HOME AGAIN

Då var man hemma igen, skulle varit kvar längre om det inte vore för Putte i parken imorgon. Ska snart ringa Hanna så vi kan planera lite när vi ska åka härifrån och kolla vart mamma och pappa ska hämta oss. Sen också vilka band vi ska se osv ;D

Men nudå, jag körde hem (förutom genom sunne med rödljus osv) .. jag var nog med om allt. Skulle köra förbi för första gången i mitt liv.. okej det var en trehjuling men ändå! När jag ska köra förbi ställer han sig mitt i vägen och vinkar att jag inte ska åka förbi .. för att han skulle svänga in MEN HEJ OCH HÅ, DET ÄR JU SÅ SVÅRT ATT BLINKA? Sen kollade han på oss och vad var det inte då? Jo noterar vad Milla skulle säga "en jävla neger" haha!
Sen var det också så att det kom en älgkalv på sidan av vägen som sprang hit och dit och det var inte så roligt faktiskt. Okej det kanske inte var allt men det var ändå mycket! Var även och testade starta i backar och hitta dragläget och det gick bra :) Nu är det bara att anmäla sig till körskolan :)

Gibson var ute LÖS för första gången idag också, haha lite smått rädda att han ska springa iväg. Men han klättrade iaf upp i ett träd, tur att jag stod nedanför när han skulle ner för det gick inte bra.. trilla på smågrenar som inte orkade bära upp honom så jag fick ta emot honom istället haha! Här får ni lite bilder från två ganska händelserika dagar.. Mest på gibson dock haha.. och blommor och bin!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0