Pain

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Drog på festen i lördags ändå, den var la bra men blev lite peronliga problem!

Idag vaknade jag upp runt klockan sex av magont, sen somnade jag om vid åtta och vaknade halv ni igen av än en gång magont. Har knarkat alvedon idag, men det har knappt hjälpt alls. Konstant magont idag alltså, gillas inte :( Hoppas det blir bättre imorgon!

Funderar på vad som blir under veckan, på fredag är det fest igen men får se ifall jag orkar dra! Inte alls sugen på att dricka nu, men då kanske! Annars kan man ju faktiskt köra nykter (y)
Nu ska jag fortsätta titta på tv, sen ska jag bädda rent sängen!

Är ungefär sådär trött just nu!


Something like this, something like that

Lördag juuu, undrar hur många som mår bra idag efter festen på nöjes ikväll! haha ..

Är fest ikväll men har ont i magen så får se ifall jag drar eller inte, får sällskapa mamma annars som blir ensam ikväll om jag drar dvs! Men nej jag har inte riktigt tid att sitta här nu, ska kila uppåt nu :)

Glömde också säga en sak, LOOOOV!

18.52

Har varit en bra dag idag! Millis fyller 18, jag fick sluta tidigare, jag beställde min studentmössa och när jag kom hem såg jag att jag hade fått matersättningen från praktiken! 450 in på banken bara sådär, niice!

Sen har jag kommit fram till att stanna hemma imorgon för jag orkar inte med skolan en dag till. Plus att på kvällen ska jag hem till Julia eftersom hon, Milla och Hannah ska dra till nöjes så är jag med dem i början :) Sen åker jag hem till Daniel, imorgon han vi varit tillsammans i ett år. Värst vad tiden går fort!

Nu ska jag kolla på hockey med mammi!

Cool after school

Skolan är gjord och är hemma än en gång!
Gick omkring på stan efter skolan med Julia och Hannah! De köpte lite grejer på partaj, sen gick vi runt lite .. råkade äta på donken också! Sen gick vi in på Carlings och jag blev förälskad i en tröja som jag köpte.

När jag väl kom hem så såg jag att mitt Nelly paket hade kommit, allt passade bra och jag är ännu en gång förälskad i min nya halsduk! Ska snart beställa hem grejer från Oriflame, men hade tänkt att hoppa i duschen nu!

Har också kommit fram till att jag tycker om regn, förutom när jag är ute! Men om man sitter i soffan och myser eller om man ska sova så är det typ det bästa som finns!
Puss!

Home sweet home

ÄNTLIGEN hemma från skolan. Idag väntas en massa plugg på religionen som jag har på onsdag! Får se hur långt jag orkar, tippar på en kvart. Max.

Ska ta och hoppa i duschen och sätta mig framför tvn ett litet tag innan jag börjar. Man måste ju känna sig lite ledig ifrån skolan då och då! Men ska stå ut nu sista veckan innan lovet!
Puss!

IKEA

Idag har jag övningskört till Ikea, sen åkte vi till Rusta för att leta mer tapeter till mitt rum, passade på att köpa choklad på Willys också. Sen åkte vi till PETS vid ilanda för att göra katten ännu mer bortskämd. Sen märkte vi att jag hade kört utan övningskörsskyt för den åkte av på vägen till Ikea. Var cool och körde till Forshaga utan skylt ändå för att sedan gå in och köpa en på macken! Körde sedan hem.

På Ikea fick jag med mig lite smågrejer, därav några saker tills det är min tur att flytta hemifrån. Åker alltid med något sånt varenda gång jag är där .. Sen någon bakform och två lådor till min hylla och en låda till att ha saker i under sängen! Ska snart köra Jessica till kils tågstation också, mycket övningskörning denna veckan!

Funderar på vad man kan göra på halloween, kommer väl inte ha någonting alls att göra. Sitta, ensam, hemma. Så mitt liv är nu för tiden.
Pösshäj /emo tjäj

Lördag

Beställde precis hem lite grejer från Nelly, två linnen, en bandeu bh och en mysig halsduk :)

Var på skrotbilsrace idag och det var faktiskt roligt! Efter det åkte jag hem och så har Jessica gjort mina naglar och färgat mina ögonbryn! Tuur att jag har en syster som tycker om att öva på mig :D
Ikväll ska jag inte göra ett piss eftersom det inte finns någonting att göra ... woho!
Pösshej!

såhär ser linnet ut, åkte hem ett till sånt fast i svart och vitt! Älskar det ♥


I LOVE FRIDAYS

När man väl har slutat skolan kvart i fem! Idag fick vi faktiskt sluta kvart i fyra så det var skönt att komma hem skapligt i tid iaf :)

Har spenderat kvällen här hemma med mamma framför tvn, fast ja .. mamma har bakat bullar så jag har fetat mig lite med bulldeg. (Som förövrigt är mycket godare än de klara bullarna.) Sen har jag också varit superduktig och kollat igenom religionen lite snabbt med tanke på att jag tycker det är svårt.
Nu hade jag inte tänkt att bli vaken allt för länge till, ska upp i tid imorgon och åka till Munkfors med mamma för att hämta Jessica. Sen ska vi stanna kvar ett tag för vi skulle kolla på när Mathias körde bil eller vad det var .. haha allt för att få övningsköra lite!

