swallow

just because i say it's okay, doesn't mean it is

Hemma från stan nu, verkar inte vara min turdag idag inte. Hittade ingenting på stan så tvingköpte ett nagellack och shampoo och balsam. Bussen imorse var ungefär 20minuter sen, på hemvägen hade bussen punka så fick vänta yttligare 15minuter på den på busstation. Just nu är jag trött på allt tror jag.

Det enda som var bra var att snacka skit med Julia, det är vi bra på ;) haha! Aja skulle typ egentligen till Daniel ikväll eftersom att idag har vi faktiskt varit tillsammans i 4månader just idag! Men blir inget med det ..

Öhm nej, jag vet inte vad jag ska skriva vill bara lägga mig och sova. Denna kvällen kommer ju inte bli värd för fem öre.
Tjobre!


imorse var jag ändå ganska glad! hehehe älskar att linnet är lite egenformigt eller?


Walk straight for a final solution
Walk straight, don't you be so cold
Walk straight with a clear resolution
I'll state my case and never turn


TOAST

Goodmorgon! Vet inte ens varför jag är uppe än? Klockan skulle ju ringa klockan 10. Vaknade av massabumsbums (jag vet att ni förstår när jag skriver så, hoppas jag. .. ) i kakelugnen, ringde pappa lite halvt skrämd sådär om vad som skulle vara där i eller i väggen! Tydligen så tycker fåglarna om att vara på vår skorsten så det låter ner i kakelugnarna så jag kan vara lugn! :)

Vaknade också upp med ont i nacken som går ner till ryggen. Inte direkt bekvämt om jag ska vara ärlig. Får se hur det blir med stan, åker nog in lite senare isf istället tror jag. Kommer inte hinna annars om jag ska duscha, packa osv! Sen så tänkte jag faktsikt göra frukost nu, TOAST ♥
Hare gött!

RANDOM

Från att vara trött blev jag helt plötsligt pigg efter kvällsmaten. Måste faktiskt säga att denna dagen har varit dryg som få, har fortfarande känslan att någonting känns skumt. Jag gillar det inte! Huvudvärken kommer tillbaka ibland och försvinner, kommer väl säkert bli sjuk sådär lagomt till lovet. Skulle vara mig på pricken eftersom jag alltid lyckas bli sjuk på rätt tillfällen, typ som förra året. Skolavslutningen, midsommar, min födelsedag. Hur kul?

Sen så saknar jag redan Daniel, även om jag såg han för några timmar sen. Sjukt ändå! jag skulle ju iaf inte klara av ett distansförhållande haha! Stor eloge till er som har det och klarar det :) Men jag antar att om man tycker om en person så mycket, så klarar man nog allt.

Har knarkat Soilwork idag också, mestadels bara två låtar. Vet inte varför, gillade de inte alls i början. Men dom lyckades övertala mig tillslut ändå, ju mer och mer jag lyssnade! Så det borde ni också göra :)
Nu ska jag inte ta mer tid av er söndag nått mer, hoppas iaf att den har varit bra! Så får ni sova så gott :)

Älskar dig jämt jättemycket! ♥


love <3


flumm

Huvudvärken försvann efter ett tag, förmodligen för att jag tog mig en promenad. haha gammal jag lät, "jag har ont i huvet så jag tar en promenad .. " inte okej. Men den försvann faktiskt ;) Hälsade på lite hästar också, en var på bushumör så jag vågade knappt stå vid han för han började bitas! Fast jag vet inte om han bet egentligen, han började sådär naffsa med läpparna och då tror jag alltid att de ska bitas men.. aja!

Gjorde ett testprov i matten också, gick skapligt bra. Typ tre grejer som inte gick ihop men det ska det göra sen när vi väl har provet :)
Sen så tycker jag inte det är okej att det kom reklam på spotify för en festlista, vill verkligen ut och göra nått.. nått kul, typ supa :D och nej det är inte heller okej att skriva så jag vet. Men ibland måste man faktiskt få göra det ändå! Funderar på hur det går med festen jag och mediabrudsen skulle ha, haha den åkte nog ner i soptunnan! :(

Påtal om såntdär så vettefan vad jag ska skriva så jag slutar nu!
Puss :)


Det är verkligen ett måste att åka dit iår igen, detta året lite mer förberedd än förra gången x)


huvudvärk

Hallådär va!
Vaknade vid halv 10 idag, såg att Daniel fortfarande sov så jag låg och drog mig och somnade om igen. Vaknade senare igen klockan 12!! Hur längesen var det inte man sov så länge? :o aja, skönt var det iaf :) Dock har huvudvärken joinat mig hela morgonen (dagen) men det finns väl inte så mycket att göra åt saken.

Ikväll vettefasen vad jag ska göra, ingen som är hemma i Deje typ. Så det är lite småtråkigt, ska nog iaf till stan imorn och kanske åker till Daniel efter :) Passa på nu medans man faktiskt kan ses och inte skolan och så är ivägen! 

Ne, nu orkar jag inte skriva.
Hejdå!


aa fast ne

Sugen på att göra nått nytt som jag skrev förut..



klippa page?

wierd

Som jag sa förut att dagen kändes annorlunda håller jag fast vid, har liksom dåliga vibbar. Men har ingen aning om varför? Är förmodligen nervös för Jessica, hon flyger ju till Indien i två veckor med jobbet. Och nej, allt är konstigt. Hoppas verkligen inte att det håller i sig alltså!

Har suttit hela eftermiddagen för att få en ny snygg header för jag laddade hem lite olika penslar i photoshop, satt där och alla idéer bara ploppa upp i huvet. Och när jag började fuckade allting ur och ingenting gick bra. Så jag la ner!
Ska snart gå ner också, ska faktiskt ta och sminka mig lite! Har förövrigt kommit på att Soilwork är bra, fastnat för dessa låtarna:
Soilwork – Stabbing The Drama
Soilwork – Nerve

Ja, verkar som alla i Deje ska ut och festa idag. Tur att jag inte har humöret för det idag, annars hade jag nog suttit och druckigt här hemma x) Desperat?
Nae, nu ner!


nelly.com

Godmorgon, för er som inte vet så är det faktiskt lördag idag! haha jag tror faktiskt inte någon har missat det .. :p Blir nog inget stan idag, vädret är ju inte det bästa sen så skulle jag tröttna fort på att springa runt där själv. Längtar lite tills ikväll ändå, film och mys :) Sen så verkar Shutter island vara en sjukt bra film!

Resten av veckan får man väl se vad som händer, blir säkert att jag åker till Daniel någon dag, sen ska jag hälsa på en kompis inne i stan en dag också! Shoppa får också bli, får ju ändå studiebidraget snart. :)
Känns annorlunda idag, ingen aning varför :o känns typ som att jag vill ha en förändring eller något. Någonting nytt. Ah knäppt!

