trött i bött

Nyss badat och det var skööönt! Låg och läste en text också, den var dryg så jag läste aldrig klart den. Menmen, det måste väl göras nångång så varför inte ikväll? haha fast det brukar låta så och om en vecka ligger texten på samma ställe jag la den sista gången.

Har lite sovmorgon imorn också, sitter inte helt fel. Är trött som tusan, har börjat sova väldigt dåligt när jag är själv. Och det suger ganska hårt, eftersom jag sover själv mestadels av tiden..
Aja jag är iaf superduper glad för att det är nästan säkert att jag drar till p&l, awesome!

Nu hade jag inte tänkt att sitta här, utan planerna är att muntra upp en annan Sjöberg just nu!
Nightinight

mysa lite med kameran :D haha random bild


monday

Äntligen hemma från skolan! Redan trött på skiten första dagen i veckan, det känns bra. Imorgon ska jag hoppa i isvak på idrotten, fast där ljög jag för jag tänker inte hoppa i. Börjar bli småförkyld, eller har varit det jättelänge och vill verkligen inte att den ska bryta ut p.g.a någonting jag inte vill göra :p smart eller hur? Hoppas iaf på att dagen imorgon går fort, vill bara ha helg. Eller ja, egentligen lov :) men bara 4veckor kvar!

Är så himla trött så jag vet inte vad, ska nog ta mig ett bad eller nått. Skulle sitta fint :)
Så får det nog bli, så tar jag med vindruvorna in också :)
Hörs nog ikväll, adios!


he's a cat

Blev glad och kom på att jag hade sovmorgon imorgon, här ska sovas!



godnatt

kämpar btw hårt med att min klubba ska ta slut, men den får liksom inte riktigt plats i munnen :( den är för stor! :o

roligaste idag

Parry Gripp – Cat Flushing A Toilet

HAHAHA JAG DÖR

Söndagsmys

Ledsen för dålig uppdatering idag!
Vaknade upp brevid bästa och mådde bara innerligt bra, we all love that feeling. Sen när han skulle hem möttes jag av en syster i hallen, åh gud vad jag har saknat henne! haha, mamma grät, jessica grät och jag grät. Daniel blev nog lite ah jag vet inte. Syskonkärlek iaf ♥

Har suttit och följt handbollen hela dagen, synd att Sverige förlorade.. med en boll! men det var en bra match :) kollade på finalen mellan Frankrike - Danmark (ja jag var nära på att skriva Daniel där istället för Danmark ..) synd nog så förlorade Danmark den också :/ menmen bättre lycka nästa gång!

Nu har jag iaf ätit fläskfié, snacka om gott! Proppmätt nu bara .. och har lite ångest över att helgen har gått så fort och att det är måndag imorgon. Men jag hoppas på att veckan går fort iaf.
Ha en mysig söndagskväll, ska snart joina tv:n och kolla på solsidan!
Hejdå!

snyggaste bilden jag kunde hitta btm


höhö

Sitter och har kul i cam medans jag väntar på Daniel :D


älskar vädret

Det är massafint väder ute, så jag tog lite kort faktiskt :D haha första gången någonsin typ x) och det var kul att fota klänypor för den som undrar!

 

Har inte hänt så mycket idag annars, men det kommer väl :) Jessica kommer hem idag, vet dock inte om hon stannar här för hon ska nog ut ikväll. Sen så kommer Daniel hit också! Nu har jag iaf precis kommit ut ur duschen och märkte då min brännblåsa :( skulle slänga in ved i kakelugnen och brände mig på sidan, det är jävligt varmt.

 

Aja nu ska jag nog faktiskt ta och borsta håret,
hejdå!

 



Fridaynight

Värdelös kväll, allt är värdelöst, jag är värdelös så värdelös.


fml

Känns skönt att säga att man har helg! Klockan är bara kvart i tre och jag är redan hemma, känns skönt :)
Åkte in till stan imorse vid 10.50 för att köpa en julklapp, ja ni hörde rätt.. julklapp! haha. Drog senare iväg till skolan och hade svenska, lektionen gick faktiskt väldigt snabbt om jag ska vara ärlig.

Idag är jag inte lika deprimerad som igår, vet inte vad som hände? Humörsvängningar skulle jag kunna tro! Även mycket som jag tänker på .. kan bero på massa saker egentligen! men aja, är väl så det är ibland i guess. En sak som suger är att jag inte har någonting alls att göra ikväll, roligt. Nae inte direkt, mitt liv suger!

Hoppas ni får en bra lördagskväll iaf,
hejdå!


Feelings

La precis på telefonen, pratade lite med Daniel. Stackarn har morgondagen helt fullpackad! Vilket suger eftersom jag mer eller mindre verkligen ville träffa honom imorn, men tyvärr så funkar inte allting efter vad man själv vill.

Imorgon tar jag 10.50 bussen in till stan för att köpa en hemlig grej där och sen åker jag vidare mot skolan och har svenska, duktig som jag är!
Annars är jag bara väääldigt trött just nu och känner mig lite deppig, antar att det är dags för en sån period igen. Drog på en film för att ha något tidsfördriv, laddade nämligen hem knight and day men jag orkade inte kolla klart på den ikväll för jag ska lägga mig direkt efter jag skrivit klart. Och det tror jag att jag har gjort nu.
Godnatt!


I miss you so

Gosh vad kallt det är!
Stog och väntade på att bussen skulle komma idag när jag skulle hem, den var självklart jättesen och allt var bara krångel! Värmlandstrafik är ju så bra.. Men aja jag kom hem tillslut och nu är jag proppmätt, blev la pannkakor idag med äppelmos och bacon ♥

Fick också hopp om att multimedian var inställd imorn, och det var den! Ibland älskar jag sjuka barn, iaf till lärare. Speciellt mina lärare.. Så bara svenska imorgon, får se om jag åker in och är med på den. För om jag ändå ska till stan och fixa en sak så kan jag ju ta svenskan samtidigt! Men får se hur det blir som sagt.

Just nu så sitter jag och funderar på om det vore med ett bad idag igen, tar nog det senare ikväll isåfall.  Ingenting mer att berätta, hare nice!
Pöss!


