My friday

Kort arbetsdag - SKÖNT! Sista var det också, min chef hade plockat ihop en hel påse med grejer som innehöll: Cola, Chokladkaka, Geisha, Chips, Tidning, Body lotion, tvål, rollon, hårspray och läppsyl. Awesome!

Är dock väldigt trött nu, kom precis ut ur duschen. Var ute och gick någon timme med Rasmus också, så jag kom hem strax innan tio. Efter lång promenad, nerbuttande i ett dike och kramp i tån är jag nu redo för sängen! Imorgon så åker jag mamma, pappa, Jessica och Camilla ner till Arvika för att gå på marten där. Ser jag fram emot mycket! :) Ha en go natt!

Kom också fram till att det var roligt att fota just detta som är ..

dricka i ett glas!


Seasons are changing


Just letting you know

Tänkte bara säga att mina ben gör ont och mina fingrar svider. Det är så det är att jobba på konsum! Imorgon ska jag jobba 09.00-19.00(!!) men visst vi kör i tio timmar. Men för det positiva slutar jag tidigare på fredag då. Och något ännu mer positivt är att jag fick nelly sakerna och grejerna från H&M idag och allt var awesome!


Done

Slutar att blogga för ett tag, ska försöka fokusera på bättre saker och komma på bättre ben. För just nu är jag så jälva sårbar.

Detta åker hem ikväll!


Efter skolan tidsfördriv

Eftersom vi slutade klockan 11 idag och min buss inte går förns klockan 12.20 så passade jag på att gå på stan och inhandla nödvändiga och onödiga saker. Det nödvändiga är väl på bilden längst ner. Det onödiga var väl den där ringen och en bh. Men det var ju faktiskt 20% rea på alla bhar på H&M, så spring och köööp :) Ska beställa hem tre saker från Nelly ikväll också, sen så får det vara sluthandlat för mig detta året med tanke på att pengar ska gå till julklappar osv, sparade pengar till resa och tatuering!


Love

Dead by April – When You Wake Up
Dead by April – Calling
Plan Three – Brush It Off


H&M


Julklappar börjar inhandlas

Okej jag skrev ett jättelångt och bra inlägg med massa bilder osv, men datorn pallade inte med det och stängdes ner :(

Skriver om sakerna kortfattat igen istället. Jag har beställt julklappar från mamma på H&M, så i oktober någon gång kommer det hem ett nattlinneset, tofflor, fleecejacka, tröja, dra-på lakan för min dubbelsäng och ett till nattlinne. Ni får bilder när jag orkar fixa det på datorn där uppe istället :) Men ett nattlinne betalar jag för själv så jag kan använda det nu :)

Igår åkte jag med Daniel in till stan och tog bussen hem till mig efter för han skulle köpa lite grejer. Så jag passade på att gå in på Auqa och beställa klipptid, så den 4:de oktober så ska jag klippas. Vill göra något nytt men vet inte vad, ska höra lite vad min frisör tycker :)

Sen så idag åkte jag mamma och pappa en snabbis till Olsäter marten. Fick med mig hem tre par spetstrosor och en sköldpaddsnyckelring med en klocka i! Tyckte den passade lite till mig :D höhö!
Och det var allt, lite dålig på uppdateringar men jag har varit ute och hos Daniel osv :) Puss!


Calling

Remember the days we spent together
Give anything to have them forever
And all the things we used to laugh at
I Wish I could bring it back
Wish I could take it back

Now I know things that I never knew

I'm standing out here and I'm calling you
You mean the world to me, and believe that it's true
I love you

Something wonderful

Bara jag som kan drömma mig bort i underbar musik? Sitta i flera timmar och lyssna på samma låtar, läsa texterna och bara glömma tiden? Underbart. Det är verkligen då jag mår som bäst.

