Gårdagen i bilder

Början med lite ego bilder ..


hmm, hittade lite för många fina bilder efter killarna hade tagit kameran ... haha


Dagen efter

Godmorgon från en INTE bakfull Marion Sjöberg!

Kvällen var väl inte så jävla rolig igår, började bra men sög i slutet. Satt utanför med Elin och Michelle och tvingade i oss cider eftersom man inte får ha med sig det in. Men sen blev klockan mycket och Björn skulle börja spela så då var det bara att slänga det som var kvar och springa in på toa och sen till scenen. Det ägde!

Sen så träffade jag Hanna, Erika och Martin. Så då gick vi till baren och sen dansade lite osv, och sen försvann dem och jag hittade tillbaka till Elin och Michelle och Rasmus och lite annat folk så vi stod och prata lite och sen kom det fram en och ville ha med oss till hans camping (vilket vi trodde var på campingen) men den låg en kilometer bort och direkt när vi kom fram drog vi för det sög. Sen var det bara att vänta tills det stängde och få skjuts hem.

Det var typ min kväll, inte så jävla händelserik och inte värd 300 kronor tyvärr!
Nu ska jag tillbaka ut i solen och ta ett dopp i poolen!

Ready

Svettas ihjäl och har redan fyllehicka efter att ha druckigt en halv cider haha!
Nu ska det här åkas tåg, sjungas till Björn och dansas!


Sunne på G

Kvällen igår blev inte som man trodde, Daniel somnade på stan och jag och pappa åkte runt och letade efter honom. Antog att han var kvar på bussen så vi åkte till Tjärnheden och där i bussen låg han och sov. haha fail!

Har varit iväg till stan med syss och fixat lite saker!
Och ikväll är det Sunne som gäller, BJÖRN ROSENSTRÖM! :D Tar tåget ner till Sunne och så kommer vi hem i bil! Hoppas ni får en awesome kväll oavsett om ni ska bort, vara hemma eller något annat!

Bild från förra året

Waiting

Får snart besök av Daniel, han tog nattbussen hit nu ikväll efter han varit på en fest. Han berättade att det kändes som att åka karusell i bussen och någonting annat som jag asgarva åt men som jag retas med och inte skriver här!

Är en aning jättetrött så det blir till att lägga sig direkt när han kommer hit. Men annars hade jag en trevlig kväll ändå :) Mycket bättre än att sitta hemma och ruttna i alla fall. Nu hoppas jag att jag är den enda som är trött, för jag är nog den enda som inte lyckats vända på dygnet nu under sommarlovet. Hmm, får göra det ikväll eftersom att det kommer bli en ganska lång kväll/natt imorgon!
Sov så gott! ♥

Sällskapar

Dissar fest idag eftersom jag ska ut imorgon! Ska däremot vara sällskap till Mimmi som är chaffis snart :) Så blir en tur upp till Sunne och en tur tillbaka!

Peppar järnet för imorgon typ, om allting löser sig vilket jag är positiv till att det ska göra. Har kommit på att om man ser saker positivt så blir allting bättre.. ganska logiskt!
Ni får ha det gött ikväll, själv ska jag fortsätta kolla på Simpsons nu!

Fly into the distance

Åehöhöheeee ingenting går vägen.


Never have to worry for all that we know, the truth be told as we lay down low.
Walking the thin line, let the happiness in for now.
It's fine we're living a lie

Den tjugonionde

Nämen godmorgon!
Äntligen hemma efter en stunds bussfärd. Igår när jag kom hem till Daniel blev jag typ attackerad av presenter .. kändes det som! Fick en parfym och ett presentkort på ginatricot för 500:- av daniel ♥ (När man säger till folk att inte köpa någonting för dyrt så kommer dem alltid med det dubbla priset ändå..) Och sen fick jag ett Thomas Sabo armband (Ett som var lite längre) med en jättefin berlock på av hans familj!

Nu hade jag faktiskt inte tänkt att somna om, utan lägga mig och titta på tv (och eftersom jag vet att om man går media så ska man inte skriva kolla, för det är något ord som egentligen inte "finns") ser ni.. nödvändiga saker vi får lära oss i skolan!
Puss!

Åh ♥

Denna klänningen kom till mig imorse! ♥
Nelly, 399:-

 

Och synd att man inte passar i rött, älskar verkligen formen och allting på den här klänningen!
Frågan är om man ska våga köpa ändå?
Nelly, 349:-


Bad dream

Sitter just nu i underkläder med en handduk på huvet, otroligt snyggt!