New msn

Nu har till och med jag nya msn!
Och jag måste faktiskt erkänna att det är inte riktigt lika dåligt som alla säger, visst saknar man de gamla gubbarna lite smått men det finns också många nya roliga! Sen så suger det att man inte kan byta sitt namn, menmen det är väl smällar man får ta. Palla ha folk som heter nått random hela tiden så man aldrig har koll på vem det är. Man får tänka lite i de banorna så blir det ett positivt resultat tillslut ändå ;)

Blev ett bad, men det var kallt även om jag nästan hade värmen i topp. Det var lite jobbigt om jag ska vara ärlig.. men det var iaf genomförbart :D och är det bara jag som tycker att klockan flög iväg? den var ju nyss 5. Men aja, imorgon är det nya tag för skolan. Har grafisk kommuntikation, och där håller jag på med ett tidningsomslag. Sen därefter har vi mediekommuntikation där vi förmodligen kommer att analysera bilder och sluta 2timmar tidigare, inget klag!

Nu ska jag göra någonting vettigt, inte för jag vet vad det är. Och kommer förmodligen aldrig att göra heller!
Pusshej!

haha milla kommer du ihåg?


mask i magen ..

Onsdagen är avklarad!
Tvingade pappa så fort så fort till att ringa pizzeran när mamma kom för jag var jättehungrig! Beställde kebab i bröd, brukar oftast ta typ 10min att äta upp för det är så mycket i den +att den är stor. Idag proppade jag i mig en sån på max 5minuter och nu sitter jag fortfarande och är hungrig? Ibland kan man undra om man har mask i magen eller nått ..

Men på tal om mask i magen så har dagen varit helt okej, dock väldigt dryg. Hoppas på en bättre och varmare dag imorgon.
Får se vad kvällen erbjuder, skulle kunna tro att den erbjuder apelsinklyftor och ett bad! Ganska schysst erbjudande sådär! Aja, super hungrig ska gå ner och kolla om det finns nått i skafferiet annars är jag fuucked.
Hejs!


Handboll!

Sitter och kollar på handbollen med mamma!
Det är inte direkt spännande eftersom man vet att danska målvakten tar alla bollar som är i närheten av honom och det gör inte sveriges, tyvärr. Men man får väl hoppas att det går bättre nu i andra halvlek.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, gjorde ett förök att läsa en text i engelskan, meeen nej jag ångrade mig när jag insåg hur lång den var. Sparar den till någon annan dag!

Ja men nej, jag har inte så mycket att säga faktiskt. Märks väl vad som händer imorgon mer än skola! Och för er som bryr er vill jag verkligenverkligen ha lördag! ♥ Och kom på att mamma sa någonting om glass.. i frysen. Ska väl kanske gå och kolla så att frysen fungerar som den ska ... (a) haha!
Nattinatt!

You me at six

You Me At Six – Hard To Swallow
You Me At Six – Stay With Me

hurtig

En gång lovade jag mig själv en sak ..
att aldrig springa med tom mage. Det jag lovar jag mig själv en gång till idag, för fyfan höll på att dö när jag sprang, så det blev en macka direkt när jag kom hem! Och den satt fint :D Annars var det härlig "värme" att springa i, blev aldrig för varmt. Dock dog min hals av kyla ..

Blev till att vara hemma idag, kände verkligen att jag behövde sova. Har sovit jättedåligt på sistonde så passade på att vila upp mig nu idag! Dock sov jag så konstigt så mina axlar ömmar :(

Men nu till något intressant, Peace and Love ser lovande ut! Ska börja spara pengar redan nu för jag känner att snart har jag en biljett i kassan!
Ska dö nu, hejra! :D

Vill ha sommar ♥


atschoo

Drog på en film för kvällen, american pie i brist på andra filmer liksom! Är väldigt trött pga ca 4timmars sömn inatt, så det lär bli sängen vilken sekund som helst. Nästan säker på att jag inte åker till skolan imorgon, känns så ovärt och det finns faktiskt ingenting jag vill kolla på.

Ska snart ta och ringa Dannybooy om han tillåter! Ska väl kanske låta han komma hem från träningen först kanske :) Åt precis lite ananas, det fick bli kvällsmaten för mig, är superduperultramega mätt. Ett under att jag inte har sprängts än. Och angående rubriken så nös jag precis!
Nu ska jag kila in på toan och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen :)
Sov så gott!

saknar grisen jättemycket! :(

Some shit

Hemma från skolan och en fika på stan med Daniel! Är faktiskt väldigt trött, tror att Daniel smittade av sig lite. oschysst! Men det var mys med lite fika och så :)

Funderar på om det är värt att åka till skolan imorgon, är verkligen tveksam till det. Men det märks hur jag gör. Det är bara yrkesinformationsdag och vår lärare kan ju inte springa och ta närvaro eftersom det är prat om de olika jobben på sundsta, älvkullen och tingvalla.

Är mätt som en plätt och nyduschad och nu ska jag faktiskt gå och borsta håret och göra peeling i ansiktet!
Hejdå sålänge!

kvällen

Vart lite emo förut, var trött och saknade Daniel.. haha klag på mig! Blev iaf bättre efter en och en halvtimmes sömn. Annars är jag nyhemkommen från ett träningspass som förmodligen blir att gå på igen :) Nu kan Rasmus och Robert säga "Zumbazumbazumba!" haha men det var riktigt kul när man stog där och typ juckade och dansade. haha!

Skolan imorn, känner inte peppen flöda. Vill ha lov i flera år!
Ska ta och kila nu!
Godnatt


.

Trött och inte på humör
godnatt

Och så var det söndag igen ..

Vaknade skapligt tidigt idag igen, det är faktiskt ganska skönt att inte sova bort hela dagarna. Men jag är inte glad över att det är söndag, helgen har gått jättefort. Borde vara helg i typ 3hela dagar iaf!

Imorgon är det måndag vilket betyder matte och engelska. Ska skriva lite på bokredovisningen som vi ska ha som hjälp när vi redovisar, cp drygt. Men det är tur att det inte är en vanlig vecka i skolan, på tisdag har vi yrkesinformationsdag och börjar typ vid 10 och slutar vid 2 i think! Ingen idrott heller, kan ju inte bättre bli :)

Nu hade jag tänkt att hoppa i badet, är lite småfrösen så det vore. Känner att jag redan är sugen på godis, haha bradär. Men ah, får la se vad som händer idag. Håller tummarna för att Daniel kommer iaf :)
Pusshej!


