TISDAG

Skolan gjord för idag, bara tre skoldagar kvar nu! En varav imorgon, och jag hoppas att jag får sluta efter provet och speciellt eftersom att jag är klar med allting! Meen man vet ju aldrig med skolan ..

Hade min sista mattelektion idag, aldrig mer ha stefan igen </3 Bästa läraren någonsin tror jag! Hade egentligen sista idrottslektionen idag också, men den sket jag i och åkte hem istället som resten av halva klassen! Mindre bra lärare i det kanske ..

Har verkligen totalälskat vädret idag, ville inte sitta i skuggan en enda stund (förutom i bussen) Passar på att försöka få färg nu när solen är uppe, kanske inte går så bra eftersom det varit jättedåligt väder ett bra tag. Menmen aja!
Nu ska jag vara en duktig mediaelev och försöka plugga lite på det lilla vi fått att plugga på, eftersom vi redan borde kunna allt annat.
Hejs!

EN BRA START PÅ DAGEN!

Godmorgon!
Antar att de flesta är i skolan just nu, men själv är jag hemma för att ta tio i elva bussen till skolan. Fast ska åka in till stan idag igen för att starta dagen med donken med bra mediabrudar! Det kallar jag en bra start på dagen!

Men är så sjukt trött så vet inte vad jag ska göra, har inte fått sova alls mycket de två senaste dagarna så ah. Humöret är väl kanske inte riktigt på topp eller så är man sådär väldigt lättirriterad. Menmen inte så mycket att göra åt saken.

Har inget bättre för mig än att skriva här, kör premiär med mitt nya chillinne idag. Skulle bli värsta fint väder idag så man kan väl passa på. Dock ser det väl inte ut att vara jättebra direkt, men helt okej :)
Tänkte kila nu, ha en bra dag!


IS THAT ALRIGHT WITH YOU?

Som att missa saker som jag aldrig skulle gjort för två år sedan.
Hur blev det såhär egentligen? Jo, jag tror vet.
Vi växte upp.

Byggde upp ett annat liv, mognade.
Tyvärr i två olika håll. Osammanhängande.
Förmodligen kanske det var såhär det skulle bli?
Känslan att bli hel igen var obeskrivlig, du hjälpte mig en bit påväg.
Men sen tog någon annan hand om mig, och jag ångrar faktiskt ingenting.



TIRED

Kom in till stan två timmar innan jag började. Handlade först ett chillinne på H&M, sen hittade jag ett efterlängtat "brottarlinne" på bikbok. Sen köpte jag en ring på gina och en present till min syster som snart blir 22 ;)

Mötte upp Hannah och åkte till skolan och köpte smörgås och cola ♥ Hade sedan engelska för sista gången i hela mitt liv. Går ur med ett godkänt så det är inte fel! Inte efter den läraren iaf!

Nu har jag precis klippt gräset och blivit hundra kronor rikare. Hunnit duscha också faktiskt.. Trött som en tok, inte fått mig mycket sömn inatt inte! Imorgon börjar jag vid 12 och slutar efter matten. Har egentligen idrott men den ska jag inte gå på! Är ändå på g att bli förkyld, så det är nog inte så smart att springa. Så jag slutar innan tre någongång!

Ska kila nu, förmodligen få i mig lite vatten och sen blir det ett avsintt av greys!

ett glas med piggelindrink skulle inte vara helt fel!


GA

NU:
ska jag kolla på ett Greys anatomy program och sen tar jag natta!

Peppar sista engelska lektionen imorgon, lyckan som inte går att beskriva


NANANA

Hannispannis åkte precis hem, hon var här ett tag iaf :) mysigt att ses lite, kände att jag inte var någon att va med direkt. trött som en jag vet inte vad. Sen finns det inte så mycket att göra när det blåser som ett as ute.

Imorgon kommer jag till skolan halv tolv och jag börjar halv 2, värt. Åker nog in mot stan istället och går runt där :) Har lite småsaker som jag vill ha. Kanske fixa det, eller käka lite mat.
Men just nu vill jag bara att det ska bli torsdag, nu nu nu! Då har man långhelg och Daniel har kommit hem. Ska träffa han då har jag bestämt, han har inte så mycket att säga till om! :D

Aja, livet går på annars iaf, finns inte mycket att skriva.. hehe
ska snart ner och äta lite mat eller äta nått iaf..
ha det!

baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me


In Flames – Come Clarity


SPOTIFYLISTA

Marions Lista!

STAN

Åkte till stan med Elin idag, mycket kul. Fick studentpresent till Daniel, så tråkig och vanlig dock så ah :( men han får nöja sig ändå. Fick världens gulligaste sms av honom förut, helt sjukt hur mycket jag tycker om honom.