Vaknade klockan 10 idag av världens mardröm så att jag var rädd  i över en timme. Kom också fram till att de låter inte alls lika läskiga när man berättar dem men när man väl är i drömmen så är det så himla jobbigt.

Ska som jag skrev igår till Daniel senare, skönt att inte behöva sova själv! Och sen så har jag inte träffat honom sen i lördags och det känns lite som en evighet sen. Hmm .. fick mig en nattpromenad igår och med Rasmus :) Dock var en groda det första jag såg när jag gick utanför dörren! Men jag fick bita ihop!


Åh!

Åh, tycker det är så snyggt.
Vill göra det också, höhö


Helgsplaner

Ni får inga bilder idag inte, haha men tvn är på plats .. dock behövde vi dra en sladd genom halva rummet som hänger lite här och där. Men just det är bara en snabb lösning!

Är trött men pigg, vill sova men vill ändå inte lägga mig. Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu?
Men imorgon ska jag i alla fall bege mig hem till Daniel, ska bli mysigt att träffa hans familj och så lite. Gillar dem jättemycket :) Sen så kommer han hit på fredag och på lördag ska Marion till sunne och köpa sin första alkoholdryck ute!

Nej men jag ska kila nu, ni får sova så gott! ♥

Nananananananana batmaaan


Äntligen

Fy skäms på mig för att jag knappt har varit ute någonting idag! Har försökt pressa lite i solen, men det blir helt seriöst för varmt för min del. Plus att jag har en go huvudvärk som inte försvinner om jag ligger ute i solen och blir blendad.

Men nu mina kära vänner har min tv kommit! Väntar ivrigt på att pappa kommer hem så att han kan hjälpa mig att sätta upp den osv. Den kommer passa helt perfekt i mitt rum! Har möblerat om lite, så ska nog ta lite kort senare och kanske visa för er hur det nu ser ut :)
Ha en bra dag!

Kan inte sluta lyssna på deras nya album

If I had the answer, would that make you stay?
This is the time and place
You are waiting for something you can not have

If this would be your last breath
Would that change a thing? Dive head first into the fire

If you just let me, I'll find a way...
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but belive me I'm trying

In flames - Ropes

Saknar de gamla tiderna

Det har verkligen inte hänt ett skit idag. Undrar vart alla är och vart alla tar vägen. Och vad hände med det där efterlängtade sommarlovet som man hade lovat sig själv med att vara ute, umgås och ha det allmänt bra!

Har knappt träffat någon under sommaren nu känns det som, och jag kan verkligen märka det i mig. Känns som jag förlorar de som har stått mig närmast under min uppväxt. Jag saknar folk jag var med för bara ett år sedan, eller två år sedan. Då man gjorde saker tillsammans och hade det allmänt skönt. Saknar verkligen mina två vänner, Rasmus och Robert. Från att va ungefär varje dag till att inte ens ha setts sen typ valborg .. :( Ledsen gubbe på det!

Nej men påtal om sånt där så ska jag gå in på någotning helt annat, sitter och kollar på ett program där nere som jag ska återgå till och kanske ringa bästa pojken i världen.

saknar att bara vara vi, det suger verkligen ibland att folk förändras. Både till bra och till det man inte vill vara en del av.


Ut!

Ska ta en springtur i det fina vädret!


Just say goodnight

Går och lägger mig med ett mindre bra humör.
Men hoppas ni har haft en bra dag!


Tredje gången gillt?

Skulle gå in på google translate och kom istället in på någon jäkla sex/orgasm sida haha!

Har precis varit ute och plockat lite svamp med mamma! Har också fått reda på att tv:n skulle kommit i fredags, men det gjorde den inte. Skulle kommit idag, men det gör den inte. Så nu ska den komma på onsdag, hmm vet inte vad jag ska tro nu? Vår diskmaskin tog det nog en månad på att få för de tappade bort den två gånger på vägen. Tredje gången gillt? Hope so!

Nu ska jag byta kläder för hela jag luktar skog och svamp!


Fake

Godmorgon alla!
Själv är jag lite av glad, arg och sur. Pga det som hände på tradera igår, det lades ut flera falska auktioner och nu är det två personer som vet om att det är fake som tur är och inte ska betala. Varken hört någonting mer från tradera eller polisen om detta. Men det är ju någon som kan mitt födelsedatum och mitt personnummer så det är ju lite småläskigt. Det jag skulle bli mest förbannad över är ifall kanske någon som vet vem jag är har gjort det, men jag hoppas verkligen att det inte är så och jag tror inte det heller. 

Att jag säljer ut en macbook och en iphone 4 på tradera är lika fake som kissies bröst!


