Effektiv!

Goddagens!
Sitter här mätt och belåten och mår bra till skillnad från många andra idag skulle jag tro ;p åt iaf soppa idag, hade glömt bort hur gott det faktiskt är :o underskattat!
Men påtal om soppa till skolarbete nudå, jag skrev klart min korpen flyger uppgift.. eller ja, mestadels skrev av ett papper jag gjorde i skolan men bläcket funkade inte! :p så jag skrev om det och ska skriva ut det hemma istället! Snart så ska jag börja läsa min bok också, den ska vara urläst nästa fredag och har en inlämning på den så kanske bra om den blir utläst så snart som möjligt ^^

Idag ska jag iaf träna, efter träningen får jag sällskap av Nathalie. Hörde att hon hade smaskiga nyheter ;p haha :D tror det finns mycket att prata igen där :) Så det kommer bli en mycket effektiv dag idag! Känner mig lite småstolt.
Hejs!


Halloween

Hanna, Erika och Elin har precis åkt hem. Vi hade lite mys sådär :)

Började med att jag Erika och Hanna åkte till hallen för att kolla match, riktigt spännande mot slutet trots att det var en b-match enligt oss ;p Gick sedan till ICA och köpte lite godis osv :) Drog sedan hem till mig och chillade ett tag, senare kom Elin!
Satte på Scooby Doo 2, och bestämde oss direkt efter att kolla på The ring.. fast kom på att vi inte ville se den! Så vi tog Children of the corn, hade för mig den var såå mycket bättre än den var så vi pratade oss genom den ;p När den väl var slut såg vi att Saw V gick på tv:n och kollade på den. Sen efter den såg vi klart på en film som nästan var slut :) Sen ja, blev klockan mycket och nu sitter jag här ensam.

Hoppas alla hade en bra kväll med mycket festande eller mys! :) Och idag är det faktiskt riktiga Halloween så.. glad halloween ;)
Pyss!


30/10

Okej jag tror jag är på bättre humör idag! Och tror också att det blir tjejkväll ikväll :)
Annars kommer jag vara hemma och kolla på film typ hela natten.. Hmm, eller så åker jag hem till morfar och firar han!
Ska försöka fixa fram lite nummer som jag kan ringa för att få en apu plats, kanske är dags att fixa det nu snart..

Nä vet faktiskt inte vad mer jag kan skriva så jag slutar här!

IT NEVER ENDS!!

Min musik nu alltså, är sur igen. Om det inte är det ena så är det de andra! ÅH!
Förlåt för mitt dåliga humör idag alltså, men jävlar vilken dålig dag det har varit. Matteprovet körde jag på, aldrig gått så dåligt i hela mitt liv.
Sen har jag ingenting att göra imorgon, vilket gör det roligare. Kanske blir tjejmys men vore med fest. Samtidigt som jag fick reda på annan skit i morse som jag inte vill höra längre. Och sen att jag blir tvärdissad.. bara för att ah.. nej, gå och knulla vem du vill :D pallar inte mer.

Nej jag bara har lust att sätta mig och gråta, men inte värt mina tårar.

blir galen..


Fredagsmys med ......

LOV  ♥


Zzyzx Rd.

Är ganska så arg.
Och det är inte mitt fel, det är ditt.


I'm only here for a while
But patience is not my style
And I'm so tired that I gotta go

plugga?

Borde egentligen sitta med matteboken i facet just nu, men jag pallar inte.. det är D-R-Y-G-T och jag fattar typ 0. (y) kan väl räkna ut riktningsoffecienten iaf :D var tvungen att skriva ett avancerat ord för K-värdet så jag lät smart ;)
Nej men jag tänkte kolla lite på det... senare!

Värt att jag kommer sitta hemma hela helgen också..  woho för halloween. Bästa högtiden på året och den sviker mig :( gaaaanska dålig stil! Höhö Marion goes emo, lovely!

allt är ju bara dåligt.
fast där ljög jag, allt är bra!


i've been here before

Åh vad skönt det är att vara ledig alltså! Ganska underskattat, borde få vara det oftare :) Aja, imorn är det iaf sista dagen i skolan och sen så är det lov! Dock tar det emot att säga att jag har matteprov imorn, det kommer ju gå.... bra. eller?

Sitter annars och lyssnar på blink 182, började lyssna på ett gammalt album och fastnade direkt :o Men jag kommer lyckas sönderspela låtarna som alltid (y)
Nu ska jag iaf kila, har lite att göra :) Och jag ska sätta på mig en tröja eftersom det är hur kallt som helst :(


But this has got the best of me and i can't seem to sleep

Ganska trött, ska ta och sova tror jag! Eller ja, antingen lägga mig i en säng eller däcka framför datorn.. tror sängen lät myyycket bättre :)
Imorn hade jag tänkt lära mig lite matte också för den som undrar, på tal om att sova liksom..

