KOOOLSNÄS

Byebye Deje
and
HELLO SUNNE! :D

peppat med hanna praktiskt taget hela dagen, väry nice :D nu är hon smexig :D hahahhaha jag är trött xD öhm, hejdå :D

skriver nog typ mer imorn, om jag har tid :D

random



satt precis och tänkte på en grej..
läpp är ett värsta fult ord! låter som nått ah jag vet inte vad..

bara det jag ville dela med mig för tillfället ;) haha!





Sweet dreams

Ska nog ta och lägga mig nu,
fick mig en trevlig kväll hemma hos hanna! vi satt och spelade harpan i över en timme, och vann inte en enda gång. Jag menar, wtf hände? ;s haha..

men sov gott och dröm sött allihopa!

imorn är det sunne för fulla muggar :D

bara för att julia sov som en stock och inte vaknade av mina bitchslapar
& för att jag inte har några andra bilder btm!


Giiirltalk

La nästan precis på telefonen, blev lite girltalk med julia! tror det behövdes faktiskt, båda två hade lite på hjärtat, haha :p tycker det är massasynd att hon inte ska med till sunne! men jag förstår henne!

imorn kommer hanna hit så ska vi göra oss i ordning, jag har testat och kollat sminkningar idag.. haha ångest. kan göra en och välja kläder efter det, eller nått. jag kommer inte hitta/har verkligen inga kläder att ha på mig! det är jättejättejättejätteilla. MEN VET NI VAD? nej det gör ni inte..
jag kan ju tröstäta nu ;) sista penicillinet tog jag förut, byebye inte få äta på flera timmar :D (tog mig precis en geisha)

btw så var min tremänning här nyss, lilla hanna! ett år och är jättesöt med stora blå ögon :o jag hör inte mina öron... jag hatar bebisar, men hon var snäll och böla/kladda inte så det är okej ;) eheh
ska kila nu!


Problem!

Wellwell, då var det en ny dag. Jag har börjat ställa klockan på halv 11 för att vänja mig med att gå upp lite tidigare, haha men jag kom inte upp förns en timmer senare! menmen bara börja lite smått sådär, eftersom skolan faktiskt börjar snart :/

idag har jag städat mitt rum, aldrig igen säger jag bara! våran jävla dammsugare har gått sönder också, såå jätteroligt att ligga med en liten trasa och torka golvet, ELLER?
men nu är det iaf lite renare gött det :)

imooorrn äre fryksdalsdansen! får se hur detta kommer gå alltså! buss/tåg dit kanske, och hem förmodligen med matilda eller mor/far. det ska nog gå bra! bara att jag har ett problem.
VAD SKA JAG HA PÅ MIG?!

men nu skrev jag för jag behövde tidsfördriv. tog nyss mitt penicillin och får inte äta, fast jo jag får äta om 45mintuer, tänkte att jag kunde duscha emellan och sen börja med maten :) jag är ensam hemma idag, mamma och pappa åkte in till stan en sväng men jag passade på att vara hemma och ja.. städa rummet!

hoppas det blir ungefär såhär kul!


Min lilla fjant ♥

Nu var det såhär.. jag glömde säga en sak i mitt förra inlägg.

Hanna är lite som hon är förstår ni och kan komma med lite roliga kommentarer sådär ibland, men det är så vi gillar henne bäst!

-Jag såg älgar på kolmården.
(mamma pratade om att typ klappa lamor)
-Jag gråter inte längre när jag skär lök, helt otroligt. (på tal om att inte få ont i huvet av uppsatt hår)

hahaha, lite smått awesome människa.
Tackar många bra dagar med henne, som har både varit sociala och väldigt osociala!


