Julstädat!



Julstädade i helgen, idag rensade jag ur garderoben. Fick bort en hel plastkasse! Rummet är ju rätt Oiordninggjort men mina tapeter är köpta nu så det ska snart dras igång :) Sen så skrev jag för aslänge sen att ni skulle få se hyllan i mitt rum, och här är den! Har inte prylar att fylla upp i hålen eller i andra hyllor .. men nångång ska det väl bli en ändring på det också.

I'm still alive

Tänkte bara meddela att jag fortfarande lever, men det är tyvärr lite jobbigt än! Men bloggar när jag får tid och känner för det. Har ändå inte gjort någonting alls märkvärdigt sen senaste inlägget, det är liksom det vanliga. Skolan, plugg och så, men det har äntligen lugnat ner sig.

En update bara, bakar nu lussebullar med mamma!
Puss!

-

Kommer förmodligen inte blogga på ett tag nu, är för mycket jag inte orkar med just nu.

20/11

Har äntligen kommit på vad jag ska prata om på svenska nationella! Hoppas att det blir bra nu. Ska börja skriva ner talet och så så att jag kan komma igång, känns som en bra idé!

Annars då,
helgen har inte direkt varit händelserik men ändå skön! Så nu är jag redo för en ny skolvecka, men jag kan inte vänta tills den är över. Älskar helger, och ja nästa helg är det ju faktiskt första advent :) Håller tummarna på att det har kommit snö tills dess!

Nu ska jag sällskapa mamma som julstädar och försöka skriva lite mer på mitt tal. Pusshej!

New drug

I'll seek you out,
Filet you alive
One more word and you won't survive
And I'm not scared of your stolen power
I see right through you any hour


I won't soothe your pain
I won't ease your strain
You'll be waiting in vain
I got nothing for you to gain


I'm taking it slow
Feeding my flame
Shuffling the cards of your game
And just in time In the right place
Suddenly I will play my ace

I won't soothe your pain
I won't ease your strain
You'll be waiting in vain
I got nothing for you to gain


Eyes on fire
Your spine is ablaze
Felling any foe with my gaze


And just in time
In the right place
Steadily emerging with grace


Felling any foe with my gaze
Steadily emerging with grace
Felling any foe with my gaze

Steadily emerging with grace

21:03

Kylan har verkligen börjat komma nu, snorhalt på vägarna, bilolyckor, sena bussar osv. Vintern är påväg, bara snön som fattas nu!

Idag var skolan väldigt onödig, men jag hade iaf idrott och som tack för det åkte jag hem och åt kakor efter svenskan. Och där försvann den träningen!

Nu ... borde jag läsa massa texter inför imorgon, men eftersom jag läste dem igår orkar jag inte göra det nu ikväll! Tog ett bad förut och kollade hur man skrev vissa texter, men blev inte smartare för det.

Hoppas att jag får lägga mig i en torr säng inatt, med tanke på att igår när jag lade mig så märkte jag att katten hade kissat i sängen (åtminstonde vill jag tro så, men det känns ändå rätt ologiskt.) Så det var bara att bädda rent och ta sig en snabbdusch.

Världens roligaste inlägg var det här också, not. Jag är för trött för att bry mig nu, händer för mycket saker för tillfället, både skolan, nära kära och allt annat. Skulle bara vilja krypa under täcket och gömma mig tills allting var bättre och över.
Tack och hej!

Måndag - check

Måndag igen, psykologi provet är gjort, ett steg är ur vägen. SKÖNT! Imorgon har jag redovisning i multimedia, vilket inte borde vara så svårt!

Påbörjar en sökning av mobil nu också med tanke på att min är cp, ljudet funkar med skärmen blir bara svart sådär ibland och sen hänger den upp sig hela tiden! Meen det svåra är ju att hitta en "prisvärd" mobil, fast det är inte lätt när man jättegärna vill ha en iphone. Men ekonomin tillåter mig inte att köpa en, tyvärr.

Nu ska jag boka mig framför tvn, ska kolla på pengarna på bordet klockan 20 och sen på det okända klockan 21!
Pöss!


Söndag

Idag åkte jag visst till rusta och åt på mcdonalds och köpte ännu än gång mer choklad, istället för att plugga. Tänkte sätta mig och brainstorma lite nu!

Har just spelat bingolotto med mamma och jag vann .... en ny bingolott! hahaha, jag känner mig verkligen som en pensionär! Speciellt när jag har sudoku som en app på mobilen :$
Nej som sagt, brainstorma var det här!

Mixed up

Efter ett försök att bli smartare inom psykologin har jag bara blandat ihop allting, känns inte så jävla bra. Skitsvårt att sära ihop allting :(

En bra sak är dock att jag har varit på Ikea idag och sen även på ö&b med mammi idag! Fick med mig hem lite smågrejer, mest choklad haha!

Nu ska jag be till gud att vår digitalbox ska sätta fart och fungera igen!

11/11/11

(Undrar hur många som skrivit exakt denna rubriken idag ...)