Sen så är det bara fredag kvar, sen är det lov lov och åter lov ♥ kan det bli bättre än det eller? Svarar på den åt er och ni säger nej :D tjohooo nej jag ska inte uppehålla er nått mer utan ni får slänga er till sängs! :)
Godnatt (:


Stockholm syndrome

This is the first (thing I remember)
Now it's the last (thing left on my mind)
Afraid of the dark (do you hear me whisper)
An empty heart (replaced with paranoia)
Where do we go (life's temporary)
After we're gone (like new years resolutions)
Why is this hard (do you recognize me)
I know I'm wrong (but I can't help believin')



break my time in two

Marion är hemma! Det är nice, vår lärare släppte oss tidigare för vi var så flitiga och blev klara ;p klarade också av att tjata till oss ledighet imorn! :D

Borde väl egentligen försöka lära mig lite matte idag, men det är så jävla drygt bara! Så jag skiter nog i det... Fast just nu är jag för hungrig för att ens orka tänka! Aja, på tal om hunger och plugg så fyller Milla år idag ;D hon blir stor chey! Grattisgrattisgrattisgrattis!
Hejs!

Goodnight

Ganska precis hemkommen från en lång promenad, som var behövlig tror jag :) Men jävlar så kallt det blev efter en timme x) höll på att tappa mina händer/fingar.

känns surt att behöva gå upp imorn när jag vet att de som har text ligger hemma och sussar :( Det tar emot hårt. Men äsch ska bli kul att ha grafisk design nu ändå. Liksom det enda som är värt med media är ju det?
Jag ska ta och sussa nu, klockan ringer klockan 6!

all of this

Nu är resan bokad till Barcelona! Can't wait :)

Och för den delen är jag värsta säääd, verkar inte bli någonting över huvud taget på halloween. Värd helg.
blink-182 – All Of This bra låt btw :)

pain in the ass

Hela den här dagen har varit pain in the ass.

Vaknar upp och är tröttare än vad jag någonsin vart, och jag skojar inte. Inser att det är den jobbigaste dagen i skolan också. Min idrottslärare är dum, självisk osvosv. Får åka hem med tio i fem bussen, som självklart är 10min sen. Och så kommer jag hem, det sur ut som en svinstia och jag börjar faktiskt att plocka undan.
Märker också att jag är ensam hemma, utan att veta vart någon är, utan att vi har en enda liten jävla liten matbit i kylen. ÅH JAG ÄR SÅ IRRITERAD. vill bara sätta mig och gråta, men det funkar inte så. För jag måste plugga matte b. WOHO MITT LIV ÄGER!

mat?

är hungrig.
ska ta mig något att äta.
typ nu.

mys

Blev att åka hem efter en väldigt ovärd arl lektion. Ganska skönt att vara hemma istället för att just nu sitta i skolan och ha engelska med Ann..

Är så jävla trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, funderar på en film och en säng.. frågan är bara om jag orkar flytta datorn mot sängen, men det tror jag nog! Det svåra är då bara att välja en film, men det löser sig nog :)

Försökte städa lite också, eller ja.. iaf bädda sängen och ta bort alla kläder som låg överallt i mitt rum. Så nu ser jag iaf golvet :D
Men aja, sitter iaf och funderar lite nu.. borde jag vara nervös? :o 

bjuder på en bild på robert! Bara för jag pratade med han på bussen idag :D


höhö!

Sitter och lyssnar på en ganska deprimerande låt, men äsch jag är glad ändå! :D

Jag och Hanna drog på träningen förut, fuck det var lite jobbigt. Men ibland får man faktiskt lida! En sak som var bra var att man blev pigg efteråt. göööött! blev dock så jävla hungrig när jag kom hem att jag har ätit kvällsmat två gånger (a)

Älskar att jag har sovmorgon imorn, älskar att jag dissar engelskan. Älskar att jag är klar med mitt ARL arbete, hatar att jag måste redovisa det. Nej jag är faktiskt massatrött nu så jag funderar på om det blir sängen :) Hörde att den saknar mig.
Natti ♥


Imorgon bokar vi resan till Barcelona! :D
Allt för tur, saknar min syster!

*

Från vinter till vår,
Sen sommar till höst,
Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst.



söndag..........

Jag är vaken! tror jag iaf..
Ganska jättetrött ändå, la mig typ halv 3 och vaknade vid 11 så jag borde väl kanske inte klaga :p Men ska iaf snart ner och äta frukost!

haha ganska mysig kväll igår ändå,
tacos, boog och elliot (jävligt bra film), uno och jag har aldrig!

ska dra iväg och äta nu, ska hjälpa mamma ute idag.. fiska upp fiskarna och kratta. Sen ska jag tillbringa mycket tid åt matten.. -.-

Saturday

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ
jag gick rätt in med lilltån i sängkanten, tänkte att nu bröt jag min andra lilltå. men jag tror den klarade sig rätt bra ändå!