Sitter och kollar kläder på Nelly, är lite sugen på att beställa :)

379:-

Fredagsavslutning!

Efter en mycket behövlig kväll med Hanna och Kajsa är jag hemma igen! Det slutade med att jag satt på pizzerian och fick fetaste pizzan med kebab på. Jag visste direkt att den där skulle jag aldrig orka äta upp, ångrade verkligen direkt att jag inte tog en barnpizza. Men så går det när man inte tänker, men nu är det ju sportlov så får stänga av hjärnan i en vecka ;)

När vi hade ätit så mycket vi orkat gick vi till hallen för det var nämnligen en herrmatch, de förlorade med en boll. Men ack så nära det var att bli lika, tyvärr var inte turen på vår sida idag! Gick hem till Hanna en liten stund efter att den var slut och väntade på mamma och pappa. Och nu är det såhär att jag sitter här och drygar. Är vääldigt trött så får se när det blir sängen! Ganska avundsjuk på alla som är och ser Petter idag, suger att inte vara 18.
Natti! ♥


säger som Julia, är sjukt glad för att jag har mina mediatjejer ♥
därför passar en så fin bild på Sabina in här, för att visa hur normala man kan vara på media. ;)


LOOV!

Nu är skoldagen gjord och jag har looov! Hur underbart?

Har redan lite planerat under lovet, men idag så ska jag iaf träffa lite folk ikväll. Dvs Kajsa och Hanna och kanske Nathalie om hon hinner! Vi hade tänkt att käka på pizzerian och feta oss lite nu när man väl får :) Sen så ska jag säga hejdå till Jessica också som åker till Indien i någon vecka. Tur att hon inte blir kvar där lika länge som i Barcelona :)

Imorgon funderar jag på ifall att jag ska åka till stan och shoppa lite. Se vad som finns, längesen det! Är i behov av jeans och tröjor faktiskt. Sen så kommer Daniel hit under kvällen, om inte bussen dissar honom igen! Har planerat att äta popcorn och kolla på Shutter Island, är det bara vi som är efter och inte sett den än? Aja, bättre sent än aldrig!
Nu ska jag.. göra någonting! Hejdå :)


Det börjar högt men blir djupare ju längre jag kommer

Sitter och kollar runt lite på internet, hittar faktiskt ingenting intressant. Inga som uppdaterar sina bloggar heller, så det blir ju inte direkt ett bra tidsfördriv för min del.

Har tänkt på en hel del nu, på så himla mycket saker.
Först mina inviduella val. Psykologi och Filosofi A & B. Förmodligen kanske det inte var de smartaste valen om man tänker på framtiden. Då skulle jag nog ha valt Matte och Engelska C. Jag har verkligen insett att jag inte vill gå någonting inom media. Undrar hur långt jag kommer på det jag har .. Förmodligen ingenstans. Ångest inför framtiden, vill inte bli vuxen.



Andra är egentligen ingenting jag tänker på, utan mest någonting jag är rädd för.
Tänk om jag plötsligt inte räcker till längre? Tänk om alla skulle försvinna ifrån mig och jag står ensam kvar? Vad skulle jag göra då? Skulle aldrig överleva utan er. Med er menar jag alla underbara personer jag har i min omgivning som betyder mycket mer än ni någonsin kan ana. Utan er är jag ingenting, ni har gjort mig till den jag är. Och det tackar jag för idag och kommer göra det imorgon och alla dagar framöver.



Tredje är att jag saknar dig, behöver dig här. Inte i himlen utan här, med båda fötterna på jorden. Hur mycket jag än vill och önskar så finns det inte en chans att få träffa dig igen. Inte i detta livet. Har ni någonsin känt längtan till döden för att få träffa någon ni älskar? Det har jag.
Men under tiden så har jag träffat en så oerhört viktig person, som har fått mig att må bra igen, som fyller hålet när det blir jobbigt igen. Jag behöver dig mer än någonsin, speciellt nu när mars sakta men säkert kryper in och då är det dags att börja räkna ner dagarna igen. Och jag lovar att denna gången står jag vid minneslunden, vid dig.



Fjärde är saker som jag aldrig kommer få igen, tänker tillbaka på de där sommarnätterna. Sommarnätterna som var så fina med ord, humor och glädje så det värmde i hela kroppen. Jag kommer nog aldrig erkänna det för mig själv, saknar vår tid. Saknar att dela minnen, både bra och dåliga. Vi gjorde det bra ihop, så lika men ändå så olika.



Jag tycker att livet har förändrats hur mycket som helst sen jag började gymnasiet. Sommarlovet till ettan. Förmodligen en av de viktigaste tiderna i mitt liv, lärde mig att öppna mig. Någonting som jag verkligen behövde för att komma vidare, och allt är tack vare dig. Som jag ska förut, utan er är jag ingenting. Hur skulle jag klara mig om ni försvann?
Kanske finns det en chans att ni som är "dig" kan sätta in er själva efter det jag har skrivit. Och ni borde förstå det. Vill bara säga tack

Ibland är det rättvist, ibland ...

Älskar media ibland, speciellt när man får sluta 2timmar och 20minuter tidigare för att man har varit duktig och jobbat! Jag, Julia och Milla har jobbat stenhårt och det gav resultat för första gången någonsin i gymnasiet typ!

Dagen började med att jag var trött och snoozade lite för länge så det gick snabbt att göra sig klar för skolan. Kom dit och hade textkommuntikation, det enda värda på den lektionen var provet som gick helt okej. Kunde gått bättre och det kunde gått sämre.
Sen satt vi mest bara och flummade resten av lektionen, jag satt självklart och spelade cityville hihi :D

Är nu hemma och mamma står nere och lagar mat, är massahungrig. Även om jag gottade mig med Jessicas sega chokladrutor! Men jag tänkte vara en snäll dotter och gå ner och duka och göra mamma sällskap :)
Puss!


Förfrysning!

Promenaden med Hanna gick ganska fort, hon gick av bussen här och sen så gick vi hem till henne. Min mening var att jag då kunde följa med henne hem men båda förfrös så vi gick som sagt in till henne och chilla ett tag. Sen hämtade pappa mig eftersom jag inte kunde stanna så länge, för jag hade iaf tänkt att läsa i boken om provet.

När jag kom hem hoppade jag direkt i duschen, sen så gick jag upp och gjorde typ ingenting. Sen bestämde jag mig för att gå ner och göra toast full med ost och ta med boken ner. Så jag satt och läste igenom alla sidor vi skulle, men det gick väl lite väl fort där på slutet.. totalt ointressant!

Annars så sitter jag och har "avslutat" facebook för dagen och väntar på att Daniel ska höra av sig :) Tänkte kila ner och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen! Tror det får bli så, klockan är ju faktiskt halv 10 och jag ska upp om 9timmar.
Godnatt ♥


vill vara bruun ..


