JAG DÖR!

någon som har en liten sånhär till salu? vill ha en nununu!


Carry me, embrace me


SNÖ?!

Torsdag - Check!
Skönt att ha dagen gjord, slutade lite tidigare så jag och Milla hann med bussen. Allt tack vare att man inte tagit någon rast :) Vääldigt skönt att vara hemma, tycker skolan blir lite jobbig ibland. Speciellt när man sitter på en lektion och inte har någonting alls att göra i ungefär 2timmar!

Halv 7 idag åker jag, mamma och Carina iväg till cyans grejen, många som förmodligen inte vet vad det är. Men iaf, det är typ en samling med ett medie. Som kanske kan få kontakt med någon som har gått bort eller vill berätta någonting för någon i publiken. Förra gången jag var med på det så blev jag skräckslagen såfort någon sa någonting som liknade en beskrivning på någon. haha, inte lätt hela tiden!

Måste bara tillägga innan jag slutar skriva att jag hatar vädret idag. Det var typ sol imorse, eller ja inte ens typ utan det var det. Sen bara pang, vad kul att det snöar!! :DDDD eller?
Hejssvejs!


Hmm, random bild.


SOON

Och klockan börjar närma sig 10 och då är det dags att sova för min del, har börjat lägga mig ganska tidigt. Tycker det är bra även om jag inte somnar, då vilar man ändå liksom.. genom att bara ligga haha logiskt.

Text och mekom imorgon, slutar ungefär 3 imorgon eftersom vi inte har något klassråd och har ställt fram mediekommunikationen. Så den börjar tio i 1 i think!
Tycker veckan har gått skapligt fort än så länge och det är bara 3veckor och 2dagar kvar i skolan fram tills lovet. Eller går vi på fredagen v.16/17? :o isf bara 3veckor och 1 dag :D Aja det spelar ingen roll, inte jättelänge kvar iaf! Rätt va det är så är det sommarlov :)

Ska hoppa i säng snart, ska jämt bara kolla läget på facebook först!
Goooodnatt!

Onsdag

Wellwell, slutade tidigt idag vilket var skönt. Har nog aldrig varit så trött som idag. Fortfarande huvudvärk och sömnproblem och det påverkar ju självklart hur jag arbetar i skolan, känner mig inte effektiv för fem öre. Slutade med att jag la mig och sov när jag kom hem, sov i ungefär 2timmar och jag känner mig inte ens utvilad? Knäppt dedär.

Tur att dagen inte är så lång, slutar ju vid 12. Imorgon blir det nog lite kämpigare men det får väl gå ändå. Har inte direkt mycket till val! Efter skolan ska jag, mamma och Carina på cyans igen. Var ju på det en gång förra året och det var faktiskt väldigt intressant. Och självklart är jag som mamma och tror på det övernaturliga och änglar, osv. Man kan ju inte ro för över vad man tror över så.

Såg att Julia skrev på facebook förut att man vill träna, men man hittar bara inte motivationen eller orken för det. Känner exakt samma sak! Sen har man ju tur genom att ha världens sämsta immunförsvar och blir sjuk 24/7. Men jag ska faktiskt försöka få igång träningen, men det behöver ju inte gå till överdrift att man ska gymma varje dag direkt. Räcker liksom men en eller två springturer i veckan med promenader? Så ska försöka börja med det :)
Men nu ska jag kila, hare gött!

blev riktigt sugen på en såndär kaka när jag kollade på den här bilden, träningen kommer gå bra!


Goodnight

Dag 24. Den ultimata dagen med fem valfria människor.
Den ultimata dagen skulle nog vara att dra iväg med de människor jag tycker om mest, ni vet vilka ni är så det behöver jag inte nämna. Skulle vara hur mysigt som helst att kanske åka till någon nöjespark, festival eller nått kul!

Dag 25. Dina tre favoriträtter

För det första, tack för den. Kan inte välja men.
1. Stek med sås och spagetti
2. Simlpa stuvade makaroner och falukorv
3. Då måste jag nog säga fläskfilé


Ska ner och kolla på något program nu som mamma var upprymd över att se, sen blir det allt sängen. Ska ta och försöka somna i tid, eller ja.. sömnproblem igen ♥ Jag orkar det inte!
Natti!

Värdegrundsdag

Har huvudvärk konstant, och det hjälper inte ens med värktablett hela tiden. Tror jag gick till skolan lite för tidigt, är det normalt att ha huvudvärk i två veckor, varje dag, hela tiden? :(

Aja, tisdagen är gjord nu iaf. Råkade åka hemmåt liiite tidigare, men det gjorde inte så mycket! Var en ganska bra dag ändå, chill om inte annat. Pratade lite om sexuella läggningar osv på en föreläsning. Och sen någonting annat på en annan, typ om man är som en egoist eller om man bryr sig kring människor och samhället runt en. Samt också hur man var som människa mot djur och växter. Ifall ni ville veta!

Sista onsdagen imorgon som jag slutar 12 så det är lite tungt, men skönt att ha textkommunikationen är slut efter det :) Iaf denna läsperioden!
Har iaf städat och rensat mina två garderober, fick bort en papperskasse och en plaskasse med kläder. Så nu har jag lite mer plats :) Eller ja... nästan! Fortfarande proppat.
Ska kila ut på en promenad nu tänkte jag medans ändå solen är uppe!


snacka om att jag vill ha sommar :(


Sweet dreams

Börjar bli trött på att tjat och klag hit och dit, men aaajaaa.

Kollat på tv resten av kvällen och nu är klockan mycket. Ska förbereda en skoldag imorgon, dock har vi bara värdegrundsdag hela dagen = ganska chill. (tror jag iaf)

Sugen på att få någonting att göra under dagarna istället för att bara verka som en tjej som är tråkig och inte gör någonting. Men ibland funkar det inte så, och jag vill absolut inte att det ska vara så heller, men det bara är så. Antar att det blir så när alla har för mycket att göra för att ses eller att ens höra av sig. Livet äger..
Godnatt!


det där är jag imorgon! ^^,


Måndag - Check

Dagen började med att vakna av ett jävla alarm, fick butta till daniel så han vakna.. eftersom han inte verkar vakna av klockan! haha. Sen somnade jag om och sen vaknade jag igen för att åka till skolan, and i did.

Hade matte och fick reda på att jag var ett poäng ifrån vg på mitt prov, kändes jättebra faktiskt. Kändes inte som provet gick på det bästa sättet och såklart slarvfel som man alltid har. Menmen, det är awesome iaf! Hade engelska sen, redovisade my passion. Gick som det gick, men blev inte överdrivet nervös ändå. Bara att min powerpoint inte ville vara som jag ville, var för stor och tog bort bilder osv. Men överlevde ändå!

Sitter nu och kollar på lite tatueringar, är jättesugen och får också göra en. (har mamma och pappa sagt iaf.. men dom kan nog ändra sig.) men iaf, är ju ändå snart 18. Ville göra vingar först, för att symbolisera mormor och att hon har det bra där hon är nu och att hon vakar över mig/oss. Men vingar är så vanligt nu och jag vill inte ha något värsta mainstream -.- så jag letar på istället. Vill kanske ha en som symboliserar styrka eller kamp. Men hittar ingenting bra. Jag skulle aldrig vilja tatuera in någonting som inte har någon betydelse, ser ingen poäng i det. Just saying! :) aja, ska leta vidare nu!
Hoppas alla haft en bra dag!


har även funderat på något liknande väldigt länge.


osvosv

Dag 22 - Min första kyss
Haha ja, nu .. öhm ja! Första "kyss" snarare puss var på dagis. Då man hade killbaciller och så också så jag var ju i chock. Låg under ett täcke innan sovstunden skulle börja och när jag tog bort täcket så var det visst en kille över mig som pussade mig. Dock var väl inte jag med på det och pussa tillbaka ;) haha, lite småtaskigt av mig. Höll mig ifrån den killen ett tag framöver ;D

Dag 23 - Din favoritlåt/band/artist
Oh my, kan verkligen inte bestämma. Just nu är det väl
Sonic Syndicate – Denied
Sonic Syndicate – Turn It Up
Rise Against – Help Is On The Way
Dead by April – My Saviour
Soilwork – Nerve
Papa Roach – The Enemy
Trapt – Who's Going Home With You Tonight?
osv. kommer bli en väldigt lång lista om jag ska fortsätta haha.