är ganska trött och har lite ont i huvet idag, men jag ska inte klaga! För idag ska jag äta tacos :D

har också ångest över att det är lördag, imorgon är det söndag. Det innebär att jag ska plugga matte och att det är en dag innan måndag. Hatar måndagar för mycket för att leva typ. Funderar på att dissa halva engelska lektionen och säga att jag ska någonstans! Eller skita i den helt vore ju helt awesome!

här har ni lite bilder från igår!


fredagskvällen!






Är ganska jättetrött och sängen står och väntar så fint på mig! Blir att lägga sig när som helst, var iaf en bra och halvt nykter kväll. Blev ändå mycket sagt som känns bra som hade länge varit begravt på något sätt :o samt fick jag fina kramar av en mycket bra vän när jag behövde det ♥
Tack för ikväll!

nu knakar mig rygg och jag orkar inte hålla ögonen öppna så mycket längre.. Livet är bara allmänt bra! Hoppas alla har det lika bra som mig just nu :) har verkligen ingenting att klaga på.







helg

ÄRE HELG ELLER?!
jajamensan, ikväll ska jag hem till rasmus med hanna och robert :) hoppas på en nice kväll nu! men den blir vad man gör den till :D

jag orkar faktiskt inte skriva! höhö

höhö en ny rebus :D

 


OMG DET SNÖAR
ledtråd:
namn

humörsväningar

Tror min mage vill ta död på mig. Funkar inte ens att knarka panodil eller vad fan som helst :(
nu ska jag gå och tröstäta glass och sätta mig framför tvn! (fast jag vet att det inte är nått bra, faaan!)

woho imorse var jag glad eller ja, för max en timme sen och nu är jag sur.
humörsväningar ♥
ska väl snart börja gråta också :D

Ledig

Ni vill inte veta hur skönt det var att vakna nu!
Har sovit jättebra inatt vilket var jättelängesen, så hoppas på att jag är ganska utvilad nu! Dock vaknade jag av en jävla fluga hur många gånger som helst imorse, tror den ville ut.. Sen nu sista gången vaknade jag av att jag hade så himla ont i magen och har det fortfarande :( /cut måste ta panodil snart.

Idag ska jag iväg till stan för att fixa ett nytt pass, och sen ska vi iväg till resia för att kanske beställa resan till Barcelona som blir i December :) Men nu ska jag ner och äta frukost, får se vad det blir för nått gott! :) Är också skönt att min lärare är sjuk, därför man är hemma nuju :D
Ha de nice!

här är min lärare!


robert rebus var också nice

JAG KUNDE DEN!
det är det viktigaste


REBUS

har kommit på den helt själv! Den som kommer på den äger.

och ni behöver inte säga något om mina paint skills.

ledtråd:
tidning
och den första är inte fiska


choklad

JAG SKA ALDRIG MER ÄTA CHOKLAD.
fyfan vad dåligt jag mår :( jag och hanna köpte choklad förut, och ack så mätt och inte sugen på någonting över huvud taget jag är..

var iaf liiiite smått övertrött ett bra tag osvosv, skickade roliga ljudklipp.
orkar inte skriva så mycket mer, men jag är ledig imorn ♥ LOVE!

Värd dag!

Kändes värt att jag åkte till skolan helt i onödan.
hoppas ni förstod ironin i den meningen, jag var så jävla trött imorse men tänkte att jag var ju tvungen att gå upp ändå. Och när jag väl kommer till skolan så säger dem att min lärare är sjuk, jag som har text hela dagen. Skulle ju självklart fortsätta jobba på våran filmrecension, men den har ju jag klar. Så jag och Hannah satt och spelade robot unicorn attack i en 20 minuter tills vi senare bestämde oss för att åka in till stan.

Min buss gick 10 i 10, vilket var ganska skönt. Satt också och pratade med Adam hela bussvägen hem också, maskerad planeras vilket är underbart roligt! Det som var mindre roligt var att varken mamma eller pappa kunde svara i mobilen, BARA för att jag inte hade någon nyckel.. självklart utelåst. Tur att min morfar är så bra att han kom och öppnade åt mig! ♥

Idag ska jag ta det lugnt och vila, för jag är så himla trött. Kanske till och med blir ett yogapass sen! Och så får vi se om vi har textkommunikation imorgon, Helena verkade väldigt tveksam till det i mailet. Så jag är förmodligen ledig imorn, inga fel!
xoxo

här har ni föressten Adam i egen hög person! haha


olydig

Dyka rätt ner i ett golv = bruten nagel.
FAN VAD ONT DET GJORDE.