~ 6dagar kvar ~


Lördagsmys med Hanna

Hanna övergav mig precis :( Men jag är skapligt trött så det lär bli sängen vilken sekund som helst. haha dagens roligaste var jämt nyss, Hanna berättade att hennes kanin hette Pussi och den dog på vintern så de bevarade den i frysen fram tills de kunde begrava den! hahaha natthumorn är det ju inge fel på!

Pratade med Daniel nyss också, blir förmodligen inte att han kommer hit för bussarna suger från Norge :( Så ja, det suger .. Så det blir förmodligen till att ses på fredag vilket suger ännu mer :'( haha sadface på mig!

Ska lägga mig och spela lite mobilspel, laddade hem lite nya appar idag så jag kommer ju inte bli rastlös i första taget inte!
Godnatt och sov så gott!


Lördag morgon!

Är uppe med tuppen! Haha nejdå, jag vaknade faktiskt kvart i 10. Mamma vill ha med mig till Skåre men jag orkar inte kolla på gardiner så jag sa nej.

Hanna och Erika kommer hit ikväll också, lite mys sådär :) No idea vad vi ska göra men det löser sig väl alltid! Och imorgon kommer Daniel hit på kvällen, vilket är tur för jag saknar honom :$
Har ingenting mer att dela med mig nu!


keep your head up


That's all for me

Efter några timmars städande och möblerande ser mitt rum ut såhär:

och ja, jag håller på att göra om! Syns det eller?

Har blivit på bättre humör, blev lite wtf på migsjälv förut. Har suttit vid tv:n och lyssnat/kollat på musik grejs med mamma och pappa. VH1 är faktiskt ganska bra :) Beroende på vad som spelas då såklart, höhö.
Laddade hem tuxguitar förut, så nu kanske jag äntligen kan lära mig låtar rätt. Det är ett asbra program så kan man se noterna + man kan ta fram strängarna så man vet när och vart man ska spela.

Har också hunnit med att äta en och en halv chokladkaka. Men man får väl passa på medans man får.. Eller?
Och en sak till! Det ska bli spännande att lägga sig också, jag kollade på något spök program och det tog typ tre timmar innan jag vågade mig upp på övervåningen, haha jag är så jävla feg gällande det där!
That's all I guess,
godnatt! ♥

makes no sense

Varför sitter jag här och gråter?
Jag förstår ingenting.

"som om jag snublade pladask på marken och bara dog"

Make me wanna die

Hemma från skolan och det är helg! Jag såå älskar fredagar och sluta kvart i två.

Mätt är jag också, åt på donken idag och Milla var smart och glömde sin väska så vi fick gå tillbaka!
Idag ska jag iaf ta och städa rummet, funderar på att möblera också :) få lite mysigt igen .. så så får det bli! Men jag börjar nog lite senare för jag orkar inte precis nu. Utan nu sitter jag och lyssnar på muuuusik, as usual.

The Pretty Reckless – Make Me Wanna Die - Kick Ass film version (inc' dialogue)
Awesome låt.

love it

Hemma från skolan... redan! Skulle sluta vid 17.00 idag men vår lärare var upptagen så vi fick sluta 15.30. LOVE IT, nästa vecka slutar vi faktiskt 15.00 :D Älskar mys-chips-ola! (eller vad vi nu kallar honom)

Egentligen borde jag inte vara hemma nu ändå, skulle träffat Daniel på stan men ja. så blev det inte! Utan har nu sjukt tråkigt och kom precis på att jag måste skriva en bokredovisning och fick en stor klump i magen för jag vill inte. Borde egentligen starta på den lite nu, men det vore om man fattade hennes frågor.. och det gör inte jag!

Bara så att ni vet så är det 9dagar kvar tills Jessica kommer hem! ♥
och igår trodde jag att jag började bli paranoid eller nått. Tyckte jag hörde en katt i mitt rum, och idag när vi kom hem så luktade det kattpiss så in i helvete. Skulle vara kul om det sprang runt en härinne utan att man vet om det! haha fast så är det nog inte. Men ändå!
Nu ska jag börja med engelskan :( fuck it.
Hejdå!


ska förvörigt beställa hem dessa två :)

Hatar mitt liv, hatar junkyard

699:- 599:-

329:-499:-

399:- 899:-

199:-149:-

399:-249:-


I hate that
I love it

One step back

Nöjer mig aldrig med en header, haha måste fasen ta kort på mig själv som jag kan ha där x) men det lyckas aldrig bli några lovande kort förstår ni!

Sitter och lyssnar på musik och så, ja ni vet det vanliga man brukar göra en kväll som denna! Förhoppningsvis kommer jag att vara stentrött imorgon så det vore ju ganska bra om jag kunde somna i tid ikväll istället för att somna vid 12. Måste vara utvilad för morgondagen om man ska kunna utföra den. Och sjukanmäla sig för man är lat funkar inte när man har så långa lektioner, man kan aldrig ta ikapp allting.

Har kommit fram till att vårt schema ser ganska slappt ut, men när man väl lever i det så är det faktiskt långt ifrån. Skiter helst i sovmorgon och slutar tidigare men det tycker absolut inte den som gjorde vårat kära schema.
















Och nu undrar jag vad som hände med den glada musiken? Our farewell började precis spelas, men den är ganska bra som tur är!
Nej nu ska jag nog göra ... ingenting. Väntar på att Daniel ska ringa :)
Pusspuss! ♥

Once upon a time I had brown hair



Får återfall ibland och vill bli brunett igen, men det är slut med det ;)
För brunt var nog aldrig riktigt min grej.

Onsdag - check!

Hemma nu och det känns skönt för nu är mer än halva veckan gjord! Dock går jag till fem imorgon och börjar tjugo i nio. Detta kommer förmodligen bli dödardagen tillsammans med måndag och tisdag. Ni måste förstå hur mycket jag älskar mitt schema!

Sitter och pratar med Jessica nu på skype iaf, fast hon har jämt sätt på "pause" för hon fick ett samtal ;p Är ganska hungrig trots att jag åt som en gris i skolan, haha okej gris kanske var att ta i! Blir iaf kyckling och ris idag ♥ gottgottigottgott!