Ni får en nygjord starred lista

(tyckte en stjärna passade bra som namn, höhö)


Daniel kommer snart hit, så det blir nog inget mer inlägg idag. Ska passa på att vara med han nu när vi inte kan ses under veckorna. Så det blir att ta sig tid när man verkligen har det!
Ska också passa på att gå ner och kolla hockey, fråga mig inte varför jag börjat kolla på det. För det vet jag inte ens själv! Öhm ja, det var väl allt för idag i guess.
Ha en bra söndag! ♥




one day

Godmorgon! Sov som en stock inatt, måste varit för att jag hade nybäddat och nystädat. Inte konstigt jag fick nysattacker stup i kvarten!

Sista lediga dagen idag, helgerna går för fort. Men ska trösta mig med att det bara är 4veckor kvar i skolan, och det kommer förmodligen att gå snabbt! Daniel kommer iaf idag, sover här tills imorgon. Vet dock inte när han kommer, tänkte ta kvart i ett bussen men haha han sover så..
Ska ner och äta lite nu och borsta tänderna osv, puss!

Dead by April – Promise Me - 2010 Acoustic Version

Earth hour

kom fram till att earth hour är ganska mysigt. Jag tände ljus och satte på ipoden som helt plötsligt bestämde sig för att fungera igen och sen spelade jag lite gitarr. Verkligen hur mysigt som helst.

Paramore - My heart
I am finding out that maybe I was wrong
That I've fallen down and I can't do this alone
Stay with me, this is what I need, please?

This heart, it beats, beats for only you
My heart is yours

Avril Lavigne - Tomorrow
I don't know how to feel,
tomorrow, tomorrow,
I don't know what to say,
tomorrow, tomorrow
Is a different day


Gimme a little time,
Leave me alone a little while

Rise against - Injection
There's a light turned off inside your heart
Can you remember what it's like to care?
Knees are weak, hands are shaking, I can't breathe


The sounds - Night after night
It all seemed perfect
But there are moments when I feel nothing at all
Same as always
Now it's repeating itself all over again


Tears are coming, and years are going
I hope we'll learn something

Dead by april - Losing you

All I have is you
It is all that I'm breathing for
All I need is you
Now I can't make it through

You were there protecting me
So cold, so alone


...

Blir la ensam inatt ändå, men jag börjar bli van! Ska försöka få upp humöret, var faktiskt till skivtjärn förut och körde bil, gick jättebra! Även om jag åkte och det var halt. Backade lite också och fick inget kärringstopp! Jag är så jävla bra.

Börjar bli ganska trött så får se hur länge jag blir uppe, känns tragiskt att gå och lägga sig runt 9 en lördagskväll ..
Hejs!


KLAR!

Update: NU blev jag klar med mitt rum och det är fan jobbigt att städa.

omnom

Hemma från affären och mamma köpte sura och söta björnar till mig, haha ni vet dom som man åt när man var mindre!
Ska ta och städa i rummet nu, helst seriöst det är damm överallt! Önska mig lycka till!


Lördag

Ska åka upp till affären nu med mamma och handla lite! Match klockan 3, hockey då! Färjestad - AIK fortfarande, hoppas på ännu en vinst :) Efter det ska jag nog ta och cirkulera lite med bilen. Sen händer det inte mycket mer idag. Daniel kanske kommer ikväll, får se ..

Har ingenting att skriva faktiskt, life sucks typ just nu. Eftersom det inte finns någonting att skriva märks det väl att man har så tråkigt man kan ha? Eller?
Ne, hejdå!

Don't think you ever will see
Don't think you ever will know
How much I actually cared
About everything we shared

we♥it


Hej jag har tråkigt

Tumblr_lierqv3yyd1qbzlzbo1_400_large


4 dagar

Dag 18. Vad du åt idag
Hmm, först åkte jag till skolan och köpte en cola för att skölja ner en huvudvärkstablett och sen var jag pank så jag kunde inte köpa en macka. När jag kom hem så åt jag spagetti och fläskfilé med champinjoner och sen nu så har jag ätit 4små geishor! Mätt som en plätt.

Dag 19. En bild på det du senast köpte
Haha, ja nu får vi väl se vad ni menar med senast köpet. Antingen nått av dessa tre;


Dag 20. Topp tio över saker du inte får missa i livet

Jag kommer inte på en enda sak, men jag får väl inte missa att ta reda på tiden jag har innan jag blir vuxen.

Dag 21. Din första festival
Var peace and love förra året (2010) och det ägde och jag fick se bästa bandet någonsin! Fett värt.

Fredagskul... eller?

Verkligen random inlägg förut, glöm det!
Är på lite halvtaskigt humör, trött och jag vet inte vad det är. Känner mig bara så .. jag vet inte deprimerad. Har varit så i någon vecka nu, undrar verkligen vad det kan vara? Känner att jag inte mår så bra heller, kunde knappt spela gitarr förut för mina fingrar skakade.

Aja, var planerat att jag skulle ut och tjuvåka lite bil vid skivtjärn men det blev inte så eftersom det blev mörkt. Så kanske skulle ta det imorgon istället! Jag har faktiskt bestämt mig på att jag ska gå den där kursen så jag faktiskt får börja övningsköra under påsk, jag är nog den drygaste personen någonsin på att ta tag i saker. Eller ja, inte bara mitt fel. Dryg familj.

Vet inte vad som blir under kvällen, ska väl bara vara hemma och så! Suger att det inte går nått bra på tvn heller, haha hej jag är en utstött tjej låter det som!
Ska kila nu, puss!


Saknar piercing lite smått ändå, borde inte göra det. But still, i do.


Bara random

Sitter och tänker lite, lyssnar på mitt gamla favoritband med namn My chemical romance. Jag var verkligen nörden nummer 1. För ett år sedan skämdes jag verkligen att jag gillade dem, egentligen förstår jag inte varför? Bara för att alla sa att det är ett emo band? För att jag var emo? För det första nej jag var inte emo, emo är en musikstil som står för emotionell hardcore. (Men hur mycket det än flög fram och tillbaka kunde människor tydligen vara emo, de som lyssnade på den musiken och de som skärde sig. Tycker det är kul hur människor är, och de som skärde sig för att de ville vara emo? haha tragiskt.) För det andra så var de bra. Åtminstonde de gamla albumen, även om jag knappt lyssnar på dem nu så tycker jag inte om deras senaste album. Förutom SING.

Egentligen förstår jag inte varför jag pratar om det här? Varför pratar jag om det här?
Antar att My chemical romance var det band som stod mig närmast om hjärtat som fick mig att må bra ändå, trots det som nyss hänt. Och det fick in mig på rätt spår igen, både med mig som människa och musikstil. Och jag tror att många har upplevt det, "överlevt" tack vare musiken. Ja den betyder så himla mycket för nästan alla människor som är på jorden. Jag undrar vad jag skulle varit utan musiken, hur skulle jag vara idag då? Absolut inte samma person. Det skulle ingen!

Som jag skrev förut så vet jag inte varför jag skriver om det här och varför jag kan skriva så himla mycket om det? Bara kommer och ja, jag vet inte allt. Men ska inte prata på det nu, glad musik på g för nu är det helg och jag bara måste till p&l!

Sing it for the boys,
Sing it for the girls,
Every time that you lose it sing it for the world.
Sing it from the heart,
Sing it till you're nuts,
Sing it out for the ones that'll hate your guts.
Sing it for the deaf,
Sing it for the blind,
Sing about everyone that you left behind.
Sing it for the world,
Sing it for the world.


Även om inte tårarna kommit än

I just really need a hug right now

4008725599_4e89fa9e96_z_large

Your gone!
Your gone!

Your body's cold

Hope is lost, I can't let go
Can I die with you,
So we can never grow old

I hope you've finally gone,
To a place where you belong

Allting för dig

Hemma från skolan och är trött, åtminstonde gick bussresan hem skapligt fort och det har varit skapligt fint väder idag.

Händer inte så mycket just nu, ska kanske snart åka ner till minneslunden. Idag är det 4 år sen mormor dog, saknar henne obeskrivligt mycket. Och jag vet att man inte alltid kan hålla sig på topp, även om jag vet att det är det hon vill. Men ibland orkar jag inte gömma min trasiga sida, vet inte vad jag ska ta mig till ibland. Men jag försöker, försöker för din skull mormor. För jag vet att det var det du gjorde ända in till slutet. Jag älskar dig ♥


Normal

Pappa är fullkomligt normal ... sitter vid köksdbordet och äter så gav jag honom en gaffel för att han skulle ta kyckling.
Jag: Här!
Pappa: Tack!
en minut senare...
Pappa: Hair, vilket hår?