Promenad

Nu är Hanna påväg hit, vi ska ut och gå :) Gör nog allt för att inte plugga, hoppas jag kan det såppas bra ändå!
Jag skulle uppskatta om jag kunde få ställa mig upp utan att min mage ska göra så att jag kurar ihop mig. Hehe, Hanna hälsar nog också btw :) Inte för jag frågat men jag tänkte bara att hon gjorde det :D
Hörs senare!


Tandläkaren, textprov och beroende

Mina tänder är tydligen jättefina och jätterena :D Men tandläkaren kom inte fram till min tandvärk, förmodligen biter jag ihop när jag sover. Och isf kommer jag få en bitskena, kul. Annars så är jag öm eftersom hon körde sönder mitt tandkött när hon tog bort min tandsten :(

Sitter med textkommunikationspapper framför mig och fattar noll, men detta ska nog gå bra ändå! Bestämmer mig för att börja kolla efter maten och så kanske det blir en springtur lite senare ikväll om det inte är allt för kallt.
Men visste ni att journalistens arbete går ut på att med ord beskriva och berätta om verkligheten, det visste jag och förmodligen alla andra som går media också! men aja, jag tänker på er andra också ;)

Nu är det såhär, jag är beroende av cityville, jag kollar så fort jag inte har någonting och göra eller såfort jag vet att jag fått mer energi. Jag kan inte hålla på såhär! Men heter man Marion Sjöberg blir man väldigt lätt beroende och vill inte ens tänka tanken på att sluta spela. Men än en gång tackar jag Julia Löndahl!

Hehe blev visst ett ganska långt inlägg, men ni överlever nog ändå :)
Puss!

en gång i tiden var jag ju beroende av farmville också ...

sitter med en vibrerande ...

tandborste i munnen! haha, ja den är cool och är från rusta också!

Tog bussen hem kvart i tio imorse efter jag sagt hejdå till Daniel, hann heller inte in på aqua för att beställa klipptid. Så får ta den någon annan dag :) Annars kan man ju ringa också, kom jag på nu!
Efter denna dagen kommer jag känna mig super fräsch i munnen ska borsta tänderna massamycket nu innan tandläkaren! Och tandtråd så att dom blir glada!

Sen tänkte jag gå hem från tandläkaren, man dör ju inte av att röra lite på sig. Sen hjälper det mot fucking mensvärk :( ska knarka lite alvedon också! Men iaf, efter det så ska jag plugga, plugga och plugga.
Hejdå!

cityville

Är ganska klar nu iaf, hoppas inte jag glömt nått nu bara! För ja, jag åker nu så jag skriver inte mer förns imorgon :)

Och jag måste verkligen tacka Julia, för hon visade mig och fick mig att börja spela cityville, jag blir så lätt beroende. Fan!
haha ha en mys kväll, det ska jag :) Puss!

Två dagar kvar i skolan!

Inte helt fel att få sluta tio i två istället för tio i tre! Jag och Milla sprang till bussen och hoppades på att den skulle vara sen, och det var den! Så vi kom hem tidigt :)

Ska åka till Daniel idag, och imorgon så tar jag bussen hem klockan 10 på morgonen. Jag ska till tandläkaren och vi ska på studiebesök på VF med textklassen. Men jag skulle bara hinna vara med på det i ca en halvtimme och sen skulle jag behöva krångla mig tillbaka in till centrum och ta en buss hem därifrån! Så det blir svårt så det är mer värt att stanna hemma faktiskt. Men som tur är har Daniel sovmorgon :) så lite sovmorgon blir det ju!

Har tankar på om jag ska gå in och beställa klipptid också, det beror på när bussen går hem och så :) Så det märks väl! Aja, ska äta mat nu snart och tjata på pappa att han kan skjutsa mig till Daniel, jag orkar faktiskt inte åka buss :( höhö. Precis sminkat mig efter duschen, efter maten ska jag blåsa och platta håret. Sen åker jag nog när som helst efter det!
Pusshej!

långt inlägg, jappjapp!

Hemma från skolan och är förvånad över att jag redan hunnit äta mat!
Dagen har väl gått ganska trögt, lånat två böcker som jag måste läsa ur. Alltid kul när de lägger samma saker på varandra, det räcker liksom med att läsa en bok i taget? Lärarna fattar ju inte dedär ..
Engelskan var pain idag faktiskt, läraren där fick lite damp osv var otrevlig och så. Men jag orkar inte bry mig för jag har ändå inte engelska på två veckor, eller ja blir ju tre framtills den första börjar igen ♥

Imorse när jag gick till bussen märkte jag att det snöade, börjar bli ganska van det nu. Kommer väl snart vara ett snöland detta Sverige så får vi gå klädda som eskimoer (stavning?) året om!
Är supersugen på sommaren, festivaler, solblekt hår, solbränt ansikte och kropp! Allt som har med sommaren att göra. Grillat, jordgubbar och glass som svalkar! Nej ska inte prata om det, vill bara ha sommar ännu mer nu!

För att värma upp mig lite så tänkte jag snart ta mig ett bad, och sen överväger jag promenaden ikväll. Det har varit så sjukt kallt här idag så jag vet inte om jag ska utsätta mig för att bli en istapp! hehe
Hejdå!


Sovmorgon!

Vaken och klar för skolan! Börjar ju 12 idag, och jag erkänner att sovmorgon är inte fel! Är mätt i magen också, har fått i mig frukost och då menar jag toast. Fick bara bli en eftersom bröder tog slut :( Men jag ska se till att överleva ändå!

Aja, måndag idag. Sista veckan i skolan innan sportlovet, Härligt! Har iaf matte B och engelska B idag! vilka jäkla B-kurser ;) haha .. Ikväll ska jag försöka komma ut på en promenad, dags att börja röra på det där som faktiskt sitter på magen! Beach 2011?  haha, naae försökt med det för många år och det har gått åt helvete!
Men påtal om typ beach 2011 så ska jag faktiskt kila ner och borsta tänderna :)

Hoppas alla har en bra måndag,
även om ni hatar måndagar.


i helgen vill jag ha fest!
men Deje är ju ganska ... tråkigt


Plugg, skola och småångest.

Har just suttit i dryga en timme och 30minuter och skrivit ner allting som är viktigt inför text provet. Jag skriver alltid ner allting, för jag tycker att jag lär mig bättre då! Alla har ju olika taktiker, och vissa har fotografiskt minne.. det skulle man ju inte säga nej till när det gäller att lära sig saker inför prov.