Annars då
, väntar på att min tv ska anlända vilket den gör snart hoppas jag! Har precis ätit jordgubbstårta till frukost och är mätt och belåten. Annars händer det inte så mycket idag vad jag vet. Ska om jag hinner till nordea och fixa ett elektronkort och en dosa så jag kan betala via den.

Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen, fast egentligen tar jag ju ett kliv i duschen för om jag skulle hoppa i duschen skulle jag nog brutit både ben och armar av fall.

Det finns människor till allt

NU vet jag vad som händer när man fyller 18 år.

Det är förmodligen någon jävel som kollat att jag fyller år idag och gjort ett konto med MIN identitet på tradera för att försöka sälja grejer som förmodligen inte ens kommer komma fram. Utan bara är till för att få ut pengar av det. Hur sjukt är inte det? och hur klockrent är det inte att det är just mig det blir för.

En kille tog kontakt med mig via facebook som tur var, så nu är det hela anmält både till tradera och polisen. Helt sjukt jävla arg. Vem fan gör så? Iditoter det finns. Detta var tydligen någonting som var väldigt vanligt, men frågan är ju då varför de inte gör någonting åt det? Tillexempel att tradera tar reda på mer information om personen som blir medlem så att INTE det här ska kunna hända. För jag menar, någons identitet avslöjas och en dag kanske man står i sitt hus och får besök av personer med en flyttningsbil för att de har köpt det, bara för att någon jävel tycker att det är ett bra sätt att tjäna pengar på. På att göra falska auktioner i falsk identitet. Och då står någon där utan hus och är nog några tusenlappar fattigare.

VAD GÖR MAN DÅ?
och ska det få gå så långt egentligen?

Hittade en väska till Milla

MEDIAVÄSKA!


Presenterna

1600:-
Presentkort på H&M
Begangnad men bra DVD + skivor till den
Värmeskydd
Trisslotter och blommor och choklad


18 år

Lilla jag är 18 år nu!

Och fick reda på att imorgon anländer det en tv hem till mig ♥
Nu ska jag gå ner och hjälpa mamma göra tårta :) Skriver nog mer ikväll!

Den hära lilla tösen liksom, 18 år..

 

Inte länge sen jag var 1 år och  sätte mig och kollade på en porrfilm.
Inte länge sen jag fastnade med huvudet i staketet på OBS!
Inte länge sen jag var 1 år och gick ut tidigt på morgonen för att äta hallon och mamma och pappa hittade mig inte förns de kollade ut genom fönstret.


Tröttast

Nu är sängen verkligen redo för mig! Är så himla trött att jag inte skulle kunna orka göra någonting mer just nu. Men det är det helt klart värt efter en dag som denna :) Sen är det väl lite kul om man orkar ta sig upp skapligt tidigt imorgon och fixa! Farmor och farfar, morfar och Kerstin, Jessica och Mathias och grannarna kommer ju faktiskt på besök :)

Nej men det åskar faktiskt också, synd bara att jag inte har någon Daniel att krypa ner bredvid ikväll eftersom jag förmodligen kommer bli rädd om åskan kommer allt för nära!


Leksand Sommarland

Hejssvejs!
Haft en awesome dag på leksand sommarland med daniel, jessica och mathias! :D Har hänt lite av allt tror jag. Först började det med att jag åkte i sjön som var svinkall, och bröt nageln .. typ en centimeter. Sen så skulle jag åka på en ring, men får den på något sätt över mig, och hamnar under och kommer upp och ja .. det blev ett annorlunda lopp haha. Sen till det roligaste, tävlings rutschkanorna ... jag och mathias raceade lite, jag kommer i superduperfart och vad händer inte precis när jag slår till i vattnet? JO, MIN BIKINIÖVERDEL ÅKER AV.. (MEN jag hann att få tag i den och visade faktiskt ingenting ;)) haha blev lite skratt ändå! Tur att jag vann! höhö

Klassfesten igår tycker jag var bra :) Men tydligen blev det en lite virrig kväll på slutet :/ men då var inte jag kvar eftersom jag gick upp klockan 06.15 imorse!
Och imorgon är det ingen vanlig dag... marion fyller 18!!

Ready to party

haha älskar inställningarna på webcameran .. not

Är iaf redo för klassfest nu!

Allt och inget

Sovit hur dåligt som helst inatt, vaknat varje timme och haft problem att somna om. Har ingen aning om varför. Men det jag vet är att jag höll på att spy på bussen för jag mådde så himla illa, men det blev lite bättre när jag kom hem klockan åtta och åt lite frukost/mat.