Han menade alltså att här och hair lät lika. haha fick mig ett gott skratt där faktiskt.

Jessica kommer hem sen och vi ska ha filmkväll så vi ska gå upp och köpa frukt och så sen :) Mys! Annars händer det inget fram tills dess! Tjarå!

Home sweet home

Tack gode gud att jag slutar tidigt på onsdagar, hade inte orkat vara kvar i skolan alls annars. Är verkligen så skoltrött man kan bli! Fick ångest när jag gick där i de fula korridorerna och veta att jag kommer att spendera ett år till där. Men när jag väl börjar jobba tänker jag väl tillbaka och vill aldrig mer lämna skolan. Tänk vad annorlunda man tycker om saker man vet man inte kan få/ha. Alltid så, varenda sak det kommer till.

Torsdag imorgon och jag ska till skolan igen, gick skapligt bra idag bortsett från lite nysattacker och huvudvärk. Men aja tillbaka till torsdag, textkommunikation och mediekommunikation. Slutar halv 4. Det är lyx jämfört med att sluta fem ska ni veta!
Nyss käkat lite, är fortfarande hungrig. Ska nog kolla igenom kylskåpet igen eller baka något. haha onyttigast i världen om jag bakar igen.
Pusshej!

vill bara ha morgondagen gjort. orkar inte.


Hockey

Har spenderat kvällen till att laga mat till mamma och pappa som jobbade över lite idag, sen så har jag också kollat på hockeyn. Tog en liten paus och gick upp till rummet och datorn för att se ifall något hade hänt. Självklart är allt dött så det har inte hänt värst mycket!

Ska snart kila ner och kolla slutet på matchen, färjestad möter aik för första gången och så är det bäst av 7matcher. Hoppas det går vägen för färjestad. Dem spelar faktiskt ganska bra idag :) Men aja, tänkte bara slänga in ett litet inlägg sådär innan läggdags. Försöker med skolan imorgon mot mammas vilja ändå, men det ska nog gå bra! Leva på panodil gör jag ju redan så!
Nej blir att gå ner nu!

M - U - S - I - C

Rise Against – Help Is On The Way
All That Remains – Hold On
Adept – No Guts, No Glory


USCH

Dag 17 - En bild på dig idag och vad du hade på dig
Haha näni! Det får ni inte, jag ser hemsk ut nu speciellt när jah är sjuk! Kan säga såhär, osminkad, oplattat hår, känner mig allmänt äcklig och går runt i mjukisbrallor, t-shirt och fliströja ..



Tog mig en liten promenad vilket jag ångrade när jag kom fram till ställena där inte solen hade varit än. Snacka om vattenpölar och där gick jag med mina tygskor med hål i. Kom hem sen och var en aning blöt om fötterna. Som tur var så var inte vattnet så kallt så det spelade nog inte så stor roll ändå.
Imorn har jag bestämt att jag ska försöka ta mig till skolan, ska ju ändå bara text och så slutar man vid 12 så jag får stå ut. Orkar inte få en jävla massa frånvaro.

Har allmänt tråkigt nu också, alla pratar på att de är ute i solen men vafan det blåser ju hur mycket som helst? Så nej jag håller mig inne!


Dead

Fortfarande död av förkyldning osv, fick bli hemma idag igen annars hade mamma nog slagit ihjäl mig! Nyss vaknat så ska ringa till sjukanmälansaken och så :p

Fick mig knappt någon sömn inatt heller, undrar vad det är för fel? Kanske är för att det har varit fullmåne och så nu, brukar få problem att sova då ibland faktiskt. Aja, ska kila neråt och ta mig frukost och knarka lite :)
Pusshej!

fan det var längre än jag trodde! haha


nanana

Dag 15 - En person du vill träffa just nu
Nae, det får bli två personer. Och så säger jag såhär att jag saknar att umgås med Robert och Rasmus!

Dag 16 - En dålig vana du önskar att du inte hade
Haha jag rapar väl kanske lite för mycket och för... manligt x)


Just ätit lite mat, skönt att få nått varmt åt halsen. Som det ser ut nu blir det ingen skola imorgon heller, men det som suger är att vi har en så lång dag imorgon som kommer bli jobbig att missa. Tisdagarna nu är de gamla torsdagarna, vi har gått in på läsperiod 4 nu förstår ni. Eller ja, den började idag!

Men aja märks hur det blir imorgon, inatt kommer jag nog sova som en stock och så kommer jag nog spendera kvällen framför tvn!
Hejs!


Panodil <3

Godmorgon, töligt jobbig natt jag har haft.
För det första snorar jag som fan, såfort jag nyser och hostar rinner tårarna ur ögonen. Lever på panodil och låter som en jag vet inte vad, tack vare att man hostar som en blådåre. Är öm i mina leder typ så det gör ont. Och jag tror jag dör :( För det andra känner jag mig som en kille som är sjuk. Blev iaf hemma från skolan idag.

Igår hade jag tänkt att åka till skolan eftersom jag satt och försökte och fick ihop my passion redovisningen. Men det lönade ju sig? Eller? Aja ska ringa och sjukanmäla mig och sen ska jag lägga mig igen, blev inte allt för mycket sömn inatt. Men det var tur att jag hade Daniel här så jag kunde hålla någon vaken ;D höhö
Natti!


Sick like a dick

Godmorgon!
Mer sjuk idag kan jag lova, vaknade imorse och hade knappt någon röst. Pratade som Julia mer eller mindre, mina mediabrudar förstår iaf då hur jag låter. haha, men det går upp och ner, ibland låter jag halvt normal och ibland får jag inte fram ord. Knepigt dedär!

Får se vad som händer idag, ska väl ta det lugnt och arbeta på "my passion" som vi ska ha i engelskan och ska redovisa imorgon. Men med min röst idag funkar det verkligen inte. Ska iaf skriva om musik och sen typ festival eller nått, vet inte :( har ingen passion! x)
Sen så kommer Daniel hit sen ikväll också, mys :)

Ska göra något vettigt nu, har inte riktigt bestämt vad det är. Ska nog dö i sängen med min huvudvärk och snuva ett tag till.
Puss!


Just chillin'

Halvt bakis och börjar verkligen bli sjuk! Känner att jag inte kan göra förhastade rörelser utan att huvudet säger ifrån, sen vaknade jag imorse av att jag hade ont i halsen. Hostar lite smått och sådär, jätteroligt.

Har fått igång elen på mitt rum igen, känns bra (som min mattelärare alltid säger) och ja, småstädar lite eftersom en viss pappa tycker om att lämna all dret mitt i rummet så man får hoppa sig till saker. Det bästa var ändå när jag bäddade min säng, att han lägger skruvar och spikar där? Hur långt tänker man då?
Aja gör framsteg iaf, fått undan lite! Ska ta och fortsätta nu tillsammans med In Flames

Tänkte dö framför tvn snart, ska bara röja undan det sista!
Ha en mysig lördagskväll :)



Här är lite bilder från igår, och den där drinken (piggelindrink) blev vääldigt populär och all piggelin tog slut haha!

Piggelindrink
Piggelin
Sprit
Sprite

Yesterday and today

Gårdagen var bra, men jag var duktig och tog det lugnt så jag mår bra idag! :) Suger dock att min kamera blev helt handikappad efter att den fick bada lite :/ den är seg och dampig. Men jag har nu inget internet eller ja.. ingen el över huvud taget i mitt rum för att pappa håller på så blir inte så bra med uppdatering! Och sen nu har jag bara en dörr in till mitt rum! Äntligen!

Jättefint väder idag också, satt ute lite förut men jag blir ju aldrig brun i ansiktet så ah. Funderar på att ta mig en promenad sen, röra på fläsket lite! Kanske ska börja träna 24/7 eller vad säger ni? Julia, Milla, Hannah och Sabina? ;)
Inget mer att skriva just nu, puss!

And party and party and party

Hallådär!
Nyduschad och ska snart börja blåsa håret, ikväll är det fest som står på schemat :) Med bästa mediabrudar, daniel och patrik :) Tror det kommer bli super!