Tre par trosor från ginatricot följde med hem, det var behövligt att införskaffa alla mina går ju sönder nu typ! haha,  sen åkte det också ner två nagellack, och lite lilla menyn på donken och en glass med chokladsås. Elin cyklade precis hem, tur att vi fick i oss svenska jordgubbar och glass. MUMS! godast någonsin!

Hmm, Milla gillar sperma också.. fick en sånt sms hahahah! skrattade så jag vet inte vad. Dock var det inte från henne men ändå ;D haha (fulla tjejer dedär .. )
trött_chey, ska sova nu :)

gammal bild på elinpelin!


HE-HE-HE

Trodde det var förbjudet att ha såhär tråkigt en fredagskväll.. Funderade på att gå ut och gå, men inte så peppande helt själv i spöregn. Annars gillar jag faktiskt regn, tycker det är mysigt.

Har suttit och fyllt i ett helt blad med sånnadär rutor, tycker det borde vara ett bevis på hur tråkigt jag har. Har till och med ont i handen efter det .. hehe, a jo jag vet. Ni älskar nog att läsa det här inlägget, eller så gör jag er bara till deppdepp? Nej ignorera mig bara!
Imorgon ska jag leka med Elin för första gången på evigheter, och sen på söndag ska jag leka med Hanna för första gången sen valborg typ. INTE OKEJ DET HÄR ALLTSÅ!


Jag vill bara, jag vill bara, jag vill bara

Ni vet den där ..

.. känslan att vara på en sommarfest

 

.. känslan att veta att det kommer bli en toppenkväll och humöret på topp

 

.. känslan att vara bland skönt folk

 

.. känslan att äta hamburgare i början på kvällens gång

 

.. känslan när alkoholen tagit plats och spela jag har aldrig

 

.. KÄNSLAN ATT VARA NYKÄR ♥

 

.. känslan att spela super mario bros innan läggdags

 

.. känslan att skratta åt den bästa bilden under kvällen

 

.. känslan att vakna upp dagen efter med pizza till frukost

 


Åh vad jag saknar dendär kvällen!

 

 

 


FREDAG ♥

Älskar fredagar klockan halv fyra då man kan säga att man har helg. Om exakt två veckor vid den här tiden har jag sommarlov, och det är sånt här väder ute? Tur att det kanske blir en utomlandsresa i augusti! Till något varmt och skönt ställe.

Aja, gjorde min sista inlämning idag. Kändes skönt! Nu är det bara provet på onsdag, och om jag gör bra ifrån mig så får jag MVG i grafisk kommunikation! Härligt! Då känns det som något av det man gjort faktiskt har varit värt. 55555555555,--- kissen hälsar lite som ni ser! 

Nej, helg som sagt. Får se vad som blir, funderar på att åka in till stan imorgon, leta studentpresent. Har ingen aning om vad man kan köpa. Förslag någon? Till en kille :D
Ska ta och kila nu faktiskt, så ah :) Puss!

Ni får en gammal bild, då jag faktiskt använde eyeliner :o


RANDOM

Åkte in till stan och åt där, fullt upp med en katt i bilen måste jag säga. Min hand är helt sönder nu typ efter rivningar och bitningar. Men skönt ändå, bara jävligt trött just nu. Vet inte vad, men ah nej jag vet inte hur jag ska förklara, känner mig allmänt frånvarande. Sitter och lyssnar på The Fray, som jag verkligen hoppas alla har hört. Extremt bra band med väldigt fina texter. Men aja, vet inte vad jag ska skriva.. antar att jag väntar lite väl?

Think of me when you're out there, when you're out there.

TIME GOES SLOWER

Har kommit hem nu, fick sluta lite tidigare för att jag var klar :) Ganska ovärd dag idag ändå, men fick reda på att jag fick vg+ på medikommunikationsprovet så jag är nöjd!

Händer inte så mycket idag, imorgon ska jag lämna in min multimedia uppgift och lämna tillbaka alla läroböcker och sen ska jag kolla på lite redovisningar på svenskan. Förhoppningsvis slutar jag efter det :) Då tar jag helga! Ska nog inte göra så jättemycket till helgen, planerat att träffa Elin en dag!

Annars så saknar jag Daniel som en tok, även om han åkte igår. Men det blir så konstigt när man liksom är van att prata varje dag och nu blir det väl bara ett till två sms om dagen. Känns som han har varit borta i evigheter, haha. Bara en vecka kvar tills jag får träffa honom :(
Nu ska jag chillla och kolla lite på tv!


PROMISE ME

Jag vet att du säger det jag vill att du ska säga, för att inte göra mig orolig.



Men jag kan inte låta bli att tänka på det.

Jag älskar dig mest av allt ♥

Grafisk kommunikationslektion

Sitter i skolan och är cool, YEAH!
Är klar med mina inlämningsuppgifter, YEAH!
Får inte sluta ändå, BUU!
Får fler nya uppgifter istället, BUU!