I didn't cause the summer rain

Mycket bra dag ändå!
åkte till stan med hanna och fick tillbaka mina saker som jag glömt hos elenor, massabra. dock drunknade jag och hanna tillsammans under ett paraply, har det regnat idag eller? haha, and the anserw is yes! hahah var kul att kolla på alla som hade slickat hår och slickade kläder och så kom man ändå själv och var rätt trott :D *ond*

fick iaf med mig rätt mycket småstuff med mig hem:
2bhar
stor sminkborste
2ögonskuggor
primer
solpuder
mascara


mycket smink men det var inte fel, och jag älskar makeupstore. men det är svindyrt </3
iaf efter stan åkte jag och hanna hem till mig, småsov lite osv sen spelade vi super mario på wii, hahaha jag höll seriöst på att kissa på mig, jag skratta så tårarna spröt och det var nog den roligaste/stressigaste banan någonsin.
hon åkte nyss hem och lämnade mig kvar här! men jag ska kolla på oth nu iaf :) OCH KLIA MYGGBETT solen försvinner men inte myggen minsann!

fryksdalsdansen snart, julia borde följa med! :D


If you still care don't ever let me know

blev helt ställd visste inte om jag hade bloggat idag eller inte? -eller ja igår.

har just suttit och kollat på oth, åh herregud vad det är bra! i början grät jag av glädje, och nu i slutet var det så ledsamt att jag grät nog flera deciliter. Lite sjukt.
har inte hänt så mycket mer idag, tillbringat tid med sängen, gitarren mestadels och sen tog jag och ibbe en snabbpromenad förut :)

samt nu så är jag så jävla besviken på en viss person, som jag vet inte läser.. trorjag.
förstår bara inte grejen med att hålla på med skit och inte sluta utan fortsätta.

& sen, hur kan man skriva sina känslor och ändå skriva så jävla mycket skit?
det var ett tag sen, men det är lugnt för min del. Var falsk, det är ditt val & du som förlorar på det.


-även om du inte ens vet.

Beställning på g?

Klockan är elit!
jag kom nyss hem, jag och mamma har kollat på katt nu idag :o men blev ingen med hem! fick iaf verkligen ont i huvet, trodde jag började må bättre men jag ska nog ta det lugnt ett tag till.. fast imorn ska jag till stan :) träffa julia och hannah och kanske sabina! *hoppashoppashoppas*

får se vad jag ska göra sen, blir förmodligen nathalie ett tag :) sen så ska jag beställa grejer från junkyard, de vita skorna och byxorna man bara ser baken på! eller, jag är osäker på skorna men det löser sig nog.. på nått sätt!

skriver nog mer ikväll eller nått, för nu vettefan vad jag ska göra x)
men jag får inte äta på tre timmar, igen.. -.- bara två dagar till.


Junkyard ♥

Okej, nu är det så att JUNKYARD har 50%
känner mig nästan lite tvingad till att köpa nått då..


Spotify in my ♥

Sitter nu och lyssnar på en ny spotify lista jag gjorde igår :) massabra är den (;
har småstädat lite, inte damning då (som jag egentligen borde, för det behövs!) men plockat bort skit från golvet och bort och säng osv ni förstår principen!

Escape

jag mår bättre idag :) har blåsor kvar, och lock för örat men annars äre okej! ska fixa munskölj för blåsorna dock :o aja hoppas dom bara försvinner så är jag glad.
Mamma är i charlottenberg idag, jag hade mer än gärna åkt med, meeen lite jobbigt att gå där och inte må så bra. Blir ju liksom en heldag där då! men sa att hon skulle köpa med lite grejer.

Fast imorn ska jag till stan, hade planerat att inhandla:
BH
Klänning/Kjol
Smink


öhm aja, jag vet inte mer vad jag ska skriva!
ha en brao dag

och jag har fortfarande ny dator, minnet suger (eftersom pappa har proppat in massaskit i ramminnet vilket gör att datorn går sjukt mycket segare också -.-) men ska försöka fixa detta :o

Joobbig dag

Min dag blev ungefär såhär:
vårdcentralen - min doktor kände på min mage, jag=jättekittlig börja skratta han fick wtf face. sen kolla han mina öron och ja mina blåsor! osvosv, fick med mig öroninflammationsrecept hem, så nu går jag på penicillin! tog blodprov och det visade att jag hade virus i mig, men ingenting som han riktigt visste va det var :o mer än att det förmodligen snart skulle vara borta.

kommer iaf hem och slår på en film: a cinderella story. ja ibland får man vara lite tjejig men det är så underbart söt :D sen åkte jag till hanna, vi var ute och gick och sen bakakde en kladdkaka som verkligen blev KLADDIG, men massagoood!
och nu sitter jag här och gör ingenting, kanske slåss lite med mitt internet men wth!

hörde att jag hitta en mycket gammal bild?