Åker in till stan med kvart i tre bussen så möts alla i där så vi kan fixa lite smått och gott för ikväll. Blandannat en sladd så vi kan lyssna på musik i högtalarna, lite godis och glass säkert också. Sen tar vi bussen mot hammarö och köper en varsin pizza :D

Men påtal om igår kollade jag och mamma på Sanctum, och jag tyckte verkligen att den var jättebra! Många som har olika åsikter om den bara. Men jag gillade den iaf som sagt! Fick lite panik och så när de var i smala grottor och kröp, så det var en film man blev lite småstressad åt.
Aja ska inte skriver mer just nu iaf, ska börja fixa lite småsaker.


såhär kul kan man faktiskt ha

Resultat av övertrötta mediaelever på en mediekommunikationslektion (dock inte i tingvallahallarna..)
Jag, Julia och Milla har målat så fint så fint att det inte går att beskriva det med ord, jag blir alldeles tårögd såfort jag kollar på den... tårögd p.g.a asgarv såklart!


Sanctum

Sitter och väntar på att mamma ska äta klart, vi ska snart lägga oss i sängen och kolla på Sanctum och se ifall den klarar av mina förväntningar!

Är iaf jävligt trött så sent i säng lär det inte bli, men innan dess hinner jag nog slänga i mig en muffins eller två! Gjorde det igår och dom blev heeelt perfekta! :D Tänkte bara ifall ni ville veta det ;) Peppar iaf imorn, och millisvanillis du måste komma! Om jag så måste släpa med dig :D

Ha en bra kväll och morgondag i skolan, jag hade tänkt sova såå skönt så jag ska tänka på er! Nej förlåt att jag är taskig, känner mig bara helt värd den där lediga dagen.
Pusspuss!

Filmen är inspirerad av en dramatisk händelse som Andrew Wight skildrar. En dykargrupp beger sig till Papua Nya Guinea för att undersöka de oåtkomliga undervattensgrottorna. De befinner sig hundratals meter under marken, men under deras verksamhet i grottorna bryter en tropisk cyklon ut. Dykarna blir fångade i det stora grottsystemet och tillsammans ska de försöka leta efter en väg ut.

HELG!

Massaledsen för dålig uppdatering, har varit mycket i skolan. eller ja, kanske inte mycket men väldigt långa dagar. sen så har jag inte mått så bra och ja, allt har bara varit jobbigt typ!

Imorgon är det iaf fredag och jag är ledig imorgon, eftersom jag kommit soppas långt på min rapport i svenskan så skulle jag få vara hemma och arbeta med den och öva inför redovisningen på fredag. Skulle annars åkt in till skolan för att ha svenska i en timme och dryga bara.
Men ska in till stan imorn ändå, ska hem till Julia för vi ska fira att Hannah har fyllt år och det blir nog allt lite onyktert. Hur awesome som helst! :D


ska ta igen dedär dagarna jag började på nnu!

Dag 10 - Något som får dig att må bättre
Finns mycket som får mig att må bra, men om jag ska svara på frågan så är det familj, vänner och musik!

Dag 11 - Dina rädslor
Då ska ni få reda på att jag har världens fobi för grodor/paddor. Kan knappt se en utan att börja gråta, haha det är extremt. Sen är jag självklart rädd för att förlora de jag tycker om!

Dag 12 - Något du saknar
Något jag saknar är att spendera tid och att få träffa min mormor, det är helt sjukt vad jag saknar henne.

Dag 13 - En låt som får dig att gråta
My Chemical Romance – Cancer jag vet att det är MCR och så, men lyssna bara på texten. Det väcker så många jobbiga minnen att jag inte kan hålla tårarna tillbaka.

Död

Ledsen att jag inte skrev igår, hade knappt någon tid. Kom hem och åt och slängde mig i duschen och packade snabbt och åkte direkt till Daniel. Påvägen dit stannade jag på busstation i ungefär en kvart, på den kvarten höll jag på att få en gitarr i huvet av en alkoholist. tackdär. blev lite smårädd och gick ut.

Sov där inatt iaf, kollade på Up också, den var helt okej och söt :)
Men ah idag har jag varit i skolan och skrivit ett yrkesreportage och sen så hade jag hål i knappt 4timmar för att vänta på omprovstiden så jag kunde göra en engelska reading uppgift som jag missade. Det var ganska drygt faktiskt.

Nu är jag hur trött som helst och ganska nyhemkommen, så jag orkar inte skriva mer. Blir nog mer imorn eller nått. Känner att jag börjar komma in i den där jobbiga perioden som kommer 2-3gånger om året. Får se hur bra jag kommer igenom den nu.
Hejdå!

@ home

Är hemma, men om ni undrar kom jag hem halv 5, jag och Milla råkade gå ifrån lektionen några minuter tidigare (a) Har varit en smådryg dag, men när måndagen väl är gjord så känner man inte lika mycket ångest över att ha hela veckan kvar. för nu är det bara 4dagar!

Tror jag börjar bli sjuk eller utmattad eller någonting? Har börjat blivit skakig och om jag suttit för länge känns det som att mina ben inte orkar bära mig. Lite oroande faktiskt.

Imorn är det iaf tisdag, då planeras det matteprov som jag tänkte kolla på lite ikväll bara för jag är så duktig!
Men har inget mer att dela med mig av, menmen hare gött!

Kör mys de sista timmarna

Idag har jag faktiskt fått ganska mycket gjort, började med att läsa ur boken och vilken känsla det var. Sen så tänkte jag göra lite matte, men jag fattade det inte så bra och vet inte om jag gjorde fel så jag sket i att fortsätta. Bara dumt att lära sig fel och göra det på provet när jag kan fråga om det imorgon. Efter det gick jag och skrev lite mer på rapporten så den är snart klar! :)

Resten av kvällen kom grannen över och så intervjuade jag henne och renskrev det efteråt. Så ja, ganska stolt över dagens insats ändå. Eller ja helgens över huvud taget!
Daniel är påväg hit nu, och han fick sitta ute och vänta i mer än en timme på att få komma hit så jag lovade han att vi skulle kolla på en film som han tjatat om att se jag vet inte hur länge! haha. För det är så intressant för er att veta ;p men aja! Gött med sovmorgon imorn så jag inte behöver lägga mig hur tidigt som helst, för det kommer jag ändå inte kunna!
Men hare gött! :)

i brist på bilder ...


Matte!

Dag 9 - Denna månad

Okej, det är mars. och det borde vara påväg att bli vår nu men istället så fortsätter det att snöa. Har en orsak till att hata mars. Men jag antar att jag ska skriva om min månad? Så, den har tillbringats i skolan och har också haft lov som gick för fort. Har min första engelskalektion imorgon efter 3veckor och det suger. Annars är det inget speciellt med den. 


Nu ska jag börja plugga lite matte om det går vägen!

bullet

Sista dagen i veckan, söndag. Alltid lika okul som alltid, men ikväll kommer Daniel och jag tror jag ska tvinga honom att hjälpa mig med matten! Ska ta och kolla på den snart.
Känslan att ha en bok på 320sidor, och sen att läsa "sista kapitlet" och komma till sista sidan, är underbar. Känns som freedom! haha

Sitter och knarkar Bullet for my valentine. hur jävla bra kan man vara egentligen? de ligger på toppen med lite andra band/artister.
Bullet For My Valentine – Tears Don'T Fall
Bullet For My Valentine – All These Things I Hate [revolve Around Me] [album Version]
Bullet For My Valentine – Bittersweet Memories
Bullet For My Valentine – Your Betrayal
Bullet For My Valentine – Pretty On The Outside
Bullet For My Valentine – Road To Nowhere
Bullet For My Valentine – Say Goodnight
Bullet For My Valentine – A Place Where You Belong

Dessa låtar får 10/10, så jävla bra.

Life Goes On


some music

Papa Roach – Forever
Sonic Syndicate – Turn It Up
Soilwork – Nerve
30 Seconds to Mars – Hurricane
Joakim & Joel – Ser jag tjock ut i den här?
Billy Talent – Surrender
The Used – The Bird And The Worm

nanana

Dag 8 - Något jag ångrar

Egentligen ångrar jag jättemycket saker, men jag kommer nog inte på en enda nu som jag vill berätta om eftersom att jag också skäms över det. Men en sak är säker, jag lärde mig något av det och det är väl det som är huvudsaken?



Är sjukt trött och börjar verkligen bli förkyld, inte så peppande kanske. Har jävligt tråkigt också, och att sitta och läsa en bok hela tiden är lite utråkande så jag behöver lite variation.
Har spelat tetris på facebook, gick asbra i början sen började folk bli bättre och bättre så det blev svårt och stressigt! :( så jag ville inte spela mer haha.