Tycker jag har varit riktigt duktig, och det var jättemycket att skriva. Lärarna på media gillar att överbelasta oss elever då och då om jag ska vara ärlig. Tur att det inte har varit så himla mycket prov i alla fall. Ungefär 5-6 prov under hela tvåan, och jag menar.. vi har ju gått mer än hälften av tiden! Och snart kommer jag utspringandes från en dörr med de bästa vännerna någonsin med en studenthatt på huvudet.
Känns ganska underbart att skolan snart är över och så, men på ett sätt kommer jag att missa helvetet. Att komma dit varje dag och träffa sina vänner, ha ovärda lektioner och bara chilla runt (oftast). Det är nog det jag kommer sakna mest.

Nu förtjänar jag lite glass, och med glass menar jag också bananasplit.
Puss!


Bananasplit

Precis inkommen från en tur till busshållsplatsen och tillbaka, följde Daniel. Vilken bög han är som inte stannade kvar :( Menmen, vi hade mys ändå :) Igår kollade vi på 127timmar och åt popcorn ♥

Får se vad som blir idag, ska göra glass eftersom vi inte gjorde det igår! Planen var ju den att göra bananasplit, fast jag har ju en egen specialare! Banana split utan banan, daniel tyckte inte det gick ihop.. förstår inte varför? ;) Ska iaf göra det idag med god glass, chokladsås, sprutgrädda och mandarin klyftor, härlig söndag!
Hejsisvejsi


127 timmar & Sanctum

Det slutade med att jag och mamma började städa hennes och pappas sovrum istället ... haha rensade lite dret och så :) Daniel kommer hit vid 8 och jag har laddat med att ladda hem (mycket ladda där) en film, och håller på med den andra nu!

Hörde att 127 timmar var bra så den är nedladdad och klar. Sen så har jag velat se Sanctum sen första gången jag såg den på reklam! Bara det att den är lite dryg, eller ja jättedryg. Men ibland så får man bita ihop! Så ja, det är väl det jag ska ha för mig ikväll :) Myys!
Hare gött i tidig ålder!


det gick förövrigt bra för mig att beställa hem kläder! Eller? NEJ!
Tröjan jag skulle ha fanns inte i min storlek, ingen av dem.


LÖRDAG

Äntligen funkar mitt internet! Det ville inte funka på hela förmiddagen :o så jag har fått bedriva tiden med mamma nere i köket och sen tog jag ett bad :)

Ska nog jämt dra en liten snabbstädning innan Daniel kommer ikväll, det kanske behövs lite faktiskt! Men jag har ingen blogglust längre, därför det börjar bli mindre och sämre inlägg x) Hoppas ni får en bra lördag i alla fall, för det ska jag ha :) Ska börja den bra genom att ta en glass nu också!
Pusshej


SWEET DREAMS

Efter 50års väntan på att all nedladdning med photoshop skulle bli klar så har jag gjort två musikspelare :D haha en lite sötare och en annan.. inte lika söt. Får se om man tar någon av dessa två istället :)

Nu ska jag faktiskt gå ner och borsta tänderna, slänga på till nattkräm och sen så blir det faktiskt sängen för min del. Är vääldigt trött just nu, haha blev inte uppe så länge trots att jag sov förut! Menmen det är som det är!
När alla nu väl lägger sig så ... sov gott och dröm sött :)


här är musikspelarna jag gjorde, ni kan nog lista ut vilken av dem som är den sötare ;)


Photoshop CS5

Sitter här och är mätt som en plätt! Satt ganska gött med mat to be honest. Håller just nu på att ladda hem Photoshop CS5, för 30dagars trial eller vad man nu säger ^^ Tänkte göra en bättre och finare mediaspelare till multimedian, leka lite med det eftersom jag kommer förmodligen inte somna i första taget sen eftersom jag somnade förut! Då är det ju bra att ha lite att göra.

Imorgon hoppas jag på att Daniel kommer hit, och att han stannar tills på måndag :) Tycker faktiskt jag att han kan göra! Även om han inte läser detta men.... haha han har inget val (a)
När nästa vecka är gjord så har jag lov sen, hur underbart?

Ne, nu tycker jag att programmet kan ladda klart så att jag kan börja någongång! Hejsvejs

HELG

Slutade kvart i två idag, hade multimedia och svenska! Sen så var det inte så att man behövde lägga ner sig, men ändå var jag så trött så jag gick och la mig  halv 5 och vaknade nu. Skönt ändå!

Mamm kom upp och frågade vad jag ville ha för mat, hon har velat haft köpmat i en vecka men jag har sagt nej :p men nu vägra de att åka upp och handla någon annan mat så jag tvingar äta köpmat ändå :( är liksom inte gott längre ..
tänkte inte skriva mer, tjosvejs!

Såhär ser min torsdagskväll ut

tända doftande ljus och skriver ner den finaste låttexten någonsin

tar natten nu, sov så gott och dröm sött!


Sjuk dag

06.30 - SNOOZE!
07.00 - Upp och göra sig i ordning.
07.50 - Åka buss
08.40 - 11.40 - Textkommunikation
11.40 - 13.10 - Lunch
13.10 - 16.20 - Mediekommunikation (fick sluta lite tidigare)
16.20 - 17.15 - Buss
17.15 - 18.00 - Hem och laga och äta mat
18.00 - 18.15 - Dusch
18.15 - 19.40 - TV

Såhär har min dag sett ut, jag är helt slut. Var verkligen jättelänge sen jag var såhär trött, så jag antar att det kommer bli en tidig kväll för min del. Imorgon har jag multimedia och ska designa en egen mediaspelare, coolt jag vet! Sen har jag en timmes svenska och sen sörrni, tar jag helg klockan kvart i två! Can't wait.
Imorgon så är det bara en vecka kvar och sen har jag sportlov, och det kommer hur lägligt som helst. Behöver lite ledighet. Helgen kommer förmodligen att bestå av att träffa Daniel, det beror på om han kan komma hit eller inte! Annars får vi väl se vad helgen erbjuder.

Har inte så mycket mer att berätta just nu, jag tror helt seriöst att jag ska lägga mig snart. Orkar inte hålla ögonen uppe så mycket längre till!
Godnatt :*


awesome


30minuter

inte okej att det tog över en halvtimme att bädda rent sängen. Har iaf nya örngotten och påslakanet :)

 

Kom precis ut från duschen, vi har typ inget varmvatten. Så det är ljummet vatten och jag vill ha hett hett hett! Höll på att frysa ihjäl när jag kom ut också. Haha kläderna åkte på fort iaf!
Nu ska jag tvätta ansiktet sen ska jag sätta mig vid tvn så ska jag och pappa försöka fixa min mobil!
Pusshej!

tur att internet finns!

Sådär, ännu en onsdag gjord och nu är det bara en kvar tills lovet. Känns så himla skönt!