Weekend

Åkte hem tidigare från jobbet idag med tanke på min förkyldning som aldrig vill släppa. Imorse hade jag typ slemhosta och då vill man ju liksom spotta efter (inte det mest fräscha inlägget jag gjort kanske .. ) Men så iaf, det jag spottade upp var bara rött. Så kände inte för att vara kvar och anstränga mig för mycket och låta det bli värre. Eftersom jag inte har en aning om vart det kom ifrån .. men jag mår bättre nu i varje fall.

Ska åka hem till Daniel nu, sen ikväll ska jag, han, Julia och Patrik ut och äta på en restaurang. Så det ska bli mysigt :) Nästa helg spelar dead by april på nöjes också, och jag måste bara dit.
Tänkte bara skriva lite så ni vet vad som händer och så! Imorgon tar jag bussen hem skapligt tidigt (kanske blir att Dannebanne följer med också.) så åker vi till Jessica för hon ska öva lite mer på mig och mamma :) Inga fel!
Ha en bra helg, så får vi se om jag skriver mer. Men nu måste jag sluta för nu håller gibson på att äta mina fingrar för att jag skriver ... ajjjj!

I will wake, I'm never taking my eyes off of you

Memories will never fade

Something and nothing

Godmorgon!
Haha började med att rapa i takt med musiken, jag är så fräsch ibland. haha! Men har precis ätit frukost, och just nu lyssnar jag igenom Dead by aprils nya album och det verkar awesome än så länge.

Idag väntar en ny dag på jobbet, min chef pratade med mig om sommarjobb igår också! :D Ingenting är liksom säkert än, men hon ville att jag skulle söka dit när tiden är inne. And I will! Känns typ som det är det enda jag ser fram emot eller nått, allt är så konstigt. Vet inte riktigt vad jag vill längre, med typ allt. Vet att jag inte vill tillbaka till skolan iaf.

Nej jag har inte riktigt tid att sitta här nu, ska dra på mig lite mascara och borsta tänderna!

Wooork

Sitter och inväntar tiden på att få cykla upp och jobba! Igår gick det faktiskt jättebra, det är faktiskt kul att ställa upp varor! haha. Nästa vecka ska jag t.o.m få testa på kassan, Elaine vill nog döda mig! haha nej men det ska nog gå bra det med :) Lite kul att få göra lite annat också, och testa på saker! Dagen igår gick jättesnabbt, hoppas på det idag med. Jobbar 09.00-16.00 så det är bra arbetstider. Har en timmes lunch på det också, men det är så drygt att jag bara tar typ en kvart :p

Aja fördröjer tiden med datorn, as usual .. haha facebook! Men det är inte så många som är inne och skriver så intressanta saker där nu faktiskt så det blir drygt det med.
Nu hade jag tänkt att ta en panodil, borsta tänderna och sätta på mig kläderna så kan jag nog cykla sen!
Puss!

Hard workwork

Idag ska jag upp och försöka jobba! Önska mig lycka till :D

Greys anatomy, One tree hill eller O.C?

Efter några timmars småstädning, oriflame fixning och snoring så ska jag lägga mig och titta på tv. Funderar på att koppla i DVDn jag fick av morfar i tvn, men jag måste bara hitta en kabel först. Sen så blir det antingen: Greys anatomy säsongen igen, one three hill eller o.c ... ångest. Vilken ska jag taa?

Nej har ont i hela högra sidan på mitt ansikte tack vare bihålerna. Därav min tandvärk. Det suger.
Men jag ska försöka mig upp till konsum imorgon, knarka lite panodil under dagen får fungera! Idag var jag förövrigt med Milla till körskolan och skrev in mig! :) Så ska vi "beställa" ett startpaket så jag kan börja på riktigt! Sen så klarade Milla sin sista fas, med ETT slarvfel. Tänk för det visste jag att hon skulle! :D
Men ah, ha en go kväll!


Det slutar aldrig

MIN TANDVÄRK TAR LIVET AV MIG.
jävla förkyldning.

Och fortfarande sjuk

Kalaset igår blev bra och jag fick mig lite behandlingar av Jessica som har tränat på mig. (hon går en utbildning till hudterapeut (?) ) så hon har färgat mina ögonbryn och fransar och fixat mina naglar. Bäst syster iaf!