Men bara börja tagga för ikväll, klassfesten har kommit igång igen och den är nu ikväll! Vilket gör mig påmind att jag kanske ska leta fram kläder tills ikväll, hur det nu ska gå. Har massa kläder men ändå inga kläder? Antar att det inte bara är jag som känner så? Hmm, kanske time att borsta tänderna också, bättre sent än aldrig!

här har ena ni fina nystäda garderoben, om den ändå såg ut så nu .. haha

update: efter att ha läst det precis ovan skulle jag kunna tro att jag var utlänning ... Marion Sjöberg hur går det med svenskan?


Bilder från mangskog

Åkte och kollade på grottor, på hemvägen stannade vi för ...

för att .. marion bedde pappa att stanna bilen för att gå ut och ta kort på fjärilar!

och sen så somnade alla i stugan så jag gick ut och tog lite kort :)


Ångest?

Är hemma hos Daniel nu, men han är och köper pizza och jag kollar på tv och chillar vid hans dator :)
Bara jag som har ångest över att man bara har 4(!!) veckors sommarlov kvar? från 10 till 4 liksom? neej nu ska jag sluta nörda, hare!

Home

Hemma från mangskog nu, två dagar räcker!

Har precis slängt i mig mat och duschat så jag är snart redo att åka hem till Daniel. Ska väl bara göra mig lite i ordning först, typ blåsa håret! Har haft det mysigt uppe i stugan ändå, mamma har fyllt år. Har varit ute och tagit lite kort också, därav på ett "grottställe" som finns i mangskog :) Lägger väl upp bilder imorgon!

Hmm, skulle egentligen dragit på klassfest imorn men det verkar inte bli nått ? Får se vad som händer istället då! Inget jag vet nu trölölö, det jag vet är att det är döhett här hemma. Nej ska inte slösa tid här nu, har vitigare saker för mig!
Puss!

Två dagar

Goo morron! 
Själv har man sovit lite sisådär inatt, Jessica har nämligen sovit bredvid mig inatt. Och dragit i mitt hår med fingrarna, hon tror allt att hon sover med Mathias hon! haha.

Ska börja packa för två dagar i mangskog och sen bär det väl iväg antar jag, sen så ska jag få några mer mil bakom ratten också! Nästa vecka hade jag till och med tänkt att "boka" in mig på en körskola så jag faktiskt kommer igång nu och kanske till och med kan planera att ta ett körkort i år!

Med tanke på att det inte finns något internet uppe i stugan får jag överleva 48 timmar utan datorn och facebook. Hur det nu ska gå? haha nörd (a) Nej men seriöst, man kollar ju facebook minst två gånger om dagen! höhö
Ni får ha det så bra här hemma i Deje ... Karlstad.. överallt! haha
Puss!

PS: DET ÄR BARA 5 DAGAR KVAR TILLS JAG BLIR 18!

suddig bild tagen av Daniel. Insåg också att katten kom smygandes bakom mig!


Fullt upp!

För en gångs skull har jag faktiskt gjort någonting idag, åkte till Bergvik. Åt lite mat och jag köpte faktiskt (någonting jag hatat och tyckt varit dretfult, tycker det fortfarande beroende på tyg och form.) en långklänning. Sen köpte vi saker inför imorgon då vi åker till mangskog tills på torsdag -.- hmm, hur kul kommer det bli från skala ett till tio? en dag räcker :p

Sen när vi kom hem stack jag och mamma till Carina och hälsade på en tre månaders hundvalp som var dundersöt, och nu är jag nyhemkommen från att ha plockat kantareller. Och vi fick faktiskt med oss en hel del hem!
Nu hade jag tänkt att skölja av mig i duschen!

såhär såg marionparion ut idag..

och det här är tyget på långklänningen!

och ibland har man lite tråkigt och gör det första man lärde sig i ps typ, svartvit bild med färgade ögon ;)


Deliver us - In flames



In Flames – Sounds Of A Playground Fading

Bergvik

Kom precis ut ur duschen och ska börja fixa mig lite smått. Jag och mamma ska åka ner till bergvik en stund, se ifall man hittar något fint!