Idag hade alla tvåor på min skola filmdag, så vi kollade på Videocracy och den sög. haha, jag och milla somnade! Sen så kom det en som ville förbi (vi satt i typ en biosal) och för er som inte vet är det ganska trångt mellan stolar osv. Så kom det en kille och skulle förbi, dock sov jag och Milla lite väl hårt så han fick stå och butta oss ett tag. Väldigt pinsamt men kul efter! Somnade efter 20min och sov resten av filmen, när vi hade text efter säger våran lärare att vi skulle skriva om filmen. haha tur att internet finns iaf!

Skönt att få komma hemifrån igår, varit fast hemma så länge nu! Och alltid mys att träffa Daniel också :) mindre roligt att gå upp bara. Menmen smällar man får ta! Imorgon slutar jag 17.00 och jag kommer nog dö. Så att ni vet.
ska kila ner och äta makaroner och köttfärsås nu!

träffade dessa två på bussen hem också, så resan hem gick lite snabbare än vanligt :)


bättre än inget

Har varit jättedålig på att blogga, har knappt suttit vid datorn alls de senaste dagarna! Idag mår jag iaf bättre och hoppas på att det håller sig så! Ska börja göra mig iordning och så för ikväll åker jag till Daniel som jag inte träffat på jäättelänge!
Så jag antar att det blir dåligt med inlägg idag också :)

Ingenting att berätta heller så det blir kort också!
hare gött!


noo

Kände mig illamående i skolan och åkte hem när vi hade sista lektionen. Mår inte så himla bra just nu heller, känns liksom konstigt i magen.. hoppas det går över!! Jag har ju använt ton av hanssprit, och kommer fortsätta med det också. Huvet dunkar hårt så jag bloggar inget mer idag utan lägger mig med mamma framför tvn som mår precis som jag. Märks hur det blir med skolan imorgon, vill verkligen träffa Daniel imorgon så ah nej inte okej :(

Nej, ska ta och smälta maten lite sen ska jag tröstäta glass.
Hejdå

alla hjärtans dag

Får väl börja med att säga glad alla hjärtans dag!
Har inte sovit så himla bra inatt, vaknat stup i kvarten. Men jag tog mig upp imorse ändå, och nu är jag klar och redo för skolan. Men jag är rädd att mina mage ska vändas ut och in när jag är där. Skulle vara pinsamt som få :( Men jag ska försöka klara mig eftersom det är ingen fara än så länge!

Som sagt så är det ju alla hjärtans dag idag, och jag kan inte träffa Daniel :( menmen that's life, ska förmodligen ses imorgon istället. Så nej jag får inte bli sjuk!
Aja har hela morgonen gjort mig iordning och kollat på Boog och Elliot 2. Dock har jag missat mycket så jag fattade inte så himla mycket om jag ska vara ärlig. Sprang ju fram och tillbaka mellan spegeln och tvn!

Nu ska jag borsta tänderna och sen kolla på tvn lite till innan jag ska åka iväg till skolan.
Byebye!


hahaha så jävla snuygg



magsjuka?

känns jättekul att jag inte kan träffa daniel, känns jättekul att pappa har magsjuka, känns jättekul att ha engelska läxa. Allting känns jättekul! hoppas bara att inte jag får magsjuka, då dör jag.

Åkte till ikea med mamma idag, köpte nytt sängöverdrag, kuddar och påslakan. Sen åkte vi in på djuraffären på illanda på vägen hem. Kollade på dvärghamstrar som låg och sov, en var jättesöt och när den såg mig så sprang den ut ur huset och typ följde efter mitt finger. Jag blev kär och tog med den hem ..... haha det trodde ni på ;) men nej det gjorde jag faktiskt inte, men inte var det långt ifrån!

Ska gå ner och kolla på engelskan nu och sakna daniel lite till!
älskar också sovmorgonen imorn, hejdå!


söndagsmorgon

Gooodmorgon! Här är man uppe med tuppen, fast nja inte riktigt. 9 vaknade jag iaf och ändå somnade jag vid 1igår. Aja hade iaf tänkt att slänga i mig lite frukost och sen gå ut och gå en sväng :) Daniel kommer iaf hit senare, ska bli skönt att kunna ligga kvar och sova när han ska gå upp. Tvärt om, äntligen!

ne bara babblar, frukost nu!
hejdå!

ehm

För er som läste mitt superlånga inlägg förut om att jag skulle gå ut i en snöhög och dö. Jag tror det är tid för det nu.

Får för mig hela tiden att mobilen vibrerar och att ni bryr er.

yeah

I can't take it anymore
Can't fake it anymore

OCH OJ VAD FÖRVÅNAD JAG BLEV

Nu är jag klar! Tog bara ungefär 2,5timme att städa, men nu är det reent. Slängde dret som låg och skräpade i boxar, dock fylldes de på lika bra efteråt ändå med nya saker såklart. Men skönt att ha det gjort nu och att det luktar fräscht! Inte gips och trä som det gjorde innan p.g.a mina väggar som inte är klara!
Pappa satte förövrigt upp en rullgardin, den andra hittade vi inte. Men imorn ska jag inte vakna för att det är för ljust iaf, en sak som är säker!

Har just käkat stuvade makaroner och falukorv ♥ omnom.
Mätt som en plätt och har tråkigt och spelar sönder papa roach. Musikhumöret har varit lite halvtaskigt den senaste veckan, men när det blir ny musik tar den fart igen! Love that! Och nu bara tölar jag om någonting som är totalt ointressant för er del ;D ha en bra kväll, får väl se vart jag tar vägen? funderar på att gå ut i en snöhög och dö.
Pusshej!

redigerade lite bilder också :) här är liite bilder av dem!



Lördag!

Godmorgon, förhoppningsvis har endel vaknat iaf ;D vaknade innan 9 idag :o kunde inte somna om så det var väl bara att gå upp. Lördag idag annars, och jag har ingenting att göra. Ska förmodligen rensa lite i rummet och så, städa lite. Börjar få riktigt dammigt x)

Annars är jag på skapligt bra humör, kan kanske vara för att solen är uppe? När det är helg kommer den alltid fram och när det är skola så försvinner den! Hoppas iaf att endel snö försvinner :)
Har ingenting mer att dela med mig, så hare gött!


Papa roach

Papa Roach – Burn
Papa Roach – One Track Mind
Papa Roach – No Matter What
Papa Roach – The Enemy
Papa Roach – Time Is Running Out
Papa Roach – Forever
Papa Roach – Kick In The Teeth

och till sist
Gwen Stefani – What You Waiting For?
Voffisarna – Älgarna demonstrerar

önskelistan på topp

hittade en gammal önskelista, jag gick väl i trean eller nått? Milla älskar mina särskrivningar ;)

Önskelista!!