är iaf hemma nu, jag och milla var olydiga och smet tre minuter innan vi slutade från idrotten p.g.a att vår lärare ville att vi skulle göra mag/rygg övningar när vi skulle sluta halv 5? och klockan var över 16.27. han är störd. och förstår inte att man är trött när klockan är så mycket och man gått i skolan en hel jävla dag (regnet gjorde det inte roligare)

märkte redan nu att jag förmodligen har sträckt mig i svanskvotan och min axel så ja, bra lektioner han planerar :):)
ska inte klaga mer nu på skolan eller mitt liv. NU får det vara nog. Från och med nu positiva saker endast.


typ som att jag faktiskt är glad.

jävla tjat om min vinterjacka

Nej hörrni, jag vet inte om jag pallar med att blogga längre! :o
visst jag skulle säkert sakna det, men ibland finns det verkligen ingenting att skriva. återstår att se hur det blir alltså..

vill iaf ha helg, men är glad att jag överlevde måndagen! Imorn har vi inställd svenska lektion vilket innebär extra lång lunch och då blire donken! Massalänge sen jag åt där :o typ ah nej jag kommer inte ihåg! Dock ska jag vara smart imorn, vilket jag då menar med att ta på mig min vinterjacka. Kollade på termometern imorse och det visade 10grader. Då tänkte jag, jamen det är ju inte kallt så jag tar skinnjackan!
Det visade sig att det blåste som en jävla neger där ute (och dom blåser helt sjukt) så imorn är det jag som skippar skinnjackan och börjar med vinterjackan.

hello and goodbye


ville egentligen bara säga att sabina är snygg


natti

trölölö, nu ska jag stänga av datorn, borsta tänderna och sen lägga mig för kvällen! :) känns inte helt fel med sovmorgon imorn heller, kvart över 9 är inga fel att gå upp en måndag!

är mer än bara lite trött också ska ni veta,
ganska viktigt att veta också men aja!
nattinatti (:

btw fick en nysattack. säger prosit till mig själv

Hos doktorn dåå

woho, här sitter jag och är klar med engelskan och känner mig ovanligt stolt över migsjälv!

Dock är jag astrött, så jag sov i nästan två timmar förut. Och nu känns det som jag har feber.
Kan ju faktiskt ta och berätta om mitt doktorbesök förut: 
Han var helt dum i huvet, en såndär gammal gubbe som inget rör i ryggen. Om han ska märka att något är fel, så måste det vara extremt. Han började tjaffsa och fråga vad jag åt, hur bra jag åt och hur mycket jag åt. Samtidigt som han då tyckte att jag åt alldeles för lite grönsaker och började babbla mer om det än vad som var fel med mig :s Sen så är mina händer kalla året om tydligen bara för att jag inte använder vantar. Jag menar, ska jag göra det på sommaren då också eller? Sen var det normalt att förkyldningar höll i sig ett tag. Då jag hade sagt till han att jag hade varit förkyld, haft ont i magen, feber och öroninflammation sen början i juli?! normalt i typ mer än 3månader?
Och till sist nudå! Att jag har varit trött och inte haft någon energi senaste månaderna var tydligen bara en tillfällighet, det sa han till allt. "Det är bara en tillfällighet, det slutar snart." - in my face tänkte jag då. Men kan väl ändå hoppas. 

ganska sur ändå.
tänkte äta lite osv, sen sova! Försöka kirra gratissms står också på listan.


så längesen

ganska trött ändå.
men ändå ganska glad.


random alltihop

Gooodmorgon!
jag är cptrött och har svårt för att hålla ögonen uppe, mest tack vara att mina ögonlock har blivit typ gigantiska eller svullna. hoppades på igår att de skulle ha lagt sig tills idag fast det har dom ju inte.. wohoo!
har också jätteont i min arm, sovit fuckat och jag hade också en fuckad dröm:

jag och massa random kompisar hade typ sängkrig i mitt rum. Var två jättestora sängar och så kunde dom åka runt så skulle man kasta kulor på varandra. Sen var det även någon ovanför min kakelugn så man fick stoppa in huvet i kakelugnen då och då. och allt detta började när ja och någon mer sprang runt på vattnet för att komma före några fiskepöjker till en båt x)

ska äta frukost nu, sen typ lägga is på mina ögon!


fredagskväll

Spenderar min fredagskväll hemma i soffan.
orkade inte med något annat idag, får hoppas att allting känns lite bättre imorn iaf..

ne, nu har nog idol börjat igen.
tjarå!

:(

Jag är ganska tom just nu, allt är tomt.
Känns så konstigt att kolla i hörnen och du inte är där.
Människans bästa vän.





all i know is that i have you

Okej.. jag sitter och gråter för mig själv nu, jag är nervös inför imorn.
livet måste verkligen äga ibland.

och jag hatar att allting tydligen är mitt fel.