Annars har jag ingenting annat planerat idag. Imorgon åker nog familjen upp till mangskog och sover där tills på onsdag eftersom mamma fyller år då. Har dock inte köpt något än :o och det kan jag inte göra idag heller, panic! Jag och Jessica vet iaf vad vi ska köpa, så hon kanske får en lite sen present bara :)

Nej nu ska jag sätta på lite in flames och göra mig klar!

vill tillbaka till pip, se paramore och pendulum


IN FLAMES

I know what it takes to break you
You know I never sleep
Just because you made them think
Doesn't mean the world will fall into place

Took some time but now you know
Tomorrow is too late
Close your eyes, walk with me, I set you free
And everything you ask for

I'll find a way and I return...
I have to see those who do not know
Rest in peace, I'm coming for you
And I will be, I will be with you tonight

If today was your last day, would that change a thing?
You probably believe what you told them
Leave each moment like your last
Close your eyes, walk with me, I set you free
And everything you ask for

I'll find a way and I return...
I have to see those who do not know
Rest in peace, I'm coming for you
And I will be, I will be with you tonight

Bilder från helgen


Sunday

Hejsvejs!
Daniel åkte precis hem och nu sitter jag här hemma och är själv i regnvädret. Mamma och pappa åkte till mangskog imorse men kommer hem ikväll igen, och då har jag ett sminkbord! Tar med ett uppifrån där, (egentligen är det ett toalettbord, men jag ville ha det som sminkbord i mitt rum) Ska bara måla det!

Haft en jättemysig helg och den har gått jättefort. Vi har förövrigt kollat på Skyline, The rite, Legend of the guardians och Priest. Alla var faktiskt sevärda! Dock så kollade vi aldrig klart på the rite för jag var trött som nått.

Sitter och kollar igenom kläder på nelly också, synd att de inte har något jag vill på rean bara :(
Puss!

QUITEDRIVE

I don't trust, I don't hate, I don't lust anymore
Since I was left behind

Trött

Godmorgon, själv är man trött som en gnu och inväntar Elin!

Daniel kommer som jag skrev igår lite senare idag, så stannar han i helgen ifall mamma och pappa åker till mangskor så jag slipper sova själv :) Det var väl bara det jag ville säga, finns inte så mycket att tillägga direkt. Förutom kanske att vädret suger och jag undrar vart sommarvädret tar vägen hela tiden?! :(

Tumblr_lng65ahhdt1qg9zbho1_1280_large


Torsdag

Precis nyhemkommen från stan, träffade mina mediatjejer och fikade, åt mat och bara tog det lugnt! :) Senare klockan fyra åkte jag hem till Daniel och så kollade vi på film osv sen tog jag bussen hem kvart över tio!

Imorgon ska jag leka lite med Elin, sen kommer Daniel till helgen. Mycket planerat nu!

Fredag: Leka med Elin +Daniel
Lördag: Jag och Daniel ska hem till Jessica och Mathias och äta mat och ta det lugnt.
Söndag: Daniel + mamma och pappa kommer hem från mangskog.

Nästa vecka!
Torsdag: Mamma fyller år!
Fredag: Klassfest!
Lördag: Leksand sommarland med Daniel, Jessica och Mathias.. (hej bakis.)
Söndag: IT'S MY BIRTHDAY.

Nu kan jag inte skriva mer för katten sitter ivägen och hoppar på skärmen!
Puss ♥

Klagfia

Okej, jag har väntat på att få kolla på film sen klockan sex idag. Eftersom att mitt grafikkort eller nått är cp så får jag ett grönt sträck i mitten på alla filmer jag spelar upp på datorn så måste se dem på tvn i en speciellt dvd. Iaf, visste att mor och far skulle se damfotbollen så jag var rar och väntade. Sen när den är slut spela jämt jag och mamma i en halvtimme och när jag ska sätta på kvällsfilmen så får jag inte för pappa började kolla på en film på tvn. DUM :( 6 timmars väntan förgäves!!

Ehöhöhö, imorn ska jag upp vid 10 för att ta 10.50 bussen in till stan med Milla och möta upp Julia och Hannah :) Sen efter det så åker jag hem till Daniel och åker hem igen på kvällen för mamma och pappa åker till mangskog nu över helgen och så åker de nog tidigt på fredag morgon och då måste jag åka hem och ta hand om missen. (Han behöver faktiskt alltid mat vid morgon, middag och kväll!)

Hmm ah, klagmajjan nummer ett är nog jag det!

leka suuur, min panna såg megastor ut också :))



MUSIC

1. Maroon 5 – She Will Be Loved

I don't mind spending everyday
Out on your corner in the pouring rain
Look for the girl with the broken smile
Ask her if she wants to stay awhile
And she will be loved, she will be loved

2. Adele – Hometown Glory (Album)

Round my hometown, memories are fresh
Round my hometown, ooh, the people I've met
Are the wonders of my world, are the wonders of my world
Are the wonders of this world, are the wonders and now

3. Slipknot – Vermilion Pt. 2

I don't know what to do
when she makes me sad.
But I won't let this build up inside of me.
I won't let this build up inside of me.