 

  1. Åka till Amerika

  2. Digitalkamera

  3. X-box spel

  4. Kläder

  5. Godis

  6. Pengar

  7. Roligt spel

8. Morgon rock (skön)

9. Mygg nät

10. Filmer

11. Data spel

12. Halsband

13. Armband

14. Fotlänk

15. Ring (Tå och finger)

16. Luftmadrass

17. Basket ring

18. Kristalldjur

19. Sebastian skivan



Önskelista!!

 

  1. Åka till Amerika

  2. Digitalkamera

  3. X-box spel

  4. Kläder

  5. Godis

  6. Pengar

  7. Roligt spel

8. Morgon rock (skön)

9. Mygg nät

10. Filmer

11. Data spel

12. Halsband

13. Armband

14. Fotlänk

15. Ring (Tå och finger)

16. Luftmadrass

17. Basket ring

18. Kristalldjur

19. Sebastian skivan


HELG

sköööönt som fasen, slutade kvart i två idag också så det är inte helt fel! Var hemma redan tjugo i tre :) Dagen gick ganska snabbt, jag gillar fredagar! Har städat lite, kollat tv och ätit mat änsålänge, jag tror det blir en "sova middag" snart är så djävulskt trött.

Familjen har fått en liten chock och kanske en spark i baken också, men ingenting jag säger. Haha ledsna att ni blir nyfikna nu ;) Men det tycker bara jag är positivt!
Det var väl allt nu,
pösstjaa


this house is so empty and I'm ready for a change


ojojoj ångest

Kollat lite på svenskan nu och fattar absolut ingenting! Så jag bestämde mig för att gå upp och skriva lite här, när jag gick upp så tyckte jag det lät som det var en fågel i rummet. Sån är jag stannade upp för att lyssna bättre märkte jag att jag var tät i näsan och när jag andades in lät jag lite som en kvittrande fågel. Haha till och med näsan vill ha vår :D

Har egentligen igenting mer att skriva, är skapligt trött och saknar Daniel. Borde börja läsa en bok och skriva upp stödord till engelskan på måndag där vi ska ha en skriftlig grej på ca en halvtimme och sen så ska vi ha ett gammalt nationellt läs prov -.- hatar dreten. Superduper dålig på att läsa för jag stressar igenom allt och det låter så rätt på många olika alternativ :( Nu kom mamma hem efter att ha jobbat över i ca 4,5timme så ska kila ner och säga hej!
Hejdå! :D



gött gött gött gött gött

Äntligen hemma! Fick sluta lite tidigare idag så jag hann med kvart över 4 bussen, synd att den var 10minuter sen och att bussen fastnade 2gånger efter vägen och jag trodde jag skulle dö. Men ändå sitter jag här hemma nu som tur är.
Sen så måste jag bara påpeka att Deje inte vet vad plogade vägar betyder, bara för att de ska tjäna mer så väntar de tills snön slutat falla. Idioter!!

Aja är iaf mätt och belåten nu, kom precis ut från duchen och ska snart börja plugga lite på ett läxförhör, hur det nu ska gå? Skulle önska att bussarna ställdes in imorgon tack vare snön så man slapp skolan, men nej det kommer ju aldrig att hända inte! hehe postiv jag känner mig :)
Hejskipejski


vill ha sol och vår nu! Hejdå snön


if you want it, go and get it


Jag skulle faktiskt vilja ha en onepiece att gå runt i hemma, skulle vara jättemys!

sen så blev jag rent ut sagt kär i den här jackan, ska nog faktiskt ta och slösa lite pengar och köpa den! :) ,

Update: Såg att Ice age 3 gick på tv:n, så jag satt och kollade på den och blev pigg. Jätterolig och jättesöt! :D så den är ett filmtips för er. Dock kollade jag på norska fast med svensk text såklart, annars hade jag fattat noll! Visste ni att namnet för Tim på svenska betyder tydligen Stig på norska? ;D

movietime

Dör av trötthet just nu, jag skulle lägga mig och läsa lite svenska nyss. Märkte att min säng var superduper skön och somnade direkt. Hann ju iaf läsa 5sidor haha!
Är fortfarande jättetrött så jag funderar om det bli film och sen blir det nog natta!

Hoppas iaf på en bra morgondag som inte blir allt för lång, slutar egentligen fem. Men jag vill att Ola ska vara lite snäll och släppa oss liite tidigare. Hoppashoppashoppas! Men det är förövrigt inte lätt att gå media för den som tror det! Drack förövrigt varm obóy förut, synd att jag råkade spilla ut hälften av mjölken på handleden typ. Ont gjorde det och torr var ju inte direkt det min tröja var efter det .. Nej men som sagt, film NU!
Nattinatt! ♥

Någon som har ett bra filmtips?


two to go

Hemma efter en inte alls för jobbig skoldag, dock var morgonen värre. Aldrig kul att gå upp när man ser att den andra ligger och sover, man vill ju bara krypa ner och lägga sig under ett varmt täcke direkt. Somnade som en stock igår när Daniel låg och spelade mobilspel, haha sen vaknade jag en timme senare och då hade han svårt att somna, men det gick tillslut och då somnade jag typ direkt efter, somnar alltid sist?

Märkte när jag kom hem att jag har gått hela skoldagen med t-shirten ut och in .. tror jag var trött imorse faktiskt haha ganska bra gjort! När jag kom hem var det ett glas juice direkt, cheese vad törstig jag var. Extremt stöddig och skulle inte köpa en cola i skolan inte! Det ångrar jag faktiskt inte nu men :) 

Idag ska jag nog läsa lite svenska, och så får det bli en tidig kväll!
Hejdå!


har förövrigt varit jättefint väder idag med :D


blondie

Bara så att ni vet, när man har gjort blonda slingor i håret är det jättesvårt att borsta efter! Men jag blev verkligen ljusare i håret, synd att det sliter så bara :( Har tänkt att beställa klipptid denna veckan!

Ska snart åka iväg till Daniel och smitta ner honom lite, snäll som jag är. Det kan han få i present ;D Nej men ska bli mys!
Imorgon är det text hela dagen lång, dock ser det ut som vi kommer sluta 12 i några veckor framåt enligt schemat så det vore ju inte fel. Fast det är säkert schemaläggarna som har gjort fel eller så är Helena jättesnäll.
Men jag har faktiskt inte tid att sitta här, måste börja packa! Så vi hörs imorn igen, puss!


hoppas på lika soligt väder imorgon också :)


fint väder

Har nu gjort klart hälften av läxan i svenskan, ska bara läsa i boken!

Var ju ute förut, tog lite bilder på Jessica när hon var och hälsade på hästarna här brevid! Tänkte lägga in lite kort typ nu :) Det var ju så fint!
Snart ska jag slinga håret också, kommer känna mig så sexig med slinghätta på huvet .. eller?

såhär såg det ut hos oss idag, och direkt när jag kom och skulle ta lite kort gick han iväg, sen blev han rena rama fotomodellen ;D förutom när han vände på sig iofs ...