Ikväll ska jag förmodligen fixa smågrejer inför grafisk redovisningen imorgon. Yeah om det funkar och inte mitt usb har lagt av helt :p
Men nu har jag inget mer att berätta så att jag slutar skriva! ;)
Hejdå!


filmkväll

Såhär var min kväll igår:


Såhär var min kväll idag:



Love and other drugs var bra, och jag var nyttig och åt.. bara oranga saker! haha

American Pie
vet jag inte varför jag kollade på men :p haha och sen råkade jag äta lite choklad :( (dåligt samvete)

Nu ska jag ner och äta kvällsmat och sen ska jag försöka sova :)
Godnatt ♥

Äntligen!

Just got home! Ja, nu är jag äntligen hemma från en jobbig tisdag. Skönt att dagen är avklarad för denna veckan :) Ganska ovärd dag i skolan iaf, och jag dog igen på idrotten. Kommer nog ha träningsvärk i magen i tre dagar denna gången också :p haha!

Nu hör jag att vi fick besök så jag ska ner och kolla vilka det var, och sen får det bli en dusch så man blir lite fräsch kanske ;p har ändå ingenting mer att berätta btm.
Pöss!

Home sweet home

Kändes bra imorse att jag, Julia och Milla åkte in till skolan idag för att ha matte. Men möttes inte av några klasskompisar eller lärare, det visade sig att matten var inställd och alla verkade veta det förutom vi. Känns schysst!

Fick en håltimme på 1,5timme fram tills engelskan började, men provet idag kändes mer som ett läxförhör eller nått. Eftersom att det inte var alls stort och sen att vi hade vanlig lektion fram tills vi hade provet den sista halvtimmen. Åkte iaf hem med tio i 4 bussen och den var tom ♥

Kom precis upp från ett bad, det var skönt kan jag allt säga. Känner mig bara som ett russin nu! Mindre mysigt kanske ..
Är sjukt trött och ska nu ner och kolla på tv!


wish me good luck

Är en duktig tjej som ska till skolan idag medans förmodligen alla andra ligger och sover. Känns supervärt!
Har gjort mig iordning och är klar men bussen går om 40min, lite smådrygt sådär. Ganska pigg också faktiskt, även fast jag sov apdåligt inatt. Har lite småångest för engelska provet idag sörrni!

Sugen på godis också, lite iaf. Typ marabou digistive åt det i helgen och hade helt glömt bort hur gott det är?! hur är det ens möjligt? Ny favorit choklad <3

På tal om choklad är jag lite sugen på att se två filmer, Love & other drugs och Burlesque. Dom verkar niice! Men nä nu ska jag ta och borsta tänderna, önska mig lycka till på provet!
Tjaråå

vill ha sommar .


Broken

Har varit lite förstörd idag. Pratade med pappa förut om engelskan och allting, bröt ut i tårar ännu en gång. Men som tur är så är pappa bäst ♥ och han är lika störd som mig.

Ska snart ta mig i nacken och kolla lite engelska, eller ja typ fylla i lite meningar och grejer. Ja ni vet! Ni som har engelska med moi iaf :) Provet kommer gå åt helvete, för det jag inte kan nu kommer jag aldrig kunna lära mig över natten heller utan jag riktar mer in mig på att få en bra natt med bra sömn.
Eftersom att det inte alls är lika mycket folk i skolan imorgon så kan jag ta lite sovmorgon, behöver kanske inte göra iordning mig riktigt så som jag oftast gör iaf :) + i kanten!

Kom fram till en sak också, jag kommer inte kunna träffa Daniel på TVÅ veckor. Känns skitkul, eller?
För er som ska sova nu godnatt!
För er som har studiedag imorgon FUCK YOU!


Lite musiktips

Jay-Z – Empire State Of Mind [Jay-Z + Alicia Keys] - Explicit Album Version
Swingfly – Rags To Riches
New Found Glory – Don't Let Her Pull You Down
Sum 41 – Best Of Me

Nu rann det över.

Tror seriöst att alla på hela våran skola har studiedag imorgon förutom min klass, pga av våran engelskalärare. (ni får stå ut med mitt klag) ÄR SÅ JÄVLA ARG och ledsen. Ska inte behöva vara såhär. Mitt liv suger..

So you wanna play games with my head?
But you make me fall apart and wish that I was dead

Måste avreagara mig innan jag sätter mig att plugga. Så nu är det musik i bott på en jävla stenhård lista

Såhär uttrycker jag mig i ord just nu

JIFOSAJ FIOAJIORJKQOPRIO QWRPIOQWIRQPO RIOPQWU IOPQJKD IOQJRP OQPIO FHIOQHRIOQRH FUIQOR NIOAJ IODAÅAP=O* ADÅ^*DAKÅ*
å do?=rQW`?>

bullshit


Är på dåligt humör, blir nästan alltid depp när jag är hemma. Hoppas att det blir bättre sen! Annars får Daniel stå ut med mig ändå :p

Sitter och taggar för att åka buss sen, i över 1timme ♥
hatar
att bo i Deje, hatar att åka buss och hatar snön.

Vill ha sommar och sol, och igår bestämde jag mig nästan helt på att åka till peace & love i sommar. Kommer så många bra band som jag måste se och ta del av innan jag dör!
Skriver kanske senare men jag skulle inte hoppas på för mycket. Ska försöka att inte förstöra erat lördagshumör x)
hejdå!

Time for a bath!

Skapligt nyvaken och jättemätt. Har precis ätit frukost, men det satt inte helt fel :) Helt otroligt att jag sov så länge imorse, var nog ganska sleten efter en veckas skola! Nästa vecka lär ju inte heller bli direkt.. rolig.

Ska till Daniel i eftermiddag, skulle tippa på att jag tar bussen vid 4-5 någongång. Tänkte låta pappa slippa vara chaffis ;p Aja, får se vad som händer mer under dagen. Jag antar att det märks!
Ska nog ta ett bad nu :)
Adios!

 


Mysig kväll

Är nu hemma från en mysig kväll hos Hanna med braiga flickor! Vi pratade, satt och åt mat och delade våra privatliv/händelser med varandra i jag har aldrig och sanning och konka ;D haha kul ändå! Skulle kollat på film egentligen, men så blev det ju inte.