Får se vad som blir ikväll, jag funderar nästan på att mysa framför tv:n för det har jag gjort mig förtjänt av idag faktiskt!

LÖRDAG

Lördag idag då, och jag vaknade tidigt och nu sitter jag här och snorar/nyser. Var med mamma ut en sväng imorse och vi bara satt i solen och det var verkligen jätteskönt, och nu tror jag helt seriöst att snön är slut och det kommer bli vår! Det känns verkligen som det.

Var så himla duktig igår att jag inte vet vem jag är längre typ.
Läste 100sidor i svenska boken så det är bara halva kvar
Skrev ungefär allting om Selma Lagerlöf så det är bara lite kvar på rapporten, skriva typ en sida till om annat.
Gjorde ett övningsprov i matten.
Hann klart med multimedia uppgiften som ska vara inne om 2veckor.

somnade 1igår, det var då jag var klar med allt. Känns så himla skönt idag att ha lite ur vägen! Idag ska det pluggas lite mer matte och se ifall jag kan börja förstå det vi inte gjort på länge för det gick inte bra igår. Sen ska jag intervjua min granne och sen läsaläsaläsa. Har ändå inget annnat för mig, lika bra att plugga då liksom. Pluggis! haha
Ha en go lördag!

183465_1580188107515_1320032429_1240565_4684118_n_large


May the force be with me!

Nu har jag i princip skrivit klart om Selma Lagerlöf iaf, orkar inte ta sekeltiden idag. Ska snart gå ner och göra lite matte och sen resten av kvällen kommer jag spendera med boken Huckleberry Finn! Känner mig jävligt effektiv faktiskt, vill bara ha allting ur vägen. Samtidigt vill man ju ändå prestera så bra som möjligt, men det är ju helt impossible när man har massadret. Blir att man stressar igenom en sak bara för att hinna klart med allt. Menmen, känns bra att börja någonstans iaf.

Pappa är uppe och köper en liten choklad till mig, det räcker för min kväll. Men önska mig lycka till med matten för  det kommer verkligen att behövas hörrni!


Dag 7 - mitt favoritminne

Jag har nog hur många favoritminnen som helst, men det jag verkligen kommer ihåg just nu.. är när jag såg A day to remember live på p&l, det var mitt favoritband just då. Jag tycker ju fortfarande om dem, men det kommer lite och går i perioder. Men som sagt många favoritminnen, som typ när man klev ur planet och var på usa:s mark, gick ut i solen och såg palmer och allting var helt underbart. Hela den resan var underbar ♥

Plugghelg

Nu är fredagen gjord vilket innebär helg. Dock blir det inte så mycket helg för mig, för jag har skolarbete att göra hela helgen. Det räcker inte med att gå från tjugo i 9 till 5 tycker de på skolan, utan man ska plugga ihäl sig och lägga allting samtidigt.

Idag ska jag iaf skriva lite på reportaget, läsa lite svenska bok och börja ta reda på fakta om sekelskiftet och selma lagerlöf. Imorgon ska jag göra en intervju på kvällen och under dagen hade jag tänkt att plugga lite matte och läsa yttligare i svenska boken. Så det blir en plugghelg.

Dagen gick ganska fort ändå, blev lite jobbigt på slutet när man försöker jobba med det går inte för alla i klassen ska verkligen prata i mun på varandra och kan aldrig vara tysta. Fick lite damp och gick ut i korridoren de sista 20minutrarna. tack och lov!
Ska börja nu, sen blir det väl lite små breakar emellanåt, blir jobbigt att sitta hela tiden faktiskt.
Puss!

Tumblr_lh9aqstcbt1qb8ikqo1_500_large

kommer sluta såhär om det blir ännu mer att göra, eftersom att vi bara får mer och mer att arbeta med.


dryg, drygare, drygast

Heelt okej att sluta lite efter fyra istället för fem, vi ska börja på ett projekt i mediekommunikationen och jag tror att det kan bli jättebra! Och för en gång skulle kunde man iaf jobba med de man ville, tack Ola!
Förmiddagen bestod av att sitta på en stol och lyssna på en kille som berättade om yttrande och tryckfriheten i tre timmar. Kunde vart drygare.. eller?

Nu sitter jag iaf hemma nyduschad och mätt. Daniel kommer hit ikväll så det blir inte direkt så mycket bloggande, hade tänkt läsa lite mer i min svenska bok också. Så jag blir klar med den någon dag snart framöver. Har så himla mycket just nu som ni förmodligen märkte igår. Men snart är lite saker borta, förmodligen efter nästa vecka då jag ska skriva klart yrkesreportaget, ha matteprov och engelska hörövning. Och läsa bok på det!


Dag 6 - Min vecka
Jag vet inte hur jag ska beskriva min vecka, ledig i måndags och från nudå tisdag-torsdag har man väl jobbat på som vanligt i skolan och sen när man kommit hem inte gjort någonting speciellet eller minnesvärt allt. Så veckan kunde väl varit lite roligare :p nästa vecka kommer iaf bli niice @Julias place :D höhö

Nej men nu ska jag kila!
Puss!

Just nu tar skolan över mitt liv

Yrkesreportage (göra intervju och skriva klart den hemma)
Textprov
Engelska hörövning
Engelska muntlig redovisnig om "my passion"
Läsa engelska bok + redovisnig
Läsa svenksa bok eventuellt se filmen också. Redovisning på den +fakta om författaren
Rapport om sekelskiftet och Selma Lagerlöf
Matteprov nästa tidag

Veckorna fram till påsk kommer bli såå roliga.. Nu ska jag ringa min granne och höra om jag kan få intervjua henne till helgen. Sen så ska jag även på en utflyckt med mamma på lördag, som har med svenska arbetet att göra. Har hunnit pluggat lite matte idag ockå, känner mig mycket effektiv alltså. Fick en spark i röven när jag kom på hur mycket det är att göra. Önska mig lycka till allesammans!

I min väska

Dag 5

Egentligen har jag ingenting speciellt i min väska, det som alltid ligger där är stift, oftast någon penna, tender care (läpsyl) och skolmaterial. Inte så intressant kanske! Sen så packar ju man efter vart man ska också, men en vanlig dag så ser den ut som jag beskrev den.



Har precis ätit mat och mår inte så himla bra, någonting som håller på att läcka ut. Tror jag börjar bli förkyld. Sen dampar min mage hur mycket som helst :( Vet inte vad jag ska göra nu, men det märks väl! Stängde förövrigt skåpet på mitt finger förut, fick säga hej till plåster. Inte min tur dag, verkar inte vara min tur vecka över huvud taget!

Snösnösnösnö

Vad fan är det här? Snön ska förvinna nu, men istället vräker det ner hur stora snöflingor som helst. Är helt sjukt, och det ska fortsätta imorgon också. Skulle komma 1dec eller mer. WOHO! Älskar att det snöar och blåser mycket mer än vad det gör inne i stan. Aja det är helt sjukt iaf, ingen vill ha snö längre.

Jobbig kväll igår, kunde inte somna förns 12 så ah, efter att knappt sovit nått natten innan så ja, jag är jävligt trött idag kan jag lova. Ville verkligen inte gå upp imorse. Tur att jag slutade tidigt idag iaf, jävligt ovärd textlektion. Fattar inte varför vi inte bara kan få arbeta hemma nu. Vi gör yrkesreportage (en och en halv vecka på oss) någon som vet att det är omöjligt mer än jag? :D Men så vi satt bara och skrev frågor och sånt på lektionen idag, så ovärt.

Aja, blir iaf en tidig kväll idag. Imorgon slutar man ju klockan 17.00, taggar hårt!
Hejs!


Due date

Blev överlycklig förut, tänkte på att skidorna slutar när som helst så jag kunde kolla på tv nu iaf för inga åkte. Mamma är nörd på skidor och kollar på allt som går att kolla på typ. Så går jag ner, nej vad är det då? Då har hockeyn dragit igång igen och slutar säkert i slutet av maj. Jag som äntligen trodde att jag kunde få kolla på tv för första gången på flera månader, men naej. Så jag trösåt lite glass, är ju faktiskt fettis-dagen så det är chill!

Ska ta och kolla på Due Date nu, se ifall den är så bra som många säger!


Mitt syskon

Är nu på dag fyra och ska skriva om min syster!