Så hoppas ni har haft en bra fredag och får en bra helg :)

Idag målade jag av en häst!


Pensionär?

Hej!
Kvällen har spenderats med att äta mat, titta på tv och hållt på med en tvhylla. Mamma har gjort om nere i vardagsrummet och ville byta ut en stor tvhylla som jag vänligen tar upp till mitt rum! Så har pillrat lite med det nu den senste timmen. Lägger kanske upp en bild sen hur det blev!

Imorgon har jag lååång dag i skolan, slutar klockan fem. Hoppas vi får sluta tidigare som vi har fått alla dagar innan, en anledning till varför vi kanske ska vara kvar till klockan fem? Men nej, veckan har gått fort. Kan inte fatta att det redan är torsdag imorgon, men det gillas. Snart helg och snart fyller Millis år också! :D

Nu ska jag gå upp och hjälpa till med resten av hyllan och sen blir det kvällsmat. Och sen ska jag nog sova x) Igår gick jag och la mig kvart över nio, haha tant är jag! Kommer stortrivas som pensionär!

Har btw cp hud .. trodde jag skulle få utslag på mina ben för de kliade så, eller jag har fått det på mina lår. Men för första gången har mina smalben och börjat klia, och de är fulla med vita prickar och linjer :s vet inte riktigt vad som händer men det är jobbigt att bara duscha för det svider så in åt helvete :( Och nu har jag skrivit ett jättelångt inlägg så ska sluta nu, har inga roliga bilder på datorn här!
Godnatt :)

We're half way there

Påbörjade ett inlägg och skrev tre rader, kom på att det jag skrev var jävligt ointressant så jag tog bort det och skrev detta istället .. för detta är ju mer intressant.

Tänkte bara säga att jag lever, men är trött. Har lite kluvna tankar också men ja, livet stannar inte upp för det!
Natti ♥


Off to school

Godmorgon!
Äntligen en dag man börjar efter nio så man kan ta senare bussen, det gillas hårt! Har precis slängt i mig en macka och ska ta och borsta tänderna nu. Helt död idag, orkade mig nästan inte upp. Sen är det ju ... svinsvart ute också, hjälpte inte direkt till!

Ska bara ha multimedia idag, ser jag fram emot för det är nog den enda roliga lektionen som vi har kvar nu i skolan! Slutar tjugo i ett tror jag så det gillas :)
Ha en bra dag!

Fetissöndag

Efter en hel tids tv-tittande, pizza ätande och övningskörning tar jag nu kvällen så jag orkar med morgondagen. Måndag igen, snaaaart helg! Not.


One year

Nu har böbben varit borta i exakt ett år, saknar hans sätt att blänga på en när han var trött, att ligga kvar i dörren när man kom hem så man fick hoppa över dig, när du fick frispel och bet i våra fötter, när du envisades med att stanna kvar på samma ställe och lukta, när du kom med tassen för att bli kliad på bröstet, hur dina öron hängde (ena upp och ena ner), hur oskyldig du såg ut när du tiggde mat och hur du bara var min bästavän! ♥


Skylar Grey - Invisible

I take these pills to make me thin
I dye my hair, and cut my skin
I try everything, to make them see me
But all they see, is someone that's not me

Even when I'm walking on a wire
Even when I set myself on fire
Why do I always feel invisible, invisible
Everyday I try to look my best
Even though inside I'm such a mess
Why do I always feel invisible, invisible

Here inside, my quiet hell
You cannot hear, my cries for help
I try everything, to make them see me
But every one, sees what I can't be

Even when I'm walking on a wire
Even when I set myself on fire
Why do I always feel invisible, invisible
Everyday I try to look my best
Even though inside I'm such a mess
Why do I always feel invisible, invisible

Sometimes when I'm alone
I pretend that I'm a queen
It's almost believable

Even when I'm walking on a wire
Even when I set myself on fire
Why do I always feel invisible, invisible
Everyday I try to look my best
Even though inside I'm such a mess
Why do I always feel invisible, invisible

Just back off and you'll see

Har inte hunnit eller orkat skriva lite på någon dag! Har varit i skolan, varit extra trött på morgonen och förfrusit fast vid busshållsplatser. Men det har flytit på och nu är det äntligen helg ingen!! Imorgon ska jag och Daniel med Jessica och Mathias och bowla på nöjes :) Bowla är väl .. inte det roligaste, men ska bli kul ändå! Sen ska jag bara chilla denna helgen eftersom att nästa kommer gå åt till att plugga religion!