Skolan är ju bra, man får bara mer och mer arbete ju mer man arbetar och är klar i tid när många andra inte är klara och måste få mer tid på sig. Då tycker jag faktiskt att de som är klara borde få sluta istället för att få massa andra uppgifter som de andra aldrig kommer hinna kunna göra. Ganska orättvist.
Kan ju faktiskt kanske ge er en bild. Vi fick en uppgift att göra ett nytt nummer av en tidning, då jobbade jag och Hannah och resultatet blev såhär:

EXTREME

Har varit en riktigt fullspäckad dag, började med prov som kändes helt okej! Sen hade jag, Milla och Julia redovining i svenska som gick sådär bara för jag var övertydlig på ett ord som jag inte kunde innan och snubblade på orden (y) haha skrattade lite också, fail. Men aja, funkar ändå!

Sen fick vi reda på matte nationella och jag klarade det precis. Blev dock ledsen när jag såg att jag gjorde min mattelärare besviken när han sa "Jag blev lite förvånad.." när han trodde jag skulle göra bättre ifrån mig :( Men jag går iaf ur kursen med ett solklart g. (tänkte skriva mvg men hej och hå vad fel man kan skriva ;D)

Hade senare idrott och mina ben är döda nu, men det ska ju ge något också. Ganska rolig lektion :) Ska snart åka till Daniel och sova en sista natt där innan han åker på studentresa, usch o fy så nervös jag är! Speciellt det där med att flygen kanske inte får åka, får mellanlanda eller inte kan flyga hem igen pga askmolnet. Det hjälper ju inte direkt om jag säger så! Aja, hoppas de kommer iväg iaf, något de väntat på länge! :)
Ne nu ska jag kila,
pusss!

Dsc_0066_large


INTE REDO

Är lite fundersam över vad som händer med min mage. Den började göra ont i lördags efter att Daniel kittlade mig. Känns som det är någonting som ligger på hela magen och bara trycker, fast liksom man känner att det gör ont inuti mig liksom. I magsäcken eller nått. Vet inte vad kan det vara? :o När det gör jätteont orkar jag knappt gå! Men det kommer och går lite som det vill.

Har visst glömt att plugga lite till, men mamma ska förhöra mig sen. Haha som om att det skulle räcka, men nej. Jag orkar inte mer nu :( Är jättetrött nu och känner att jag bara vill dö. Orkar inte skolan något mer. Det hjälpte inte heller med att jag fick reda på att det ska blåsa som fan inatt, regna och åska imorgon. Hatar tisdagar.
Hejssvejs!



HEMMAFRU?!

Godmorgon, förmodligen är alla i skolan nu men jag har turen att få vara ledig idag också! Skönht! Har lite svårt att skriva för missen är ivägen hela tiden. Nu tog han bort alla ikoner som man trycker på för att lägga in bilder etc. Vet inte hur man får tillbaka det? haha bra.

Har faktiskt pluggat lite, skulle inte skada om jag pluggar lite till, vilket jag ska göra.. Hade bara tänkt att äta lite rabarberpaj. Har en i ugnen nu! Känner mig som värsta hemmafru dom bakar och lagar mat. haha fail, men då vet jag vart det blå skåpet ska stå ;)
Nu ska jag göra vaniljsås!




TRÅK

1. Har du ett par rosa string? - faktiskt inte!
2. Vem var den senaste du pussade? - den var svår..... DANIEL!
3. Vad har du för bhstorlek ? - 75B
4. Trivs du med det? - höhö, ne inte direkt x)
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - ingen aning, runt 50 i guess :)
6. Gillar du nån nu? - ja!
7. Vad gjorde du inatt? - sov ganska hårt.
8. Och i förrgår natt? - sov hos Daniel ♥
9. Vad gör du innan du ska sova? - borstar tänderna, byter om osv?
10. Kan du prata med din mamma om allt? - nä.
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - förmodligen!
12. Har du varit gravid? - nope!
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - haha, skulle fråga ifall han var dum i huvet. Aldrig att jag skulle gifta mig i denna ålder ;p

Tio  fakta
1. Hemstad/ort: dajööö
2. Hårfärg: mörkblond, ljusbrun
3. Längd: 1.62
4. Frisyr: mellan långt ..
5. Ögonfärg: bluue
6. Skostorlek: 37
7. Humör: trött men lycklig!
9. Civilstatus: upptagen
10. Vänster eller högerhänt: höger

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - ja
2. Tror du på kärlek? - ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - hmm, ao :/
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - nej.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - vet inte? :(
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - what? nej? eller ja?
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - behöver inte starta ett direkt ^^
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - om den är hemlig så vet väl inte jag?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nee!

