Cykeltur med Erika!

Tänkte bara berätta för er att det inte blev mangskog idag, mamma orkade inte och tyckte det var för varmt. Jag har spenderat praktiskt taget hela dagen i solen och kom in med soleksem på mina ben. Jag hatar att jag har världens problemhy med pigmentförändringar och får eksem hur lätt som helst. Livet är inte lätt alltid!

Ska snart ut på en cykeltur med Erika, vet inte hur länge sen det var vi sågs utanför skolan. Så det var verkligen på tiden, ska bli supermys! :)
Sen måste jag också bara berätta att det är någonting som har  tagit våra fiskar i dammen, inatt försvann det 9stycket tror jag och så låg det fjäll på stenarna efter dem, stackars. Vi tror det är en riktigt fet fågel, och vi ska nog ta reda på det inatt. Hahaha pappa ska kolla om webbcameran fungerar så vi kan filma. Hur nördigt? Men vi ska gå till botten på det här! Är bara två fiskar kvar, albino (för den är heeelt vit) och något annat namn för den mörka ;D (undrar vad milla tänkte på när jag ska mörk ..... )

Imorgon är dagen fullspäckad! Åker in till stan för att träffa Adrian en sväng, sen så åker jag hem till Daniel efter. Måste tvinga han att hjälpa mig med matten! (a)
Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0