Åkte hem iaf halv 1 ungefär, Erika skulle upp tidigt och jag och säkert dom andra vart stentrötta. Så det blir sängen direkt efter det här inlägget. Dum som jag är kollade jag precis på något "hemsökt-hus-program" och jag kommer inte kunna sova. Det är i dessa lägen det är bra att ha pojkvän, men han bor för långt bort för att kunna komma hit på så kort varsel :( Sen så ska jag ju faktiskt till honom imorn :) men det suger ändå! haha jag skulle bo i typ Karlstad centurm, då skulle jag nog aldrig klaga ;)  Men nu börjar klockan bli mycket typ iaf, så...
Godnatt ♥

nu joinar jag det bästa som finns i mitt rum (förutom datorn då, hehe)


Fredagsmys

HEEELG!
Självklart fick vi vänta i tre timmar på att ha mentorstid i tio minuter, men för att inte få frånvaro från egentligen en annan lektion stannade vi faktiskt kvar. Tidsfördrivet var iaf att äta på donken och göra en uppgift i svenskan istället för lektion!

Har varit lite pissed idag pga skolan såklart vad annars! Borde sluta bli så förvånad på hur dumma lärare det faktiskt finns. Om det inte händer någonting snart så orkar jag seriöst inte.

Ska vara med Hanna, Erika och Nathalie (tror jag iaf) ikväll. Blir väl typ mys eller nått :) Har just proppat i mig massagod mat och njuter av ananas till efterrätt! hehe :)
Hejdå!


Len som en barnrumpa!

Kom precis ut från duschen sen så använde jag peeling grej i ansiktet, men snacka om att jag är len nu. Ska säga adjö till alla mina finnar från och med nu!

Efter klockan två idag var jag så himla trött att jag somnade, och vaknade igen av mamma som slutar jobba vid 4. Fast hon kom ju hem ungefär kvar över, så jag sov i över två timmar. Hej jag kommer ha problem att somna ikväll. Menmen, då kanske jag kan plugga mer engelska. Ska börja med det snart nu, även om jag egentligen inte orkar. Men ibland får man faktiskt ta och bita ihop och det är precis det jag ska göra nu.

Tycker det är jätteroligt att jag kommer ha håltimme imorgon i tre timmar p.g.a inställd lektion. Jag har matte på morgonen (eller ja vid tio) sen lunch sen arl men tyvärr är det den lektionen som är inställd. Sen är det en 20min rast efter den och sen börjar svenska. Wooohooo!
Nae, hejs!


omnomnom

Vet ni hur skönt det är att komma hem tidigt? Asskööönt.

Har just klämt i mig två portioner mat och är nu mätt. Musiken är på också, har varit på "jag orkar inte lyssna på musik" i några dagar. Men inte längre!
Imorgon är det fredag vilket menar att det är snart helg och jag får äta godis! OMNOMNOM.

ska försöka plugga lite engelska sen, men får se hur det går!
Hejdåå!


Onsdagskvällen

Jag lyckades slumra till en sväng förut, var ganska trött och när jag la huvet på kudden var det kört. Fick dock inte sova länge eftersom jag hade mobilen i handen (under kudden) och jag fick sms. Så det började vibrera och tror jag vaknade av sms-signalen. Dock orkade jag inte kolla direkt utan jag fick vänta på ett andra sms och då blev jag för nyfiken på att se vad det stog!

Har suttit och kollat på tv resten av kvällen och har lite ångest för jag vet att jag borde kolla på engelskan. Men jag kände att jag ger det till morgondagen då jag faktiskt slutar klockan 12.10!!! Ska njuta för det är sista dagen jag någonsing kommer sluta så tidigt på torsdagar eftersom att det nya schemat börjar nästa vecka. Men jag förstår inte hur a klassen kan ha det så jävla slappt när vi går till 5 tre dagar i veckan.

Usch amejjen, slut med skiten nu. Allting måste ju börja vända snart, vi har ju alltid sån jävla otur med lärare och schema så skärpning på rektorn och schemaläggarna! (n)
Ska ta och göra mig iordning för kvällen nu!
Nattinatt ♥

I wish that I could say that things are looking up.


living the dream, ooor?

Snacka om att jag vaknade med träningsvärk imorse, jao! Vaknade inatt också av att Daniel låg och prata om någon som hade hans mobil. Så svarade jag "va?" han bara nä jag vet inte.. haha roligt sätt att vakna på :D

Tog tidiga bussen imorse och jag ville dö! Åka hem igen och lägga sig och sova ända tills man vaknar och är pigg. Men ah, har iaf suttit framför datorn hela dagen i skolan. D-r-y-g-t-! och tråkigt :( Så är ganska slut just nu, och är inte särskilt pepp på att sitta här just nu. Men det finns inget annat att göra.

Bussen blev hem också, tio i tre. Sen och full buss wohoo! Men när jag kom hem möttes jag av ett vykort från Jessica. Äntligen fick jag brev :D haha!
Funderade på en promenad, men jag kollade ut och det var kolsvart så.. inte så himla pepp! Blir nog kanske dusch/bad istället :)
Hejs!


vill ha vår och vill att dehär byxorna ska passa.
Men gör dom det längre? - NEJ!


Hej hallå träningsvärk

Äntligen hemma från skolan! Skönt att ha tisdagen gjord faktiskt :) Inge vröljobbig idrottslektion vi hade heller, snacka om att jag kommer ha tränigsvärk imorgon!

Funderar på att tvinga Daniel att massera mig ikväll, har ont i rygg/axlar. +Att jag är jävligt trött, hatar att man slutar så sent så att det hinner bli kolsvart ute. Man blir ju liksom ännu tröttare då!

Tänkte ta att smörja in ansiktet lite nu och borsta håret.. och kanske sätta på mig strumpbyxor, det skulle ju faktiskt vara en bra idé att göra det. Tänkte ta och dö lite nu, skriver kanske mer ikväll :)
Pusspuss!

är helt slut redan tack vare skolan, är det lov snart igen eller?


Tar natten!

Jag var faktiskt dålig idag, jag har ett erkännade! Jag bakade kladdkaka :( dock åt jag bara en bit, för jag kom på att det är faktiskt inte så gott :o isf är smeten godare (a)
Är annars jävligt trött och jag har redan borstat tänderna, hade tänkt sätta mig i sängen och göra lite engelska. Lika bra att börja i tid + att jag inte vet hur mycket tid jag kan plugga i helgen.