Under hela min barndom har jag växt upp med min storasyster Jessica. Egentligen är det så att vi är inte helsyskon, men vi ser varandra som det ändå. Under hela min uppväxt har jag alltid sett upp till henne och kan inte mer än instämma idag. Är så himla glad att jag har henne, och det känns skönt att veta att hon alltid ställer upp och att jag kan lita på henne. Sjukt stolt över att ha henne som syster också. Men visst kan syskon bli pain in the ass sometimes. Men det hör till och det är bara sånt syskon gör helt enkelt! Och det kan jag leva med, för jag skulle inte kunna tänka mig att leva utan henne idag!


Tack för du finns och du ska veta att jag saknar dig, så det är bäst att komma hem snart!

Tisdag avklarad

Första skoldagen gjord, och den var inte lätt efter en mestadels sömnlös natt. Hade problem att sova och sen hade jag mardrömmar gång på gång. Vaknade si sådär 4gånger och somnade om efter en halvtimme så jag kunde varit piggare nu!

Var i skolan till tjugo över 4 och fick sluta några minuter tidigare. Hann självklart inte med bussen som går då utan jag fick ta kvart i 5 bussen som lukta skunk. Har hunnit äta mat och sen inte så mycket mer. Är som sagt ganska "nyhemkommen" och jag vet att jag inte vill tillbaka till skolan!

Ska ta och slänga mig i duschen medans det fortfarande är varmvatten och sen så ska jag söka sommarjobb och hoppas på att de kanske väljer ut mig, trots att jag inte har någon erfarenhet att rensa rabatter alls! Men ska inte hoppas på för mycket, turen brukar aldrig vara på min sida. :/
Aja, nu dusch!

Ångest

Gick in och läste lite på vänners bloggar och det uppenbarade sig att jag inte är den enda som inte vill tillbaka till skolan. Försöker intala mig själv att det är bara 7veckor kvar tills påsklovet drar igång, då kommer jag och tänka på att... det funkar inte, det är för länge!! Kommer få kortslutning i hjärnan innan dess. Peppar massa prov, inlämningar, fördjupningar och nationella ♥ Gud måste verkligen älska skolan och oss elever som snart ska bli framtiden.

Funderar på att sovstrejka och vara för trött för skolan imorgon, så kan alla göra det och så blir skolan inställd? Awesome idé tycker faktiskt jag! Men vi får ha med fika på matten imorgon eftersom vi kör ett extra långt pass inför matteprovet. Tror ni vi har någon fika hemma? Nej, jag får sitta där och äta min söta banan istället. Allt är på min sida idag :)
Pusspusspuss!



Btw, rolig händelse i lördags/söndags. Jag och Daniel skulle lägga oss och jag letade lite efter min mobil, ringde till den osv. Tänkte att den låg nere så det var chill. På morgonen när jag går ner frågar pappa mig om mobilen var lortig. Jag svarade va helt förvånansfull, varför ens fråga det? haha han hade hittat den i diskmaskinen på morgonen. Japp ren och fin var den, fast som tur var så hade vi inte haft igång diskmaskinen under tiden ;) Frågan är bara hur den kunde hamna där utan att jag märkte nått?

Min bästa vän

Jag fortsätter väl den där listan, och är på dag tre.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här, men jag anser att jag har många bra vänner. Vissa som vet lite mer om mig och vissa lite mindre, men det betyder inte alla är olika mycket värda. Utan det är bara det att vissa litar man mer på och vissa andra mindre. Men ska inte tjavla bort prat på det nu.

Det jag också anser är att ens pojkvän är ens bästa vän, förmodligen en person som vet nästan allting om dig, en person som du tycker om jättemycket och litar på. Jag menar, man delar ju så mycket med denna personen som man kanske inte alltid gör med sina vänner. Inte på samma sätt iaf. Det är i alla fall såhär jag tänker och jag vet att det inte bara är jag, har haft denna diskussionen förut och jag tror det är många som väljer sin pojkvän som en bästa vän, och jag antar att jag också gör det. Men bara för det betyder det absolut inte att ens vänner inte betyder lika mycket.

LAST DAY

Halleloja, nu är jag hemma och är jättetrött!
Hemma hos Daniel igår låg vi och dega och kollade på film, trassel och någon dålig film som Daniel älskade (ja det var en actionfilm och det sköts hela tiden.) inte min grej! Men trassel älskade jag, så himla mysig :D
Vi bestämde oss iaf idag för att åka till Bergvik för jag skulle kolla på väska, fast hittade ingen och Daniel köpte en ny innebandy klubba. Sen så åt vi god mat också, kebab alexander! 

Skriver lite mer senare, orkar inte just nu. Känner inte peppen på skolan imorgon, det drar ner hela mitt humör.
Hejdå!


Söndagskvällen

Åker snart iväg till Daniel, som tur var får jag skjuts av mamma och pappa. Har inte tillräckligt mycket på respasset just nu, har blivit mycket bussåkning denna veckan ändå. Dyrare blir det ju om man glömmer att byta månad på busskortet vilket jag gjorde. Orkade inte med att tjata med busschaufförerna så det var lika bra att betala!

Blev inget att vara med Hanna heller, fick knappt tiden till det. :( men vi tar igen det någon dag snart framöver! Men påtal om ingenting speciellt så är jag seriöst hur trött som helst, ska sova tidigt idag. Lika bra att vänja sig innan skolan drar igång igen, inte långt kvar nu! Vill helst seriöst inte, 1vecka hinner man knappt vila upp sig på. Även om lovet känts ganska så långt så har det varit fullt upp då och då!

aja, ska väl ta och börja packa lite.. Funderar på stan imorgon också, leta efter en ny väska och ja.. haha jag vill ju inte ha min längre, undrar varför? haha, det tar vi inte här! Ska nog ta en sväng in till Aqua och beställa klipptid också :) Hoppas det finns tid för det bara!
Ha en mysig kväll, puss!


älskar min nya mascara, synd bara att mina ögonfransar är helt fucked up just nu!

Jävla pepp låt

Sonic Syndicate – Turn It Up

Denied - Sonic Syndicate

There is nothing left for me
There is nothing left for you
There is nothing left at all
A wasteland of my mind
Don't think you ever will see
Don't think you ever will know
How much I actually cared
About everything we shared
Why the fuck did you lie then?
Why in hell did you bring me down?
Don't you realize?
No one gets out of this place alive

Hasn't been screaming all these years

Just to see the world crashing around me
Maybe this life is overrated
But I won't let the world burn around me

A situation like this, should never exist

Then why are we out of control
I see smoke from the eden fire
Watch it going higher and higher

You pulled me up from the dream

Let's compare scars you and I
You are always on my mind
I will never leave you behind
You broke my engagement to
Solitude, and made me threw away
The ring of retaliation

Maybe this life is overrated

But I won't let the world burn around me

A situation like this, should never exist

Then why are we out of control
I see smoke from the eden fire
Watch it going higher and higher

Hasn't been screaming all these years

Just to see the world crashing around me
Maybe this life is overrated
But I won't let the world burn around me

A situation like this, should never exist

Then why are we out of control

A situation like this, should never exist

Then why are we out of control
I see smoke from the eden fire
Watch it going higher and higher

A situation like this, should never exist

Then why are we out of control
I see smoke from the eden fire
Watch it going higher and higher

Sammanfattning av lovet

Jag anser att lovet hör till helgen, så det så! :)

Fredag 25/2 - Slutade skolan för 8dagar +helg. Hade redan saker planerat under dagen och det slutade med att jag Hanna och Kajsa gick till pizzerian och köpte varsin pizza och lite handboll på det :) Massamys dag!

Lördag 26/2 - Var en aning nervös och hade dåliga vibbar, förmodligen för jag visste att Jessica skulle till Indien mer eller mindre mot sin vilja. Saknar henne nu ♥ Annars hände det inte så mycket mer förutom att Daniel var här!

Söndag 27/2 - Började knarka Soilwork, tog en promenad i det finfina vädret och hade en allmänt dryg dag.

Måndag 28/2 - Var jag i stan med Julia, vi träffade också på Patrik en stund innan och efter. Bussen till stan krånglade som fan, bussen hem från stan hade punktering. Denna dagen sög.