Pencilin?! :o

Jag kan verkligen inte bli frisk, sitter och väntar på att pappa ska ringa till vårdcentralen. Mamma tror jag måste få pencilin :( noooo! och jag har fortfarande lock för mitt öra, hmm jag hör ingenting nästan.. förutom tjutandes som jag fick efter att jag hade ont i örat. Det värsta är att mitt andra öra börjar värka ibland, jag hoppas verkligen inte att det blir samma sak där!

men iaf, jag ska bli frisk till helgen! det är ett måste, bara så ni vet (:
öhm.. finns ingenting att göra :( sitter och väntar på att klockan ska gå. och insåg precis att jag missade elit med en minut! annars sitter jag och lyssnar på escape the fate, vet inte hur länge sen det var jag lyssnade på dom?! kommer ihåg att dom spelades i min ipod när jag var påväg mot stan och skulle pierca mig :o ett bra tag sen det.

ska inte underhålla er längre ;) ha det superdupermegabra, för det har jag även om jag är sjuk!
btw så måste jag hämta min kamera hos elenor också, hmm blir ju nästan helt handikappad här :(

första bilden med piercing ;)


sömnproblem

MJAAAAAAAAAO
japp, jag har tråkigt. jag mår bättre nu efter tagit en magnecyl. gött det iaf (y) hoppas det håller sig såhär, hörde nått om någon influensa ja :o att man vaknar med halsont, har det i några få dagar, sen kommer det tillbaka efter några dagar osvosv :o hållt på i över en månad, då ska man typ få pencilin eller nått.. fatta inte riktigt och säkert inte ni heller med min förklarning xD

alltså, jag behöver verkligen sova. Jag kan inte sova.
varför har jag ingen aning om, tar minst två timmar innan jag somnar, och sen vaknar jag alltid vid 6 och sen vid 9, då klarar jag av att sova en timme till :o så det blir ungefär 5timmars sömn för mig varje natt och har varit det i flera dagar nu. Jag tror jag ska börja knarka sömntabletter eller nått, frågan är bara hur jag ska övertala mamma som tror att jag kommer bli jätteberoende :(

ehm jag vet inte mer vad jag ska skriva, imorn funderar jag på att tvinga med mamma och kolla katt. beror på hur jag mår det, annars har vi ju alvedon x)
innan jag kilar så ska ni få jättevackra bilder på mig och syss!


Sick like a dick

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja..
gårdagen var rätt bra fakitskt. fick mig: tshirt, trosor, ram, plattång, värmeskydd, parfym, pengar (till IDsmink och övriga att spendera) och presentkort på makeupstore! kan verkligen inte klaga!

förutom att jag är sjuk som en jag vet inte vad. inatt hade jag ont i örat att jag grät konstant i nästan två timmar, fyfan. dålig sömn fick jag också så sitter här och halvsover nästan! har fortfarande världens lock för örat så jag är halvt döv, ont i halsen och det bara snurrar i skallen!
men iaf, idag ska jag ta det lugnt. slå på en film kankse? men vilken? :o no idea!

tack för alla gratulationer(?) iaf. ha en bra dag :)


Ett år äldre!

Invirad i en handduk och sjunger på airplanes och låter som en bas så hes jag är!
17år nu alltså, det känns som igår när jag målade teckningar och var överdrivet stolt att vara 10 (tvåsiffrigt you know?)

vaknade av att mamma kom in med lite paket, plattång, värmeskydd, parfym (y) och en typ t-shirt/blus av jessica samt en ram igår så vi ska ta kort och ha på oss där i :) som jag kan kolla på när hon lämnar mig ett halvår :(

nej jag tror jag ska klä på mig, borsta håret, smörja in mig, borsta tänderna osvosv ni förstår!
men måste meddela att min tunga är fucked up :( typ blåsor längst bak så jag kan nästan inte svälja, gör så ont till tom. örat :o galet!
aja, ha en bra dag :)

inga bilder på nya datorn, pappa måste fixa det!