I pretend to close my eyes

Okej det är inge roligt just nu. Måste säkert ta bort bullen imorn :(

åh, allt som var så bra.


that's the question!?



varför blir mina utropstecken grön/guldiga och roberts lila?
varför blir mina L lila och roberts grön/guldiga?


this is me dying in your arms

ÖJ, tråkigt var det jag hade ja..


btw, äre bara jag eller är det en (y)
i vänstra hörnet på soffan?

och jag vet att mina rubriker inte har någonting med inläggen att göra, tar bara första meningen i låten jag lyssnar på.. eftersom jag inte är så kreativ själv när det gäller rubriker x)

a dance benath the sparkling sky

Har precis duschat och tycker det är svinkallt.
Ja som jag skrev ovanför, det är så himla kallt att jag smäller av och vintern har inte ens börjat.. kommer inte klara av att bo hemma för att det alltid är så jävla kallt här då.

annars då, klar med städningen och det är skönt. slippa städa igen på någon vecka!
Imorn slutar jag runt 12 igen och sen ska jag till polisen för att fixa ett nytt pass :) Och sen på fredag är det doktorn och skolan som gäller och på kvällen blir det förmodligen väry najs!
Det var allt jag tänkte säga faktiskt, funderar på en film idag igen är fortfarande jättetrött & förlåt hannah för jag har smittat dig :D


shout it out

Det äger att redan vara hemma! Slutade vid 11 idag, jag älskar onsdagar! Gick även in på partaj efter skolan påväg mot bussen med Hannah, ska kirra ett spel där :D

Hade tänkt att städa mitt rum för det är typ 1cm dammlager överallt och kläder på hela golvet och i sängen och massa annan skit som ligger framme, inte konsitgt att jag är sjuk alltså x)

känner också att jag vill ha heeelg nununununununununu! :D

cause the hardest part of this, is leaving you.

Ångrade filmen direkt!
Okej, det blev My sisters keeper.. och redan i början av filmen började jag fundera på hur jag tänkte när jag valde den mest ledsamma filmen som finns och som påminner om så mycket? Slutade med att hela min t-shirt blev ett papper för mina tårar x) och jaa, den vart klassblöt! 

tänkte ta det lite lugnt nu, är ganska trött men är ganska glad ändå! :) lite musik och facebook sådär på kvällen skadar ju ingen?
Godnatt underbara personer



jag saknar dig..

death can take me if i can't be free

Blev ingen film direkt, utan jag tänkte ta den nu! Får se vilken det blir, kan ju alltid uppdatera er om det senare om jag orkar och inte sover! Har spenderat de senaste två timmarna framför datorn med en gitarr i famnen, hittade en bra ackord sida och ja, kunde bara inte sluta spela.. Men tillslut fick jag för ont i fingrarna så jag fick lov att sluta då.

Har lagt till lite nya och awesome låtar i min lista. Tänkte att ni kunde få se den!
Loose my mind

ska inte störa mer nu, jag måste dra ut min dator så jag kan ligga i sängen och kolla, för jag orkar inte sitta på en stenhård stol!

tummen upp för att

jag slutar 12 imorgon!


i gave my heart my blood

Det äger faktiskt lite att göra prov och sen vänta i 2,5timme på idrott.. fast man dissar väntan och åker hem istället! :D fast jag behöver inte mer frånvaro :/ men fick bjuda på det den här gången, mådde faktiskt långt ifrån bra.. typ!

sitter nu här också som ni märket, det ni inte märker är att jag PROPPMÄTT! åt precis mat och fuck så mätt jag blev, spricker nog när som helst. Lär inte behöva mer mat idag iaf... även om jag är lite sugen på att åka hem till Julia och sno hennes kärleksmums om det nu är det hon gör! Synd att jag inte bodde granne med henne, då skulle jag bjuda in mig själv ;D hahaha.. nä men ah.

är massatrött, funderar på att lägga mig i sängen och kolla någon mysig film :) vore så värt just nu!
Pöss & Kram - mätta marion

in my face

Är faktiskt hemma nu, och har varit det i snart två timmar! Har varit duktig och pluggat lite, i sisådär en halvtimme. orkar inte mer x) nu får provet gå som det går.. och jag säger som milla, alla som säger media är slappt och ingen plugglinje, IN MY FACE att det är!

ont i huvet fortfarande, men ska se en sak positivt: Jag överlevde engelskan!
Men det mindre poitivia är att boken ska vara utläst nästa vecka och jag har inga planer på att börja läsa den heller.. haha olydig tjej! (6)

en sak till som är positiv eller ja.. två saker: Jag ska inte vara med på idrotten imorn, eftersom jag fortfarande är förkyld osv. Och sen att på fredag ska jag till min doktor, snart får jag hoppas att det är över!
hejdå!


dör

Sitter i skolan just nu!
Har första lektionen, ARL och det suger lite mer nu än vad det gjorde innan. Vi ska göra ett arbete om kemikalier/allergier.. ska skriva om hur skolmiljön ska vara för de som är allergiska, hoppas jag kan få ihop ungefär två sidor på det nu! Annars dör jag lite smått inombords, har ont i huvet och det gillas inte, för sen har jag engelska och måste fokusera som ett as då :( och när jag kommer hem väntas plugg, mitt liv äger.