Tio har du nånsin
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - no, aldrig behövt göra det! :p
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - hmm, fylla på ödikfest... hahah
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja
4. Har du hoppat bungy jump? - nej!
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - nej
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - almondy daim har jag säkert lyckats äta upp själv!
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - har jag nog
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - hahahha, nej?
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? va? nej? eller?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - haha jajamen!

Tio känslor
1. Saknar du någon just nu? - yes
2. Är du glad? - jadå
3. Är du fundersam? - för ofta! tänk om vinder vore röd!
4. Är du uttråkad? - jämt lite, har engentligen bättre saker att göra!
5. Är du tysk? - självklart?
7. Är du italienare? - ja?
8. Är du fransk- och ja?
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - neeej
10. Gillar du någon just nu? - OM.

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu: 19.47
2. Namn? - marion
4. Hur många barn vill du ha? - 0
5. Vill du gifta dig? - vet inte.

Fyra grejor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - hahaha nej.
2. Har du en hund? - haft
3. Sover du helst själv eller med någon? - det beror väl på, sover väl egentligen helst med Daniel :)
4. Tror du på spöken? - japp

Skulle:
1. Skulle du vilja vara längre: någon centimeter gör ingenting :)
3. Skulle du vilja ha sex nu? haha!
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? nej

Har:
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - har hänt ja ;p
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - ja
3. Har du syskon? - yesbox
4. Har du någonsin haft sex med någon? - jajemen!
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - jag vet inte, bara för mitt eget bästa isf.
6. Har du varit full den här månaden? - faktiskt inte, dåligt med det nu för tiden ;)
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - lite smått jao!
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - nej.
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - haha mammsen och pappsen?
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - nej
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nej
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?- alltså, påkommen när folk gått in? isåfall nej :D
14. Har du ljugit på någon fråga än då? - faktsikt inte!

Vem:
1. Vem älskar du? - nära&kära
2. Vem hade du senast sex med? - förmodligen med min pojkvän! haha
3. Vem vill du bli full med? - någon rolig :D
4. Vem är den bästa artisten/gruppen? - hjälp
5. Vem pratade du senast i telefon med? - daniel i think!
6. Vem är snällast i världen? - jag? (;
7. Vem vill du prata med? - Daniel :)
8. Vem sov du senast med? - Daniel
9. Vem såg dig full senast? - hmm allt folk jag var med på valborg, allt för mycket folk jag inte kommer ihåg!
10. Vem vet allt om dig? - tror faktiskt inte det är någon!
11. Vem hatar du mest? - ingen?
12. Vem kramade du senast? - daniel
13. Vem kan berätta allt för dig? - den som behöver, det stannar vid mig.

TRÖTT


SÖNDAG

Hallåva!
Dagen har gått jättefort, var vaken redan vid 8-9. Har varit iväg och handlat en såndär "möbel" åt katten så han har någonting att klösa på. Och har iaf just nu käkat lite belgiska jordgubbar (som smakade som svenska) och tagit två eller tre kakor. Har lovat migsjälv att plugga, men jag orkar inte. Men jag ska göra det ändå!

Halva dagen är ju kvar och sen så är ju jag ledig imorgon också, livet äger när man är ledig! Älskar det här i slutet av terminen, när man inte har så jättemycket kvar att göra och man bara får reda på någon ledig dag, inställd lektion eller så. Finns inget bättre!

Hehe, nu ska jag börja plugga lite, eftersom jag är en sån pluggis.... eller?


TIME TO START

Blev en lugn kväll för min del, egentligen är man ju lite sugen på kolsnäs men man har helt enkelt inte orken till det. + att jag måste plugga imorgon, och vakna upp bakfull.. då är man nog inte på så gött plugghumör (mindre än vad man brukar vara..) Men nej, imorn måste jag verkligen ta mig i kragen, får sluta sitta sådär dagen innan provet är. Har insett att det inte funkar så.

Jag och mamma sitter i soffan just nu, kollar på något dåligt tvprogram. Är ingenting på tvn alls, så det suger. Är skapligt trött just nu så jag funderar faktiskt på att snart gå upp och sova. Har börjat bli lite morgonpigg, förmodligen bara för missen ska busa.

Öhm ja, skriver egentligen för jag absolut inte har någonting att göra. Sen så är det så att jag inte vill att det ska bli onsdag heller. Vill ha helg, helg, helg så onsdag aldrig kommer typ.
Aja, hare bra! Natti!


Allt är egentligen bara en tidsfråga

Nu är jag hemma igen! Skönt att komma bort lite till Daniel faktiskt, det var behövligt! Dock pluggade vi ingenting utan vi spelade mobilspel hela tiden istället, förutom när jag sov lite. Vart helt slut!