Massamycket!

haha, hanna är jämt lite för go ;)
när jag låg i soffan och småsov såg jag att hon började skratta så jag undrade vad det var... hon vägrade säga! men tillslut fick jag det ur henne, trodde hon hade skrivit någonting typ jättepinsamt på bloggen eller nått, även om jag vet att hon aldrig skulle göra det! haha men det var ingen fara! :D

kom precis hem också, ja sov ju hos hanna inatt :) sov så gott så på hennes soffa! svalt och skönt är underskattat, iaf när man ska sova!
hade iaf massabra kväll igår osvosv. imorn fyller jag år :o hela 17år! skulle juuu väldigt gärna åka in till stan och hälsa på mina medisbrudar, sabina bland annat som jag inte sett sen vi slutade skolan! men ja, det var ju inte den bästa dagen att åka in till stan på.
Grannarsna kommer iaf hit, så ska vi dricka lite drinkar och öl i think! haha, mamma är nog inte lika hård sen hon mobba mig när jag var bakfull... hon har nog aldrig haft så kul i sitt liv. pappa också då iofs, det är inte okej! xD

aja iaf på tal om ingenting nu, vädret suger. måste bli bättre imorn, nu ska jag sluta skriva och byta dator för pappa har räddat min dator än en gång! thanks

åh, jag saknar dig.
skulle inget hellre vilja att få ha dig kvar.
men sjukdomen besegrar mänskligheten.
<3


Hanna är bäst ingen protest! :D

chacha bloggen, Hanna här :D
marion ligger i min soffa och äter chips, haha hon är en riktig soffpotatis! haha fatta ni, chips är ju gjorda av potatis och hon ligger i soffan! alltså: soffpotatis :D ibland är jag allt smart! :D
jag tänkte liksom bara tjuvblogga lite för att det är kul och för att hon inte vet om det :D
jaja, nu ska hon snart åka hem :( men det gör inget för jag behöver ändå städa lite här :D
PUSSAR TILL ALLA FRÅN HANNA! :D

Sjuklingarna tar en springtur!

sitter nu hemma hos hanna nord ska sova här inatt, egentligen så skulle vi ha sovit på studsmattan men så blir det inte!
Vi kom precis hem från Bjelv, suttit och spelat tvspel och hanna vann ;) var tvungen att skriva det för hanna! sen så kollade vi på en film som bestämde sig för att sluta funka när vi kommit in i halva filmen :p haha, var nog inte meningen att vi skulle kolla film från första början!
men jag och hanna fick oss iaf en springtur från älvkroken till ungefär centrum, för det var nog så bra eftersom att vi är sjuka båda två! men på bättringsvägen också, sitter nu och tjockar med riesen, sprite och choklad <3 MYS!
hmm, jag längtar lite smått tills på söndag också :o inte okej!
men nu ska vi typ sociala med varandra och inte bara med datorn och mobilerna ;)
GODNATT

Alvedon - min bästa vän

Hallå allihopa! :)
natten var förjävlig men jag tog mig igenom den ändå. Mitt huvud börjar värka och jag yra så jag tror det är bäst om jag tar en alvedon.

har nog bestämt mig för att säga byebye till min piercing nu, känner att jag inte vill ha kvar den längre! Sovit utan den tre nätter i rad nu, såå det borde väl säga allt :p men uuuuuuuuuuuh jag har ont i mina axlar och nacke, behöver massage :(

öhm ja, jag vet inte vad jag ska skriva. Hanna kom en snabbis förut, bra att prata lite ibland och så vetni :) och jag funderar på om jag ska på rixfm imorn eller inte, känns som jag inte kommer bli bättre av det sååå blir nog att vara hemma ändå! finns inte mycket att göra åt det.
aja, ska kila nu!


godnatt mina små kycklingar

Jag kan inte sova, jag har ont i huvet och undviker helst att svälja. Är så himla trött med tanke på de få timmarna jag sov inatt, fyfan säger jag bara.
jag vill sooooova, fast jag tror jag tänker för mycket. drömmer mig tillbaka

nej nu ska jag försöka sova och hoppas det går bättre denna gången,
godnatt alla mina små kycklingar


Finfina låtar ♥

MY HEART - PARAMORE


Stay with me, this is what I need, please?

Sing us a song and we'll sing it back to you

We could sing our own but what would it be without you?