övertrött

Sitter och läser dissar, jag har ändå inget annat för mig liksom! :D


Brorsan däremot, haha, vi är ute och dansar på en klubb.
Han dansar med en brud rätt så länge sen helt plötsligt vänder hon sig om och börjar strula med någon randomkille! Jag höll på att dö av skratt

Dock så slutade med att vi fick upp henne och hennes rumskompis till vårt hotellrum där brorsan sedan grovdissade henne tillbaka medan jag fick pippa hennes fina kompis!


Diss och diss, var grymt jävla full och satt på en parong och väntate in tunnelbanan, ser jag en grymt sexig brud som jag bara vill få med mig hem, lutar mig bakåt när hon går förbi och säger "Snygga kläder du har, dem skulle passa mitt sovrums golv" Hon ler lite smått och går förbi mig. Jag kollar efter henne och någon sekund senare får jag värsta käftsmällen av hennes pojkvän..


Ett par veckor efter det tagit slut med flickvännen så berättar jag att jag börjat träna på gym.
Hon svarar lite surt "vafan, ska du bli snygg nu?"

hahah, jag är så övertrött!

nejtack

Vanliga symtom vid bihåleinflammation är att en förkylning blir långdragen och inte vill ge med sig. Du får huvudvärk, hosta och tjock snuva. Beroende på vilka bihålor som är angripna kan värken kännas i kinder, kring ögonen, i pannan eller i tänderna i överkäken.

wohooo, jag hoppas verkligen inte.
jag dör :(

mys, eller?

Nu är jag hemma igen!
jag gick i tröja hem till hanna, med tanke på att solen lyste så det var tillräckligt varmt. Sjukt skönt att ta en promenad idag! Senare gick vi och kollade på match, och tyvärr blev det förlust! Sen fick mamma hämta mig för det var lite för kallt att gå hem faktiskt. Känner inte heller för att bli mer förkyld! Mitt immunförsvar måste verkligen suga..

sitter och knarkar Gubben i lådan, jävligt nice låt! Och jag har ångest inför imorgon, snacka om att jag vill ha måndag och tisdag gjord.. eller ja okej, om jag ska vara ärlig vill jag ha fredag. Tror det kan bli jävligt roligt :D men ah. Måste ta tag i mediakommunikationen, tänkte läsa häftet och läsa lite anteckningar idag osv.
Pallar
inte
plugga
mer.


nu ska jag dra mig till godispåsen, för jag åt inte nått onyttigt igår! :D

KRAM :D


gubben i lådan

Jag har famlat i mörkret, men i dig såg jag ljuset.

blev la fest

Lite dålig på att blogga igår! Men i guess att ni står ut :)
blev iaf fest igår, men duktiga jag drack inte. fast mestadels för att jag är förkyld då men ah x) var en ganska bra kväll ändå :) och jag vet att julia.. hon kommer inte må bra idag! hahaha, och jag fick se massafina danser också.. typ patrik när han springer runt med en mopp. hahaha alltså jag dog seriöst igår!

men skit i det nu, ska plugga mediekommunikation idag.. försöka kirra ett g! och så kanske det blir hallen och kolla på en match eller två :) det hinner jag ju faktsikt med! 
annars sitter jag är och är massatät i näsan och käkar lite godis som mamma köpte till mig igår :D och ben and jerrys. mamma är bäst ♥
ha en bra dag!


bolt

Uschamejja, jag vaknade vid 11 idag och ändå sitter jag här och är trött så jag skulle kunna sova för kvällen! Hur knäppt är inte det? :s
kollade annars nyss på bolt, haha den gick på tv:n och självklart satt jag där och grina x) som alltid alltså!

kanske åker iväg och kollar handboll sen! Men det beror på vilken tid och vilka som spelar.. men det märks väl  i guess :)
orkar inte skriva mer nu, mamma och pappa åkte till ikea nu så jag tänkte beslagta nedervångingen (6) och ja annars hostar jag sönder lite smått, alltid lika mysigt :) 


trött

Hanna robert och rasmus har precis åkt! Blev en ganska nice kväll ändå men gitarrspelande, chillande och promenader! Dock mindre kul att jag blev jagad av rasmus (trodde han hade en groda i handen. eftersom vi precis sett en) och ja, visst han hade det inte! Men jag blev så uppjagad och rädd att jag inte kunde andas och börja grina x) nu förstår du iaf min fobi ^^ gick iaf hem till mig sen och spelade kort, jag och hanna ägde fett!