4. Pendulum – Witchcraft

Does it feel like a head to lean on?
A snapshot from where you were born.
I'm looking for your hand in the rough,
You're caught in the wire...
Well I'll lift you out.


5. Paramore – Turn It Off

I wanna know what it'd be like
To find perfection in my pride
To see nothing in the light
I'll turn it off, in all my spite
In all my spite, I'll turn it off


WOHO

Godmorgon! (Kanske är lite sent att skriva det nu? + att man varit vaken sen klockan tio!)

Senare idag klockan fyra ska jag mamma, Jessica och Carina på auktion. Förmodligen ska jag börja fixa grejer tills jag flyttar hemifrån, det är ändå time för det snart. (När jag får jobb, vilket blir aldrig för jag går media :D) men ändå! Tänker inte direkt bo hemma tills jag är 40!

Har målat en byrå i mitt rum vit nu också, alla möbler jag har nu är vita, känns göött! Dröjer inte länge förän vi ska byta mitt element, efter det är det bara att börja fixa väggarna som ska bli vita med förmodligen en svartliknande fondvägg (jag är snart 18 och kan inte släppa emofärgen än haha) sen fixar vi tak och målar om golvet. Sen är det bara klart! SKÖNT!

Nu ska jag gå och göra något vettigt, typ lyssna på musik!
Släpper mitt dåliga humör för imorgon ska jag träffa bästa mediabrudar igen! ♥

+ en sabinabus som jag tycker ska komma och hälsa på i Karstad snart!


:(

.

IT NEVER ENDS

One more time I'm on my knees and I'm trying to walk away
How has it come to this

I've said it once, I've said it twice, I've said it a thousand fucking times
That I'm OK, that I'm fine, that it's all just in my mind
But this has got the best of me and I can't seem to sleep
It's not cause you are not with me, it's cause you never leave

Every second, every minute, every hour, every day

Tumblr_lntmr4bky61qatj0co1_500_large

PLANERAD TILL OPLANERAD

Elin är sjuk så blev inget lekande idag :( inte lätt hela tiden, krya!

Får se vad dagen har att erbjuda! Berättade aldrig igår att jag kom hem med lite påsar igår.. Köpte ett par jeans, några jag redan har (dock är de cp i sömmen så ah typ trasiga) fast annan färg, munktröja, plommfärgat linne, en tunika, poncho (?) (jag hatar egentligen dem, men denna var lite annorlunda och hade liksom "ärmar" meen den är jätteskön och snygg med ett skärp ;), örhängen och hårspännen. Bra tur ändå! Allting landade på omkring 1000:- och ett stoort tack till mamma!

just nu är jag kattvakt och ska försöka städa rummet lite!


TRÖTT

Att en så bra dag kan vända på bara några sekunder.

Är himla trött efter 3 och en halvtimmes shopping i Charlottenberg. Sen åkte vi till några släktingar och hälsade på!
Håller på att ta ner en film men det går lite drygt tbh, ska kolla på den och sen blir det nog sängen. Elinpelin blir imorgon! :)


..

Känner mig totalt bortglömd ..

GOODNIGHT

Kom ganska precis hem, var och tankade bilen :) Haha självklart skulle jag åka!

Borde gå och lägga mig snart så jag orkar ta mig upp imorgon, bilen går strax innan nio vilket är väldigt tidigt för mig nu när jag vant mig med att vakna tidigast klockan tio. Men det ska nog gå bra ändå :)

Mamma och jag har städat vardagsrummet lite idag också, blev massamycket bättre! (Intresseklubben antecknar.) Vill bara flytta hemifrån och få fixa mina egna rum så som jag vill ha det och veta vart allt är. Sen att man inte har en mamma eller pappa ivägen skulle också vara skönt ibland ;D höhö
Men nej nu ska jag kila uppåt mot sängen! Godnatt!

haha gammal bild man kan hitta då! Snygg rumpa har jag också ;D


FRAMSTEG

Övningskörde hem till Daniel igår istället, åkte i mörkret plus att jag cirkulerad mellan Ikea och bergvik för att lära mig rondeller och att parkera bättre! Och jag gör framsteg så bra som jag är ;)

Iaf, åkte hem till Daniel och vi praktiskt taget la oss direkt :) haha  ... sen kollade vi film imorse också, I'm numer four! Rekomenderar den!