Antar att det är så min kväll kommer att spenderas, sängen och engelska. wohoo! Redan mycket att dra igång med sådär första dagen i skolan. You just have to love it ...
Ska packa idrottskläder också, tror Huss kommer döda oss med mag och rygg övningar imorgon!
Bästa att krypa ner i sängen nu :) Natti ♥

First day

Hallådär!
Kom precis upp från badet, det var välbehövt efter engelskan kan jag lova. Älskar att ha oförberedda prov typ varannan lektion känns det som ♥ Känns dock skönt att måndagen är gjord för denna veckan, har inte engelska på en hel vecka!

Sjukt trött är jag nu, trotts att jag sov till halv 10 imorse. Men det är väl bara att försöka somna i tid och tagga inför morgondagen. Inte så himla pepp på att sluta halv 5-5 men det ska väl gå ändå. Blir ännu bättre om Daniel kommer hit också :)

Ska ta och gå ner och göra någonting jag inte vet än, för idag orkar jag inte med en promenad! Är för halkigt och sent nu typ. Tog 7minuter för mig att gå till bussen imorse och det brukar ta 3... tror det var halt. Men jag lyckades att inte trilla så en applåd för mig! hähä
Hejdå!

2veckor och 5 dagar kvar.
men som sagt J, vem räknar? ;)

JAG VILL HA

269:-/st

199:-

http://stinamarkan.se

Ångesten börjar komma fram

Tog mig en promenad med Nathalie upp till konsum för att köpa slingor. Så jag ska snart komma igång och bli lite mer blond, för just nu hatar jag min hårfärg!

Tycker verkligen inte att det ska bli roligt med skola imorn heller, tur som är har jag sovmorgon. Men bara för att det är skola så kommer jag säkert att vara dötrött. of course!
Det enda som är bra med att skolan börjar är att sommarlovet börjar närma sig. +att denna terminen kommer förmodligen att gå snabbare eftersom det är mer lov och studiedagar. Synd att vi kommer ha sämsta schemat någonsin bara då!! tack för den jävla skit skola.

Ganska trött nu faktiskt, men jag hoppas att tiden kommer gå jättesakta ikväll. Vill verkligen inte.
Natti ♥


Myspys

Hej!
Nyhemkommen från Daniel, var massamys igår, köpte en familje pizza som jag, daniel och hans lillebror delade på. Självklart blev det mycket över men gott var det iaf. Kollade på Avtar samtidigt som vi mumsade i oss pizzan! Sen blev klockan soppas mycket att vi gick och la oss :)

Idag vaknade jag upp och "slängde" upp en hund i sängen så att Daniel skulle vakna, dock somnade båda om en timme efter!
Har suttit och spelat spel på iphone, och sista gången höll jag på att slå rekord. Hade jag plockat två osbågar till då jävlar! Aja, huvudsaken är att jag visade att jag faktiskt var duktig på det ;) Love that feeling.

Nu är väl maten klar ungefär när som helst, det blir tacos idag. Gott med lite mat, kände på vägen hem att jag började bli hungrig och det är jag verkligen nu! hehe
Hejs!

3 veckor kvar till Jessipessi kommer hem också! ♥


Musikbomb!

The fray

The Fray – How To Save A Life - The Fray – Over My Head (Cable Car) - The Fray – Never Say Never - The Fray – You Found Me


A day to remember

A Day to Remember – If I Leave - A Day to Remember – It's Complicated - A Day to Remember – Have Faith In Me - A Day to Remember – If It Means A Lot To You - A Day to Remember – The Downfall Of Us All


Blink 182


blink-182 – I Miss You - blink-182 – All Of This - blink-182 – Down - Single Version - blink-182 – Adam's Song - blink-182 – I'm Lost Without You - blink-182 – Always


Bring me the horizon

Bring Me The Horizon – It Never Ends - Bring Me The Horizon – Crucify Me - Bring Me The Horizon – Don't Go


Fort Minor


Fort Minor [Featuring Holly Brook And Jonah Matranga] – Where'd You Go - Featuring Holly Brook & Jonah Matranga Album Version


Kings of leon

Kings Of Leon – Use Somebody - Kings Of Leon – Radioactive - Kings Of Leon – Pyro - Kings Of Leon – Sex On Fire


In flames

In Flames – Cloud Connected - In Flames – Alias - In Flames – Come Clarity - In Flames – Delight and Angers - In Flames – Dead End


Bullet for my valentine

Bullet For My Valentine – Tears Don'T Fall - Bullet For My Valentine – Hearts Burst Into Fire - Bullet For My Valentine – Your Betrayal - Bullet For My Valentine – Pretty On The Outside - Bullet For My Valentine – All These Things I Hate [revolve Around Me] [album Version]


Evanescence

Evanescence – Going Under - Evanescence – My Immortal - Evanescence – Bring Me To Life

Musik!


blink-182 – Always


Crazy night

Gooodmorgon!
Egentligen kunde jag befinna mig i en pulka backe just nu, men jag vaknade så sent och kände mig så ofräsh så det får bli en annan gång!

Har precis duschat och nu bara sitter jag här och funderar på om jag ska dra på mig kläder snart eller inte..
Hade problem med att sova igår, men när jag väl kände av att jag skulle somna så ringer det i telefonen. Haha snacka om att jag pratade med fyllon :D och mumlade gjorde de också. haha

Nä nu ska jag inte sitta här och ruttna bort :)
Hej sålänge!

en bild från förra året har ni här ..


So tired.

Blev att en till promenad med Nathalie, sen blev det mys hemma hos mig! Och vi har kommit fram till att vi ska ha den bästa sommaren någonsin.

Är så himla trött just nu, har till och med svarta ringar under ögonen. Det händer aldrig annars! Skulle kunna tro att det blir sängen vilken sekund som helst. Ganska så tråkigt men ändå, måste förbereda mig lite inför skolan. Med tider och så!

Men iaf, blev ingenting med bokredovisningen just idag. Men jag skev klart texten iaf, det var det viktigaste! Boken får bli på söndag eller något. Imorgon kanske det bli pulka åkning och sen ska jag åka till Daniel ♥ Bara så att ni vet det :)
Godnatt!


skolarbete - en fredag?!