Ganska svårt att missa att jorden skulle gå under idag, verkar inte som det? haha, men jag vart fortfarande lite rädd för det där, eller jag ÄR det. Man vet ju aldrig vad som kommer hända. Men det jag tänkte på är att vi (människan) har skapat någonting som kallas, år, dagar och tid. Hur kan man då räkna ut när jorden går under om datum och tid egentligen inte existerar. Man kan ju inte räkna ifrån det direkt. Bara en liten tanka jag hade. Allt är egentligen bara en tidsfråga, som man aldrig kan ta reda på.

Får se vad som händer idag, kommer nog bara vara hemma och mysa vid tv:n är fortfarande helt slut, förstår inte varför. Har ju varit hemma i tre dagar, men det räcker inte för att vila upp sig. Utan man blir nästan bara tröttare utav det, konstigt nog!
Hoppas alla får en bra lördag!


SNART

10 SKOLDAGAR KVAR,
därav en städdag, och säkert lite fler inställda lektionen och lite "vara sjuk" på det!

Update på vad jag gör just nu då, har skrivit lite frågor på mediekommunikationen och ska snart läsa igenom ett häfte av de två. Känner mig duktig! Så jag har faktiskt förtjänat den där pajbiten imorse och den där glassen som jag tog nyss! Haha, kommer bli fet om jag fortsätter såhär. Måste börja röra på arslet nu, hur får man motivationen?

Fick precis reda på ...
att jag inte har någon matte på måndag och har inte heller någon engelska så jag har ingen skola på måndag heller. ÄNTLIGEN är media lite slappt. (För de som inte har engelska på måndag då) Så det är bara 9 dagar kvar då ;) Det satt inte helt fel med en ännu längre helg! Var sjuk igår, idag var jag ledig, lördag, söndag, måndag och tisdag börjar skolan igen. Mini lov ju :D

I'LL FIND SOMEONE LIKE YOU

Hittade en jättebra låt för ca 3 veckor sen. Adele - Someone like you!
För att vara helt ärlig, så var det Jessica som visade mig den.

Nevermind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, too,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"
Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead, yeah.

RABARBERPAJ

Har varit vaken ända sen klockan sju, ni kan nog gissa varför? Kissen var busig och jag kunde inte somna om. Gick upp och plockade lite, och nu har jag en rabarberpaj i ugnen och en kisse i knäet. Känns konstigt att vara hemma mitt i veckan när man är van skolan, men ledig är man :) Ganska skönt ändå!

Idag ska jag försöka komma igång med mediekommunikationen och plugga lite på den, galet mycket, galen kurs, galen lärare! Sen så åker jag förmodligen till Daniel ikväll :) Eller ja, inte förmodligen utan jag ska dit! Lite dumt att båda har plugg så vi får plugga mer än umgås ikväll då kanske. Synd för att han åker på onsdag!

Hehe ja, tänkte ifall ni ville veta liksom!
Ha en bra fredag! ♥


HUVUDVÄRK

Är hemma ifrån skolan idag. I tisdags började en go huvudvärk som jag trodde berodde på vädret, men vaknade igår med värre huvudvärk och idag ännu värre. Sådär go så att man håller på att trilla när man ställer sig upp för det känns som det är vatten i hela huvet som åker runt typ ..

Sen fick jag reda på att jag inte behöver gå på svenskan imorgon heller eftersom att jag, Milla och Julia är klara med vår inlämning/redovisning förberedelse. Bara redovisningen och provet på det kvar. Här har man allt i ett, inte bara en redovisning eller inlämning utan Inlämning, redovisning OCH prov/läxförhör .. Men iaf, sen så är jag klar med min multimedia uppgift och har chansen att arbeta/chilla hemma istället så jag är praktiskt taget ledig imorgon :) SKÖNT! Blir en lång helg.

Vaknade förövrigt imorse av att en katt jamade, så jag lyfte upp honom i sängen. STORT MISSTAG, tror ni inte han kissade? Nu ligger han på en kudde bredvid mig och är intresserad över tangentbordet eftersom han inte sliter ögonen ifrån det!

Blev visst ett ganska långt inlägg, ska sluta nu!
Ha en bra dag, PUSS!

Är på bärbara datorn här nere, så det blir ingen bild idag!

GULLIGULL

Lovade ju bilder igår på missen, haha jag är helt kär i honom ♥
Ni får tåla att det är 5000 bilder också!


på hemvägen, sen så kände någon att somna på min arm



Sen tror jag någon ville att jag inte skulle plugga matte, vet inte varför men ;)


och när han inte har stollryck så älskar han faktiskt att sova!


I'm still alive

Hallådär tänkte bara säga att jag lever! Har haft fullt upp sen i söndags när vi hämtade en kattunge :) Lille Gibson eller Rex eller vad han nu ska heta, det enda han gör är att sova, leka och klättra på benen och äta förstås! Ni får se lite bilder imorgon, har tagit massa!