Imorgon åker jag till charlottenberg med mamma och Jessica också, övningskör kanske dit och kanske hem :) Beronde på väder och om jag känner mig pigg nog för att köra.. (om jag liksom ska upp klockan 7.)
Men nu hade jag tänkt att sätta mig lite vid tv:n och glo och kanske äta en chokladbit eller två!


JAG ÄR BÄST

Bara för att jag är världens bästa flickvänn tar jag bussen in till stan kvart över elva för att möta Daniel där. Sen tar vi bussen till honom så det blir ingen auktion för mig imorgon då heller :)

Dör av värme.. övningskörde nyss också.. gick awesome!

WOHODODU

Har TRÅKIGT.


NÄMEN

Godmorgon!
Bara jag som tycker det är sjuhelvetesjävla varmt? Iaf i mitt rum ..

Inga planer för idag inte, ska städa fars bil sen vettefasen. MEN! imorgon ska jag på auktion med mamma :) haha nått att göra denna helgen iaf.


GOO

Bussen passerar en busskur med alla glas sönderslagna, krossat glas ligger i högar runtomkring.
Flicka ~4: Mamma, Eric Saade har varit här!
Flickan börjar sjunga 'Popular' på svengelska.


NANA

Hmm hej!
Råkade somna förut vilket var välbehövligt efter en natt som denna. Åkte till Ikea för att kolla garderobsdörrar men vi köpte inga -.- oväärt. Menmen, det är som det är!

Har faktiskt städat bilen idag och tjänat 100:- och mer blir det imorgon, ska städa pappas bil också :) (borde få 500 efter hur den ser ut x)) nej men jag känner mig seg och är trött.. så jobbigt väder!
Men ah, hejdå!

WHAT A NIGHT

Godmorgon! Jag och katten sitter spikade framför datorn nu tidigt på morgonen. Har sovit hos Daniel inatt .. om jag nu kan kalla det sova!

Allt började med värmen så vi drog på fläkten som lät en aning, men Daniel fixade den (vad vi trodde iaf) så den inte lät så mycket. Fem minuter efter vi lagt oss somnar Daniel och sen börjar fläkten dra igång med världens ljud så jag gick upp och stängde av den. När det äntligen blev tyst kunde jag inte sova.. och strax efter det så drar Daniel igång med världens snarkande ._. så jag somnade halv ett och vaknade igen av att klockan var halv fem på morgonen och då kan jag säga såhär : MYGGJAKT! Massa myggor i rummet som surrade vid öronen så båda två fick damp. Men sen somnade Daniel tillslut om men inte jag inte. Har sovit fyra timmar inatt, och vaknade halv fem.

Tog bussen kvart i sju från Daniel för att senare ta tjugo över sju till Deje från busstation. Och när jag väl ska gå av bussen vad tror ni händer då?! BUSSJÄVELN ÅKER BARA FÖRBI MIN HÅLLPLATS. Fick gå fram till busschauffören som varken verkade ha koll på vad som hände där bak utan bara där fram med musik i lurarna så jag fick butta på honom för att han skulle se mig. Det kallar jag seriöst.. eller? FICK jättelångt att gå också! :(

haha långt inlägg, tänkte att ni ville höra mina klagerier ;)
Ska förövrigt till IKEA sen och köpa garderobsdörrar och sen ska jag leta efter ballerinaskor :)


BESTÄLLDA


PIP

PIP VAR BÄST! Minnet i kameran tog slut så jag fick filma med mobilen, sjävlklart funkade inte ljudet ändå :( Så Paramore med only exeption och misery buisness kom inte med :((( Heller inte några på Ke$ha men det spela inte så stor roll.

Hade ont överallt igår men om jag säger såhär,.. Paramore och Pendulum var så värda det! Och jag kommer förmodligen inte behöva träna mer haha! Nu sitter en katt och leker med mina fingrar för att jag liksom skriver på tangentbordet haha ful. Ska kila nu, sen ska jag lägga in bilder och videos från igår!

IT'S NOT A DREAM ANYMORE

Godmorgon! mår alla lika bra som mig? Njaa tror det knappt är möjligt. Superexhalterad är jag! Ska se ett av mina favoritband IDAG (!)

Får skjuts dit av Hannas mamma, så vi ska åka vid halv 3 någongång. Då är det bara att chilla runt lite på spelningar och sen klockan 22.00 är det igång!
22.00-23.30 - Paramore
23.30-00.30 - Pendulum
00.30-02.00 - Ke$ha (ska tänka på Millis när hon sjunger "Daaancing with tears in my eyes" eftersom hon sjöng den en hel del nu i tvåan ;) iofs .. om hon nu spelar den!)  MEN PARTYYYY! :D

Hoppas alla får en bra dag iaf, för jag kommer ha det bättre än bäst!