Tisdag 1/3 - 1:a Mars och tiden gick jättefort. Var på hammarö nästan hela dagen, firade Hannah en dag för tidigt med goda chokladmuffins. Sen kom Daniel och mötte mig och vi gick hem till han, spenderade kvällen där :)

Onsdag 2/3 - Allt failade denna dagen, skulle ladda hem grey's anatomy men det var det absolut inte. haha porrfilm och grey's är ju. .. lika? ah nej, jag laddade faktiskt aldrig hem den ;)

Torsdag 3/3 - Hade världens mardröm och mådde jättedåligt efter den så blev mestadels en sömnlös natt. Men på morgonen var det bättre, började få lite vårkänslor och mådde allmänt bra :) Ville visst bli vuxen också och tog en tripp till Bergvik.

Fredag 4/3 - Spenderade hela dagen vid datorn och kollade på den "riktiga" versionen av Grey's anatomy, tycker det var över förväntanskull bra! Annars var det inte så mycket mer.

Lördag 5/3 - Under dagen vettefan vad jag gjorde, chillade i guess. På kvällen kom Daniel, pratade om hur vi började prata och vad vi tyckte om varandra i början och sånt. Haha så kul att höra sånt :) Det är allt tur att jag har han ♥

Söndag (Idag) 6/3 - Har ångest över hur fort dagarna har gått, hoppas att dessa 6veckor i skolan innan påsklovet kommer gå fort. När de väl är över så är det bara att stå ut den sista månaden innan sommarlovet, men såå jag längtar! Annars vet ni vad som händer för mig idag ;D

Min dag

Godmorgon, nu tänker ni vad gör hon uppe såhär tidigt? Då säger ja att jag har varit uppe sen klockan 9(!) för att Daniel var tvungen att gå upp tidigt för att spela match som han fick reda på igår :) Får ta igen tiden ikväll istället, hann ju inte ses så mycket. Åker iaf till honom ikväll igen!

Dag 2. Min dag
Idag ska jag som sagt till Daniel ikväll, sen är det planerat att leka lite med Hanna under eftermiddagen! Får se när hon vaknar. Det är alltså min dag, här har jag ingen energi åt att plugga matte. Även om jag vet att jag borde göra det .. lat_chey! 

aja, ska ner och äta kvällsmat och borsta håret nu, kom nämligen ut från duschen.. denna gången fanns det faktiskt varmvatten. Himmelrike!! hehe ska kila nu :) Puss!

Bild + presentation

Ja, det här är då jag. Marion Sjöberg som föddes i Karlstad den 24 Juli 1993. Bor i Deje med min mamma och pappa och även ibland syster som är lite på resande fot mellan olika hus.

 

Jag går på medieprogrammet på Sundsta/Älvkulle-gymnasiet och trivs jättebra med mina mediabrudar, dock suger skolan och schemat. När jag inte är i skolan är jag oftast hemma och sitter vid datorn. Nörd som jag är ;) Men datorn är bästa stället att spela musik på, så det är nog största anledningen till att jag sitter mestadels här. Om jag inte är hemma är jag förmodligen ute och går, eller är hos kompisar eller hos pojkvännen eller möjligtvis ute på stan. Det är beroende på humör och dag och sånt såklart :) Försöker annars att ta dagarna som kommer och räknar givetvis ner tiden tills jag blir 18 och får för en gångs skull dricka alkohol lagligt!

 

Detta får räcka som en presentation för er, förmodligen så hade de flesta redan koll på detta också!
Har hunnit med lite idag, handlat och lagat mat. (okej det var inte så mycket) Är proppmätt nu efter ett goott wienerbröd eller hur det stavas. Ehm ja,  väntar på att Daniel ska höra av sig så jag vet när han rör sig hitåt. Märks väl när det blir ;)
Puss!

Snodde Hannahs lista!

Dag 1. En bild på dig plus en presentation.
Dag 2. Din dag.
Dag 3. Din bästa vän.
Dag 4. Dina syskon.
Dag 5. Vad som finns i din väska.
Dag 6. Denna vecka.
Dag 7. Ditt favoritminne.
Dag 8. Något du ångrar.
Dag 9. Denna månad.
Dag 10. Något som får dig att må bättre.
Dag 11. Dina rädslor.
Dag 12. Något du saknar.
Dag 13. En låt som får dig att gråta.
Dag 14. Ett sista tillfälle.
Dag 15. En person du vill träffa just nu.
Dag 16. En dålig vana du önskar att du inte hade.
Dag 17. En bild på dig idag och vad du hade på dig.
Dag 18. Vad du åt idag.
Dag 19. En bild på det du senast köpte.
Dag 20. Topp 10-lista över vad du inte får missa i livet.
Dag 21. Din första festival.
Dag 22. Din första kyss.
Dag 23. Din favoritlåt/band/artist.
Dag 24. Den ultimata dagen med fem valfria människor.
Dag 25. Dina tre favoriträtter.
Dag 26. Din favoritsemester.

Lördag

Lördag ännu en gång då, har precis kommit ut från duschen typ. Älskar att vårat varmvatten funkar lite som det vill, jag duschade i kallare än ljummet vatten :( Älskar annars att duscha hett hett hett! Men det är bara att stå ut tills det vill funka normalt igen, inte mycket att göra åt saken!

Ska ner och typ borsta tänderna och så, funderar på att ta mig en promenad också. Ska bara vänta på att mitt hår vill torka.. Drömde förövrigt att jag var på semester i Spanien, i ca 2dagar och jag var jätteledsen för att jag inte hann sola nått. Haha kom hem lika blek som jag var när jag åkte dit. Det är nog en tjejs värsta mardröm tror jag ;p Men nej nu tänkte jag som sagt gå ner, kanske ska äta nått mer.. är så sugen på någonting. men vet inte vad :(
Ha en bra lördag! :)♥

Fredagssysslor

 

Har lekt lite på Ikeas hemsida, man kunde visst designa sitt rum. Tyckte det var lite kul, se hur jag vill ha det sen när rummet faktiskt är inrednings och målbart. Vill ha något liknande det här :) I liike it!

 

Klicka på den mindre bilden så ser ni bättre! :) Tycker att det skulle bli väldigt billigt i slutändan, eller?

Tråkigt?

Kan man ha tråkigare eller? Jag tror faktiskt inte att det är möjligt. Hatar allt med Deje, Deje suger.

Någon som har lika tråkigt som jag?
Någon som har tips på vad man kan göra?
Kontakta då mig, Marion Sjöberg!

ge mig sommar och fryksdalsdansen.
Detta året kommer jag precis hinna fylla 18, så kanske blir någon tur till öltältet ;)


Greys Anatomy

Ganska värdelös fredag faktiskt, har praktiskt taget suttit och kollat på greys anatomy hela dagen. Denna gången var det rätt ;) haha.. Men det är iaf sjukt bra, och jag är efterbliven och inte kollat på det innan. Alltid så jäkla seg med grejer. Men nån ska väl vara det också!

Är superduper mätt nu, har ätit fläskfilé och omnomnom vad gott det är. Väldigt mäktigt också! Aja käkade precis och nu sitter jag här och lyssnar på Papa Roach och bara längtar till sommaren. Det pirrar i magen när jag tänker på peace and love och jag bara måste dit.
Här är förövrigt listan man bara måste ha! Peace & Love 2011

Ska inte slösa mer på er fredag längre, iaf inte just nu. Skriver mer ikväll.
Pöss!

FREDAG

Morsning, vaknade av mamma imorse.. eller ja för 45minuter sen. Skapligt glad på henne eftersom att jag inte kunde somna om så det var väl bättre att gå upp!

Fredag idag då, sista dagen på lovet. Har som sagt studiedag på måndag som tur är, så man får en extra dag. Tror det kommer att bli väldigt mycket nu dessa veckor innan påsk. Lite matteprov, engelska, svenska och nationella vet jag inte riktigt när de börjar menmen!
Daniel skulle egentligen komma hit idag, men han är smart och kollar fel när han har match så han kommer imorgon istället :) Och imorgon tror jag att jag är ensam praktiskt taget hela dagen, dvs om mamma åker till mangskog eller inte. Det märks väl hur det blir :)

Hade tänkt att gå ner och äta lite frulle nu och sen ta mig en morgondusch, kanske ska testa på lite yoga igen? haha na fattade inte vad han gjorde för grejer. Jag vet iaf att jag har ont i ryggen idag utav det igår. (y) smidig!
Puss!


NÖJD?