So, nu är jag hemma igen. Blev en ganska lång powerwalk, helt sinnes!
Ska numera börja skriva om en text som jag blev nöjd med, men min lärare tyckte inte riktigt likadant. Skulle skrivit klart den under apun men jag lyckas alltid skjuta upp grejer. Men nu ska den bli klar. Som tur är handlar den om musik och jag ska skriva om peace and love, när a day to remember spelade.

Ikväll ska jag också försöka att börja skriva på min bokredovisning hur det nu ska gå?! haha, får ha mamma till hjälp som faktiskt läst boken ;)
Nu ska jag faktiskt börja skriva... kanske leta fram den gamla texten också (a)
hejs!


Promenad tjalalalala

Vaknade lite tidigare idag, tack och lov! Gick upp lite efter 10 så nu känner jag mig stolt. Har jämt precis ätit frukost så jag ska ta och borsta tänderna nu, sen drar jag på mig jeansen för att ta en promenad i lilla Deje. Maybe upp till konsum så jag kan köpa slingor, ska ju bli blond. Eller ja försöka iaf!

Annars har jag ingenting annat för mig idag, det märks vad det blir helt enkelt.
Ha en bra dag ♥

we♥it


whatya want from me


helt sinnes bra!
Har funderat i en månad på om pink var med i denna låten.
and it turned out that she was.


The day after tomorrow

Nuni är jag hemma från Hanna och har fått en full mage!
Vi kollade faktiskt på en film, the day after tomorrow. Det var så längesen jag såg den, så jag tvingade i princip Hanna att ladda hem den. Dock sa hon inte emot ;p Tycker iaf att den är jättebra, och ni som inte sett den, SE DEN!
btw Hanna, jag glömde min halsduk hos dig :(((

Vet inte varför, men jag är jättetrött. Blir nog en tidig kväll detta, men det kan väl kanske vara tur. Har dock ingenting att göra imorgon, kommer väl förmodligen bli en tråkig hemma-sittar-kväll. Bara jag som har så kul eller?

Från det ena till det andra nu, jag tror jag har lite humörsvängningar.
Igår och idag har jag mått jättedåligt över engelskan och blivit sur när jag fick tips av pappa. Direkt efter kollade jag på tv och grät nästan av glädje att Sverige vann skidskytte-stafetten. haha normal? nej för egentligen så bryr jag mig inte. Allt är bara så random.
Godnatt! ♥

ibland saknar jag faktiskt Dejeskolan.
Om jag ska vara ärlig, så gör jag det hela tiden.


Torsdaag

Godaag!
Idag vaknade jag alldeles för sent, till och med efter 12. Det är inte okej! Speciellt inte när jag snart måste gå upp vid halv 7, kommer vara död då.
Vill verkligen inte tillbaka till skolan, mestadels tack vare vår engelska lärare som seriöst bara virrar runt och inte kan engelska. wohoo!

Men till det positiva nudå, ska leka med Hanna sen, eller ja snart. :) Får se vad som hittas på.
Tycker att snön är överskattad nu också, har snöat konstant i tre dagar. Tror det räcker nu..
Hejdå!


myskläder ♥


Från det ena till det andra

Bara så att ni vet hatar jag att vara tjej..
Tänkte att ni kanske ville höra det!

Har så ont i magen så jag tror jag dör :( ska knarka panodil eller närmaste värktablett hade jag tänkt.

Passar på att ge er lite musik! :D
Fort Minor [Featuring Holly Brook And Jonah Matranga] – Where'd You Go - Featuring Holly Brook & Jonah Matranga Album Version
Jay Smith – Enter Sandman
Apocalyptica featuring Adam Gontier of Three Days Grace – I Don't Care
Petter – Stockholm i mitt hjärta

har ingenting att skriva, händer inte så mycket i mitt liv. Och just nu är allting så bra att jag inte orkar tänka så mycket på det dåliga så jag blir nedstämd.
Pusss!

ungefär såhär bra är det! :D


Another wednesday

Hallådär!
Blev just lämnad ensam :( Daniel och jag har spelat tv-spel hela dagen från 13-19 haha snacka om nördar båda två... snart klarat hela spelet också x)
Kollade på Saw VII igår, den var inte alls så farlig som jag trodde. haha, kanske inte bästa filmen jag har sett men den var helt klart sevärd!

Sitter nu och äter ananas bara för att det är gott, har jämt nyss klämt i mig en halv pizza också. omnomnom. Måste säga att mitt "godisförbud" går fan asbra, har varit jätteduktig i snart en vecka :D och nej det var faktiskt inte ironi i det jag skrev!
Ska nu gå ner och hämta mer ananas och sen sätta mig med mor och far i soffan och kolla på tv :)
hejs!

jag älskar dig.


Snoow

Kul att både jag och Julia hade drömmar som vi grät av inatt x) Tydligen solförmörkelse imorse? :o hänger inte med för fem öre..

Har varit massaduktig idag, efter min psyko dröm så kände jag att jag ska lära mig att ta ansvar och sån dret. Började liksom "ta hand" om huset lite grann och skotta snö och jag kom tillbaka in och var som en snögubbe. TROR DET SNÖAR GANSKA MYCKET UTE. (Det förtjänade stora bokstäver, eftersom det snöar extremt.) Vill inte bli vuxen :( Vill vara ett litet barn som springer runt och gör snögrottor och leker i snön just nu.

Aja. På tal om det så kommer Daniel hit sen, funderar på att tvinga han att spela lite donkey kong eftersom att det inte var lika kul att spela själv :(
Har ingenting mer att säga nu så ...
hejdå!



From my windoow

Dream

Vakna upp gråtandes för första gången iår - check.

Drömde nog det värsta drömmen någonsin. Det var hela min familj, vi hade varit i Barcelona för att hälsa på Jessica. När vi skulle lyfta därifrån så började vi åka, sådär jättefort, jättelänge utan att lyfta. Och tillslut tog banan slut och där var det ett stup. Så planet krashade. Jag var den enda på hela planet som överlevde.

Fick ligga på sjukhus ett tag utan allvarliga skador, och åkte sedan hem mot Sverige igen. Kom hem till ett stort tomt hus, utan familj. Den enda jag hade kvar var Jessica men hon var kvar i B. för jobbet. Kände mig som tvingad till att bli vuxen och ta allt ansvar utan att jag var redo för det. Allt kändes så verkligt. Och var helt förstörd efter mamma, pappa, morfar, kerstin, farmor och farfars bortgång.