Paramore – Looking Up
Pendulum – The Island - Pt. I





HOME AGAIN

Då var man hemma igen, skulle varit kvar längre om det inte vore för Putte i parken imorgon. Ska snart ringa Hanna så vi kan planera lite när vi ska åka härifrån och kolla vart mamma och pappa ska hämta oss. Sen också vilka band vi ska se osv ;D

Men nudå, jag körde hem (förutom genom sunne med rödljus osv) .. jag var nog med om allt. Skulle köra förbi för första gången i mitt liv.. okej det var en trehjuling men ändå! När jag ska köra förbi ställer han sig mitt i vägen och vinkar att jag inte ska åka förbi .. för att han skulle svänga in MEN HEJ OCH HÅ, DET ÄR JU SÅ SVÅRT ATT BLINKA? Sen kollade han på oss och vad var det inte då? Jo noterar vad Milla skulle säga "en jävla neger" haha!
Sen var det också så att det kom en älgkalv på sidan av vägen som sprang hit och dit och det var inte så roligt faktiskt. Okej det kanske inte var allt men det var ändå mycket! Var även och testade starta i backar och hitta dragläget och det gick bra :) Nu är det bara att anmäla sig till körskolan :)

Gibson var ute LÖS för första gången idag också, haha lite smått rädda att han ska springa iväg. Men han klättrade iaf upp i ett träd, tur att jag stod nedanför när han skulle ner för det gick inte bra.. trilla på smågrenar som inte orkade bära upp honom så jag fick ta emot honom istället haha! Här får ni lite bilder från två ganska händelserika dagar.. Mest på gibson dock haha.. och blommor och bin!


MANGSKOG

Goodmorgon! Känns som klockan är typ tre ..
Åker till mangskog senare idag, och blir kvar där tills imorgon. Egentligen kanske jag inte var så supersugen på att åka upp men det lockar inte att sova ensam hemma, tror jag aldrig kommer göra det i detta huset.

Men på tal om det så såg faktiskt jag och Daniel en film i lördags, fredags? Planet 51, den var mys så det är la ett tips till er!
Nu hade jag tänkt att typ .. göra någonting som jag inte räknat ut vad det är än!


NICE

Har lyssnat på metallica som har varit live på tvn, sjukt bra :) Dock lite fööör dryga låtar! Plus att den låten jag väntade på hade redan spelats.. ångest.
Efter det fick jag bara sån himla ah jag vet inte hur jag ska beskriva längtan. Till putte i parken och se paramore. Är överlycklig redan nu, undrar vad jag kommer vara då? haha

Ska kila ner och sova nu, för varmt i mitt rum. JÄTTEVARMT verkligen, jag och Daniel sov till och med nere igår natt och det ska jag fortsätta med!
Puss!



MYSHELG

Dålig uppdatering I know!
Meen nu är det så att Daniel kom i fredags, och igår eftermiddag åkte mamma och pappa till mangskog och jag liksom tvingade kvar honom här för jag inte ville vara själv.. Så har spenderat hela helgen med honom ♥ Därav usel skrivning!

Har mått piss de senaste dagarna också, imorse mådde jag bättre men har problem med örat .. igen. Råkade somna ett tag förut så jag mår bättre nu. Ingenting ska kunna ta ner mig inför Putte i parken.
Nu ska jag mysa med Gibson :)

VARMT?

Är trött som jag vet inte vad, det är så varmt inne så man sover så himla dåligt. Imorse klockan fem gick jag ner och lade mig och sov på sovan (läs soffan) i det svalare rummet. En timme senare kom pappa, och en halvtimme efter pappa kom mamma. Haha ingen som tycker det är skönt uppe.

Har sån äcklig huvudvärk idag också, och jag tyckte den igår var äcklig. Ingenting med den jag har idag iaf.. har tagit 4(!) alvedon vilken jag oftast inte tar och det har inte hänt ett piss. Så jag tänkt försöka sova i en timme innan Daniel kommer :)
Puss!

känner mig såhär just nU!


NIGHT

Sitter med zyx i munnen och är halft bedövad. Men ska snart lägga mig för kvällen, nog första sommarlovet på flera år som jag lyckats att inte vända på dygnet! *Yay mee* haha nej det var lame :))

Tycker det är mindre kul att det ska regna, fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag. Inge dåligt med vatten det inte! Men sov så gott!

RSS 2.0