This heart, it beats, beats for only you
My heart is yours



ALL I WANTED - PARAMORE

I could follow you to the beginning
And just relive the start
And maybe then we'll remember to slow down
To all of our favorite parts

All I wanted was you


VANILLA TWILIGHT - OWL CITY

The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere


As many times as I blink
I'll think of you tonight


IF IT MEANS A LOT TO YOU - A DAY TO REMEMBER

And hey sweetie
Well I need you here tonight
And I know that you don't want to be leaving me
Yeah you want it but I can't help it
I just feel complete when you're by my side
But I know you can't come home 'til they're singing

La, la la la


tröttast

Min huvudvärk är inte att leka med.
dygningen igår gick rätt bra, jag och elin somnade vid halv 7.. sen vare bara att gå upp vid 1 för jag skulle dra till mangskog för att fira mammsen, blev inte kvar länge utan bara småsov där uppe.. börjar bli sjuk, huvudvärk, halsont osvosv :(

annars är det mesta rätt bra nu! har inget att klaga på :D
blir nog ensam hemma inatt igen om inte oroliga mamma och pappa åker hem idag för dom tydligen inte vill att jag ska sova själv ;s kan ju faktiskt ta hand om migsjälv och vill väääldigt gärna vara borta lite från dom, annars ser man dom 24/7 ju.

nej nu ska jag vattna blommor, mata fiskar och jaga myggor!

Marion

Ensam hemma/dygna/jaga aliens

Nu har mor och far lämnat mig ensam hemma, och jag tar det så jävla bra! haha (y)
ska dock upp till sommarstugan imorn dit dom har rymt eftersom mamma fyller år, men sen ska jag hem igen och ta vara på tiden att vara ensam hemma och tagga massagrejer :)

inatt ska jag dygna! :o oavsett om jag är ensam eller inte, men jag vill väl iaf försöka kunna skydda mig mot aliens om dom skulle komma! :u bara så ni vet det ;) haha, alltså nej.. aliens tar över mitt huvud, eller nej! (a)

kunde inte somna inatt, låg i minst 3timmar.. fyfan, sov hur länge som helst imorse kändes det som. Fick till och med sällskap av Buster också! Schysst att hunden tar upp hela sängen -.-

vart tog det fina vädret vägen? :o blir det åska idag så vettefan vad jag gör!


Maskinen

Yes, bästa låten just nu & har varit det i fleeera dagar!


Hej och hå, så kan det gå!

Partymusik på en söndag går hem det med!
hanna ligger i min säng och småsover med överkladdade armar ;) haha! och jag sitter här med mina finfina sår som tycker om att svida, och mina fötter att ha ont. mestadels chill dag, mamma tvinga med mig till stan när jag mår som bäst också (y) tur att jag fick med mig en plattång hem iaf! verkligen behövligt!

men gårdagen var iaf mycketbra!
haha, klant som jag är så glömde jag min tröja där och min kamera :( så bilder får ni när jag hämtat den!
öhm, nu ska jag väcka hanna på något brutalt sätt (6)



hahha, ser ut som jag har vattenskalle

Åker alldeles snart, peppar nu med maskinen-segertåget
tackar nathalie för att hon gjorde i ordnign mig!




köttbulle

Hallå i det blååå :)
sitter och väntar på att nathalie ska komma förbi, hon kommer vid 2nångång och ska fixa mig för ikväll, några timmar tidigare men... wth, skitsamma :D fest hos elenor ikväll! massanice (y'

mitt internet håller på att dampa förfullt med mig. räckte tydligen inte med att jag bytte dator igår, jävla routern som suger -.-' men pappa ska fixa ny!

annars så var jag massaledsen igår när jag hör maskinen och in flames spela :( även om jag knappt hörde nått </3 RÅÅNGEST att jag inte åkte ska ni veta..
men jag hade en bra kväll igår med mycket myggor och värme! skatta så mycket att jag slog huvet i fönsterhyllan och så råkade jag söga köttbulle till jordgubbe, det gjorde det hela inte mycket lättare.. fyfan vad jag skratta xD

men nu ska jag inte slösa mer tid av er dag :)


Sörjer

Har varit iväg och köpt första kulglassen för iår. Bästa glassen någonsin!

annars sitter jag och sörjer min dator som har bestämt sig för att lägga av :'( får sitta på pappas här nere nu, inge roligt alls :o saknar min redan!
ikväll blir det att åka till ibbe och grilla o så :) kommer nog bli nice. annars skulle jag bara sitta hemma och typ gråta över arvikafestivalen. jag menar: IN FLAMES, MASKINEN, ADEPT, FAMILJEN </3
buhuuuuuuu

ska kila nu!

ge mig tillbaka? :(


Hos nathalie & helgens planer!