Ledig ♥

Älskar att vara ledig! Ändå fick jag inte sova imorse eftersom Jessica och jag numera delar rum, hon var ju uppe med tuppen såklart. Fint väder annars så var ute en sväng nyss :) Fortfarande apförkyld men det skiter jag i och åker till Daniel senare ikväll.

Ska snart ta och börja med svenskan, det var ingen dålig uppgift vi fick att göra hemma. Kolla på en film och de brukar ligga på ca 40minuter, sen skulle vi skriva om filmen. Sen läsa lite för många sidor och ha ett läxförhör av det på fredag. Den var go, tack Helena!

Fast nu ska jag inte sitta här och skriva, måste slå om Daniels present eftersom jag råkade öppna den igår :D haha, Hejdå!


läxapäxa

Har hunnit med ganska mycket sen jag kom hem faktiskt, ätit mat och gjort en matteläxa som ska vara inne på måndag nästa vecka! Här är man ute i tid, men det är skönt att ha det gjort istället för att sitta och plugga matte en söndagskväll :) Även fått reda på att vi inte har några lektioner imorgon, får hemstudie i svenskan som jag ska göra imorgon så den också blir gjord!

Annars har det inte hänt så mycket idag, ska chilla resten av kvällen. Kliar som fan i näsan, tårar i ögonen, retig hals och jag vet inte vad. Men nej ska inte klaga för det kunde vara värre! Ska kila nu iaf.
Pusstja!


detta handlade matten om för den som förstår!

monday morning

Fortfarande hemma, det är skönt att börja 12! Åker förmodligen bil idag till skolan med mamma och Jessica, annars får jag nog springa till bussen! haha den går snart :)

Idag är det skolan som gäller, matte och engelska. Hoppas att dagen går skapligt fort! Hatar att vara sjuk, det rinner tårar ur mina ögon :( aja, bästa Daniel fyller år idag också, han börjar bli gammal göbbe nu ;D
ska ta och kila nu, ha en bra dag!


DUKTIGAST

Har just suttit och skrivit en bildanalys med Milla i 2 fucking timmar! Det är sjukt och det var jättetråkigt. Sen så blir man skadad av att göra det också, skadad av att gå media. Ni som inte går media kommer nog aldrig att förstå hur sjukt jobbigt det faktiskt är!

Jobbigt att vara sjuk, kliar i hela mitt ansikte typ. Näsa och ögon, nästan hela ansiktet iaf! haha.. Ska tvinga iväg mig till skolan imorgon ändå ganska viktig dag, och hoppas sen att vi har "hemma lektion" på tisdag eftersom att vi bara har svenska då. Hoppas att Helena är snäll..
Nu ska jag faktiskt ta och hoppa i duschen och sen är det bara på att vänta på Jessica :)
hörsda!


myspys

Daniel åkte precis hem, han lyckades dra knäet på min näsa som ett avsked typ.. det gjorde ont! Fast jag fick igen för igår råkade jag knäa honom mellan bena (a) haha förlåt ♥

Massabra dag igår, kom hem med två nya kuddar, ett dubbeltäcke som är jättemys och jättemjukt samt även ett par skor! Och en hel del godis som jag och Daniel inte lyckades äta upp! Annars är jag apförkyld, ont i halsen och i huvudet. Skulle egentligen följa med på 20-års kalas idag hos grannarna, men för att inte smitta dem är det nog bäst att stanna hemma. Ska ändå plugga och ikväll ska jag och Jessica kolla på film :)
Det var väl allt just nu!

snygg takfläkt

Update: Nu drar jag och mamma till stan! :D


lördagsplaner

Vaknade lite för tidigt idag, så jag bestämde mig för att göra en god frukost! (Lät som jag var 20+) Äpple, banan och fil :) Massagott.

Ska snart ta och börja göra mig i ordning för snart åker vi in till Bergvik, eller ja om typ två timmar .. Blir en tur på Ikea också, se om man hittar nått kul. Annars finns det ju mat! Ska också leta present till Daniel, fast jag tror jag är rätt säker på vad han ska få ;p Förhoppningsvis blir det en bra dag :) Skriver kanske lite mer senare, men jag skulle inte hoppas på för mycket!
Ha en mysig lördag!
Puss!

+ +
=
OMNOMNOM

Just one more

Ett inlägg till bara!
Märkte att det var gott med toblerone så jag tar mig nog en bit till!

Jessica, förvänta dig inte att det finns kvar när du kommer hem. Jag får köpa en ny till dig! :D haha men du får skylla dig själv som lämnade den här ;)


2012

Tycker det var lite kul att inläggets förra rubrik heter nanan och jag får det alltid till banan? aja på tal om det nudå.

Kollade just på 2012, den gick på tv:n och jag tror fortfarande stenhårt på det! Lite update från förra inlägget också, har fortfarande jättehuvudvärk trots att jag tagit en panodil. Får bli en till sen innan jag går och lägger mig, vilket förmodligen blir snart. Ska nog bara äta lite banan till kvällsmat, blev lite sugen med tanke på rubriken liksom ..

Öhm ja, det var väl allt för mig idag! Imorgon ska jag gå upp sent, och sen göra mig redo för stan :) ska åka dit med mammsen och pappsen, hämtar nog Daniel på hemvägen också :) Myys!
Goodnatt :*


hoppas på soligt väder imorgon också,
skulle dock tacka nej till en likadan morgon.

 

Btw, Milla du måste hjälpa mig med min desgin, jag vet hur jag vill ha den! :D haha du har inget val ;)

nanan

Snacka om att jag har huvudvärk, har haft det i flera dagar nu men har inte hänt någonting :s Sov iaf till halv 12 förut, jäklar vad skönt det var! Ska sova så länge imorn igen, bara för att jag kan :D

Är på jag vet inte vad humör, typ irriterad fast över ingenting? inte lätt hela tiden!
Har passat på att städa lite hemma idag kul att man får knappt ett tack x) men har inget mer att skriva, har heller ingeting att göra ikväll så .. värdelös fredag ännu denna vecka!
Pyss!

vore att lägga sig och kolla på film och få iordning på mitt rum kanske ..


Back home!

Hade tur imorse, gick upp vid 7 och klädde på mig sen satte jag mig vid Daniel och väntade på att han skulle vakna till liv. Åkte hem med Jessica för hon hade haft ett nattpass, så det var ju helt perfekt. Ingen skola idag, ganska glad för det ändå .. jag menar vädret? jävla snöoväder typ x) bara is överallt!