Milla tyckte jag skulle göra denna listan, är du nöjd nu? :D

Berätta 4 sanningar om dig själv:

- Jag är sjukt osäker
- Jag vill ha fredag!
- Jag har blivit mörkrädd detta året, heelt utan anledning
- Jag hatar mars

Berätta 4 saker du har gjort idag:
- Tagit en lång promenad
- Varit på Bergvik
- Småstädat här hemma
- Ätit en chokladmuffins, och den var god.

Berätta 4 saker du har på dig just nu:
- Mjukisbyxor
- Strumpor
- Trekvartströja
- Underkläder (lila söta trosor med hjärtan på, supersexiga)

Skriv ner 4 saker du hatar:
- Falska människor
- Orättvisa
- Skolan
- Sova ensam

Skriv ner 4 saker du älskar:
- Mysiga kvällar med de man tycker om mest.
- Sommar och sol
- Mina vänner och min familj
- Min pojkvän ♥

4 personer som ska göra denna listan:
- Den som vågar sig på att göra den ;)

KALASBRA

Tackar Milla för designen! Den är inte riktigt helt klar än, men fortsätter när vi båda får tid! Har tänkt lägga in en bild+beskrivning i menyn, lägga ett svart sträck efter inlägget. Sen så kommer jag säkert på något mer ju mer jag tänker. Men nu kan ni iaf förstå lite hur det kommer se ut lite längre fram :) Kalasbra inte sant?

Hehe är faktiskt väldigt trött just nu, ska nog ta att gå ner och dricka lite, är jättetörstig. Sen tvätta bort sminket och borsta tänderna. Tror jag joinar sängen ganska snart faktiskt.
Lägg förövrigt märke till att Hannah har skaffat en blogg, look under "länkar"!

Hoppas ni haft en bra torsdag så att ni sover gott!

YOGA

Åkte till Bergvik en sväng med mor och far. Fick med mig hem en sminkborste, sen var det inte så mycket mer. Däremot köpte mamma en sak till mig, en yoga film på en timme med en matta. Det var egentligen jättebra, eftersom att mina leder suger. Är nog ovigast i Sverige skulle jag kunna tro, så ska försöka lätta upp på dem så att jag inte blir lika stel. Pappa bröt ju foten i somras för att han snubbla på en gren, och förmodligen tack vare hans leder hjälpte det till att han verkligen bröt den. Vill helst inte att det ska hända mig ..

Kommer inte skriva mer idag, men Milla ska göra designen senare så det är perfekt :) Tänkte bara meddela er det ;) höhö. Snart ska jag ner och testa den där yoga saken med mammsen!
Natti!


Ghoooost

NU lovar jag att inte röra min header, haha.. lite spännande ändå. varje gång man kommer in på bloggen så är det nått nytt ;D haha eller?

Riktigt skönt med en promenad förut, blev en på hela 7km :) Det var väl lite småjobbigt mot slutet när man gick snabbt, men det var absolut inte oförbart :) Har lagat mat också, känner mig som en vuxen människa idag. Är jag verkligen bara 17? Säkert mamma och pappa som ljuger om att jag föddes i Juli! satt och tänkte på att jag ville ha en egen lägenhet så jag kunde tvätta mina kläder .. det var lite smått random. Jag kan ju inte ens tvätta på vår här hemma, och vill knappt lära mig heller! haha men det är .. bra.

Vet fortfarande inte vad det blir ikväll, chilla hemma i guess :) Är jättetrött eftersom att jag vaknade inatt vid 4 och somnade om lite innan halv 6. Hade en jävla mardröm, det första jag gjorde var att springa och öppna dörren och sen skicka sms till Daniel för att se ifall han var vaken, och det var han. Vilken tur :) Drömde iaf att det spökade som fan här, eller ja.. vi hade flyttat då! Och det slutade med att vi fick lämna huset, ta det viktigaste och sen sticka på direkten!
Anledningen till varför jag är så rädd för spöken och dret är bara för att det har varit någonting här. Som nästan slängde ut oss när vi kom hem från USA första gången. Jag och Jessica sov nog hos mamma och pappa i flera veckor innan vi vågade sova själva. Jajamensan, det var hemskt!

Jaja , men det var väl bra information.. haha ingen kommer våga komma in här längre nu kanske ;D
Puss!



Våren på g?

Godmorgon! :) Själv har man varit uppe i en timme redan! Fått ganska mycket gjort, städat undan lite, ätit frukost, kollat på tv, tvättat ansiktet och borstat tänderna! Just hämtat posten också.. haha gammal jag kände mig.

Är verkligen underbart väder ute, 10grader. Nu kanske våren är på g? gick iaf och hämtade posten i tshirt (!) och jag frös inte, och alla som känner mig vet att jag fryser nästan hela tiden, men inte nu inte! 
Ska snart dra på mig jeans och tröja, sen så ska jag ut och ta en promenad. Får se vad som händer idag, blir nog inte så värst mycket! Imorgon är det iaf fredag och jag har ångest att veckan gått så fort! Vill inte börja skolan igen, verkligen inte! Men som tur är är man ledig på måndag också så veckan kommer förmodligen att gå skapligt fort ändå :) Men påtal om imorgon så kommer Daniel hit, funderar på om man kan hitta på nått! Aja det märks :D

Nu ska jag ta och släpa mig ifrån datorn.. så gott det går iaf!
Ha en superbra dag!


hahahahha



Ni kan aldrig gissa vad jag laddar hem .... inte vad det ser ut som iaf! HAHA DÖR!

skulle ladda hem greys anatomy, hela säsongen. Tryckte på torrenten och sen så kommer det här upp? vad ens!

Fail

Allt blev bara fail med min design, som jag tänkte göra om. Ångrade mig ändå sen, älskar att där det ska stå "Inlägg" inte står där? Och att där alla inläggen står, ligger mer åt sidan än vad de under kategorier och länkar gör. WOHO kuken.

Aja, jag överlåter designen till Milla när hon väl får tid :)
Annars har jag nu ätit mat och är inte alls lika hungrig längre, var lite sugen på riktig mat eftersom jag bara åt muffins och godis igår x) men jag vart mätt ändå! Har inte hänt så mycket kul i mitt liv på sistonde så jag har ingenting att skriva! Så det får avsluta detta inlägget.
Hejssvejs!

trodde jag hade gjort allt fel också, men visade sig att det var fel redan sen innan så jag tog bort designen jag gjorde när jag egentligen inte behövde göradet. Men ah, så skulle headern sett ut annars just nu! Inte direkt stor skillnade menmen, det är som det är!


Bara för att muntra upp migsjälv och kanske er också får ni lite låtar (a)
30 Seconds to Mars – Hurricane
Veronica Maggio – Jag kommer
P!nk – F**kin' Perfect - Explicit Version
Billy Talent – Surrender


Mys

Hade jättemysigt igår hemma hos Julia under dagen och Daniel på kvällen :) Jag och Daniel bestämde oss för att köpa nått gott och hyra en film. Fick bli i rymden finns inga känslor. Och den var faktiskt jättebra :) Kollade annars på tv hela kvällen, men det har sin charm det med!

Just nu är jag jättetrött även om man sov iaf 8timmar inatt, eller ja.. vaknade visst halv 12 imorse (a) Ont i huvet som fan också, jobbigt.. menmen, jag är hemma iaf och väntar på mat så det ska nog kunna bli en skön kväll hemma också :) Orkar inte skriva mer, mina fingrar är dretkalla så det går jättesegt att skriva. hehe
Puss!


I made it

Fick tio minuter till godo, phew jag hann!
Ska iaf ha en superbra dag med Julia och Hannah, ska äta mig så fet när vi bakar :D Fast jag tror jag låter dom två sköta det, för när jag bakar blir det antingen knäckebröd eller så blir det vatten. Haha inget mellanting där inte!

Imorgon ska jag nog in till stan och träffa en kompis. Så jag vet inte riktigt när jag kommer hem, men det löser sig väl alltid :)
Men nu ska jag springa ner och kissa och sen dra på mig ytterkläderna för att sedan gå :) Pusspuss!

Ont om tid

ÄLSKAR när man vaknar på morgonen efter en mestadels sömnlös natt, och inte hittar någon frukost! Slängde verkligen ur att skogsbär fil för att få lite fjuttiga flingor och nu sitter jag och äter lite falukorv. Man tager vad man haver!

Har inte tid att sitta här, ska blåsa håret nu!
Ha en bra dag! ♥

Update: Tappade korven i knäet :(

RSS 2.0