Hade nationellt prov i matte b idag och jag har aldrig presterat så dåligt på ett matteprov i hela mitt liv, om jag lyckligtvis skulle få godkänt kommer jag hoppa av glädje!

ska kila nu, morfar och kerstin är här :)

NEDRÄKNINGEN BÖRJAR

Godmorgon, är ni taggade på skola imorgon? Helgen är fan inte tillräckligt lång, tur att det är sommarlov snart! Typ bara 17dagar kvar :) Sen så är det skönt att veta att jag bara har EN engelska lektion kvar och slutar tidigare imorgon och nästa måndag för jag redan har gjort muntliga nationella och har inga rester. VÄRT!

Idag skulle det vara jättedåligt väder, men det verkar ha regnat hela natten så nu är solen framme? Haha, fulvädret kommer nog snart och då ska jag faktiskt sätta mig och kolla på matten. För jag ska faktiskt försöka klara ett G, men det kommer ju inte direkt gratis som ni vet!

Ikväll kommer Daniel hit också, så .. någon som har något bra filmtips?
Puss!


LÖRDAG

Vaknade 500gånger imorse, men lyckades somna om varje gång (fram tills jag gick upp då) .. Åkte hem ganska tidigt eftersom mamma och pappa var i stan så jag åkte med dem vid 1. Hann iaf träffa Daniels ena bror en jättesnabbsväng, men aja trevligt!

Har varit duktig idag och klippt HELA vår gräsmatta. För FÖRSTA gången någonsin. OCH den är ganska stor faktiskt .. Tog mig drygt en timme.. menmen, lite som ett träningspass eftersom den är ojämn och man får springa hit och man får springa dit! Fick 200kronor också, för förra gången jag klippte och för denna :) Mamma är allt för snäll!

Nu sitter jag här och laddar hem revolution media, (som förövrigt inte vill fungera -.-) för att göra ett skolarbete mycket bättre än vad det blev! Hoppas jag! Har pluggat jättelite matte menmen, alltid något! Och nu sitter jag här i mammas mys tröja! Ikväll ska jag kolla på eurovision song contest, haha kommer tröttna efter en kvart som alltid. Men det är glassen till programmet som lockar! Hehe ..
Puss!


NELLY.COM

Äntligen är det helg, ännu en gång! Dagen har faktiskt varit riktigt rolig. Multimedian är sjukt kul när man faktiskt fattar hur man ska göra och när man får göra någonting själv och lära sig mycket.

Annars då, kom hem och märkte att jag hade fått ett brev hem från nelly. Beställde två klänningar, varav en ska jag lämna tillbaka för den var inte alls som den såg ut att vara. Var som att bära en klänning med pläd/filt tyg, inte nice! Men den andra satt bra :) Och jag måste bara säga det, rekommenderar verkligen nelly. Besällde onsdag kväll och fick idag. Helt amazing ;) Nu ska jag ringa Daniel för han inte svara på sms och sen tar jag väl bussen hem till honom! ♥

Den aprikosfärgade får åka tillbaka medans jag behåller den krämgula :)

NATIONELLA

Ännu en dag i maj, regn idag faktiskt. Vädret har varit knäppt och till och från hela dagen, men jag gillar regn faktiskt. Bara det inte blir för ofta, då är det bara ivägen! Men annars är det mysigt att vakna upp till :)

Hade ju nationella idag, hörförståelsen gick ju rent åt helvete. Missade två sidor med 10 frågor, hängde inte med för fem öre? :s Läs gick nog lite bättre, men såfort jag tror nått går bra så visar det sig att det gått tvärt om. Aja! Slutade tidigt idag och slutar tidigt imorgon, jätteskönt!

Tänkte plugga lite matte men jag hoppar över det och brainstormar till helgen istället!

MAJREGN

Helt oredigerade och jag tycker om tredje och fjärde bilden.


Go ny och gammal musik

Lady Gaga – Judas
(får väl tacka Julia som började prata om låten, och som på alla andra så är den ganska beroendeframkallande!)
Adele – Someone Like You
Pixie Lott – Apologise - Acoustic Version
Matchbox Twenty – How Far We've Come
Katy Perry – E.T.
Jessie J – Do It Like A Dude - Explicit Version
Katy Perry – Teenage Dream
The Fray – Over My Head (Cable Car)
HOFFMAESTRO – So You Do [Slimi Jimi Bubby Boy]
Death Cab for Cutie – I Will Follow You into the Dark
Veronica Maggio – Snälla bli min

GE MIG

Hatar Nelly.com just nu, men något av detta kanske åker till sitt nya hem här i Deje ;)


449:- 279:-

379:- 549:-

299:- 379:-

199:- 749:-

199:- 199:-

479:- 479:-

1195:- 799:-

449:- 449:-

135:- 135:-

Update:
Köpte visst klänningen på andra bilden, och klänningen på tredje (a)

Onsdag - check!