Idag då, vaknade upp bredvid bästa. Sen så lämnade vi av Jessica vid tågstationen för att sedan åka till Ikea. Köpte ingenting förutom en kudde! Sen bärde det av in till Bergvik för att köpa mat och fixa nässpray till mig. Fortfarande förkyld och det har börjat gå till bihålerna, så såfort jag lutar mig värker hela ansiktet. Men jag ska försöka komma till skolan imorgon iaf för att ha filosofi iaf.

Hoppas ni har det bra iaf :) Och nu så hade jag tänkt mig att gå i duschen och sen parkera mig framför tvn resten av kvällen. Men jag är så jävulskt trött att det blir sängen tidigt för mig idag.

Äntligen!

Idag mår jag mycket bättre än de andra dagarna, men inte heelt tillräckligt bra för att åka upp och jobba eftersom jag skulle behöva ta upp en näsduk var femte sekund ungefär.

Gör lite nytta hemma idag istället, städar lite åt mamma eftersom att pappa ska ha kalas här imorgon för ungefär 20 personer (vet inte hur vi ska få plats men ...) så vi måste ju städa och pappa kan ju inte städa utan bara skräpa ner. Det är det han är känd för typ! haha, typiskt killar. Min man ska kunna hjälpa till att städa iaf, hur det nu kommer att gå. haha

Nej men lite dator, lite tv emellanåt så att jag inte anstränger mig för mycket så att förkyldningen kan försvinna någongång.
Under dagen kommer Daniel hit, sen imorgon är det ju kalas och på söndag har jag inte allt för mycket för mig vad jag vet än. Får se ifall Daniel fortfarande är här då :)
Ha en bra dag!

Buskatten har hållit mig sällskap genom att jaga disktrasan och dammsugaren!


Sjukling

Halsontet har lagt sig, men istället är jag helt täppt i näsan att jag inte får någon luft eller känner någon smak, nivet sådär vanligt det blir när man är förkyld. Blev inget jobb idag och kommer inte bli imorgon heller känner jag nu. Vill inte gå upp dit och smitta hela deje ju! haha

Nej men ska ta och lägga mig och se ifall det är något bra på tvn, om inte ringer jag min tönt och sover efter det :)
Hoppas ni andra är lite mer pigga och friska än vad jag är iaf :)

jag och Daniel har förövrigt fundrat och pratat på att åka upp till Göteborg någon helg nu framöver för att hälsa på Jessica. Mamma kanske blir med också :) Såhär såg det iaf ut förra gången jag satt på tåget dit med mamma och Jessica, första helgen efter skolstarten i 1:an! Guuuud vad gammal jag är.


Rubrik

Känner mig heeelt död.

Ska lägga mig i sängen och titta på tv, i hopp om att må bättre imorgon!

What to do?

Kul att jag lade mig igår och hade liiite ont i halsen, och inatt vaknade jag av att jag trodde jag skulle dö av hur ont det gjorde. Hatar att ha ont i halsen, man orkar liksom inte svälja.. Sen dendär goa huvudvärken också.
Så det blev att jag inte åkte iväg till praktiken idag, åker när jag mår bättre.

Så nu är frågan, vad ska man göra en dag som denna?

Praktik - start imorgon!

Skoldagen gjord för denna veckan för imorgon börjar alltså min praktik på vackra konsum. Haha kommer bli såååå roligt, not. Känns typ som att alla bara ska chilla hemma och inte göra nått så får jag jobba hårt :( haha..

Har suttit hemma nu ett tag med psykologi och instuderingsfrågor som snart är klara. Man måste ju passa på att göra något vettigt när man inte har något roligt för sig. Så stor eloge till mig som tog tag i det i bra tid!

Just käkat mat och är perfekt mätt! Sket i mitt godisförbud idag också eftersom att jag hittade norsk choklad när jag kom hem, och det kan jag bara inte motstå!! Ni som inte smakat, GÖR DET! Ni vet inte vad ni missat i livet annars ;)
Nura, ska skriva klart frågorna om jag hittar resten av svaren. Hare gött!