så jävla trött nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Antar att sängen är det bästa stället då? :) hör hört det iaf.
godnatt <3

lovely

And helg it is!
känns underbart som varje gång fredagslektionerna tar slut. Sjukt jobbig dag, men den har gått fort. ARL provet gick ju som det gjorde, men hoppas att jag får godkänt iaf! :) Ikväll kommer Hanna, Erika, Robert & Rasmus hit. Länge sen faktiskt.. hmm jag borde städa mitt rum, men dom får stå ut ;d men kan va lite snäll och dammsuga åtminstonde!

inge tööööligt dretsugen på att festa, inte alls. (egentligen inte okej att skriva så, men det är ju sant!)
halloween nu tack!
och mitt internet är fett drygt.


random

jag äter tekakor! :D och jag och julia ägen på arl!


okej, nu äter jag lussebulle...

plugg! 8-|

Vore kanske bra att blogga lite nu, höhö.
jag är iaf inte hungrig längre, men trött är jag! en sak som är säker! har läst arl häftena en gång till, och jag fattar fortfarande lika lite som förra gången! Kommer även få hjärnsläpp när jag väl sitter där under provet. kanske är dags att skriva upp en omprovstid redan nu? x) känns som så!

ska snart plugga igen :o måste ju verkligen. men kan glädja mig med att det snart är helg och jag känner att jag mår bättre än igår! Fick sluta tidigare idag för Helena, jag missade min buss hem med 3minuter. fatta om jag var sur, fick cirkulera i stan i knappt 2timmar innan nästa buss åkte. DEJE SUGER.
som tur var mötte jag upp nathalie i stan, vi bestämde oss för att fika! och vet ni en sak? JAG av alla JAG som hatar kaffe.. drack kaffe! :o och vet ni en sak? det smakade piss x) mötte sedan upp hanna och erika och tog samma buss hem, vi har bra planer på g ;)

måste kila nu, funderar på att joina soffan med plugg-papper och glass!


-

JAG
är
HUNGRIG



kyla

Jag sitter vid datorn när jag egentligen borde göra något helt annat. Jag orkar inte plugga längre, jag har tappat motivation för nästan allting. Men nu när dagarna går förbi kan jag inte mer än längta att det ska bli helg och jag hoppas att jag är frisk då.

Har tänt kakelugnen i mitt rum för att få upp lite värme, det finns inte mycket sånt kvar i detta gamla huset. Och längtan till att gå upp i morgon är inte alls stor. Alltid samma sak, flytta sig från det mest tryggaste och varmaste täcket för att sedan sätta fötterna på det iskalla golvet. Det kallar jag höst, vintern är påväg!

Seasons are changing and waves are crashing
And stars are falling all for us
Days grow longer and nights grow shorter
I can show you I'll be the one

väärt

Onsdagen är gjord = sitta framför datorn hela dagen är gjord!
känns ju sjukt värt, sen satt vi även och kollade i tidningar och letade efter olika typer av texter. tro mig det sög! inte bättre av att jag är så tät i näsan så man knappt hör vad jag säger x)

ska sätta mig med arl:en nu hade jag tänkt mig, eller ja.. egentligen tänkte jag duscha först! Men eftersom mamma duschade satte jag mig och spelade robot unicorn attack! hahah det äger verkligen. tack hannah för du visade mig det, verkligen.... tack! men nu håller jag på att kissa på mig så måste kila! och det kanske var för mycket information?

haha, skriver mer ikväll. kommer förmodligen vara frustrerad över att fatta noll på vår psykiska arbetsmiljö!


fattar noll

Jag tycker att ARLen är svår som fan! Måste tänka så jävla mycket och det där med att läsa in en text utan instuderingsfrågor funkar inte alls för mig, så detta provet kommer gå åt pipsvängen! haha ofta jag ens sa pipsvängen?

är ganska trött nu, ska läsa igenom typ två sidor till sen orkar jag inte! känner att jag bara vill sluta skolan. Jag menar hur mycket är det inte?
Prov, prov, prov & prov.
läxor, läxor.
bok & bok.
omskrivningar.
- innan lovet. allt det på 4veckor. KILL ME!
godnatt!

hit me haaaaaaaard

Ganska så trött just nu!
kom hem lite innan 6 idag, det är nästan omänskligt. Jag ska snart börja skriva klart mitt reportage så jag slipper hålla på med det imorgon. Sen ska jag plugga på ARL:en vilket jag inte ser fram emot.

sket också i idrotten idag, förkyld var det här ja! Rinner ur näsan hela tiden och nös för mycket idag x) så ja, ingen idrott och det är jag ganska glad över. Ser verkligen inte fram emot mag och rygg övningar i 20min varje gång! Det är liksom inte meningen med att gå på en lektion, och sen ha ångest över den. Kan lova att det inte bara är jag i min klass som känner så för både måndagar och tisdagar. Tack och lov att dom dagarna är gjorda nu denna veckan!

tänkte ta och ja, fick mitt reportage nu innan jag somnar!

