Nostalgi

Snacka om att jag precis fick en nostalgiblick över mitt liv för några år sedan. Kikade in på min gamla blogg, livet som högstadieelev. Underbart och "problemfritt". Måste medge att jag saknar den tiden, att verkligen ha rutin och träffa de finaste människorna varje dag.

Har fixat en praktikplats, i mars.. haha! Nåja jag blickar framåt! Villvillvill ha ett jobb. Någon som har ett på lager?

Från nostalgi till jobbsökande, den svängen gick fort.
Ligger och väntar på att Daniel ska komma, så jag kan smitta ner honom! Har en sjukt svullen körtel att det syns på utsida hals, om det är lika imorgon ska jag försöka få tid för halsprov.

Christmas

Snöar som fan ute, håller på att avvakta med snöskottning så att det ska lugna ner sig lite (om det ens kommer göra det). Nåja, skönt att tjäna lite money så man kommer steget närmare en resa.

Sitter iaf redo i underställ för att rycka ut när som helst!


Hade förövrigt en katt i princip högst upp i julgranen förut. Heelt jultokig.


1:a december

Sitter i soffan med mamma och tittar hockey. Vi var nyss upp och köpte lite gott att tugga på, det är ju trots allt lördag. MEN inte vilken lördag som helst för idag "får" man öppna första luckan på chokladkalendern (standard).

Ikväll är jag och Daniel bortbjudna på mat till min syster och hennes pöjk. Det ska bli mys!

Har ett problem, vad kan man köpa till sin pojkvän i julkapp?!resten av natten sen lär vi spela epic mickey som daniel införskaffade igår!

RSS 2.0