Sitter hemma hos Nathalie nu :) väntar på att hon ska bli klar i duschen, så jag joinade datorn lite grann. rätt gött med en snabb och bra dator, min är ju inte densamma.. tror jag ska byta, pappa får leta upp någon dator åt mig nu snart innan jag pajar den helt :p

herregud, inge dåligt varmt eller så! började faktiskt att regna när jag gick hit :o
är sjukt trött och vill jämt jättemycket till arvika, speciellt imorn! men det blir grillning då ist, hos ibbe! med: mig, elin, michelle, sandra och han. kanske karl också om ibbe lyckas tvinga med han xD haha (y)

sen på lördag blire stan, feest är aldrig fel :D
men nej nu ska jag kila för jag känner att jag inte skriver någonting speciellt ^^



haha, hitta några "fina" bilder xD


blev stan idag igen

Nyhemkommen från stan, åkte in och träffade hannah och julia :)
fick med mig hem ett linne med spets på ryggen och en jättesöt byxdress! även en cola och mätt mage!

och vetni?
nej det gör ni inte! inte innan jag säger det iaf
jag fyller år om 10dagar :) niiicebajs, måste in till stan och köpa present åt mamma också :o helt totalt glömt bort. har 6dagar på mig ............... dock vet jag vad jag ska köpa!

nu ska jag inte slösa på min text
och jag har ingen bild på denna datorn, min dator håller på att bli paj hela dreten! :(

Rakhyvel - dålig uppfinning

Killar borde vara glada.
de behöver inte raka benen heller inte ha dödlig mensvärk.
men nu ska jag berätta vad jag gjorde!

jag rakade benen när jag duschade, självklart slant jag i knävecket för jag ville bli klar så fort som möjligt. och det blöder fortfarande -.-' jag lyckas rätt bra! sen även nere på foten, käckte upp ett gammalt sår och voila: det blev ett nytt

tack gud för att jag är en tjej
tacktacktacktacktacktacktack
jag vill va kille..


Blixtar & Dunder

Kom precis hem efter en busstur från stan, jag och elin åkte hem till michelle i stan och var med henne och amanda :) mycket trevlig dag ändå! Efter spelet: drömkillen eller nått, jag vann om man nu kunde göra det. Han jag gissade på var min drömkille tillslut ändå ♥ hahaha.. ajamen!

åska gjorde det också kan jag lova. en kilometer från huset, och det blixtra, regna, hagla och jag vet inte allt. Men en sak vet jag, JAG VAR RÄDD!
och igår blekade det överallt hur mycket som helst, men det åskade inte. Mycket skumt, tydligen hade det vart typ skala 1 eller hur man säger :o det värsta vi kan ha i sverige eller nått! rooooligt!

och ni ska veta en grej till, aliens förföljer mig. läskiga :( marion hade otursdag igår för saker jag inte tyckte om, otroligt att jag inte blev attackerad av grodor!




Good day

Sjukt skönt att sova ut inatt må jag lova! Vaknade vid halv 12, bestämde mig för att gå ut och bada lite för det var heeeelt varmt! kunde inte ens sova i mitt rum inatt, SÅ varmt var det. Rummet slänger ut mig :( nooo..

iaf senare ska lite folk hem till robert, vi ska äta tacoooos för han är ensam hemma. Kan det bli bättrre? :) spela spel, se på film eller nått.. i dunno! det återstår att se. kommer nog bli en bra kväll iaf!

annars nu tänkte jag dra ut i solen och äta kaka :D

här har ni i egen hög person
ROBERT GRANE

marion


Ända vägen från: jättelångtbort


Glad_chey!