 


hehe

Hehehehehehehe, aggro och trött.
Okej jag var liiite aggro i det förra inlägget angående min engelska lärare. Men om 4veckor är det lov, får försöka stå ut! Och vad det blir efter det eller till och med innan gällande engelskan vet jag inte, sjukt sugen på psykologi.

har läst igenom ett arbetsmiljö, fysiskt papper. förstår inte hur jag ska kunna lära mig allt dedär?! Det  roliga är att det man läser har inte vår lärare gått igenom, utan det är typ.. ni får läsa och klura ut resten! Känns det som iaf (n) hmm jag är just nu helt säker på att det är någonting i mitt rum som springer runt så det knäpper i golvet och smäller i mina lampor på natten. börjar bli lite rädd alltså! :( brukar sluta med att jag ligger och kramar min kudde med halva huvet under täcket, haha!

imorgon är det en till mördardag, får se om jag överlever den också! Tydligen ska idrotten bli jättejobbig, jättevarm och jättesvettig. DEN ser jag fram emot, not!
Hejs!


There's a piece of a puzzle known as life

Hade lust att dö på engelskan idag.
Jag funderar på att tatuera in ann på min röv, det är ju där hon passar!

sitter hemma nu iaf, ganska ny hemkommen och är sjukt trött och mår piss! Mitt huvud och min hals är inte att leka med idag alltså.. sen så är det bara att börja vänta på ett brev nu, jag vill bara ha det överstökat!

tänkte ta att börja plugga på ett prov som kommer gå skitbra. DÅLIGT!
säger som julia nu!
FMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFML
FMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFML
FMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFML
FMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFML

bakar!

Jag är smartast och stänger internet när jag har skrivit klart -.-
jag ska iaf baka lussebullar nu med Hanna och Erika, vet att det är lite tidigt men asgött! Det mesta är bra nu faktiskt!

Kvällen igår var nice, fast spela 4stycken är inte det lättaste! Man tog bara död på varandra x)
men nu kom hanna, ska kila nu!


tycker den här låten är lite bra faktiskt.

CERTAINTY OF EMPTYNESS, TRUSTFULL
NEW PAIN AND THOUGTS OF THE PATH
TWO TIMES THERE IS JUST ONE CONSTANCE:
NOTHING IS FOR EVER!!!

TIME OF CALM AND PEACE,
TIME TO LOOK INSIDE,
RELIC PICTURES OF PAST,BLACK & WHITE DECEIVES,
UNCOVERS THE GLANCE FOR MY GRIEF
NOTHING IS FOR EVER!!!

REF:
I GAVE MY HEART, MY BLOOD,
NOTHING IS FOREVER

TIME OF CALM AND PEACE,
TIME TO LOOK INSIDE,
RELIC PICTURES OF PAST,BLACK & WHITE DECEIVES,
UNCOVERS THE GLANCE FOR MY GRIEF
NOTHING IS FOR EVER!!!

AND IN THE END ONLY HAZE REMAINS
NOTHING IS FOREVER

REF:
I GAVE MY HEART, MY BLOOD,
NOTHING IS FOREVER


CERTAINTY OF FATE,FATAL EMPTYNESS...
AN EMPTY HOPE FOR FUTURE,
HOW SHAPELESS (THE) FATE SHOWS;
I FIGHT FOR SOMETHING ETERNAL...

TIME OF CALM AND PEACE,
TIME TO LOOK INSIDE,
RELIC PICTURES OF PAST,BLACK & WHITE DECEIVES,
UNCOVERS THE GLANCE FOR MY GRIEF
NOTHING IS FOR EVER!!!

Awesome

TAGGAR MARIOKVÄLL!
ha en bra lördagskväll för det tänker jag ha :D

öj nice!


Jamen precis!

Kollade precis idol och blev glad!
Olle blev framröstad, sjukt awesome! :D hmm han är en favorit samt Jay också (: blev iaf till one tree hill förut, tänkte fortsätta lite med det in mot natten.. men just nu sitter jag och lyssnar på caliban faktiskt :o

The falling sky
Life is too short
Nothing is forever


jamen precis sådär, jag har ingenting mer att skriva. Men jag kommer sova sjukt skönt inatt! Och imorn blir det förmodligen Arvika marten och sen åker jag mot hammarö för Mariokväll ;)

har btw jätteont i min tå, den värker så jag vaknar mitt i natten av det :( men påtal om tår så ah, på måndag blir det nog vårdcentralen iaf..

friday and nothing to do

Om jag klarade den här veckan - klarar jag alla andra veckor framför mig också.
det är äntligen helg! dagen gick skapligt fort också.. Men jag har absolut ingenting att göra ikväll :/ så jag får väl sitta hemma och tråka järnet. *yey*

men palla skriva!
IDEK ♥


RSS 2.0