Kluven

Jag velar fortfarande ifall jag ska ha bloggen öppen eller ej. Det går lite till och från i humör det där, men det känns som att jag inte kan skriva ut det jag vill, uttrycka mig som jag vill utan att det ska bli något fel på något sätt. Men jaja, vi försöker igen ändå! 
 
Nu är det i alla fall min tur med helg, har jobbat lör-sön och känslan när man slutar på söndag är bäst. Men tiden går fort och snart är det min tur igen, kanske.. Får se ifall jag ska ta över en fast tjänst under juni semestermånad, annars är jag utan sommarjobb i år igen. Iofs har jag ju några timmar i månaden så helt pengalös blir jag ju inte. 
 
Jag har i alla fall gått utanför min box och verkligen börjat fundera på vad jag faktiskt vill göra med mitt liv, komma på ett arbete. Efter x-antal tester (som säkert bara är skit) och lite bollande med min mamma och pojkvän har jag börjat fundera på att gå en sjuksköterskeutbildning. Passar det mig? Jag tror det. Är jag säker? Nej. Det är ju ändå en treårig utbildning som kommer innefatta studielån och extremt mycket tålamod, vet ju inte riktigt om jag orkar studera riktigt än (fortfarande skoltrött he he). Men å andra sidan så kan man söka och hoppas man kommer in, passar det inte är det bara att tacka nej. Sen är det främst till våren det går att söka igen. 
 
Detta får bli en liten update om hur läget ligger till just nu, för nu kom katten och han kan tigga mat. Men det var bra för min fot har somnat.
 
Den 15 maj var det 2(!!) år sedan vi hämtade min fis, tiden går för fort. 

Kommentarer
Postat av: Hannah

Åh tror det skulle passa dig perfekt!! Skulle dessutom passa mig perfekt om du var det också mvh hypokondrikerN :D

2013-05-25 @ 21:25:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0