Kom precis hem från stan med mamma! jag är glad_chey, vi ska snart åka och kolla på katt :D typ nästa vecka! :D:D:D

aja, fick inte med mig någonting speciellt hem förutom ont i fötterna.
Ballerina skor är livsfarliga

jaa, inatt fick jag mig inte mycket sömn, somna vid 3. vakna 4av telefonen, syss kunde inte cykla hem så mamma åkte och hämta henne och så kom hon hem vid 5. skrattandes som jag vet inte vad, så jag vakna då också! sen vakna jag minst 5ggr imorse vid 9-10tiden av att hon prata i telefon och hennes skratt när hon är full på morgonen=mardröm
hon mår iaf inge bra idag, däckat i min säng och så! haha (y)

men ja, bara det jag tänkte säga :)
btw: http://vimeo.com/13068555

marion


Mysig dag

Kom precis hem, var ju på hammarö idag med massa bra folk ♥
hade jättemys med badande, grillande och chillande :D snart igen!
och milla, skicka bilder :D

får se hur kvällen blir, vill ut och göra nått. Men jag är så sjukt trött, värmen sliter verkligen på en!
lalalala
och roligt att jag jämt blir trött när jag kommer hem, rolig familj har jag -.- ehe, visst personligt men jag måste få det ur mig! men jag ska nog kila nu :)

trodde jag faktiskt inte, att du hade gett dig med den skiten nu.
Men ack så fel man kan ha, blir besviken på migsjälv att jag ens trodde det.
Visst är inte så jävla mycket bättre själv, men jag vet vart gränsen går.
Det visar sig som alltid: Precis som alla andra

Marion


Life's a bitch

Sitter för tillfället och väntar på att pappa ska komma hem med ägg.
Jag ska baka kladdkaka, men om jag ska vara helt ärlig är det faktiskt inte färdiggjorda kakan jag är ute efter! utan smeten tar smällen och är godast. Bara jag som tycker så eller? xD

Borde egentligen inte ens äta kladdkaka, jag vill börja träna men jag är för lat och skjuter upp det all the time. NO GOOD!

Orkade inte ta mig in till stan idag, skulle bara hitta massagrejer jag vill ha och på en månad har jag slösat ungefär 2000. Sååå jag känner inte föra att slösa mer, utan spara spara spara! Men snart får jag ju månadspengen/barnbidraget och sen så fyller jag ju år!
Inte för det är något att se fram emot, eftersom att det är absolut ingenting speciellt. Bara jag som sitter runt ett bord och stort kanske äter tårta med: Mamma, Pappa, Syster, Farmor & Farfar. Jag är nyfiken på om jag får ett grattis iår eller om jag får ett kort hemskickat av pappa dagen innan och inte ens får ett samtal under dagen. Aja, han kom iaf ihåg.


Det tar tid och jag tror jag vet.
Marion

Vet att ni älskar bilden.

Blev en ensam hemmakväll ändå, alltid lika roligt
imorgon skiter jag i allt, ska gå och tröstshoppa! tänker ta bussen in till stan, om nån är på så är det bara att hojta till! Annars just nu sitter jag här omringad av myggor (y) orkar inte bry mig längre.

fast jag längtar som fan till på lördag, och allt jag vill göra nu är nog att fest. släppa allt och bara ha ROLIGT! folk förtiden tänker för mycket -.-' eller?

har faktiskt ingenting mer att skriva :o hittat ny favoritlåt ♥
och min piercingkula har åkt av mer än 20gånger idag, dags för en ny piercing.

Godnatt
Marion



Nu är det okej

Yes, torsdag gott folk!
idag blev det att vakna 12, jag har inte kunnat sova någonting. Slutade med att jag sov på golvet tack vare värmen! fan jobbigt det ska va.. och nu är det okej att klaga, när man är trött och grinig.

har suttit i typ timmar och letat och funderat över vart mitt skolkort kan vara.. det är verkligen helt spårlöst borta! kollat överallt, där alla andra är förutom det jag ska ha -.- alltid så! det man letar efter hittar man aldrig!

hmm, får se om man ska träffa lite folks ikväll, jag hoppas verkligen det. Orkar inte sitta hemma framför datorn och ruttna bort kväll till! bara jag som känner så?

men jag tröstar mig med denna bilden (a)

 

Det kommer alltid att vara likadant när man bor under ditt tak.
Dags att inse, det kommer aldrig bli bättre.

Frågan är bara hur mycket man orkar stå ut..