Ojojoj, dåligt med uppdatering här alltså! Men igår var jag faktiskt med Daniel, så jag ville passa på att va med honom istället. Han åker ju snart till Alanya på studentresa så det blir yttligare en vecka utan honom :(

Aja, fick sluta tidigare idag för jag var klar ♥ Kom hem vid halv 3, åt lite glass och hämtade ut mina bikinis från H&M båda satt som en smäck! Helt klart värt pengarna.
Imorgon har jag också turen att sluta tidigare, direkt efter nationella i Engelska B. Så när jag kommer hem ska jag laga mig lite mat och dejta matteboken (om jag nu orkar ...) men det ska ju regna så what else to do?! Passa på liksom.

Har idag också fixat synundersökningsdret för körkortet, och det gick skapligt. Inga glasögon än iaf ;) Så snart får ni se upp på vägarna alltså .. haha stackare!
Nu ska vi grilla och joina tv:n, puss!


Saknar böbben ja


Tiden går fort!

Måndagen är gjort ännu en gång, och har numera bara en engelskalektion kvar framför mig. Det är vad jag kallar frihet!

På torsdag har vi nationella i engelska b, hör och läs.  Sen tisdag nästa veckan är det nationella för matte b och sen är allt som kallas nationella ur vägen för min del :) Det är också frihet. Och en sak till som är det är att det är 5veckor kvar innan sommarlovet, och ca 3-4 riktiga skolveckor. Tiden går fort hörrni!

Nu ska jag duscha och imorgon får jag äntligen träffa Daniel! ♥
Puss!

mysig bild? Exakt en månad sen jag sprang i tröskeln och förlorade halva tånageln ;D


YEAH

There's nothing you can say
Nothing you can do
There's nothing in between
You know the truth
Nothing left to face
There's nothing left to lose
Nothing takes your place

When they say
You're not that strong
You're not that weak
It's not your fault
And when you climb up to your hill
Up to your place
I hope you're well

There's nothing left to prove
There's nothing I won't do
There's nothing like the pain
I feel for you
Nothing left to hide
Nothing left to feel
I am always here


When they say
You're not that strong
You're not that weak
It's not your fault
And when you climb up to your hill
Up to your place
I hope you're well

What you want
What you lost
What you had
What is gone is over
What you got
What you love
What you need
What you have is real
It's not enough
It's not enough
It's not enough
It's not enough, I'm sorry
It's not enough
It's not enough
It's not enough
It's not enough...


When they say
You're not that strong
You're not that weak
It's not your fault
And when you climb up to your hill
Up to your place
I hope you're well
It's not enough
No,
It's not enough
It's not enough

I'M JUST NOT ENOUGH, AM I?

Bortglömd? Nädå ..
Har lärt mig att inte ta det personligt länre.
Vill att Daniel ska vara här ♥


SUNDAY

Lite halvtaskigt väder mot igår, blåser så enormt mycket mer +få moln på himmlen så jag drog in istället för att sola lite till! Ska vara en duktig dotter idag och klippa gräsmattan, iaf där bak.. har ganska stor gräsmatta och på framsidan är det bara krångel att klippa höhö!

ne jag vet inte vad jag ska skriva, helgen har gått fort som alltid. Men jag vill bara ha denna veckan överstökad så det är väl lika bra att den startar så fort som möjligt! Bara jag som tänker så?

Aja nu ska jag kila ut och klippa!
Puss!

Som en sommardag


SOL

Hallådär, hur fint väder har det varit idag? Äntligen är solen tillbaks! Har försökt varit ute ganska mycket idag, tvingade med mamma och pappa på en promenad i skogen till dit vi har vår båt. Kan vara väldigt fint där faktiskt så jag tog med mig kameran :) Kanske lägger upp några bilder senare..

Kom precis hem efter en till promenad med mamma, blev inte så långt eller så men det var mys ändå! Annars då, har suttit och kollat på greys anatomy hela eftermiddagen och är på sista avsnittet och har inte säsong 3 så jag kommer nog typ .. dö! Aja just letting you know :)
Hare gött!

här har ni en fin bild på mina fina foppa tofflor! Eftersom alla har sånna tänkte jag pröva ett par, och dom var så sköna att jag till och med köpte ett par själv!


I miss you, miss you

Don't waste your time on me you're already the voice inside my head, I miss you, miss you.
Blink 182 - Miss you



Har förövrigt kommit på hur jag ska göra med mitt projektarbete, tror det kan bli kul! Tänkte bara säga det ... liksom ifall att ni undrade. Och äntligen är det helg ♥

JA!

Lite tråkigt kanske?


H&M

Beställde just hem dessa två, nu håller vi tummarna för att dom passar!