Tre hela dagar sen jag bloggade, det är rätt länge för att vara mig! Vet inte ens vad jag har gjort för någonting ..

Men äntligen är det fredag igen, och jag har denna helgen som jag flera gånger sagt innan myycket att plugga på! Får se hur mycket sånt det blir, vill ha riktig helg :( Men jaja, helg som helg! Idag har jag haft grafisk i åtta timmar, och designade vin förpackningar, vilket var kul! Sen har jag åkt och hämtat Jessica på tågstationen, så det har varit full rulle hela dagen!

Skulle gjort en header till min loggbok blogg, meeen photoshop dampar såå det vill inte ens stänga ner sig..
Men på tal om mina fredagsproblem och sysslor så får ni ha en trevlig helg!

Snön är ju faktiskt helt välkommen nu för att ge oss lite mer ljus!


Från ena saken till den andra

Två dagar i skolan gjorda! Idag åkte jag, Milla och Hannah till Ikea efter skolan, var lite påtvingat när vi kan åka bil haha .. plus att vi älskar ikea :D

Ska snart övningsköra till Daniel, i kolsvarta ljuset också. Påtal om ikea!  

Kom på att nästa vecka är jobbig, har både prov i psykologi, nationella skrivning på fyra timmar i svenskan och en redovisning om scientologin. Men tar en dag i taget :)

Back to school

Lovet har tagit slut och skolan är igång igen. I sex veckor till innan andra lovet ifall jag inte räknat fel. Känns inte sådär superkul om jag ska vara ärlig. Men för att se något bra med dagen så måste jag säga grattis till Milla som tog körkort idag! :D Ska åka med henne till skolan imorn, GÖTT!

Nu ska jag dra igång med att skriva lite om en sekt inom religionen så att det förmodligen kan bli klart tills på onsdag! Nästa vecka har jag psykologi prov på måndag och svenska nationella på torsdag. Längtar till julen, för en gångs skull!

Come to mama


Allhelgona

Var med mamma till minneslunden nyss. Så himla fint var det, mörkret och ljus överallt.

Jag saknar dig mormor, och jag tänker på dig varje dag ♥

Finally

Snart klar inför ikväll! Åker till Julia först och hänger lite där, så går vi till Wille sen!

Imorgon ska jag, mamma och Jessica åka in till stan. Planer på att inhandla en ny vinterjacka, kanske lite julklappar på det också! Nej har inte tid att sitta här, ska dra på mascara och packa klart! Sen åker jag, ha en bra kväll!

Tumblr_lu47moe2b21qg0gmqo1_500_large

OVER AND OUT!


Kan dee



A burning feeling let me go this is real

En såndär kväll då man bara vill vara ensam, lyssna på någon jävla musik, skrika ut all ilska och sorg. Allt för att sen bara orka gå vidare och inte titta tillbaka. I wish I had the courage and the strengt to do it.

Kvällspromenad

Kom nyss hem efter en promenad med Rasmus! Hade tänkt att krypa ner i sängen och titta på O.C men katten hann före och tar nu upp hela sängen eftersom han ligger heelt i mitten! Får väl gå ner och ta mig något att äta och sen göra mig iordning för kvällen, sedan försöka tränga mig ner bredvid söten.

Imorgon ska jag åka hem till Milla med Hannah, ska bli kul att faktiskt ha någonting att göra! Sen kanske Daniel kommer hit på kvällen, men det var tveksamt. Hoppas ni haft en bra kväll i varje fall, godnatt! ♥


första julklappen inhandlad!

Idag inhandlade jag min första julklapp för i år! Till mamma faktiskt, sen har jag en aning om vad jag ska köpa till båda Jessica och pappa.. Men om någon har förslag på present till pojkvännen är jag verkligen tacksam!

Ensam hemma och har tråkigt nu iaf, har verkligen ingenting too dooo! Men eftersom det är så kallt funderar jag på ifall ett bad vore skönt! Nej nu sitter jag bara och funderar .. haha pöss!

I slowly start to hope

Aim For The Sunrise – The Bigger Picture; Hope

1/11/11 - 22:19

Mycket tankar som flyger runt nu. Undrar så himla mycket, undrar om jag ens betyder någonting längre, undrar om jag gjort något fel. Borde inte skriva det här, men kan inte undgå det.

Imorgon ska jag i alla fall gå på stan och handla julklappar om jag hittar det jag ska. Skönt att inte sitta framför datorn och bara bli besviken.
Godnatt!

Hurt,me,yes,close,your,eyes,quote-e31ec644f064c8fffd6055d9eb2936a4_h_large


10.59

Sedärja, min mage är normal igen! Vet inte vad som hände igår alltså ..

Har ingenting att göra idag, borde lägga upp nått schema över vad jag ska göra. Slutar alltid med att chilla, titta på tv och kolla på oc. Men nu ska jag faktiskt ta mig i röven och gå ut på en promenad och sen kaanske jag städar rummet!

Hare gött!

RSS 2.0