Memory

Sitter och lyssnar på lite deppig musik, vet inte varför jag känner mig såhär .. har ångest för skolan imorgon också, vill verkligen inte.

Plan Three – Brush It Off

Har förövrigt kommit på hur jag vill ha min andra tatuering! En minnestatuering till min fina och bästa mormor. ♥
men först så ska jag och Jessica ta itu med vår första. Vilket jag hoppas blir snart, och förhoppningsvis kanske i år :)

Shopping

Åkte iväg till Charlottenberg imorse med mammma, så gick runt där i någon timma och sen körde vi mot Bergvik och handlade lite där också :)

trosor på gina (149:-) och ett grått linne och en mörkröd t-shirt på H&M (70/st:-)
Skjorta (även en i blått) (99:-/st) och en mysig tröja från H&M (199:-)
Jeans på Bikbok (499:-)

Sen köpte jag även en höst/vinterjacka och ett nagellack. Så det var en helt klart värd dag. Nu ska jag hoppa in i duschen och  sen ska jag sätta mig vid tvn, man blir ganska slut av att springa omkring och köra bil :)

Love life

Har en superduper tråkig lördagskväll.
Min mobil är paj, och det finns ingenting att göra.
och jag tror att jag har fått magkatarr.

A broken mirror hides what I'm feeling inside

Lördag

Hade en jättebra kväll igår! Dagen började med skolan och fick sluta tidigt och sen var det att åka hem och göra sig iordning för att hämta upp Elin och åka till Michelle på förfest. Mycket trevligt, även Michelles bror och hans kompisar var med också så vi blev en hel samling runt köksbordet!

Åkte in till stan, mötte lite bekanta på bussen.. närmare bestämt en sjöberg! sen drog vi till premiären för K18, dansade lite, träffade mer folk och sen åkte jag och Daniel hem till honom vid klockan 2 :)

och idag är jag faktiskt inte allt bakfull, utan bara trött! Har inte gjort något speciellt heller direkt, men jag är hemma nu iaf :) Tackar Elin och Michelle som gjorde kvällen extra rolig!

Drar ut ändå!

Blir att gå ut idag efter några om och men! Spenderar första tiden hemma hos Michelle och sen drar vi ner till stan, så åker jag och Daniel hem till honom efteråt :) Hoppas på en bra kväll! Är dock dötrött men det ska väl gå att göra något åt .. syftar på alkohol! höhö, nej men ah.

Blir antingen bil eller buss ner, haha vad annars? inte direkt så att man kan flyga :D Men nej jag har inte tid att sitta här, ska göra mig iordning. Har bara plattat håret än sålänge :)
Ha en bra fredagskväll! ♥

bjuder på en ... fin (läs ful haha) bild på mig och michelle från fryksdalsdansen!


Torsdag

Vääldigt trött efter en lång och jobbig dag. Men fick iaf sluta kvart över 4 istället för 5, vilket är helt okej! Träffade Hanna på bussen också så resan gick lite snabbare än vanligt. Imorgon ska vi i alla fall på studiebesök med grafisk, bättre än att sitta vid datorn och göra ovärda saker. Lite avis på de som har text som får vara hemma och arbeta :(

Men ska kanske ut imorgon, fira att Elin har fyllt år! Så vi ska va hos Michelle innan och fixa tacos osv, men får se hur jag gör! :)

Nu hade jag tänkt att gå ner och titta lite på tv!

1199384-7-1315421179272_large



Bad Meets Evil – Lighters

Webcam effekter kan vara ganska kul ändå

Snacka om trött och slut, blev en riktig jävla tur förut! Men ska det kännas så ska det!

Haha förövrigt så har jag nog gjort mammas dag idag, eller ja .. min superdåliga webcam eftersom man kan ändra effekter på den. Hon hade aldrig sett något sånt förut så när hon satte sig och fick på sig en effekt så skratta hon tills hon grina. kollade på sig själv, kollade bort och skrattade och sen sa hon till och med "tja" till sig själv. haha ah, det var iaf roligare än det låter!