Det är det som har hänt och ska hända, har inte ett så intressant liv ändå .. haha

Tumblr_lq3o7aqbee1qlni0oo1_500_large

tänkte visa er sötaste bilden någonsin också, från we♥it


just so you know

Tänkte bara säga att filosofi är jävligt svårt.

Åkte till skolan i onödan

Gick upp imorse, stentrött som man var så åker man till skolan och får reda på att läraren är sjuk. Tog bussen 09.45 hem igen, ganska onödig tid som jag kunde sovit på istället. Men skolan är inte bra på att höra av sig ifall någon är sjuk!

Hoppade precis ut från duschen, ska åka hem till Daniel sen! Men nu ska jag sätta på mig kläder och sen måla naglarna :)

och ifall det ska vara så jävla kallt på mornarna så kan det lika gärna komma snö!


Thumps up for Tuesday

Med ett fint rum lägger jag mig nu med ett varierat humör, nästäppa och uttråkighet. Hoppas ni har haft en bra dag iaf! Imorgon slutar jag tjugo i ett (?) gillar tisdagar!
Godnatt!

fint höstväder idag, så passade på att gå ut och gå med kameran!


Storstädning

Slutade lite tidigare idag, orkade inte vänta i över tre timmar på att få ha psykologi så jag åkte hem. Tänkte göra uppgiften i filosofin men kom på att jag glömde väskan i mitt skåp! 

Ska nog göra en storstädning på mitt rum idag för att göra något vettigt :) Gibson håller mig redan sällskap! Min bästa fis ♥


.

Det måste vara jävligt svårt att höra av sig ... japp!

Favourite

Try to forgive, try to forget
Try to move on, try to live
When hope is fading out, you can turn to me and say
"This is more than I can possibly take"

And party, and party, and party

Det verkade lovande från början, slutet blev haha lite dramatiskt! Bilder som jag inte la upp nu är och kommer förbli osedda haha!


Nanana

God morgon! Kan egentligen sova lite hur länge jag vill idag .. men jag lyckas vakna vid halv nio ändå. Har gjort det hela veckan också, helt omöjligt att somna om!

Ska ta mig ett bad nu! Och har bestämt mig för att dra på festen ikväll :)
Puss!

In love

blink-182 – Even If She Falls

When the night will begin, the pain it wont end

Ska snart upp till konsum med pappa för att handla och ta ut mitt oriflame paket! Gött att få lite nya grejer :)

Sen ska jag och mamma till banken, först ska vi fixa så att det inte drar pengar från mammas konto när studiebidraget kommer eftersom att det går direkt till mig nu. Sen så ska jag öppna en ny mapp i mitt konto eller vad man kan säga. Har sparat ihop några tusenlappar som ska in där! Därav min sålda moped, myntsamling och "jobb" pengar! 

Imorgon tror jag att det blir fest, får se hur huvet mår imorgon. Fick jätteont när jag åkte hem från Daniel igår, och det kommer och går idag. Men jag vill inte bara sitta hemma och ha tråkigt nu sista veckan innan skolan drar igång igen efter praktiken!

Ni får ha det gött, så skriver jag mer någon annan dag!


To the cityy

Ska ta bussen in till stan kvart över ett. Ska hem till Daniel ... tror jag? Han sover och är liksom helt oväckbar! Så om han inte vaknat när jag är i stan så får jag väl åka hem igen istället :p

Det är typ 500 grader i mitt rum så ska stänga av datorn och springa neråt!


woho

Blev missnöjd med håret. Känns alltid bra när man väl sitter där och så, sen när man kommer hem och ser det mer ser det sämre och sämre ut. Men förhoppningsvis blir det väl bättre när det lägger sig, för just nu känns det som tant frilla :( tror det beror på hur de "styla" håret. Kort blev det också, eller ja mellanlångt. Ska nog klippa av det..

Shinedown

Tips för er som känner för lite akustisk musik. Spenderade en stund med gitarren nyss, föör länge sen. Kände mig lite hemma igen faktiskt!

Shinedown – Burning Bright - Remix
Shinedown – 45 - Acoustic Version
Shinedown – Simple Man - Acoustic Version

Will you belong to something new?

Will you get there you go?
would you let the wind carry your name?
would there be blood on your hands?
would you dance in the ruins you where made?

when your world falls to pieces

would it be as you like?

will there still be what you ask for?

will there be things you pray for?

when your world falls to pieces

will it be what you really want?
write back.
what is ours?

will you get there you go?

when the pain remains as a bitter pill
will I taste as a victim to your lips?
please erase me for better or for worse

And its always insincere
and you live on broken share
will you belong to something new
And its always insincere
and youre living day by day waring that crown, since you fell from that cliff.

mixed

we♥it


RSS 2.0