När drömmen slutade grät jag, när jag vaknade grät jag. Usch fyfan, det var hemskt.

Klantigast i Sverige

Blev en promenad hem till Hanna och sen en med henne runt Deje! Gick sedan hem till henne och spelade lite tv-spel, blev hämtad av mamma vid 4 för vi åkte till stan. Så jag kom precis hem, och inte tomhänt. Mamma köpte Donkey Kong wii spelet, så jävla roligt är det!
Var smidig på stan också, välte ut drickan som var kvar efter maten så det sa splash på golvet. haha kul. Sen rev jag ner massa småprylar när jag skulle betala för spelet. haha så jävla klantig!

Nu ska jag sätta mig och nörda lite DK. haha kommer nog vara upptagen med det i några dagar ;) så vi hörs när vi hörs!
Pusspuss ♥

Tummen ner!

Hallådär!
Hade lite i baktankarna på att åka in till stan idag och köpa donkey kong och sen dra hem till Jules för att spela det! Dock var jag lite för trött imorse och vaknade väldigt sent, så jag sket i det. Vill kunna åka på gymnasiekorten nu också men ah, någon som vet om det funkar?

Funderar nu istället på att tvinga med mamma och pappa till stan när mammsen slutar jobba, så har jag någonting att göra ikväll liksom :)
Ska iaf snart ut och gå, ska bara blåsa håret så det inte blir till is därute! Ingen hit direkt.

Fick också reda på idag att någon har varit på vår trapp när vi var i Barcelona och stulit vårat oriflame-paket. Så vi får betala nästan 800:- för någonting vi inte har fått. Jävligt ovärt. Inga mer beställningar att posten ska lämna det vid dörren längre iaf, från och med nu är det konsum som gäller! Så jävla tråkigt att det finns människor till allt.
Hejdå!


Har knarkat denna låten i ett par x-antal dagar

T.I. – Castle Walls - feat. Christina Aguilera

carbonara

Nu är jag hemma igen! Okej jag kom hem vid 6 och var proppmätt och så, var ganska tråkigt.. haha sitta med gamlingar som pratar hockey mer än halva tiden. Och jag är ju inte direkt ett hockey-fan av mig. Som julklapp av dem fick jag för stora strumpor, pengar och en trisslott. Jag vann faktiskt 25:- ;)

Har dödat lite tid på the sims, orkar dock aldrig spela länge. Blir drygt efter typ två sekunder!
Jag har också kommit på att jag är hungrig nu, förmodligen för jag vet att jag inte får äta godis. Och då blir jag sugen så jag ska snart eller ja typ när jag skrivit klart ner och laga mat. Carbonara <3 levt på det i 4dagar nu!

Får se vad morgondagen trollar fram för roligheter, förmodligen inga. Så roligt lov har jag.. ska nog sova tills på tisdag! :)
aja peacebre!


It goes around the world like lalalalala

Sitter här nyvaken och har slängt på mig kläder och så! Ska iväg til Ekshärad idag och äta mums mat hos farmor och farfar. Det smaskar vi för :D

Jävligt trött, tror jag börjar ställa om dygnet nu. Det är inte bra x) La mig ju vääldigt sent på nyår och igår blev jag uppe till halv 3. Fastnade framför en film på tv:n deep impact tror jag den hette, handlade om att jorden skulle gå under tack vare att en komet skulle krocka med den. Så i slutet var det jag som satt och grinade tills jag hade ont i huvet! haha, och pappa bara satt och skratta åt mig och sa "Du ska ju inte ens kolla på film du.." Brukar överreagera lite ibland förstår ni (a)

Nej jag har inte tid att sitta här och skriva, måste kila!
Höörs ikväll (:

Måste
åka
till
Peace ..


just thinking about ...

Kom på en sak som jag måste bli bättre på under det här året.
Skita i personer som skiter i mig.
Och att jag ska lära mig att öppna käften lite mer, jorden kommer inte gå under.

För det första så orkar jag inte fortsätta att må dåligt över sånt här, och för att göra det bättre så blir det väl att radera dem helt ur mitt liv. 
För det andra så är det inte så man behandlar folk.
För det tredje är det inte sådana personer som jag vill umgås med.
För det fjärde så har jag så mycket bättre människor i mitt liv. Som faktiskt bryr sig.

Nu skriver jag absolut inte det här för att jag vet att det kommer bli såhär. Utan att det har varit mycket sånt här runt omkring mig under 2010. Eftersom att det nu är 2011 så blir det en ny chans.
Jag älskar att det blir olika år. Just för att man kan lämna kvar allt dåligt i det passerande året och bara försöka ta med sig allt positivt i det kommande.

Det är bara jag som sitter och tänker lite, jag ska ha ett så jävla bra år. Och vill inte att någonting dåligt ska förstöra det. Ingenting ska få förstöra mitt år.
Revenge.

1 Januari 2011

Inleder första meningen detta året med att jag faktiskt inte mår dåligt utan jättebra! Känner att 2011 kommer att bli ett toppenår :D Och nu säger jag som min mattelärare : KÄNNS BRA!

Har precis kollat igenom bilder från igår, hade väldigt kul. haha många fina videos och många bilder på julia, antingen när hon dansar på golvet eller i soffan ;) vilken skräll.. haha! Har lagt upp de flesta bilderna på facebook och ska lägga upp två videos också! 
Åkte hem till Daniel vid 2 också och somnade halv 5 o_O haha tror det var ganska acceptabelt att sova till 2 ändå!

Vid kvart i 4 idag satte  jag mig i bilen för att börja åka hemåt till Deje. Kollade lite på tv, tvingade i mig lite mat och tog ett bad. Så känner man sig iaf lite fräschare nu ;p Sitter mestadels och drygar nu, ska njuta det sista av kvällen innan jag lägger mig :)
Har btw nyårslöfte också! haha som att jag tror att jag kommer hålla det ;p Ska iaf bli duktigare när det gäller godis, endast på fredag och lördag. Och sen ska jag komma igång att träna igen!
Tror det var allt för mig just nu, hejdå!


Tackar dessa två tjejer som har gjort min nyår ännu mer minnesvärd! :)

RSS 2.0