Nu är Marion jättetrött så hon ska lägga sig och sova nu!
Puss!

trött och svettig tjej!


wohoo

nu ska jag låta min kropp må bra för ett litet tag, springtur på g!

Skola, praktik och regn

Lite dålig på uppdateringen, men som alla redan vet så är man i skolan. Och om man går media så slutar man klockan 5 tre dagar i veckan!

Händer ingenting speciellt heller, hade första inviduella valen igår och det kändes bra! Sen är det liksom samma visa varje dag, buss-skolan-buss-hemma-äta-tv-sova. Men idag ska jag faktiskt till Daniel iaf! Sen så var jag duktig och tog bussen upp till centrum för att fråga efter praktikplats på konsum, och där ska jag vara från vecka 37-39 och sista veckan ska jag göra ett hemarbete! Men jag är stolt att jag har lämnat den där fobin för att ta kontakt med folk både i telefon och irl.
Har verkligen bloggtorka, så vi hörs när vi hörs. hare!


vädret för idag, för imorgon och säkert hela veckan lång!

Men jag måste säga grattis till Elin som blir stor tjej idag!


omg

http://www.tv4.se/1.2264196/2011/09/02/moa_framfor_when_i_held_ya

så jävla bra, ska nog bli lesbisk.
vill ha låten på spotify, itunes överallt.

4 september

Nyss klämt i mig en pizza, en barnpizza dock. Men mätt blev jag!

Har varit så jäkla trött och seg idag
, känt mig helt bakis men kan man ju inte va om man inte druckigt sen .. 30 juli! Nej men jag har jobbat lite mera på mitt projektarbete och nu hade jag tänkt att ta upp tummen ur röven och småstäda rummet lite .. typ bädda rent och dammsuga och det får duga! Lyssna på lite paramore också, leva till baka till pip. Åh, får rysningar.

Tror det blir allt för idag, ska i säng i tid idag! För imorgon börjar jag med filosofi och psykologi .. kommer vara helt störd på måndagar på alla sätt! haha

tog mig friheten till att lägga upp en bild på Jessica och Mathias, fick ta kort på dem igår!


Kräftfiske

Godmorgon!
Igår åkte jag och Daniel ner till sjön till massa annat folk och fiskade kräftor. Tbh så plockade jag ingen, tycker synd om dom :( haha. Men det var en mysig kväll!

Har försökt väcka Daniel men han liksom ligger kvar i sängen och är halvvaken, jag som är hungrig! haha
nu ska jag kila för nu börjar han röra sig! PUss!

...

Är typ trött på allt, går och lägger mig istället.

Tumblr_lq80fcisej1qhzinno1_500_large

Spontan shopping

kofta 199:-

Jeans 99:-

Ringar 29.50:-

 

Har blivit lite överkär i kläder tror jag, vill ha typ allt jag ser på! Nu ska jag faktiskt prioritera vad jag köper .. dock så behöver jag faktiskt byxor och någon mer tröja. Mitt nästa köp kommer att bli en höstjacka! Behöver tyvärr också köpa nytt id smink för mitt håller på att ta slut, det kommer svida i plånboken :(

 

Men for the moment, HEELG!


Inte förvånad

Hade ingen svenska idag, så fick börja grafisk kommunikation tidigare.. dock så är det ungefär hälften från a och hälften från b, och det var bara vi i b som började tididgare. Så när vi fick åka hem utan att ha gjort någonting i över tre timmar ser jag en från a klassen gå på bussen så antar att de fick sluta tidigare också. tio minuter efter oss. SKRÄLL. Vi var där längre än lektionen varade, så i 4 timmar och tjugo minuter, de andra var där i 2 timmar och tjugo minuter. rättvisan i vår skola ♥

Nu ska jag iaf till forshaga med mamma och millan för det är någonting om oriflame som skulle vara intressant :) Hoppas på en bra kväll!
Puss!

RSS 2.0