Just därför känns det skönt att kunna säga godnatt nu, blev inte så jättemycket sömn inatt. Vi bestämde oss för att sova när klockan närmade sig två, och sen upp tidigt! Men aja, nu ska jag lägga mig och sova ett tag. :)


Älskar dig ja ♥


That's it for today

Nu åker jag till Daniel så ni får ha en bra kväll allesammans ;D det ska jag ha! Och sen så har ju jag helg nu ;) har också jävligt ont i min vänstra höft och arm och hon i hela högersidan på grund av hur jag sov inatt! får ta och överleva ändå.
Pusspuss!

Petter - Baksmälla

Ey, okej det är alltid likadant samma gamla visa när jag går ut
flyger högt men jag landar så dåligt
däckar i glädje svävar på moln
man får skratta för gott måste bort härifrån
för jag vaknar med ångest, vaknar med smärta
blandade känslor, tyngd i mitt hjärta
nåt måste gått fel, fick spel
ringde lite folk sa vi syns aldrig mer

Varför då, varför sa jag det så?
Minnen kommer tillbaks, men fragmenten är små
Känner mig blå, kryper ner under täcker
Fan vad jag snackade, fan vad jag läckte
Alla känslor jag gått o burit på
Sagt vad jag tyckt men det är fult ändå
För nu kommer det fram med en flaska i hand
Fucka upp är mitt andranamn

(Hey)
Jag har fuckat upp igen, ja
Jag har ingen kontroll, men
Det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln


Väldigt bra låt men det värsta är att för ett år sen var det jag som inte hade någon kontroll. Förmodligen aldrig igen, iaf inte när jag har dig. Det var dig jag behövde ..


Vår?

Dagen gick ganska fort ändå, även om det var pain att gå upp imorse. Jag låg så himla skönt och hade sovit dåligt så det tog emot att behöva gå upp. Men jag tog mig upp tillslut. Studiebesöket var ganska bra faktiskt välidigt lärosamt! Slutade vid 11 och kom på att min buss gick inte förns 12.20 så det var bara att glatt vänta.. Som tur var gick bussresan hem ganska fort, satt och pratade med Rasmus och Adam :)

Nu är jag hemma iaf, trodde jag skulle dö imorse p.g.a regn/is. Tog 10minuter att gå till busshållsplatsen när det vanligtvis tar 3. Men idag höll jag mig från att trilla!
Dock har solen hittat tillbaka till värmland idag, jättefint väder :) Synd att det är så blött bara, antar att det är så. Hoppas på att våren är på g, men jag tror att det kan komma ett till snöfall med jobbig kyla. Men man kan ju alltid hoppas på att vintern är över för denna gången!

Har ingeting mer att skriva nu, åker till Daniel ikväll. Tar bussen hem tidigt imorgon eftersom att jag inte ska vara med och leka i backen!
Puss!


känns som att detta var igår ..


btw

Ska tipsa er om ett awesome album! Bara kom på det häromdagen, lite efter sådär .. Inte lätt att hålla koll på allt, speciellt inte med ett internet som inte vill sammarbeta. Det kommer man inte långt på inte!

Albumet har ni här:
Billy Talent – Billy Talent II

karma

Glömde säga att jag har gjort årets första vurpa, rätt på isen! Blåmärke på armbågen och höften. STORSLAGET!
/Tjejen som skrattade åt alla som halkade runt en-två minuter innan jag själv halkade! Man kan också kalla det karma ...

can't see straight

Frågan är om man kan vara tröttare? Tror inte det går just nu, fast en gång somnade jag ju när jag precis satt mig på en stol och trilla av direkt. Då är man trött. Inte riktigt lika farligt nu som tur är!
Antar att det är en förkyldning på G, tycker inte den är välkommen! Tyvärr får man oinbjudna gäster trots allt :/ Annars peppar jag på att gå upp 7 imorgon när jag vet att lyllosarna i text ligger och sover, men det är bara att bita ihop!

Kollade nyss på film, American Pie 4 och den var faktiskt bra :o Fast jag är nog sist av alla att se dedär filmerna .. därför gör jag det nu! Bättre sent än aldrig, right?
Aja vill bara ha morgondagen överstökad så jag kan få helg och sen träffa Daniel ♥ Förmodligen en syster också som äntligen är hemma i Sverige men har för fullt upp för att komma hit :(
Ska kila nu, vet inte vad jag ska göra menmen!
Pösshej!


snygg_liten_chey


Hungrig och trött!

Är hungrig och trött, efter maten ska jag nog ta mig en powernap. Imorgon är sista dagen i skolan för den här veckan och jag börjar tio för vi ska på studiebesök på Clara reklambyrå! ganska drygt ändå ..

Har iaf haft grafisk hela dagen och det var väry drygt.
Annars är det ganska chill, skriver mer när jag orkar!

Nightinight

Sådär, nu har jag mer eller mindre pluggat färdigt! Blir nog en titt på pappret en sista gång innan jag sluter ögonen och även på bussen och i skolan :) Så det ska nog gå bra hoppas jag.

Kollade på en film nyss också, ganska hemsk men nja, inte bra enligt mig direkt. Men det var mys att ligga och kolla på den, fattades bara en Daniel! :D
Ska inte ta och skriva så mycket mer nu, ska nog dra ner och äta lite frukt till kvällsmat, lite sugen på det :)
Godnatt


when the drugs don't work

Hemma från ännu en skoldag, bara tre kvar. Gick från idrotten lite tidigare idag, jag frös som ett as och mina fötter var typ vatten. Nu när jag sätte mig ner så började jag känna hur huvet gungar. Huvudvärk på topp och börjar bli förkyld. Tacktacktack för den, vill inte bli sjuk. Ska knarka alvedon, panodil och ja alla värktabletter som finns. Kanske ska leta i Julias väska? hon har hela apoteket i väskan :D haha!

Vet att jag egentligen inte borde sitta här, borde plugga faktiskt. Förhoppnigsvis så kan jag det mesta, kan passa på att plugga i badet. Börjat bada som fasen, men det är mys och varmt. Precis det jag behöver nu!
Skriver nog mer ikväll :)
Pöss!

känner att sommar skulle sitta perfekt!


Sovmorgon

Sovmorgon idag då som sagt! Börjar klockan 10, ska ta 10 över 9 bussen och se ifall den är i tid. Bussarna till stan från Deje brukar ju inte vara i tid direkt .. hatar värmlandstrafik lite :)

Har egentligen inte tid att sitta här och skriva men jag gör det ändå ;p ska snart ta och dra på mig ytterkläderna och dra ut. Fast inte riktigt än!
Superduper dryg dag idag, slutar vid halv 5. Men jag vet inte om vi kommer göra det idag? :s ska stå och kolla på när folk hoppar i isvak eller nått.. kul eller? kallt ja! Har börjat få nysattacker också, är nog bäst att inte hoppa i ändå .

Nä skriver nog mer när jag kommer hem om jag hinner, kanske ska åka till Daniel idag också. Måste dock plugga på prov :( uschamejja. Men aja, pusshej :)

RSS 2.0