PARAMORE

But I'll never let this go,
but i can't find the words to tell you
I don't want to be alone,
but now i feel like i don't know you

Then i'll never let this go,

But i can't find the words to tell you,
That now I feel like I don't know you

KURS

Åker på såndär övningskörskurs så jag faktiskt får börja övningsköra, bättre sent än aldrig väl? Är ju faktiskt 18 om ca 3 månader så det är väl på tiden att börja nu ;D

Imorgon har jag nationellt prov i Engelska B, writing delen är imorgon och vi har temat "generationer" hur svårt? Jag ska nog skriva en reflektion eller något liknande hur de från de äldre generationerna ser oss ungdomar idag. Vad som har hänt och vad vi har att försvara oss med när det kommer till förutfattade meningar. Men vad vet jag? Det kanske inte alls är så vi får skriva, men det är iaf en idé! Så jag har gjort min läxa :) Önska mig lycka till! Både på nationella och att jag inte somnar på kursen ikväll.
Puss!


#122

 

Blev allt eftersom en bättre dag idag, hela dagen igår var nog bara emot mig. Men ja, som sagt. Mår bättre idag, just keep on waiting.


I'll be fine

Älskar livet just nu, älskar tisdagar, älskar skolan, älskar att komma hem klockan 6, älskar att bussen alltid ska vara sen, älskar att jag har fått sömnproblem igen, älskar älskar älskar verkligen livet. Är så trött på allting, och om en droppe kommer så rinner verkligen muggen över. Höll på att börja grina på bussen hem idag, ni vet .. den där extra droppen kom.

Har spenderat min 1timme och 40minuter hemma med att äta mat, duscha och kolla på greys anatomy. Funderar på att sova och bara hoppas på en bättre dag imorgon, för jag orkar inte med allt just nu..


SNÖ?!

Sov hur dåligt som helst inatt, tvingade till och med mamma in så att hon fick sova med mig. Ville inte sova själv! Vaknade förövrigt vid 6 imorse och såg att det snöa som fan ute, blev i världens chocktillstånd. I April var det storsol och 20grader typ och sen heelt plötsligt snöar det? Haha knepigt. Men det har slutat nu och solen börjar titta fram :)

Skulle nog göra vad som helst för att få gå och lägga mig igen, blev en lite jobbig kväll men det är löst nu. Får hoppas att dagen inte är så jobbig som den brukar, har mördar tisdag dagen idag. Meen jag klarar mig nog igenom den en gång till! Egentligen vet jag inte varför jag skriver nu, har väl inget annat för mig. Gick upp i tid och åt frukost och ja, så är klar nu. Bussen går om en halvtimme så ah, bra sysselsättning!

Ska äta lite choklad nu så jag får i mig lite socker och blir pigg, bästa ursäkten någonsin!

och bara så att ni vet, detta är den godaste marabou smaken ♥


Positiv

Hatar det där när man är sugen på kladdkaka och gammaldags vaniljglass, men man inte får det? Jag är liksom inte 18, har inte bil. Hur fan ska jag kunna fixa det då? Det tar ungefär en halvtimme för mig att gå till affären, allting hinner smälta såfort jag kommer hem. Mina föräldrar sitter fast i soffan för att dom kollar på hockey, något så enormt överskattat. Och jag vill kolla på total blackout, men kan inte göra det. FÖR DOM KOLLAR PÅ HOCKEY! (typ tredje dagen i rad .. ) Nej jag vet inte, jag har inte humörförändringar eller sockersug om ni tror det ..

Åh vänta bara, en sak till
SKOLAN SUGER!


IDK

Trodde det var en ändring, en som jag velat och längtat efter länge. Men ändå sitter jag här, och är tillbaka till stället som var för 3 månader sen. Och nu vet jag inte längre, vet inte, vet inte.


eller ja, glömt och glömt.

Gårdagen

Hallådär! Hur mår ni idag? ;)
Själv vaknade jag vid 7 av att jag mådde ganska dåligt, somnade om vid nio och vaknade en halvtimme efter. Kan aldrig sova dagen efter jag druckigt. Gårdagen var bra, blev lite random och inte alls som planerat. Fick annat "besök" hemma hos mig än vad jag hade trott. Men det gick bra ändå :)

Var uppe i Deje också, fullt upptagen med att göra andra saker istället för att titta på fyrverkerierna.. hade tydligen sagt nått om det när jag kom hem också. Kommer jag inte ihåg! Blev trött på slutet och var lite mer för mig själv så jag åkte hem strax efter det. Kom in i "depp-mode", ja ni vet nog!
Och har förövrigt tappat min kamera, och jag var helt säker på att jag hade med den hem. Men ja, så går det ibland. Klantarsel som man är.. höhö

Orkar inte skriva mer, ni får lite bilder istället!

Hoppas alla hade en bra valborg! ♥



RSS 2.0