Hejs
marion


Another lonely day

Goddagens!
nu sitter jag här ännu en gång, underbart väder har det varit idag. Orkade inte ens sitta och sola länge innan det blev dopp och sen drog jag in. Annars har det inte hänt ett piss idag :o lite småtråkigt faktiskt. Funderar på att dra till stan imorn.... bara för att!
men då måste jag se till att ladda min ipod!

ehe, jag har kollat eclipse också. och jag lyckades att inte gråta!
sjukt bra film, och jag måste bara säga:
(många kommer hata mig för detta)
TEAM JACOB !!

http://api.ning.com/files/S3WYU9CyhqWI2BPO-B*1DD2rRydMlJuQSEf4KLQzAT3OEiquKF7AC8GPAVgB7SKBYe3T-N75poG5qOj1YI8pfRbzDixwqUZF/edward_vs_jacob_new_moon_wallpaper.jpg

på lördag blir det iaf att träffa mediabrudsen förutom suparsabina :(
aja, lovely people.

HARE GÖTT
marion

"vill varna känsliga läsare"

Nu är jag ännu mer pmsig, jamen lika roligt saker är varje gång.. eller inte ;s
UUUUH vafan.

kolla nyss på kick-ass och vänta på ett samtal som jag inte fick!
men filmen var väl helt okej, han är snygg

ska sova nu, eller typ snart. gjorde rummet liiite mer mysigt ändå.
och nu hör jag en mygg och har tontal med myggbet. fiitttkuul


HEJDÅ
marion

PMS-chey

Vaknade idag av värmesslag, sånt är inte okej!

iaf, jag har möblerat om rummet så man kan tro att det inte är samma rum längre!
och ja... mina väggar är massafina! skulle ju göra om i sommar, men händer det någonting härinne? NEJ.
innan:


efter:


blablabla, jag har tråkigt och jag är så suuur.
HEJDÅ
marion

Bränt bort!

Jajamän, då var det dags med ett inlägg igen! :D

idag har jag varit med hanna i stan, vi gick runt i flera timmar. Tur att peace&love gjorde mig uthärdad, annars hade jag nog inte ens orkat sitta här just nu! Men måste erkänna att jag är vääldigt trött.
men iaf fick mig massagrejer!


gulaktig kajal för min vattenlinje som lätt blir röd - make up store 135:-
en t-shirt med stor ficka - carlings 99:-
en blårutig skjorta - carlings 399:-
en vit bh - h&m 129:-

sen råkade jag äta på donken två gånger :$ iaf, köpte busskort idag för juli och augusti! och varje gång jag skriver juli skriver jag julia! haha
men iaf, brände bort 800 men jag lider inte ett dugg!
fast nu äre la dags att dra till sängs :) jag och hanna hade en rolig cykeltur nyss också!

GODNATT
marion

Ibland har jag mina stunder.

Hallåå i det blåå
jag kom rätt nyss hem, skulle iväg och köpa busskort för juli och få augusti gratis! dock var det stängt :/ tar det imorn istället.. ska ju ändå till stan! Men jag var ändå snäll, för jag följde hanna hem :) vi tog det mest lugnt och så. Varken någon av oss har fått mycket sömn inatt..

kom på en grej igår!
att det är sjukt jobbigt att behöva gå och lägga sig ibland.. eftersom man måste borsta tänderna! och om man då skiter i det får jag alltid ångest när jag vaknar för att jag inte gjorde det. Därför ska man däcka framför datorn, så slipper man få ångest. Jag vet, ni behöver inte säga det men jag är så jävla smart ibland (H)

nej men nu har jag inte tid att sitta här.
ska ju faktiskt äta nu (a) får se vad mamma trollar fram.



Här får ni lite musiiik (:
Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version
Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song)
Paramore – My Heart
Paramore – All I Wanted
HOFFMAESTRO – So You Do [Slimi Jimi Bubby Boy]

XOXO
-Marion

Första inlägget rockar som adtr ♥

Första inlägget på nya bloggen.
Ska bli härligt att komma igång med skrivandet igen och lämna allt det dåliga bakom mig.

Ska fixa designen nu också på något sätt, jag vet hur jag vill ha den :)
Aja mer skrivande imorn sörrni, nu är det sovdags! för jag är helt slutkörd efter Peace&Love, men det var värt det. Iaf för att se banden, Speciellt A DAY TO REMEMBER!

tillägnar då första bilden på adtr. även från deras låt monument som jag fick namnet ifrån.

eftersom det betyder minnesvärt tyckte jag det passade in. för allting som jag någonsin kommer skriva så kommer det vara ett minne för livet, att kunna gå tillbaka och läsa allting man gjort i sina dagar.

GODNATT
-Marion


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0